Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

M.V.P. co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

mvp2.jpg

Nasuwa się właśnie takie pytanie co dalej z ulubieńcem publiczność, nowym ulubieńcem publiczności Montelem Vontaviousem Porterem? Jak wszyscy wiedzą Montel ma za sobą ciężki okres. Podpadł na backstage'u przez co przegrał gdzieś około 20 walk z rzędu. Kiedy większość myślała że jest to koniec M.V.P. w WWE albo że wygra walkę z jakąś nic nie znaczącą postacią , okazało się że Montel wygrał w Last Man Standing Match'u z Big Show'em. Z małą pomocą Triple H ale jednak wygrał a to się przecież liczy. Na ostatniej edycji Smackdown wygrał z Chavo Guerrero i jego streak wynosi aż 2-0. Może być to tylko chwilowa zmiana a może jednak większe plany dla Montela , który przeszedł Face turn przez to wszystko. Publiczność jak zawsze gwizdała , buczała , teraz wita go chantami , oklaskami wielkim cheerem. Montel jaki jest każdy wie , świetny za mikrofonem i nienaganny technicznie. Umiejętności i warunki ma na top superstar ale czy Vincent i Hunter to docenią? Czy jest szansa usłyszeć I'm half amazing? Czy jest szansa zobaczyć jeszcze raz Montela jak na zdjęciu w temacie?

Zapraszam do dyskusji na temat ulubieńca publiczności Montela Vontaviousa Portera znanego jako M.V.P.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

1

• badziewiarz

1

• Hulkamaniak

1

• tonyjackaz81

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Dokładnie po 20 przegranych walkach z ofiarami losu odbił się od dna.

Wiadomo pamiętna walka z Big Showem - czysto tego wygrać nie mógł także pomoc młotka była konieczna.

Teraz otrzymał Chavo, ale to żaden wyczyn bo w końcu Chavo jobbuje wszystkim wkoło.

Wywiad, który przeprowadził z nim Tazz po walce wskazuje na to, że MVP chce odzyskać US title i w sumie jak by nie patrzeć to jest jedyna opcja dla niego na tym SD!.

WWE title jest jak na razie oblegany przez innych ważniejszych w federacji także nie ma opcji, żeby Montel się koło niego nawet pokręcił, a co dopiero go zdobył. Jak na razie może wygrywać walki na SD!, zdobyć nawet pas US kto wie może teraz zrobi rekord w najdłuższym trzymaniu pasa w ogóle, a nie tylko w WWE.

Na wrestlemani wydaje mi się, że stoczy walkę w MITB i ma dużą szansę na wygraną o ile nie popsuje czegoś na backu (nie wyskoczy do jakiegoś Triple'a czy kogoś podobnego pozycją).

Face turn to ruch w dobrą stronę pozwala zapomnieć o tych porażkach i zacząć tak jak by "nowy etap" jego kariery. Mówię jak na razie może walczyć z Sheltonem o pas US, potem może pogram z Helmsem, Mr. Kennedym który w końcu wróci, może nawet z Chavo. Sporo mogło by się ruszyć przy pasie US. Jak by nie patrzeć zawodników, którzy mogą zrobić dobrą walkę o ten pas jest na SD! całkiem sporo.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

Szczerze mówiąc, kiedy śledziłem na bieżąco odcinki SD! zadawałem sobie pytanie "Ile to jeszcze może trwać?", miałem oczywiście tu na myśli MVP. Porażka za porażką leciały nieubłaganie, aż tu w końcu walka MVP vs Big Show. Normalnie powiedziałbym sobie - Montel znowu dostanie baty, ale coś mi tu "śmierdziało". Biorąc pod uwagę to, że serwisy internetowe od jakiegoś czasu trąbiły o przerwaniu losing streaku i usłyszeniu, że ta walka ma znaczenie dla samego Nochala pomyślałem "to musi być dzisiaj". Nie myliłem się! Trypel trochę pomógł, ale ostatecznie streak przerwany. Zeszły tydzień, jak napisałeś, Chavo. No cóż jak dla mnie pokonaniu Chavo było znakiem, że MVP dostanie spory push. Tak sobie myślę, jak zaczyna się push u wielkich gwiazd? Ano rozpoczyna się od pokanania jobber'a, później mid card, a potem kto wie... Bardzo ucieszyła mnie wiadomość o face turnie Montel'a. Większość sławnych wrestlerów rozpoczyna od bycia heel'em, a po face turnie rozpoczyna się ich wielka przygoda z Main Eventami.

Jestem pełen nadziei na to, że MVP dostanie szanse wykazania się i za jakiś czas będziemy oglądać go w ME. Musi jednak uważać, bo wystarczy, że raz podpadnie na backu i cały plany wezmą w łeb. Jedyne czego się obawiam to to, że Vince pozostawi go w mid cardzie, bo jak wiadomo nie ma warunków na mistrza (chodzi o teorię McMahon'a z dużymi chłopcami :D ). Ale konkretnie, jak wg mnie szykuje się przyszłość MVP? Sądzę, że po serii zwycięstw nad jobberami i mid carderami przyjdzie czas na Money in the Bank, a stąd już tylko jeden krok do Main Eventów. :D

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Też dużo zastanawiałem się na temat MVP'iego i stwierdziłem, że nie warto się martwić, że nie dostanie puszu czy coś w tym stylu. Na pytanie M.V.P co dalej? Można odpowiedzieć tak! MVP na WM 25 wygra Money in the Bank. Na ostatniej gali Smackdown jak za pewne wiecie Montel pokonał Chaco Guerrero, który był faworytem na tej walce. Może teraz odbuduje się nasz stary MVP i miejmy nadzieje , że MVP wygra na WM i po jakimś czasie wejdzie na ring da walizkę sędziemu i zdobędzie pas.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

20 walk przegranych dół lecz wraca na górę i bardzo dobrze

Co dalej?

Fajnie jakby wygrał MITB i wspiął się na szczyt został MainEventerem ponieważ potrafi ciekawie walczyć no i gadać przy micu ehh tylko czy WWE da mu tą szansę a Face Turn bardzo dobrze mu zrobi i zacznie się dziać zobaczymy co się będzie działo na najbliższych smackach

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

• 2 tygodnie później...

Mam nadzieję, że po tych 20 porażkach zdobędzie jakiś pas, najlepiej US champion, a po zdobyciu tego pasa rozpocznie feud z Mr Kennedy, o pas US, który raczej przegra, a na WM XXV wygra walizkę w MITB i wykorzysta ją na odebranie pasa Kennedy'iemu.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Ja myślę że zdobędzie pas US Champion. Myślę że feud będzie miał z Shaltonem Benjaminem również o pas. Możliwe że przed WM25 wygra a potem straci pas. Wygra walizkę MITB i będzie się starał o pas WWE. Ja myślę że po tej serii porażek będzie miał pasę zwycięstw.

Po tym co widzieliśmy na ostatnich galach SD, MVP na prawdę dobrze sobie radzi. Może będzie tak, że teraz wejdzie w jakiś krótki feud dajmy na to, że z Kennedym, który też się nic w tym SD, ale to wina bookerów, którzy są coraz to gorsi w tym WWE. Do WM25 będzie tak sobie feudował, jednak gdy już przyjdzie ten dzień na, który wszyscy czekają, a krótko mówiąc Wrestlemania 25. Wygra walizkę Money in the Bank i po jakimś czasie zgarnie, któryś z pasów.

chrisjericho.jpg

MVP powinien byc w ME. Dobry wrestler o bardzo dobrych mic-skllach i całkiem niezłych ring-skillach, gośc potrafi skleić dobrą walkę np. z Jeffem Hardym na Summerslam, jego seria przegranych była dla mnie co najmniej dziwna, wiedziałem ,że to storyline, ale jest 100 innych sposóbów na zmotywowanie i sprawdzenie zawodnika.