Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

R-Truth pokonal The Briana Kendricka

2. Match

MVP pokonal Chavo Guerrero

3. Match

Umaga pokonal Jimmy Wang Yanga

4. Match

Elimination Chamber Qualifying Match

The Undertaker pokonal Marka Henrego

5. Match

Big Show pokonal Festusa

6. Match

Triple Threat Match

Triple H pokonal Vladimira Kozlova i The Great Khaliego
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Friday Night Smackdown!

Na ring wchodzi Matt z krzesłem i zapewne ma nam coś do powiedzenia, siada na nim i...: (heat publiczności) Nareszcie, nie muszę dzielić sławy z bratem, dziś to moja noc, mój czas i mówie wam wszystkim czekającym na Jeffa, to że go dziś nie będzie... Jeff musiał zostać w domu... Wiecie, że to iż Jeff jako WWE Champ i te jego wypadki... Mało osób myślało, że ja to zrobiłem. Nikt nie mógł udowodnić żadnego z tych wypadków, ale wiecie co możecie potwierdzić, to, że ja uderzyłem Jeffa na Royal Rumble. Jeden cios, z tego krzesła na którym siedze, spowodował upadek mojego brata, na dobre. Wiecie jak długo nocy, ludzie pytali mnie gdzie jest Jeff, musiałem się o niego martwić, już nigdy. Bo w życiu moim i Jeffa, on nie mógłby dalej przetrwać... Ale Jeff nie może obwiniać tylko mnie, ale i każdego z Was. Przez 10 lat, próbowałem abyście wy lubili mnie, robiłem wszystko, ale to dalej było za mało! Nie byłem tym, którym się przejmowaliście, ważniejsze było kto powodował wypadki Jeffa... Więc teraz jedną osobą o którą możecie się martwić to ja! Jeff chce Ci coś powiedzieć, wiem, że oglądasz, oficjalnie ogłaszam, że tag-team zwany jako Hardy Boyz przestaje istnieć, nie chcę byś dalej był moim partnerem, ani bratem... (publika: We Want Jeff!)

1) R-Truth vs The Brian Kendrick w/ Ezekiel Jackson

Sędzia zaczyna odliczać by Ezekiel opuścił arenę... W tym czasie Kendrick powala Truth'a, lecz dostaje odpowiedź potężnym prawym. Dropkick briana w tył głowy i pin 1.. kick out. Hedlak i powalenie, jeszcze parę stompów i pin 1..2.. teraz do dwóch. Zakłada submission, powoli wstają i rzut przez ramię Killingsa, irish whip i powerslam. 2 count! Rozbieg i spinning lariat! Axe kick! Po Brianie? 1..2..3!

2) Chavo Guerrero vs MVP

Publiczność wyraźnie za MVP. Rzut przez ręke, seria submisionów. Głowa MVP ląduje na narożniku. Montel wstaje, irish whip i back body drop. Rzut przez ramie i dźwignia na ręke. Pin 1.. kick out. Dalej kręci ręke Chavo, irish whip ale mamy heel kick od Guerrero! 1..2.. kick out. Arm drag i leg drop. On też zakłada dźwignie. Wstają, ale znów obijanie ręki Portera. Seria ataków, ale mamy flapjack! Clothesline, łokieć i piękne belly to belly. Podnosi go, ale 1 suplex, 2 suplex... i jednak nie ma Three Amigos. Chavo wchodzi na narożnik, jednak MVP się podnosi, superplex? Nie, MVP leży, frog splash? Nie trafił! Co za kopniak! Drive-by kick! 1..2..3! MVP wins! MVP po 20 tygodniowej serii przegranych, teraz wygrałeś 2 razy z rzędu! Co czujesz? Wygląda na to że nadal 'big things poppin, and low things stoppin' ponieważ prawdziwy ja wróciłem! I chce spowrotem moje US Championship! Ballin!

3) Umaga returns! and fight with Jimmy Wang Yang...

Powalenie, irish whip ale mamy swinning sidewalk slam! Porwał koszulkę rednecka, potęzny irish whip i narożnik! Czy będzie to co myślę? Umaga hip attack! Jeszcze podnosi go i Samon Spike! 1..2..3!

4) The Undertaker vs Mark Henry

Typowe porównanie sił na środku, lecz Taker ma przewage (Sejbla ciesz się, w końcu to World Strongest Man! ^^). Irish whip i Henryk powala Deadmana shoulder blockiem. Wymiana ciosów, Mareczek (czarny) obrywa w 2 narożnikach, lecz dostaje clothesline'a w zamian. Znów seria punchy, jednak Mark (umarły) kręci ręką siłacza, szykuje się do Old Skula i... mamy bearhug! Coś podobnego! Kolanko i duszenie w narożniku, jeszcze Atlas dodaje swoje 0,5 grosza. Przenoszą się za ring i Taker wbiega wprost na schody! Scoopslam, i co jeszcze! Potężny elbow drop! 1..2.! Teraz potężny hedlak, jednak co to dla Undertaker'a! Uppercut, wymiana, przenoszą się do narożnika, zablokowany clothesline, i tradycyjny Flying Clothesline od Phenoma! Chokeslam? Nie Atlas przeszkadza, jest za ringiem i obrywa big bootem! Chokeslam na czekoladzie? Tak! Czyżby? Gogo... Hell's gate! Henry taps! The winner of this match, The Undertaker!

5) Let's welcome our new WWE Champion, Edge!

Edge: Muszę być szczery, ja zwykle nie licze się z Waszym zdaniem. Prośby o autografy, rozmowę, zwykle je ignoruje. Ale powiem wam coś, widzicie, wszyscy winiliście mnie o te wszystkie wypadki Jeffa.. Nazywaliście mnie kłamcą... Wiele, mówiło też, że nie wróce z Royal Rumble jako mistrz. Ale wszyscy grubo się myliliście. (Adam "tańczy i mówi" Wrong. wrong, wrong, wrong...) I dlatego (you suck!) chcę podtrzymać więź z wami. I ze mną 7 krotnym mistrzem wagi ciężkiej. Proszę wstańcie, tak dobrze. I chce, żebyście powiedzieli - Edge, przepraszam... Dziękuje, i wiecie co, akceptuje przeprosiny. I jeszcze jedno, będe się cieszył moim 7 title runem oglądając Home Video o mnie. Mówiąc o fotografach, chciałbym wam przedstawić nową pozę... (Edge i Vickie całują się...) Słyszymy theme Big Show'a! Uśmiechnięty wchodzi na ring... i przytula się do Vickie... chwyta pas Edge'a... a Edge z żonką wychodzą. Widać, że Big Showa ma chrapkę na tytuł...

6) Big Show vs Festus w/ Jesse

DDT na Festusie, ataki w narożniku i tradycyjny chop! Kolejny! Irish whip, kontra, seria prawych i corner DDT! (słabo to wyglądało) 1..2.. - 2 count! Rozbieg, lecz mamy KO punch od Showa. Coś nowego? Podnosi go na powerbomb i upuszcza do tyłu! To się chyba Alley Oop nazywa... Czekamy na big right hand i... KO! 1..2..3! Jeszcze potem Chokeslam na Jesse'm.

Eve: Myślę, że wszyscy nie mogą się doczekać nowego filmu John.... Michelle: Ja też. Jestem zaskoczona,

że dalej tu stoisz, powinnaś stąd wyjśc i zabrać stąd te zielone oczka. (slap od Eve!) (...)

7) Triple H vs Vladimir Kozlov vs The Great Khali

Kto zacznie? HHH atakuje Vladka, lecz dostaje szybką kontrę w narożniku. Dołącza się Khali, ale Kozlov chce walczyć z nim. Punche nie robią wrażenia i Kozlov poza ringiem. HHH obija nogę Kaliego przy schodach. Wchodzą na ring, i Triple okłada Kozlova, irish whip i potężny powerslam! 1..2.. kick out. Wejścia barkiem, jedno, drugie, kontra, irish whip i clothesline od ruska. 1..2.. kick out. Coś tam się wydziera i mamy backbreaker. 1..2.. kick out. Scoopslam? Nie DDT! Gdzie jest Khali?! Znów wejścia w narożniku i kontra! Co za boot! HHH atakuje i facebuster! Spinebuster! Khali chop na HHH! Vice grip! I baśka w Kaliego! Kozlov jednak wylatuje i mamy Pedigree na Grejcie! 1..2..3!

----------------------------------------

cienizna ten smek...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Skrót walki Rey Mysterio vs. Chavo Guerrero z przed paru lat była najlepsza na tym SD!

Co do reszty - Andrut vs. Kendrick : bez swojego przydupasa z bieli mu nie idzie, podobno coś tam naskrobał na backu i push prysł. Walka żadna, krótka... kręcenia Andruta już robią się nudne jak jego wejście.

MVP pokonał Chavo ... 2-0 teraz pewnie będą robić tak, że wygra 20 walk z rzędu, albo 173... kto wie =)) Walka ujdzie jak to na tygodniówkę.

Umaga wrócił jego powrót nie był nagłaśniany tak jak powrót Ceny i lepiej przywitali Umcię hehe :) oczywiście trzeba pokazać jego siłę więc rzucili Yang'a. Jak to bywa Umaga szybko wygrywa z jobberami.

Taker vs. Mark Henry - który to już raz ci 2 mają walkę razem? nuda... od razu było wiadomo kto to wygra.

Big Show vs. Festus ... no tutaj fajnie jak na dwóch większych w tym biznesie. Oczywiście KO w wykonaniu Show'a. Potem jeszcze czokslem nieudany z resztą ... Czyżby się szykował na zwycięzce EC? ta jasne...

HHH vs. Kozlov vs Kali - normalnie cały las ... tyle drewna dawno na ringu nie było :D Zajebiste Pedigree na Kalasie zrobiłeś Triple - idź lepiej na RAW. Co do Kozlova zajebista mina przy wejściu :) Co do Kalasa zostań jakiś GM, albo asystentem sprzedawcy popcornu. Oczywiście wiadomo było z góry, że Mr. Nochal wygra.

Matt i jego przemówienie w miarę :t_up: czekam na kolejne tygodnie, ale weź zrzuć trochę fatu bo za tłusto i odbija się to w ringu.

Gadka Edge'a - całe szczęście, że ten Big Show się pojawił.

Eve oraz McCool ... oby nie feud, oby nie walka bo słyszałem, że Eve słabo w ringu.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P