Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

WWE World Tag Team Championship

John Morrison & The Miz © pokonali Cryme Tyme

2,Match

Elimination Chamber Qualifying Match

Kofi Kingston pokonal Kane

3. Match

Elimination Chamber Qualifying Match dla JBL´a

John Cena pokonal Shawna Michaelsa (w/ JBL)

4. Match

Beth Phoenix & Jillian Hal (w/ Santino Marella) pokonaly Meline & Kelly Kelly

5. Match

Rey Mysterio pokonal Williama Regala (w/ Layla)

6. Match

Chris Jericho pokonal CM Punka
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

1

• Tet

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Tak na początek Randy oraz jego gromadka + lekarze, terapeuci, adwokaci czy klocek wie kto tam był kto, ale mniejsza oto. Trzeba było robić szopkę bo Orton czyta z kartki brawo, naprawdę genialne posunięcie, ale cóż...

Potem oczywiście w cholerę powtórek tego doniosłego wydarzenia bo jak już wcześniej powiedziałem Randy czytał! tak naprawdę on czytał - niesamowita historia.

World Tag Team Championship

Lipa, niestety trzeba to przyznać, ale cóż nic się nie działo taka prawda. Krótko, zwycięstwo Miz'a i Morrisona i tyle. Przynajmniej pasy były bronione żeby nie było, że nic w dywizji tag się nie dzieje.

Elimination Chamber Qualifying Match :

Kofi vs. Kane szczerze to obydwaj przydali by się w EC także szkoda, że akurat tak to WWE rozegrało co do samej walki to zwycięstwo Kofiego na pewno zaskoczyło murowanym kandydatem do wygranej był Kane. Sama walka też krótka i bez jakiś tam cudów jak to bywa na większości tygodniówek.

Wszystko idzie nie w tym kierunku co trzeba Cena powinien przegrać tę walkę, a wyszło na to, że Shawn przegrał przez JBL'a nie wiem co geniusze z WWE kombinują, ale nie jest to ciekawe i zaczyna mnie to bardzo denerwować. Walka akurat w miarę wiadomo tam gdzie Shawn nie ma słabych zapychaczy.

Divy pominięte.

Regal vs. Mysterio - ten nowy styl Regala strasznie mnie wkurza, drze się jak by go ze skóry obdzierali i na cholerę to? Rey również się dostał do EC. Także mamy już 2 latawców w tym matchu.

Jericho vs. Punk - w ogóle zapowiada się kolejna szopka na WM w zeszłym roku był Floyd, a teraz będzie aktor z The Wrestler i Jericho będzie się mu musiał podłożyć bo wszystko na to wskazuje. Wiadomo Y2J musi się odkuć po tym upokorzeniu którego doznał tydzień temu dlatego wygrał tę walkę, a Punk i tak ma IC więc nie ma pokrzywdzonych w tym matchu.

No i na koniec perła ... zamiast wzywać Triple H'a to Steph zadzwoniła bo braciszka którego wywaliła jakiś miesiąc temu kaszana. Gdy wchodził Shane liczyłem, że uściśnie dłoń Ortona i będzie po jego stronie, ale niestety w komiczny sposób pokonał zwycięzce Royal Rumble matchu po czym jeszcze Kingstone'a i innego face'a potraktował "z pięści". Oj debile, debile...a taka fajna mogła być akcja ściągnąć Triple'a z tego pieprzonego SD! gdzie się marnuje i sprowadzić na RAW, połączyć rodzinę i zwalczać stajnię Ortona, a tu taki klops.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

To tak:

WWE World Tag Team Championship

Normalny mecz jednak wolałem zobaczyć zwycięstwo Cryme Tyme teraz tylko prosić boga aby w tym roku Morisson i Miz nie byli takim Tag Teamem jak w ubiegłym roku, ale ogólnie miło się oglądało walkę zauważyłem także, że The Miz robi się coraz lepszy i może niedługo on będzie takim dominatorem, a nie prawie zawsze pinuje Morisson.

Wydaje mi się, że należało się zwycięstwo Kofiemu Kingstonowi, może i na meczu nie dominował aż tak bardzo, ale liczy się to, że wygrał Kane wcale nie jest łatwym przeciwnikiem, ale i tak Stephanie robi tam co chce i całkiem nieźle jej to wychodzi brawo... za tą decyzje Stephanie. Kofiego nie można zmarnować wydaje mi się, że z niego już jest gwiazda, ale z upływem czasu będzie może legendą.

Nie będę się wypowiadał dobra?

4. Match

Mówi się, że tam gdzie Beth ta drużyna wygrywa i tak się stało i tym razem oczywiście walka mi się podobała ze względu na to, że walczyła Melina, która i tak nie pokazuje wszystkiego na co ją stać. Przy Beth oczywiście jej wierny narzeczony Santino Marella

Rey Mysterio wygrał? Bo przewinąłem tą walkę, ze względu takiego, że wiedziałem co się wydarzy na pewno Rey Mysterio zrobi 619 i zakończy pojedynek.

Tak samo mi się wydaje jak napisał kolega wyżej.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

Po obejrzeniu Raw mam mieszane uczucia co do jakości, bo walki były słabe za to segmenty trzymały swój poziom. Na początku przemówienie Ortona, to jedyny powód do radości z wygranego przez niego Royal Rumble Matchu bo w moich oczach Orton ostatnio walczy bardzo schematycznie 3, 4 akcje i mamy RKO. Walka o TT Champa, trochę za krótka bo cały czas powtarzam dwa aktualnie najlepsze teamy w WWE

prosić boga aby w tym roku Morisson i Miz nie byli takim Tag Teamem jak w ubiegłym roku

Dobre umiejętności w ringu i przy mikrofonie, czego kwiatuszku do szczęścia brak ?

Krótkie przemówienie JBL, w którym wyjaśnia, że Wafel HBK będzie walczył za niego :8 A to się dziadek ustawił. Kingston vs. Kane, jestem zaskoczony wynikiem właściwie to nie mam nic przeciwko pushowaniu Kingstona, nawet jestem za ale żeby tak od razu Title Shot ? Jericho vs. Rourke, wydaje się być bardziej interesującym wydarzeniem, niż Big Show vs. Maywather. Shawn Michaels vs. John Cena

Nie będę się wypowiadał dobra?

Ja też :waving: Zaryzykowałem obejrzałem divy, i widziałem nawet fajną akcję chodzi o te odbicie od lin aby uwolnić się. Mysterio vs. Regal, William z tymi okrzykami nadawał by się na divę, zwycięzca oczywisty. Cm Punk vs. Chris Jericho, Jericho ostatnio wygra przez "przypadek" tym razem również. No i końcowe przemówienie Ortona do którego wszystkie pozytywne przymiotniki pasują była po prostu doskonałe Orton wczuł się świetnie z resztą Stefcia też, no i wyjście Shane

Gdy wchodził Shane liczyłem, że uściśnie dłoń Ortona i będzie po jego stronie

Dokładnie pomyślałem sobie o tym samym, lecz WWE nas zaskoczyło chociaż po zaatakowaniu Kingstona myślę, że Shane będzie z Ortonem i będzie cacuś glancuś Legacy vs. McMahony :waving:

• Styl:  Jasny

Pierwsze co mi się nasuwa po obejrzeniu RAW to...ile można do cholery szmacić Kane'a? Rozumiem Kingston dobry i tak dalej...ale Elimination Chamber i Kane to świetny duet. Nie musi wygrać przecież. Dobra ale po kolei. Mamy wejście Randy'ego Cody'ego i Ted'a oraz adwokatów. Randy przeprasza i usprawiedliwia się...W sumie jak na niego t trochę nudnawe to było. Pierwsza walka i zawiodłem się. Cryme Time i Miz i Morrison potrafiliby zrobić **** walkę jakby im pozwolili ale cholera pięć minut czy tam pięć i pół? Co oni z tego zrobią? No cóż wygrana i obrona pasów przez M&M. Kingston vs Kane nie komentuje...mój wstęp mówi wszystko. Dalej mamy walkę Cena vs HBK. Nie rozumiem reakcji JBL'a ale co tam. To w końcu szef Shawn'a. Walka taka se...Kobiety ominąłem. Ale po walce rozmowa Santino z tą no...Mendes? Nie wiem...i Beth Phoenix...możemy ją przygarnąć ... świetny tekst :D. Rey kontra Wrzeszczący Regal. Cóż jak badziewiarz nie rozumiem po co on tak krzyczy...Rey wygrywa i mamy pchełkę w EC. No i Punk vs Jericho..jedyna walka którą można było obejrzeć z przyjemnością.

Ostatni segment to już bardzo ładnie wykonany kawałek RAW. Steph nie zwolni bo to byłoby za łatwe Ortona...wpada Shane i młócka z Ortonem. Czyli rodzinka vs Legacy...może być.

Mój pierwszy RAW od dosyć dawna i muszę stwierdzić, że nie było źle, był znośny.

Zaczęło się od przeprosin Randy'ego, które jak na Ortona wypadły średnio. LegendKiller ma wielkie możliwości za majkiem, ale tutaj za bardzo tego nie potwierdził.

Potem mamy M&M vs CT. Walka z jakimś tam potencjałem, ale jak pokazał czas mocno średnia, by nie powiedzieć słaba. Oba teamy nie pokazały niczego specjalnego... taki zwykły średniak. M&M bronią pasy, w sumie dobrze.

Kane vs Kingston o udział w EC na NWO... ja pierd*le jak można tak szmacić Kane'a, wręcz stworzonego do udziału w walkach typu Elimination Chamber na rzecz Kingstona... Kingstona, który za bardzo według mnie nie pasuje do tego matchu... ale zawsze jakiś tam powiew świeżości... ale jak takie mają być te powiewy to ja raczej podziękuję. Sama walka średniak podobnie jak w przypadku openera.

Potem kolejny quialifying match tym razem Dżon vs Habek... szkoda tylko, że o udział JBL'a w EC. HBK jako przydupas JBLa jakoś średnio mi pasuje. HBK przegrywa z Terminatorem, JBL nie bierze udziału w Elimination Chamberze... ja się cieszę ze zwycięstwa Ceny :shock: Szkoda tylko, że Shawn przegrał...

Potem divy, które klasycznie przewinąłem i mamy kolejną walkę kwalifikacyjną... z obłędnym składem... Regal i korniszon. Walka przewinięta, Rey wygrywa... ależ się szykuje prawdziwie hardcore'owy EC ;) Mysterio i Kingston w EC totalnie mi nie pasują.

Potem ME czyli Y2J vs Punk. Swoją drogą to śmiesznie jakoś wygląda Chris w krótkich gatkach... i jeszcze jakiś taki okrągły się wydaje :roll: Walka dobra, Jericho wygrywa po niezbyt udanym Codebreakerze... w sumie jedyna walka, z której nie przewinąłem ani sekundy.

Ale pora na to na co czekaliśmy. Jak zostanie rozwiązana sytuacja z Randym. Zwolnienie to zbyt łatwe? Myślę... nochal? Ale nie Here Comes The Money! :t_up: No to jak większość czekam na uścisk rąk z Randym i feud Legacy z Shanem jako managerem lub normalnym członkiem vs McMahony... a tu zabójcze pancze, z których może pare wyglądało jakby doszły. Niestety mamy Legacy vs wszystkie Makmeny.

chociaż po zaatakowaniu Kingstona myślę, że Shane będzie z Ortonem

A może poprostu "zaatakował" Kofiego bo ten go trzymał a Szejn miał chrapkę na LK?