Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXV - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

LegendKiller

Nie popadajmy w przesadyzm. Faktem jest , że ostatnie zawirowania w galach , częste zmieny pasów , mogły troche poprzestawiać w głowie stałemu uczuciowo smartowi. Ale to jeszcze moim zdaniem nie jest powód , żeby nagle stawiać WWE jako hiper nieprzewidywalne. O ile jeszcze Big show vs Edge (omg -.-) jest jakąś tam alternatywą do Cena vs. Edge ....o tyle Triple H jadący Ortona jest raczej 99% pewniakiem .Jedynym urozmawiceniem , jesli już mógłoby być zwycięstwo Ortona na jednym z RAW'ów przed WM i przejęcie pasa (możliwe ? - of course) Wtedy na WM , Triple H rozbija nie dość , że Ortona , nie dość , że całe przybiegające mu na pomoc legacy ...to jeszcze odzyskuje swój pas i mamy 14 times ...może troche abstrakcją zapachniało , ale wydaje mi sie już to bardziej prawdopodbne niż rezygnacja ze stracia Trypla z RKO ...

Co do MITB...CM Punk już siedzi. Ja , do póki nie zobacze w karcie WM bede obstawiał póki co na chwilę obecną Montela jako posiadacza sjutkejsa...Taka dziwna wizja , Face'a MVP , który zaskakuje ludzi i okazuje sie czarnym koniem MITB. Jesli nie ma ludzi ? Zawsze na one night only może wrócić Robert Van Damme , który troche polata , machnie Frog'a z drabinki i gładko przelezy poza ringiem moment ściągnięcia walizy. Dopuszczone wszystkie chwyty. W tym meczu miejsce zagrzeją pewnie Reye i Kofi Kingstony ...może jakiś Kane ? Może jakiś Chavo ? Coś w ten deseń ...

Co do pojedynku na RAW , czekam niecierpliwe i naprawde Vince'woi udało sie mnie zaciekawić ..nie umiem absolutnie wytypować kto odliczy , a kto bedzie odliczony ...czy HBK czy VK..obaj mają tu szanse...ja wciąż licze na wygraną Shawn'a ..chce sie posikać oglądając tę WM !

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

14

• badziewiarz

13

• LegendKiller

12

• The_Icon

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ale przecież napisałem, że na 99 % pasy nie zmienią właścicieli, więc nie wiem w czym widzisz problem. W tym roku jestem już niemalże pewien, że HHH wygra swoją walkę. Wielkonosy, egocentryczny booker rodem z Greenwich jak dotychczas rozpierdala Legacy w pył i wszystko wskazuje na to, iż będzie to robił to dalej. Następstwem takich działań powinna być .. porażka na PPV, wedle starej zasady - wygrywasz i gnoisz na tygodniówce, na PPV przegrywasz. Tym razem będzie inaczej. Dlaczego ? Ano dlatego, ze Pauluś musi odbić sobie joby na WM 20, 21, 22 i 24, tyle. Nie ździwiłbym się w ogóle, gdyby na WM zrobiono 3 vs 1 handicap match, Legacy vs Triple H. Kto wyszedł by z tego zwycięzko ? Jakżeby inaczej, Triple H ! Przecież trzeba sobie odbić Royal Rumble !Wykonałby pedigree na wszystkich trzech przeciwnikach, położyłby ich na kupie i stając na nich jedną nogą odliczył. Przepraszam wszystkich za ton tego posta, jednak jest on wywołany moją ogromną niechęcią do HHH. Po prostu jest on o 100000 % irytujący od Ceny wygrywającego 95 walk z rzędu. Jeśli nochal już przegrywa, to w taki sposób, żeby wyglądało to na mega kant. Kto jeśli nie on zabookował sobie końcówkę Chambera z No Way Out ? Kto jeśli nie on bookuje feud w którym obecnie uczestniczy ? Zobaczycie że jeszcze 2 lata i Triple H będzie 17 times World Championem a nas wszystkich z nerwów strzeli ch***j.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Zobaczycie że jeszcze 2 lata i Triple H będzie 17 times World Championem a nas wszystkich z nerwów strzeli ch***j.

Ameryki nie odkryłeś Flair nie był flagową postacią WWF/E tylko NWA/WCW, a jak wiadomo Vince musi mieć każdy rekord u siebie, a 17 krotny mistrz świata nie będzie wyjątkiem. Czyim padnie łupem? osoby, która nigdy federacji McMahon'a nie zdradzi wiadomo - inwestycja w swojego człowieka. Nie ma zagrożenia, że kiedyś tam odejdzie itp.

Te wszystkie zabawy z pasem tylko do tego zmierzają, w końcu nie na darmo mówią o HHH - najlepszy w biznesie obecnie.

Co do jego wygranej na WM można być pewnym w 100% za długo na WMkach nic nie wygrywa ostatnio pokonał Booker'a T o ile dobrze pamiętam na XIX. Sposób w jaki wygrywa hmm wiadomo sporo sytuacji może denerwować np. tak jak było z Jeffem, ale cóż nic nie poradzimy - biznes rodzinny.

Oczywiście druga kwestia - Undertaker vs. HBK/Kozlov. Gdzieś już jakiś inteligentny pisał, że może triple threat zrobić ludzie litości pojebało was na maksa? może kolejny 2 vs. 1 ? chyba pamiętamy jak to Taker rzucał A-Trainem oraz Big Showem nie mam zamiaru oglądać takiego czegoś drugi raz. Co do dzisiejszego RAW bo na nim się wszystko rozegra jeżeli Kozlov pyknie HBKa to ta WM szczerze zacznie mi powiewać i to nie dlatego, że lubię Shawn'a albo ubóstwiam go itp (jak zarzucają mi co niektórzy), ale dla tego, że Kozlov po pierwsze nie nadaje się do tak ważnych walk, a po drugie od razu będzie wiadomo kto to wygra. Używając do tego Shawn'a nawet na zwykłym RAW będzie to po prostu idiotyzm. Taker fakt faktem podkłada się na SD!, ale potem i tak wygra tak było zawsze.

ja wciąż licze na wygraną Shawn'a ..chce sie posikać oglądając tę WM !

Sikać zaczniesz jak będzie 16-1 :waving:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

gdyby na WM zrobiono 3 vs 1 handicap match, Legacy vs Orton. Kto wyszedł by z tego zwycięzko ? Jakżeby inaczej, Triple H !

Rzeczywiście...to mocny argument by go nie lubic :8

915802072594e34bce782c.jpg

Z nerwów pieprznąłem byka ;)

Używając do tego Shawn'a nawet na zwykłym RAW będzie to po prostu idiotyzm. Taker fakt faktem podkłada się na SD!, ale potem i tak wygra tak było zawsze.

Ależ badziu .. tak było, jest i będzie. KAŻDY wrestler który dostaje notorycznie wpieprz na tygodniówkach, na PPV wygrwya. Pierwszy z brzegu przykład, feud HBK vs Kennedy (tak, żeby Ci to lepiej uzmysłowić :8 ). Co z tego, że Kennedy odliczał HBK w jakichś dupnych Tagach, czy nawet 1 vs 1 matchach na RAW. Na PPV, konkretniej Armageddon 2007 Michaels dosyć gładko go pyknął i jeśli ktokolwiek będzie coś z tego feudu pamiętal, to właśnie tę walkę. Jeśli writerom i samemu Vince'owi rzeczywiście zależy na tym, by to Kozlov był przeciwnikiem Takera na WM, to nie ma innej opcji, jak tylko podłożenie mu (i to czysto !) HBK na RAW. Do walki z Takerem Vladimir był z punktu widzenia promocji nikim. Zwycięztwa nad jobberami i walka z Survivor Series splendoru raczej mu nie przyniosły. Zgódź się z tym bądź nie, jednak czysta wygrana z Takerem, czy z Michaelsem jest promocją wielką.

Mnie tu chodzi oto, że jeżeli HBK czysto czy tam nie czysto padnie łupem Kozlov'a w celu promocji odpadnie z rywalizacji z Takerem, wniosek nie weźmie udziału w tej walce. Co dla niego jest porażką bo gdzie mu się teraz przeciwnika znajdzie? kto będzie jego przeciwnikiem? Chyba, że chcesz HBK na 25 WMke wstawić do Money in the Bank? wygra walizkę i później po na tej samej WM użyje jej na wykończonego Taker'a po walce z Kozlovem? (co ja gadam =)) ).

WWF - R.I.P

A powiem Ci, że chętnie bym HBK w Money in the Bank zobaczył. Jako wrestler klasowy i doświadczony mógłby świetnie tę walkę koordynować. Nie miałbym nic przeciw temu, by nawet to starcie wygrał. Wprawdzie HBK takiej promocji nie potrzebuje, ponieważ ZAWSZE jest wiarygodnym contenderem, jednak wygrana na pewno by mu nie zaszkodziła tym bardziej, że jak na razie nie widać na horyzoncie nikogo innego, kto mógłby walizę ściągnąć.

• Styl:  Jasny

Właściwie Shawn Michaels jako uczestnik Money in the Bank? To bardzo ciekawa perspektywa , wiemy że Shawn pomimo wieku nie boi się high risk move'sów jak i bumpy przyjmie spokojnie. Jestem jak najbardziej za , żeby go zobaczyć w tej walce , lecz...tylko i wyłącznie jeśli miałby wygrać tą walkę no i oczywiście jeśli nie będzie walczył z Takerem ;). A jego walka z Deadmanem , mam nadzieje że do niej dojdzie bo będzie murowany kandydat do walki roku jak i wielka niewiadoma dla streaku ;). Choć moim zdaniem Taker jak długo żyć będzie i walczyć będzie to WM jego będzie...This is his yard...w końcu nie ?

Tak więc stało się, title matche na WM obsadzone.

O ile walki Orton vs HHH spodziewałem się (czy tylko ja widziałem te różnicę w rozmiarach nosa i Ortona i HHH gdy stali twarzą w twarz ?), o tyle walka Big Show vs Edge jest dla mnie swego rodzaju zaskoczeniem. Pisałem wcześniej o tym, że jest to jakas inicjatywa zapasowa do Edge vs Cena V (biorąc pod uwagę tylko walki na PPV), jednak sam nie do końca w to wierzyłem. Zastanawiać może reakcja Vickie, która zamiast pozostać przy swym mężu wchodzi razem z Big Showem i po ogłoszeniu tego, iż stał sie on nowym #1 contenderem odeszła wraz z nim. Moje wrażenie jest takie, że przez te kilka tygodni do WM na SmackDown będzie ciągnięty storyline 'Big Show to prawdziwy mężczyzna i radź sobie sam', a już na samej gali Vickie odwróci się do Wighta i wróci do męża. Jest jeszcze inna wersja, związana z tym, że Vickie pozostanie przy Biggim, a Edge przejdzie faceturn, aczkolwiek, jest to mało prawdopodobne.

Taker vs HBK na WM 25 - no to k***a rewelacja ! :) Naprawde ciesze się, iż to nie Kozlov został przeciwnikiem Deadmana na tej gali. Jak na razie wszystko to prowadzone jest tak, że z mojego punktu widzenia HBK (pokonał) > Kozlov (pokonał) > Undertaker. Taker jako underdog jest oczywiście zupełnie nierealny, jednak dobrze by było gdyby feud poprowadzono w taki sposób, by HBK z markowego punktu widzenia mógł pyknąć Takera i przerwać jego streak (każdy smart i tak wie, że jest to kompletnie niemożliwe).

Do Money in the Bank dołączyli Kane oraz ... Henry. k***a, cuda na kiju. Jeśli WWE nie odkręci szybko tej decyzji, to nie wróżę tegorocznemu MITB świetlanego przebiegu. Cała nadzieja w tym, że pozostali uczestnicy okażą się nieco .. bardziej trefnymi wyborami.

Zastanawiające jest to, jaką role na WM odegrają 'wielcy przegrani' ostatniego RAW, mianowicie Vladimir Kozlov oraz John Cena. Patrząc na to jak rozwija się sytuacja można jak na razie w ciemno stawiać, że Kozlov wyląduje w Money in the Bank (ch***jowszego wyboru od Henry'ego i tak nie będzie !). Jeśli chodzi o drugiego to .. Cena vs Hogan jednak faktem ? Bardzo możliwe, zważywszy na to, że do MITB Jaśka pakować raczej nie będą, a wszyscy Main Eventerzy są już do walk zaklepani.

• Reputacja:   0

No to jedziemy od początku:

HBK vs Undertaker – na szczęście moje obawy dotyczące domniemanego starcia Taker'a z Kozlov'em okazały się nieprawdą. Dojdzie do fenomenalnego starcia dwóch Teksańczyków. Przypomina mi się Royal Rumble 2007, tam Ci dwaj panowie dali nam piękny pokaz na sam koniec RR Matchu. Teraz, na Wrestlemanii, na bank będzie jeszcze lepiej. Oczywiście zdecydowanym faworytem wydaje się być Taker i choć jest jubileuszowa WueMka to uważam, że szansę na zwycięstwo Michaels'a są naprawdę niewielkie. Nie chodzi tu o to, że akurat HBK nie ma szans... tej walki nie wygrałby żaden Flair, Hogan, Austin, Rock itd. Streak Taker'a jest nie do ruszenia! Jedyne co mnie jeszcze gryzie w związku z przerywaniem streaków, to dawny streak Andre the Giant'a. Andre, który był niepokonany od 15 lat nagle przegrywa z Hogan'em na Wrestlemanii 3, chociaż wydawałoby się, że wygra i tym razem. Ale Andre to nie Taker, a zwykły Streak to nie WM Streak. Koniec! Bo to powinienem napisać w innym temacie :).

HHH vs Orton – no cóż o walce trąbiono już od dłuższego czasu, więc nie było to zaskoczeniem. Hunter zapewne uratuje honor rodziny McMahon'ów rozwalając poza Orton'em jeszcze pozostałą część Legacy. Ku uciesze publiczności King of Kings wygra i... no właśnie. Osobiście liczę, że feud zostanie pociągnięty dalej także wszystko jeszcze może się zdarzyć.

Edge vs Big Show – czyli jednak? Szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczony, że tym razem to decyzja bookerów wyszła ponad decyzje Vince'a. Z tego co słyszałem to właśnie bookerzy stawiali na Big Show'a, a Vinnie obstawiał John'a w tej walce. Uważam, że jeszcze wiele się może zdarzyć i to, że tak powiedziano na RAW to nic nie znaczy. Cena pewnie jeszcze będzie walczył o swoje prawa i kto wie, może i dojdzie do Triple Threat Match'u? Jakby Big Show'a nie krytykowano to ja i tak chyba wolę obejrzeć go w walce z Edge'm, niż Cenę. Jeżeli naprawdę dojdzie do starcia 1 na 1 – Edge vs Show to pojawia się alternatywa walki Cena vs Hogan. Pod względem ring skillsów pewnie taki mecz nie będzie zachwycał, ale pod względem rangi i owszem. Starcie dwóch megagwiazd, powrót Hogan'a, jeszcze większa promocja John'a, pod względem finansowym... z chęcią obejrzałyby to napalone marki Hogan'a (jak ja :D), a także ogromne ilości dzieci Ceny. Z punktu widzenia osoby markującej Hulk'owi powiem, że cieszyłoby mnie to starcie i oczywiście perfidny Leg Drop na Johnny'm :).

MitB – w zeszłym tygodniu kwalifikacja CM Punk'a, w tym tygodniu Kane. Wiem, że może Big Red już nie jest w tak dobrej formie jak kiedyś, ale z drugiej strony jak sobie przypomne MitB z Wrestlemanii 21 to jednak cieszy mnie występ Kane'a. Absolutnie nie biorę pod uwagę jego zwycięstwa w tym meczu, ale zawsze z chęcią obejrzę kilka Chockeslam w wykonaniu tego potwora. Z drugiej strony, patrząc na zapowiedź ECW... Henry vs Santino... cóż nie wydaję mi się żeby Włoski Ogier pokonał Mark'a, tak więc nie zapowiada się ciekawie. Z tego co wiem MitB to szansa dla utalentowanych Mid Carderów, zazwyczaj o trochę lżejszej wadze niż potwory Vince'a. Cóż rozumiem, że Kane, ale teraz jeszcze Henry? A później? Punjabi Playboy? I co jeszcze? Może powrót BDV, a dla smaczku występ w tej walce Jim'a Duggan'a :P? Mam nadzieję, że tegoroczny MitB nie zamieni się w starcie spaślaków, w którym motywem przewodnim będzie wymiana punchów na drabinie.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Wunderteam vs HBK - Proszę cię byś nie mieszał w ten match Kozlova lub JBL'a który czeka z jakąś zaskakującym wydarzeniem.

Co do samej walki to czeka nas wiele wyśmienitych akcji i emocji. Szkoda że wynik jest przewidywalny, lecz jestem pewien że to nadrobią. Czeka nas pięciogwiazdkowy pojedynek z najlepszymi Face'ami w WWE. Nie z żadnymi pierdołami typu Cena, Batista czy Rey.

Randy Orton vs Triple H - Myślę że będzie co oglądać. Słyszałem że mają dać walkę na WM'ke Cena vs Hogan i mam nadzieję że nie będzie to Main Event, bo to by było totalne olanie Legend Killer'a i Royal Rumble. Wygra Randy bo przecież któryś z pasów raczej trafi na RAW, a ani myślę by był to World Heavyweight Championship Title.

Edge vs Big Show - Myślę że Big Show zaczyna coś knuć z Vickie przeciwko Edge'owi. Jednak on jakiś oszustwem wygra i pokona Big Show'a.

Mitb - Napewno zobaczymy Chokeslam z drabiny lub na drabinę w wykonaniu Kane'a. Parę high fly'igowych akcji. I myślę że MVP zgarnie walizkę, ale nie wykorzysta jej na WWE lub WHC Championship tylko na US Championship.

Napewno zobaczymy jeszcze Brother vs Brother match.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

The Undertaker vs Shawn Micheals- Spodziewam się ciekawej walki. Po tym jak zobaczyłem The Undertakera w Eliminator Chamber to zobaczyłem, że Dedman umie jeszcze stoczyć dobrą walkę w której nie rusza się sztywno. Ciesze się, że na miejscu HBK'a nie jest żaden Kozlov czy JBL, ponieważ oni nie stoczyli by już tak ciekawej walki. Prawdopodobnie HBK jest skazany w tej walce na porażkę, ale być może WWE planuję aby Shawn Michaels stał się pogromcą legend, tak jak już pokonał Flaira na zeszłorocznej WM, to i teraz również mógłby zakończyć karierę równie znakomitej legendy jaką jest The Undertaker.

Randy Orton vs Triple H- Tutaj nie spodziewam się zbytnio ciekawej walki ze względu na Triple H. Ta walka była dla mnie pewna od momentu gdy Stephanie otrzymała RKO od Ortona. Randy załatwił już 3 McMahonów to teraz liczę iż to samo zrobi z Triple H z miłą chęcią zobaczyłbym jakiegoś kopniaka na HHH, oraz świętującego Ortona z pasem.

Big Show vs Edge- Tutaj można się spodziewać, że w tej walce udział weźmie jeszcze John Cena bo nie wyobrażam sobie, że terminatora nie ma w walce o pas na Wrestlemanii. Tutaj również nie spodziewam się ciekawej walki, oraz mam nadzieję, że pas nie zmieni właściciela.

MitB- Obsada Money In The Bank na tej Wrestlemanii nie zachwyca. Nie wiem co w tej walce robi Mark Henry, który nic nie wniesie do tej walki, a nawet obniży poziom. Nie zachwyca mnie również obecność Cm Punk'a bo miałem nadzieję, że będzie bronił swojego pasa IC na WM. Przed piątkowym SmackDown spodziewałem się, że na MitB zobaczymy jakąś potyczkę pomiędzy braćmi Hardy, ale obaj się nie zakwalifikowali. Są szanse, że Kane wprowadzi do tej walki trochę brutalności, ale w jego obecnej sytuacji w WWE jetem niemal pewny iż nie ściągnie walizki. Co do MVP to cieszy mnie jego obecność w tej walce bo ostatnio stoczył parę walk z Sheltonem, a po wygraniu walizki na 100% wykorzysta ją aby odebrać pas obecnemu mistrzowi US.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Zarząd WWE chyba na prawdę coś popierdzieliło.

Czytając tych którzy zakwalifikowali się na razie do MITB można powiedzieć - TRAGEDIA!

Po za Sheltonem i Punkiem wybrali ludzi, którzy z drabiną nie mają nic wspólnego. Ta walka zapowiada się totalną porażką, najgorsza od 2005 roku. Mark seksualna czekolada Henry, Kane?! ja rozumiem, że Kane musi odnotować udział na WM, ale jakim kosztem? zepsucia mi dobrej walki?, Czekoladowy Marek to chyba ostro pucował się zarządowi, że go tam wsadzili.

Shelton oraz Punk rozumiem, ale MVP?... nie zarzucając mu braku umiejętności to jednak w walce z drabiną jakoś nie widzę tego gościa.

Bracia Hardy odpadli bo wiadomo będą mieli własną walkę.

Edge będzie zajęty Big Showem, a raczej też Ceną. Wszystko zmierza do tego, że Vicky zdradzała Edge'a z Big Showem, a Cena o tym wie i będzie ją szantażować aby dodała go do walki lub wstawiła zamiast Big Show'a. Wniosek... kolejne love story już mi się tym rzygać chce. Edge przejdź face turn odetnij się od Vicky.

Undertaker vs. Shawn Michaels - walka tak ważna jak Hulk Hogan vs. Andre z WM III.

Mam nadzieje, że nie bez powodu pokazuje się pierwsze od 15 lat czyste odliczenie do 3 Andre.

W tej walce też mam nadzieje, że streak Taker'a upadnie.

Wg. mnie to będzie najważniejsza gala tej WM - przynajmniej dla mnie, na nią czekam najbardziej.

No i oczywiście moje postanowienie wciąż aktualne jeżeli Shawn nie wygra tej walki koniec z WWE.

Orton vs. HHH - ładnie się to zaczyna rozkręcać na RAW oraz SD! coś się dzieje. Fakt faktem pewnie w walce będzie dużo przytulania itp. bo to w końcu specjaliści.

Hardy vs. Hardy - no wszystko zmierza do tego, że bracia spotkają się na WM. Jak na razie mało się dzieje samo gadanie, że jeden nie dotknie brata tak więc na razie troszkę słabo.

WWF - R.I.P

@UP MVP był w Mitb rok temu i wypadł całkiem nieźle.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

MITB to na być zajebista walka, a nie walka gdzie ludzie wypadają "całkiem nieźle".

Nie po to czekam rok żeby w jednej z lepiej zapowiadających się walk zobaczyć kogoś kto zaprezentuje się nieźle, albo kiepsko jak w przypadku seksualnej czekolady czy wielkiej czerwonej maszyny czy też MVP, który z drabiną ma niewiele wspólnego.

Oby w kolejne miejsca wpadł ktoś konkretny bo jeszcze coś tam zostało. Może Evan wróci do tego czasu, może Rey może Kofi - tacy zawodnicy są, Morrison też, powrót RVD znowu na jedną walkę jak najbardziej bym preferował. Nawet już tego Christiana - niech stracę na pewno pokazał by się lepiej niż marek.

WWF - R.I.P