Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXV - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Spójrz przez pryzmat zwany "WWE"... Na tle tej federacji

Właśnie to mnie, najbardziej wpienia. Dlaczego WWE, ma być traktowane pobłażliwie, gdy w grę chodzi o jakąś ocenę? Jest to federacja, jak każda inna i mnie jako potencjalnego oglądacza nie powinno obchodzić to, że produkt ten, kierowany jest dla dzieciarni. Wiele razy to powtarzałem i powtarzać będę, "oglądasz, wymagasz", takie jest prawo tego biznesu. Mnie nie powinno to obchodzić, jakie są wiekowe ograniczenia i to, że trzy letnie dzieciaki mogą oglądać to w TV. Nie wywyższając się, jestem już nieco bardziej doświadczonym widzem i chciałbym zobaczyć coś więcej, coś, co na prawdę będzie zasługiwało na miano "Extreme Rules" matchu. Swojej oceny na ten temat nie zmienię, bo mam szacunek do samego siebie i do tego co oglądam. Hardcore, to hardcore, a ja go lubię tylko w dobrym wydaniu, a nie niesmacznej podróbie ECW, bez krwi, stołów i większości sprzętu z tym związanym :P

Ja twierdzę, że Jeff da radę w tym WWE'owskim hardkorze. Nie liczcie przecież na litry krwii

Z tym WWE-owskim hardcorem się zgodzę w stu procentach :P Bracia na jubileuszowej gali, mogą skrobnąć naprawdę świetne widowisko i gdyby nie inne cholernie mocna punkty tego show, to pokusił bym się o stwierdzenie, że zdolni sa nawet do skradnięcia całego show :P

Jeff'a jakoś bardziej lubiłem w TNA, a w WWE już mniej.

Taaa ... bo Jeff, tak jak każda osoba z WWE w TNA, dostał niewyobrażalny push, co miało jak zwykle przyciągnąć jak największą liczbę osób przed telewizory i zatrzymanie zapaśnika w federacji. Szkoda, że prawie nigdy ten plan nie wypalał :roll:

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

14

• badziewiarz

13

• LegendKiller

12

• The_Icon

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Właśnie to mnie, najbardziej wpienia. Dlaczego WWE, ma być traktowane pobłażliwie, gdy w grę chodzi o jakąś ocenę? Jest to federacja, jak każda inna i mnie jako potencjalnego oglądacza nie powinno obchodzić to, że produkt ten, kierowany jest dla dzieciarni. Wiele razy to powtarzałem i powtarzać będę, "oglądasz, wymagasz", takie jest prawo tego biznesu.

Powiem Ci , Conek , że to ma kurde sens. Jednak , taki osąd możesz generalnie zachować tylko dla siebie. Tak to jest , że jak w sklepiku osiedlowym jedna osoba kupuje chipsy Lays ..a całe osiedla wpierdala "Aro" ...to pan sklepikarz , Lays'ów sprowadzał nie bedzie i zainwestuje w Aro ...a osoba , która jadła lays'y może conajwyżej nie kupować już wiecej w tym sklepie... życiowe co ?

Na horyzoncie oprócz tych domniemanych perełek marki Taker vs. HBK oraz Jeff vs. Matt (jak dla mnie muł) , rysuje się inna cholernie ciekawa kwestia. Mam tu na myśli Cena vs. Edge vs. show. O czym mówie - jesli wierzyć pogłoskom o urlopie Edge'a zwyciężcy dopatrujemy się w kimś z dwójki Show i Cena. I teraz -

1. Show - Generalnie Wight , już gdzieś tam od czasu jak Mayweather rozczerwienił mu nosek , pewnie szykował się na tytuł. Kręcił się długo i teraz wypadałaby świetna okazja na jego zdybycie. Miał on być uczestnikiem MITB - zminili plany... kto wie...może show miał być tym który wyjdzie z walizą ? Może....Na show'a mozna obstawiać chociażby dlatego , że Cena całkiem nie dawno pas miał ... i skoro nie pogina z nim do dzisiaj , może to oznaczać , że Vinnie znów woli go jako biegającego za paskiem , niż jako noszącego pasek...

2. Genralnie jednak doszedł nam wątek Miłości Guerrero i pojedynku o nią ...i tu sie robi jak na moje to ciekawie...bo jesli wygra Show - rozpocznie dominację na SD!...jesli zaś Cena...to teoretycznie on wygra prawo do miłości z Vickie :shock: ...jesli Vinnsuella zamani sobie pójść na całość w kierunku tej enternaimentowej telenoweli ...to Cena again the champ...

915802072594e34bce782c.jpg

Powiem Ci , Conek , że to ma kurde sens. Jednak , taki osąd możesz generalnie zachować tylko dla siebie.

Bo to głównie jest właśnie moje zdanie, bo od dłuższego czasu, nie mogę znieść, kiedy się mówi "spójrz na to przez pryzmat WWE". Sam co prawda na pewno coś takiego już kiedyś napisałem, jednak dogłębniej się zastanawiając dochodzę do wniosku, że coś jest nie tak. W takim razie co ... WWE, to nie wrestling, tylko oddzielna dziedzina, która oddzielnie powinna być traktowana? Nie sądzę. To tak jakby przy tych czipsach była kłótnia o to, że jedna ze stron opowiada się za tym, że Czipsy z Lidla są najlepsze, bo są lepsze od Top`ów, a druga, że lepsza jest pizza, bo i tak ma lepszy smak. Rozmawiając nt. WWE, mam zamiar rozmawiać o wrestlingu, jako rozrywce, a nie o WWE. Jednak, jak zawsze to tylko moje zdanie, co do wypowiedzi, która nie ma nic wspólnego, z biznesami firmy, która jak na razie idzie w dobrym kierunku.

• Styl:  Klasyczny

Money in the Bank Ladder Match

CM Punk vs. Kane vs. Mark Henry vs. Montel Vontavious Porter vs. Shelton Benjamin vs. Kofi Kingston vs. Christian vs. Finlay

Z każdą kolejną WueMką to właśnie walka o walizeczkę jest dla mnie jedną z ozdób tej gali..Co nie powinno zresztą dziwić, gdyż zawsze możemy liczyć na jakiś solidniejszy bump i następnie na równie ciekawy program ze zwycięzcą tejże walki...Obsada na początku może trochę dziwić...

5. Mark Henry - wiele osób narzeka na ten chioce. A ja powiem , że to cholernie ciekawe po co wsadzili słonia do tego matchu. Tymbardziej po przeczytaniu news'a , że początkowo miał to być big show ...jednak z powodu jego udzałi w WHC matchu , zastąpiono go WS-elephatnem. Nie żebym typował jakieś szanse zwycięstwa czarnego hipopotama , ale mysle , że z racji na jakieś ukryte zamierzenia - Henry sporo namiesza w tym matchu ... i miejmy nadzieje , że nie da plamy skoro coś mu powierzono.

Mark Henry...Człowiek z jego refleksem i szybkością mógłby co najwyżej pograć w szachy...Nie obrażając zapaleńców tej gry oczywiście...

Ciekawić może co taki wrestler robi w Ladder Matchu...Choć nie liczę na to aby nagle nauczył się robić moonsaulty to jednak myślę podobnie jak Dziko..Henry nie jest w tym meczu aby wygrać, ale by sporo namieszać...I właśnie jestem ciekaw, co specjalnego z nim w roli głównej nam zgotują...Może jakiś feud Christian - Mareczek...Dobra koniec ze śmianiem się z naszego uciekiniera z TNA... :P

Napewno będę z utęsknieniem czekał na MITB i na to co zaserwuje nam czekoladka...

Oby było to dobrze przemyślane...bo może zakończyć się niezłą kupą...

Skoro już była mowa o Christianie...Gdy była mowa o tym, że przejdzie on do WWE, oczekiwałem niewiadomo czego...Myślałem, że może od razu zacznie odgrywać jakąś znaczącą rolę...Nic bardziej mylnego...Zsyłka do najniższego brandu...Na najważniejsze pasy może sobie popatrzeć najwyżej przy rozmowie z Jaśkiem czy Edżem...Może w najbliższym czasie jakiś feud z dawnym kolegą?...

Ogórki się pytam czy kupiłeś...?!..Co do jego występu w MITB...Jeśli jego przybycie do WWE ma jakiś ukryty sens..To jest nim właśnie zdjęcie tej walizki...Jednak ja nie wierze w takie cuda i myślę tak jak większość, że Vince da mu dopiero jakąkolwiek szansę po tym jak zapomni jego ucieczkę do TNA...Vincowi lat nie ubywa, więc może, może kiedyś...Mój scenariusz....Christian blisko walizeczki...Ojej spadł...Przeleży do końca walki..Obym się mylił bo wolałbym go zobaczyć walczącego o jakiś sensowny pas...

Czyli kto ma szansę zdjąć to walizeczkę...

Jak dla mnie nie ma murowanego faworyta...Kane, MVP, ewentualnie Shelton...

Nie wydaję mi się, aby Punk zdobył tą walizkę drugi raz z rzędu...Chociaż, kto to może wiedzieć....Raczej dałbym go do tych, który mają zrobić dobre show niż do tych, którzy mają wygrać...Podobne zdanie mam o Sheltonie.. Na ostatniej WM właśnie taka była jego rola, z której spisał się conajmniej dobrze..Jednak stracił niedawno pas...i to co Dziko uważa za zmyłkę, ja uważam za argument...

MVP...Jeszcze niedawno pobijał rekordy porażek z rzędu...Teraz odebrał Sheltonowi US Title...I wydaję mi się, że to chyba na tyle jeśli chodzi o wzloty...Chyba, że przyjmiemy wariant bardziej optymistyczny...W ramach zadośćuczynienia za te podkładanie, dostanie coś więcej niż tylko marny pas drugiej kategorii...

Ja powiem odwrotnie , moim zdaniem ,jeśli teraz Porter prowadzony jest ku górze , to win w tym matchu jest dla niego.

To prawda, ostatnio pozycja Montela pnie się ciągle ku górze, ale czy aby napewno miała zawędrować tak wysoko by mógł zdjąć tą walizkę

Mam pewne wątpliwości, jednak już nie takie rzeczy się w wrs działy...

I nie zdziwiłbym się gdyby zdobył tą walizeczkę, a następnie ją stracił.

I teraz według mnie najpoważniejszy kandydat do wygranej...

Co prawda Kane ma już zasobą obecność w MITB bez win'u , ale obecna sytuacja jest troszkę inna. To jest w końcu 25th Rocznica. Myślę , że z racji na miejsce zjawiska , i ogólna postawe Kane'a - oraz ostatnie wydarzenia na ECW rosnie on mi na mocnego faworyta do wejścia na drabinę

Nie zdziwiłbym się gdybyś miał rację...I Kane za swoje zasługi i te lata podkładania zdjąłby to walizkę...

Gdy zaczął się jego feud z Mysterio myślałem, że to będzie jakiś poważny krok na przód dla szmaconego Big Red Machine...

Jednak nie wyszło mu to raczej na dobre...Jego gimmick potwora był tak wiarygodny jak to, że wygram w totka szóstkę trzy razy pod rząd..

Mam nadzieję, że WWE przejrzało trochę na oczy i w końcu da mu coś więcej niż walki z jobberami...MITB to najlepsza sposobność na tą chwilę, aby oddać mu należyty szacunek za te lata spędzone w ringach WWE i lojalność....

Także z niecierpliwością czekam na tą walkę...Bo zawsze był to mocny punkt WM i tym razem nie powinno być inaczej, gdyż jak dla mnie sprawa kto zdobędzie to walizkę jest dalej otwarta...

Single - Extreme Rules Match

Matt Hardy vs. Jeff Hardy

Powiem tak, zbytnio nie napalam się na tą walkę, ze względu na udział w niej Matta...Wielokrotnie ostatnio mogliśmy oglądać jego walki, prowadzone w żałosnym tempie..Nie umywające się do tych, w jakich brał udział w przeszłości...O ile nie popracował nad swoją formą to wszystko będzie spoczywać w rękach Jeffa...A na taki wariant postawiłbym większość swoich pieniędzy...

Najprawdopodobniej po WMce cała ta braterska kłótnia się zakończy i myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby żeby wygrał Jeff..

Następnie skruszony Matt przeprasza..Boże, prawie jak "Zerwane Więzi" :(

Całe szczęście, że bookerzy nie byli na tyle głupi, aby zrobić zwykły single match...Stypulacja napewno podniesie poziom widowiska..

I zapewne nie obejrzymy kupy...Chyba, że gorszy z braci Hardy się o to postara....

Tag team championship unification match for the WWE Tag Team Championship and World Tag Team Championship (Lumberjack Match)

Carlito and Primo vs. John Morrison and The Miz

Unifikacja pasów tag teamowych w jeden to pierwsza od dawna mądra decyzja zarządu. Po pierwsze po co dwa pasy, skoro w WWE jest garstka tag teamów z krwi i kości, oprócz walczących na WM są jeszcze tylko Cryme Time, Priceless i Jesse & Festus oraz Edgeheads (gdzie oni są?!). Po drugie : mniej pasów, większy prestiż tych które są

Święte słowa..Jak dla mnie pomysł z dwoma pasami tag team był conajmniej nie przemyślany skoro drużyn w WWE jak na lekarstwo...

Jeden pas, ale rywalizacja o niego zacięta i ciekawa zdecydowanie mnie zadowala...Miejmy nadzieje, że będzie to jakiś krok na przód, choć wątpię aby nagle prestiż tego pasa znacznie wzrósł, to miejmy nadzieję, że z tagami będzie coraz lepiej...

Co do samej walki...Zapewne nie będzie to jakaś super wyczesana walka..Jednak również nie spodziewałbym się gniotu...

O ile Miz nie będzie zamulał to możemy zobaczyć dobrą, ciekawą walkę.. choć wynik raczej wiadomy...Nie widzi mi się inne rozwiązanie niż Miz & Morrison z jedynym paskiem tag team.....

Handicap Match

Chris Jericho vs. Roddy Piper, Ricky Steamboat and Jimmy Snuka (with Ric Flair)

Od samego początku byłem sceptycznie nastawiony do tej walki...Zapewne poziom walki nie będzie powalał na kolana...

Jednak jubileuszowa Wrestlemania...Dziadki chcą trochę przypomnieć o sobie i zapewne po tym jak Jericho poznęcał się trochę nad Flairem..i całą resztą, przyjdzie mu się podłożyć podstarzałym gwiazdom ku uciesze publiki...Jakoś cały ten pomysł na tą walkę nie specjalnie mi się widzi..Zdecydowanie bardziej byłbym ucieszony gdyby Y2J powalczył w MITB...

Singles match for the WWE Intercontinental Championship

John "Bradshaw" Layfield © vs. Rey Mysterio

Sama walka pewnie super świetna nie będzie...Nie oszukujmy się JBL nie jest gwarancją świetnych walk...Całość napewno będzie się starał uratować Rey...ale czy mu się uda? tego dowiemy się po reklamach...dobra za dużo TV...Jednak nawet jeśli ta walka będzie w miarę zjadliwa, w przeciwieństwie do jego poprzedniej walki na WM z Finlayem to najważniejszą rzeczą jest ta cała niespodzianka cycka...

Jeśli ten cały suprise polegał na tym, że na WueMce wyjdzie jako Intercontinental Champion w swoim rodzinnym mieście to wolne żarty...

Jednak nie spodziewałbym się również czegoś innego bo jeśli miałby interweniować w walce Takera z HBK to zepsułby mi tym całą galę...

Nie byłbym zadowolony z faktu, że Cycuch psuje cały efekt, poprzedzony świetny build upem...Ale zobaczymy w niedzielę...

World Heavyweight Championship Match

Edge © vs. The Big Show vs. John Cena

Jak dla mnie jedna z największych niewiadomych tej WueMki...Jeśli chodzi o poziom i końcowy wynik...

Powiedzmy sobie, ze Big Show w świetnej formie nie jest, jednak myślę, że to wcale nie o niego musimy się najbardziej martwić..

Kilka razy rzuci i sponiewiera i jakoś to będzie wyglądać...Gorzej z Jaśkiem i jego kilkoma akcjami...Oczywiście wszystko to będzie jeszcze w miarę zjadliwe, dopóki on tej walki nie wygra..Na ostatniej Wrestlemanii przegrał...Czyżby teraz miał dostać rekompensatę..?

Ja mówię tylko "Proszę, tylko nie to!"...Kolejny serial z Dżonem jak dla mnie byłby już mocno przesadzony...

Jedynym pocieszeniem jest to, że Jasiek ostatnio nie sprzedaję się tak bardzo jak kiedyś i dzieci już trochę się nim znudziły...

Choć i tak Vince więcej na tym zyska niż straci...Według mnie poważnym kandydatem do wygrania jest również Big Show...

Kręci się wokół tego pasa już jakiś czas i myślę, że byłoby to dobre urozmaicenie, gdyż ile można oglądać te same twarze przy najważniejszych pasach?..Jeśli brać pod uwagę wygraną Kane'a w MITB to jakoś łączyłoby się to w jedną, spójną całość...

Oczywiście nie można nie brać pod uwagę tego, że Edge poprostu obroni pas...Choć ostatnio trochę w to powątpiewam...

Cały build up tej walki można uznać za ciekawy...Choć te walki Edge vs. Big Show czy Jasiek vs. Big Show nie mogą napawać optymizmem to sytuacja poza ringiem zdecydowanie zwiększa mój apetyt na tą walkę...Ciekawe co Vickie zrobi podczas tej walki....

Oby tylko bookerzy nie zaserwowali nam jakiegoś gówna...

WWE Championship Match

Triple H © vs. Randy Orton

Dzięki świetnemu podgrzaniu atmosfery na ostatnich RAW jest to dla mnie jedna z najciekawiej zapowiadających się walk jakie przyszło mi oglądać...Narazie wszystko rozgrywane jest po mistrzowsku...Feud Legacy - Rodzina McMahonów to był strzał w dziesiątkę...

Orton pokolei wysyłający członków rodziny do szpitala czy Triple H dewastujący dom Legend Killera...Wszystko to napawa optymizmem przed ich starciem na najważniejszej gali roku...Zapewne Hunter wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko...Przecież niedawno wygrywał jak chciał i co tylko chciał, na ostatniej Wrestlemanii podłożył się właśnie Ortonowi...Na poprzednich też przecież nie wygrywał...

Czas na spłatę długu niestety...Wątpliwe aby stało się inaczej, choć napewno podczas walki włączy mi się mark mode...

Po tym jak Hunter przyjmował taką serie upokorzeń...Musi stać się wybawicielem rodziny...

Zapewne na końcu przyjdzie rozczarowanie, ale i tak jestem bardzo zadowolony z całej tej otoczki wokół tej walki...

Miejmy nadzieję, że walka będzie na podobnym poziomie co build up i nie oglądniemy zwykłem demolki Ortona przez HHH...

Single:

Undertaker vs Shawn Michaels

No i na koniec zostawiam sobie istny rarytas...Cała ta sytuacja z Takerem i Shawnem staję się coraz bardziej ciekawa i muszę przyznać, że nie mogę doczekać się tej walki...Co prawda nie oczekiwałbym tego, że HBK przełamie streak Deadmana.....

Jednak mając w pamięci jego pojedynek z przed roku z Flairem możemy oglądnąć naprawdę niezapomnianą walkę....

Wtedy to zakończył karierę Nejczura...Może w tym roku zakończy erę Gogoplaty?...Jest to co prawda wchodzenie w sferę Science Fiction, bo wydaję mi się, że jego streak będzie nieśmiertelny...To jednak miło jest żyć w takiej niepewności podczas walki, że może to akurat tym razem..Może to jest właśnie ten moment..Jakież by było zdziwienie gdyby to co nierealne nagle stało się faktem...

Nic tylko czekać do niedzieli i zacierać ręce przed tym pojedynkiem...Choć nie wyobrażam sobie wygranej Shawna...bo na tą chwilę wydaje mi się, że pokonać Takera mógłby tylko Hunter ze swoimi wpływami...Ewentualnie Jasiek za czasów swojej dominacji....to jednak będę liczył na jakaś niespodziankę, bo napewno wygrana Michaelsa to byłoby coś niesamowitego...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

No i Wrestlemania już za parę chwil można powiedzieć co tam te 2 dni :)

Znamy już wszystko i wszystkich (z wyjątkiem div, ale one mało mnie interesują).

Zacznę od najważniejszego dla mnie osobiście : Shawn Michaels vs. Undertaker

Nie będę się już tutaj rozpisywał, który jest lepszy, który gorszy bo nie mam na to ochoty. Z tygodniówki na tygodniówkę Shawn robi Taker'a jak chce więc raczej niestety wniosek nasuwa się sam i Mark wygra tę walkę co niestety nie za bardzo mi się podoba, ale co poradzić. Nie będzie mi się podobało też, że Shawn dostanie jakiś durny rematch na Backlashu, którego wygra bo to moim zdaniem byłoby tylko jeszcze większe poniżenie go. Shawn przegra tę walkę kończę z WWE ten cały cyrk McMahon'a to już niestety nie wrestling dawne lata świetności przemineły.

Money in the Bank Ladder Match

Dalej walizeczka - na pewno ciekawe mam nadzieje, że będzie przynajmniej na takim poziomie jak w zeszłym roku choć niestety doszło koło u wozu w postaci Marka H., ale mam nadzieje, że jego pobyt tam nie będzie przypadkowy i przysłuży się do czegoś na prawdę wielkiego. Sam nie wiem w to co piszę, ale chętnie zobaczył bym tego Christiana z walizką... wtedy przekonalibyśmy się czy Vince naprawdę tak nie lubi Capitan'a czy to tylko taka zmyłka. Jeśli nie wygra Christian to proponował bym 2 raz z rzędu CM Punk'a, ale tym razem lepsze wykorzystanie tej walizki, a co za tym idzie jakiś ciekawy reign. Dodatkowo 2 razy nikt walizki pod rząd nie wygrał w matchu także też była by to jakaś kolejna promocja dla Punk'a.

Matt Hardy vs. Jeff Hardy gdyby dawali radę jak Owen z Bretem kiedyś to było by coś i można by to było ciągnąć dość długo, ale z newsów wynika, że to tylko taki króciutki epizod, a szkoda jeśli więc to tylko na jeden raz od razu można powiedzieć, że Jeff wygra tę walkę - ciekawe tylko w jakim stylu.

Tag team championship unification match for the WWE Tag Team Championship and World Tag Team Championship (Lumberjack Match)

Carlito and Primo vs. John Morrison and The Miz

Miz oraz Morrison jako tag team osiągną wszystko co było możliwe czekam tylko, aż Morrison w końcu odwróci się od Miz'a, krótki pożegnalny feudzik i solowa kariera :)

Handicap Match

Chris Jericho vs. Roddy Piper, Ricky Steamboat and Jimmy Snuka (with Ric Flair)

Bez komentarza - istna porażka, szkoda czasu, marnowanie Jericho i tyle. Może Stone Cold jako nowy członek Hall of Fame wpadnie pomóc swoim "kolegom"... oby nie.

John "Bradshaw" Layfield © vs. Rey Mysterio

Cycek odchodzi więc Rey wygrywasz IC - należy ci się za to co ostatnio pokazujesz w ringu mimo iż nie jest to to samo co w WCW czy ECW, ale co tam i tak zasługujesz!

Edge © vs. The Big Show vs. John Cena

Edge miał by przegrać na kolejnej WM? w zeszłym roku wszyscy się dziwili jak ktoś obstawiał Ortona na zwycięzce i proszę niespodzianka. Mam nadzieję, że tym razem Edge miło nas zaskoczy (a przynajmniej mnie) obroni pas i porzuci Vicky czas na jakiś face turn.

Triple H © vs. Randy Orton

Z jednej strony gość który nie wygrał od 5 lat, a z drugiej gość który wygrał Royal Rumble na prawdę ciekawe to wykombinowano zobaczymy który wyjdzie z tego zwycięsko. Na pewno na samej WM to się nie skończy i będzie się to ciągnęło jeszcze sporo czasu.

No, a teraz już tylko czekać na HOF, a potem WM!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P