Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

MVP pokonał Chavo Guerrero

2. Match

The Miz & John Morrison pokonali Carlito & Primo Colon w/ Brie & Nikki Bella

3. Match

R-Truth pokonał Ezekiela Jacksona

4. Match

Maria pokonała Michelle McCool

5. Match

Big Show vs. The Undertaker vs. Vladimir Kozlov vs. Triple H - No contest
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• DaveKRK

1

• Midey

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Friday Night Smackdown!

'You think you know me...' Na ring zmierza Edge wraz z małżonką. Edge: Jeszcze 2 dni pozostają do mojej obrony pasa mistrzowskiego. Jestem zmuszony do bronienia pasa, w czymś wyniszczającym, najstraszniejszą walką w WWE, Elimination Chamber! 10 ton stali! 2 mile łańcucha! Ta walka będzie jednak trochę inna, nie będe w 100% sprawny. Tydzień temu nabawiłem się kontuzji szyi, przez Undertaker'a! Po tym jak dostałem Tombstone Piledriver'a. Mój 'partner' Big Show, uderzył mnie w twarz. Fajnie, nie? Ja też się cieszę, ale z tego, że wciąż jestem mistrzem WWE. I tego, że mam najgorętszą laskę u swego boku. Wiem, że masz jakąś specjalną wiadomość. Po skonsultowaniu się z lekarzami Edge'a... EXCUSE ME! ... Po skonsultowaniu się, dowiedzieliśmy, że Edge nie możę się nadwyrężać przed Niedzielą. Nie chcę narażać mojego męża, więc nie wystąpi on dzisiaj. Edge: Słuchajcie, macie szanować General Managera SmackDown! Wiecie każdy z Was powinien być teraz cicho, bo jesteście gośćmi. I powiem wam jeszcze, że opuszczę NWO jako WWE Champ. Well, It's The Big Show! Uśmiechnięty zmierza na arenę. Edge: Za kogo Ty się uważasz?! Nadwyrężyłeś moje zdrowie, moją .... (Show zabiera Edge'owi mikrofon...) - Edge, zrelaksuj się... Oszczędzaj się... Po po sobocie będziesz miał dużo czasu na rozmyślenia. Możesz chować się za Vickie, ale za 2 dni... Jestem pewien, że Ty przyjacielu, w Niedzielę NIE BĘDZIESZ MIAŁ WYJŚCIA! Edge: O jakie to zabawne, PPV nazwa się BEZ WYJŚCIA, on mówi do mnie, że na nim ja nie będe miał wyjścia... O... to bardzo inteligentne, brawo. Co jest z Tobą? Tydzień temu, zrujnowałeś moje plany. Ale ja mam coś dla Ciebie, ja jestem mistrzem WWE! Przez całą moją karierę przeciwstawiałem się przeciwnościom losu i Big Show, mylisz się, wszyscy się mylicie! Ja mam drogę wyjścia, zawsze ją mam, zostałem wysłany do piekła, a kto stoi tutaj jako mistrz. I to nie jesteś Ty. Zajmowałeś się moją żoną kiedy mnie nie było... Coś Ci obiecałem, ale teraz obiecam Ci coś innego, w niedzielę... nie wrócisz z pasem do domu! Zrobie wszystko by to się stało. Edge: Koniec, Vickie zrób coś z tym! BS: Może Ty coś zrób! Chowasz się za kobietą! V: Przepraszam! Big Show, mój mąż nie może dziś walczyć ale Ty tak, więc dziś zmierzysz się z Kozlovem, Triple H'em i The Undertakerem w Fatal 4 Way Matchu!

1) Chavo Guerrero vs M.V.P.

Montel zaczyna, seria ciosów, irish whip i clothesline! 1.. kick out. Kolejny whip ale MVP ląduje poza ringiem. Springboard cross body by Chavo! 1..2.. kick out. Mamy arm lock. Porter wydostaje się i clothesline. Ciosy, knee facebuster! Ballin' elbow! 1..2.. kick out. Hurricanrana by Chavo, ale mamy Player's Boot! Koniec... Nie! W ringu Shelton, który wykonuje Paydirt! MVP wygrywa przez DQ. Chavo, chce wykonać Frog Splash! I trafia!

Taker: Dziś przedsmak bólu... Bólu którego zadam innym w Elimination Chamber... W komorze nie będzie współpracy, ten ból będzie potężny, zwycięstwo to moje przeznaczenie, 5 osób będzie spoczywało w pokoju!

2) John Morrison and The Miz vs Carlito and Primo (stawka - wypad z siostrami w Walentynki...)

W ringu Carlito i Miz, zwarcie. Clothesline od Carlito. Headlock, shoulder tackle i prawy. Irish whip, próba akcji z lin ale mamy dropkick. Zmiana z Primo, 1..2.. kick out. Miz odpowiada kolanem, zmiana. Roll up, nie kolejny, backslide by Primo. Do dwóch. Seria roll-up'ów. Slap od Primo i Headlock Takedown. Miz wchodzi i okłada Colona. Irish whip i hurricanrana. Zmiana z bratem. Punch, drugi, i springboard elbow. Dostaje się Morrisonowi. Carlito wylatuje z ringu i sędzia odlicza. Morrison trzyma Carlito w hedlaku. Backslide by Carlito. 1..2.. kick out. Zmiana z Mizaninem. Kolejny tag i tradycyjna akcja tego teamu. Toss + elbow. 1..2.. kick out. Znów tag i double gut buster! Crossface! Primo chce wejść. Carlito oswabadza się jednak otrzymuje facebuster! Reality check? Nie spinebuster! Podwójna zmiana. Leg sweep, obrywa Miz, irish whip i spinning lariat. Dropkick! Co za seria! Ale tylko dwa. Monkey flip, jednak Morrison dalej stoi. Leg sweep i pin - 1..2.. Miz przerywa. Carlito wykonuje mu neckbreaker. Sam wylatuje. Primo nie trafia high flyową akcją. Mamy Moonlight Drive! Winners of this match - John Morrison and The Miz! Zgarniają przy okazji Nikki i Brie.

Widzimy samochód, wychodzi z niego Jeff Hardy! Wita się z Jimmym, R-Truthem i innymi... A teraz zmierza na ring... JH: Wiecie, że to było dla mnie ciężkie, czułem się samotny, czułem jakbym bym skarcony za coś co zrobiłem. Matt to mój brat, zawitaliśmy tu razem, zwyciężaliśmy razem, chronił mnie. Nie wiedziałem nic o jego zazdrości. Na Royal Rumble, przypomniał mi dobre czasy, ale niestety uderzył mnie krzesłem i zniweczył moje marzenia. Matt nie ważne co się dzieje w twojej głowie, wiesz, że jestem typem osoby, która cały czas idzie do przodu. I dalej będe szedł do przodu i w niedzielę w Elimination Chamber zostanę poraz drugi WWE Champem, nie ważne czy Ty tego chcesz!

3) Ezekiel Jackson vs R-Truth

Truth zaczyna od mocnych punchy. Ładna kontra i spinning kick. Szykował się Axe Kick, ale otrzymał od Ezekiela shoulder block a następnie scoopslam. 1..2.. near fall. Zakłada pełnego nelsona, Ron uwalnia się i odpowiada prawym. Rozbieg, ale otrzymał potężny Military Press. Łokieć i przechodzi do submission'u. Killings wpada w narożnik, ale kontruje. Ezekiel znów go unosi ale mamy roll-up. Do dwóch. Potężny clothesline by Jackson! Chokeslam?! Sunset flip! 1..2..3! Winner of this match, R-Truth.

Po przerwie i rozmowie Eve z Marią, w sprawię Michelle, oraz przypomnieniu Wrestlemanii III przechodzimy na ring.

4) Michelle McCool vs Maria

KOŃCÓWKA: Przeważała Michelle, lecz po wtargnięciu Eve Torres zdekoncentrowała się i roll up. 1..2..3!

Todd Grisham spytał Triple H'a co myśli o dzisiejszym Fatal 4 Way'u. On tylko opowiedział o swojej nowej koszulce i o różnych takich...

5) Fatal 4 Way - Triple H vs Big Show vs Vladimir Kozlov vs The Undertaker

Show ściera się z Tryplem, a Taker z Vladkiem. Kozlov już za ringiem a Deadman pomaga HHH'owi. Seria ciosów i podwójnym clotheslinem wyrzucają wielkiego. Patrzą sobie w oczy i pierwszy uderza Mark! Prawy za prawym i Snake Eyes! Rozbieg jednak mamy spinebuster! Undertaker tradycyjnie wstaje. Show z zaskoczenia powala Umarłego i zajmuje się Triple H'em. Za ringiem Vladek ciska Phenom'em w schody. Sideslam od Big Showa na mężu Steph. Kozlov dokłada elbow dropy. Irish whip i double shoulder block. HHH nie ma szans z tymi dwoma. Obrywa niemiłosiernie. Show ciska Maulerem w narożnik w którym stoi Triple jednak później go Chokeslamuje! Sędzia dolicza do dwóch. W ringu Taker i piękny clothesline! Chokeslam on Undertaker? No! DDT! 1..2.. tylko dwa. Moscow Mauler próbuje sił z Takerem i ładny powerslam! 2 count. Hell's Gate on Kozlov, jednak Show przerywa. Chokeslam on... Taker... no Hell's Gate! Tym razem HHH przerywa. Kozlov za ringiem dzięki Paulowi Levesque. Wymiana między oboma Paulami. Irish whip i facebuster. Pedigree?! Nie kick od Takera i obaj leżą. Pin na HHH, 1..2.. kick out! Dołącza się Vladimir, okłada wszystkich po kolei. Irish whip, snake eyes, big boot i leg drop! Taker has the momentum. Big Show przerywa pin. Wchodzi na 2 linę! Nie trafia splashem. Battering Ram od Kozlova. Pin... nie Pedigree od Triple'a! Pin... nie Tombstone! Kolejna próba... Nie Chokeslam od Showa. To już koniec... Jednak wbiega Edge i nabiega spear'em na Big Showa! Smackdowm schodzi z anteny...