Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

A ja głos oddam na… IILa. Mimo że cipol ten ogląda TNA, i to nawet bez przyłożonego do gardła noża, to nie można mu odmówić zaangażowania w dział TNA. Gdyby nie on, to większość TNAowców musiałaby wylewać swoje żale w jakichś roki kornerach, tudzież innych shoutboxach. :P

2) ADMIN ROKU 2008

Pablo Modjo. Przejął cipol stery po bracie i jakoś tym dalej kieruje

3) MODERATOR ROKU 2008

Tu głos swój oddam na cipola Icona. Głownie za prowadzenie WSF! :t_up:

4) NEWSMAN ROKU 2008

Jacek D. Jak powiedzieli koledzy wyżej, za regularne wrzucanie newsów.

5) DEBIUTANT ROKU 2008

Jak większość – Mast. Dorobił się global moda w krótkim czasie, bardzo przyjemnie czytało się przetłumaczone przez niego wywiady.

6) DYSKUTANT ROKU 2008

Głos leci do Conmana. Pisze w najbardziej elitarnym dziale na forum – dyskusje WWE – więc plusa ma już na starcie. Dużo założył tematów, pisze wcale niegłupie posty. Starał się cipol w tym 2008, niech coś ma. :P

7) ZNAWCA ROKU 2008

Legendkiller zwany również w pewnych kręgach jako nieczuły Kamil. Otarł się o złoto w omnibusie, więc coś tam wie ;)

8 ) UPLOADER ROKU 2008

Eddy. Gal z forum nie ściągam, ale zdarzyło mi się odwiedzić raz czy dwa bgz ekskluziw, a tam sporo rzeczy wrzucał Eddy właśnie.

9) KREATYWNY ROKU 2008

Norbas, za przejście na nowe wyczesane php modified by Norbas :P

10) ALFONS ROKU 2008 :rotfl:

Irys. Innego typu być nie może. Przekroczył magiczną barierę 100 galerii, nagroda mu się należy.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008

Najbardziej podobały mi się prace Gabisława, więc głos idzie do niego

12) FREEQ ROKU 2008

"ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku."

Gdyby nie ten drobny szczegół, mój głos powędrowałby do Milosa. Możliwe że było kilku, co to pisało na forum po pijaku, ale pisać ze świeżym umysłem o wyższości pasa GHC nad WWE title to jednak bomba nad bombą. :lol A jeśli to ma być user zarejestrowany w 2008, to…

Porque me banneno del foro?

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

-

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008

ssi kotal

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• Norbas

2

• DonCarlos

2

• Sejbla

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

Według mnie tą prestiżową nagrodę powinien dostać Mast i to właśnie na niego leci mój głos...To był jego rok..Poprzez wielką pracę na forum (pisanie ciekawych tematów jak i rozkręcanie wielu dyskusji) szybko doszedł do posady Global Moda...Przed nim już tylko Adminowanie... :t_up:

2) ADMIN ROKU 2008

pablo modjo - Przejął rodzinny interes i idzie mu to bardzo dobrze..Na początku gdy Norbas nie mógł już tak zajmować się forum jak kiedyś, obawiałem się co to będzie..Teraz obawy te wydają mi się śmieszne i wielka w tym zasługa Modja..Naprawdę widać, że mu zależy..

3) MODERATOR ROKU 2008

Tutaj ciężka sprawa..Naprawdę jest kilka osób, które na to zasługują...Ale po dłuższym zastanowieniu, myślę że ten tytuł powinien dostać Don Carlos czy Karton, jak kto woli..Zakładał sporą liczbę tematów, dbał o swoje działy, teraz piszę bardzo dobre newsy...

4) NEWSMAN ROKU 2008

Jeszcze niedawno mój głos poleciałby na Kieskę...Jednak niestety skończył z pisaniem newsów i mój głos leci ponownie na Don Kartona...

5) DEBIUTANT ROKU 2008

Tutaj bez zastanowienia głos oddaję na Masta...Nie muszę chyba ponownie argumentować? :P

6) DYSKUTANT ROKU 2008

Dobra Mast, co za dużo to niezdrowo...Głos leci na Conmana...Udzielał się jak mało kto...Pisał wiele tematów, z których wiele cieszyło się dużym zainteresowaniem...Ogólnie odwalił w tym roku, kawał dobrej roboty..

7) ZNAWCA ROKU 2008

Według mnie miano Znawcy Roku powinien dostać Legend Killer...Jak zwykle zajął wysokie miejsce w omnibusie...I w każdym jego poście można zobaczyć, że dobrze wie o czym pisze i nie owija w bawełnę..

8) UPLOADER ROKU 2008

W sumie to nie ściągam gal z Rapidów itp..Jednak z tego co widzę to Eddy naprawdę wyróżnia się w tym dziale...

9) KREATYWNY ROKU 2008

Tutaj trzeba wyróżnić Norbasa...Jak zwykle i w tym roku zaszczycił nas wieloma ciekawymi pomysłami i udoskonaleniami na forum...Jestem pewien że na tym niepoprzestanie i nasze forum będzie jeszcze lepsze niż jest... :t_up:

10) ALFONS ROKU 2008

Tutaj głos na Irysa...Co tydzień zaszczyca nas swoją wyczesaną w gogoplatę galerią... (do której oficjalnie nie mam dostępu, ale ciii...)..

Tutaj mój głos leci na CC...Gdy składałem zamówienie nigdy mi nie odmówił i zawsze byłem bardzo zadowolony z tego co zrobił...Widać, że ma do tego smykałkę :P

12) FREEQ ROKU 2008

Patro czy ja być wrestler z Hiszpania...Oto jest pytanie...Po dłuższym zastanowieniu mój głos leci na Patro i jego gogoplatę...

No contest...

Oczywiście Willem i jego wyczesane google z riposta mod...Nie ma to jak wrócić sobie ze szkoły, wejść na BGZ i pójść na mega interesującą wymianę zdań z Wilmerem...A i w końcu ranga zobowiązuje...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

1. Mast - No chyba nikogo tym faktem nie zaskoczyłem. Mast w tym roku dał czadu jak nikt inny. Zdobył posadę Global moda, pisał mnóstwo tematów w dyskusji, w cholerę wywiadów było, no i inicjatywa Debat ;]

2. Pewnie że Modjo :) Mnóstwo wprowadził inicjatyw i trzymał BGZ na barkach przez długi czas :)

3. Danielsson - głos na pana tego, że raporty TNA se sam podtrzymuje i wychodzi mu to nadzwyczaj dobrze.

4. Jacek_D - tutaj sprawa była nieco trudniejsza, bo jeśli chodzi o news manów, to chyba żaden nadto się nie wychylał. Mimo to głosuje na tego najsystematyczniejszego.

5. Mast - Nie chce cholera, ale muszę :lol Przyrzekłem sobie, że Mast nie dostanie tak dużo Goldbergów, ale wyboru po prostu innego nie ma. Cholera gościu góruje :t_up:

6. LK - też bym tu dał Masta, ale co za dużo to nie zdrowo :t_up: LK w tym roku może i dużo tematów nie pisał, ale to się nie liczy. W każdej dyskusji w jakiej brał udział, starał się zachęcić każdego do wymiany zdań, za co mu się nagroda należy :t_up:

7. LK - dobra ... kolejna nagroda, ale się należy i to bardzo. Za Omnibusa i za każdą mądrość przelaną na posty :8

8. Eddy - No któż by inny, jak nie Eddy :P Połowa, jak nie więcej Medii w 08 wstawiona została właśnie przez tego pana :)

9. Modjo - Sporo tutaj wskazujecie na Norbasa, z czym się nieco zgadzam, ale tylko nieco. Jak dla mnie to kreatywny w tym roku, of korz p-mo, za Bloga BGZ i tym podobne :roll:

10. Irys - głos na tego Alfonsa, za 100 galerii :t_up:

11. Gabisław - zdecydowanie głos na niego, za te odpałowe sygnaturki i avki rodem, z plakatów koncernu E3 (niegdyś). Nie wiem, czy to jego zawód, czy tylko hobby, ale to co on potrafi stworzyć w PS, to przechodzi najśmielsze pojęcie. Sporo się stykałem już z grafiką komputerową i nie chodzi mi tu o sygnatury, ale śmiało mogę powiedzieć, że Gabi jest pro :thumb:

12. PatrojakRyder1231234123423 - do czasu jeszcze koleś był znośny, ale później neo wzięło górę nad nieszczęsną duszą 17- nasto letniego maminsynka. W sumie jeśli mu się oceny polepszyły, to tylko się cieszmy, że nawiedzać nas będzie raz do roku, bo zemsta 2 będzie sroga! Kara musi być :lol

13. IIL - trudny wybór, ale po tym jak Patro znienawidził całe nasze forum, to tylko przy słowie IIL, a właściwie ILL napisał "jest spoko", a to chyba o czymś świadczy :)

14. Sejbla - za wszystkie wierszyki, bezkonkurencyjne raporty, wpisy do sb (zazwyczaj), no i za całokształt ;)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast, za chęci i zapał do ciężkiej harówy. Za dyskusje i tematy na najważniejszym poziomie i ogólnie za całokształt. Zasłużony, szybki awans.

2) ADMIN ROKU 2008 - pablo modjo. W tym roku zdecydowanie najaktywniejszy z adminów. Mnóstwo świetnych pomysłow (jak BGZ Wrestling Portal). Od siebie dodam, że jak pojawiła się u mnie jakakolwiek wątpliwość, pytanie to modjo od razu wyjaśniał co i jak.

3) MODERATOR ROKU 2008 - DonCarlos - moim zdaniem trochę niesłusznie stracił Global Moda, bo z awansowanej trójki w tamtym czasie najbardziej wyróżniał się właśnie on. Dyskusje, newsy, ankiety, a i czasem coś upnie - wzorowy user :)

4) NEWSMAN ROKU 2008 - kieska - przestał pisać, ale oceniamy rok 2008, a w nim nie było lepszego od kieski. Jego obszerne newsy były na baardzo wysokim poziomie, niedostępnym dla zwykłych śmiertelników.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast - skoro user roku pojawił się dopiero na początku 2008, to oczywistym jest głos na Mast'a także w tej kategorii.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Conman - ciekawe pomysły na tematy i częste ich pisanie dały mu zasłużonego moda. Brawo za to, że rozumie pojęcie dyskusja i odnosi się również do wypowiedzi innych, a nie przedstawia tylko swoje racje.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - Legend Killer - znawca każdej federacji, na BGZ nikt nie wie więcej od eLKeja ;)

8) UPLOADER ROKU 2008 - Aquiva - głos jako wróżba zwycięstwa w przyszłym roku, jeśli tylko wrzucanie linków mu się nie znudzi.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Sejbla - za te flimiki z domem Norbasa, wierszyki i ogólnie całokształt.

10) ALFONS ROKU 2008 - Montoya - z trójki Montoya, Irys, Stinger to chyba właśnie on wrzucił najwięcej zdjęć w tym roku.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - >CC< - obok Gabisława najlepszy, zamówiłem u niego kilka prac i nigdy nie odmówił.

12) FREEQ ROKU 2008 - The next superstar - Porque me baneo del foro - kaczprejs roku, wprawdzie chyba nie o on to napisał, ale za te hiszpańskie jaja i zdjęcie "kara musi być" musiałem zagłosować na niejakiego Brunona...

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - nie wskażę jednego :)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - hellner - jego poczucie humoru bardzo mi odpowiada, niektóre posty absolutnie miażdżą system, podobnie z wpisami w sb :t_up:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Bezapelacyjnie Mast. Niesamowicie szybki awans na Global Moda. Mam nadzieję, że niedługo zostanie następnym adminem.

2) ADMIN ROKU 2008 - Pablo Modjo. Pod nieobecność Norbasa świetnie sobie radził z forum. Ogólnie każdy Admin jest bardzo dobry.

3) MODERATOR ROKU 2008 - Conman. Głos na niego za bardzo fajne dyskusje.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Jacek_D. Za regularne newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast. Wystarczy przeczytać 1 punkt głosowań i wszystko jasne.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Po raz kolejny Mast. Za wyczerpujące wypowiedzi w dyskusjach o TNA.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - IIl. Zna się bardzo dobrze na TNA.

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy. Dużo dodaje tych wszystkich gal, walk.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Norbas. Za stworzenie takiego forum od podstaw.

10) ALFONS ROKU 2008 - Hmm... Nie wiem. Pewnie któryś z moderatorów tych wszystkich działów.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Wahałem się między Gabislawem i >CC<. Ich prace są na wysokim poziomie, ale wybrałem Gabislawa.

12) FREEQ ROKU 2008 - Nie wiem.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Dużo osób lubię, ale głoś na Mast'a

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008- hellner. Potrafi rozbawić.

Pozdrawiam.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Użytkownik Roku 2008.

Nie będzie zdziwienia, za to pierwsza nagroda przyznana tak miażdżącą przewagą. Mast - bo jest pierwszym debiutantem którego aż tak kojarzę, a który pisze niecałego posta dziennie - czyli tworzy bardzo sensownie. Szybki awans też miał jakieś tam znaczenie.

Do tego ma ciekawe zainteresowania, zwłaszcza ostatnie z tych wpisanych w profilu :P

2. Administrator Roku 2008.

Ciężka sprawa - modyfikacje, kierowanie forum w starciu z aktywnym uczestniczeniem w dyskusjach i pilnowaniem porządku. W sumie to najbardziej kłopotliwa kategoria, bo i najbardziej wyrównana, ale łatwiej mi przyznać ten punkt metodą eliminacji - bracia też zasłużyli, ale w tej kategorii byli już podawani bardzo często. LK i Dziko również, ale dyskusji WWE za często nie czytam, chociaż ich wkład w tamten dział jest ogromny (podobnie jak LK w TNA z resztą, chociaż podejście do tematu mamy inne ;) )

Punkcik dostaje IIL - gdzieś już padło o tym, jak dba o dyskutantów zapatrzonych w TNA.

Swoją drogą to ekipę rządzącą mamy zacną :t_up:

3. Moderator Roku 2008

DonCarlos. Rzadziej sobie piszę na forum, więc i mniej tematów regularnie przeglądam. A wszędzie DonCarlos - to sobie wrzuci posta tu, to tam, taki wielobranżowy, sympatyczny człowiek. Moim zdaniem sprawdził się w każdej z funkcji, jakie miał.

4. Newsman Roku 2008

Jacek_D. Lubię sobie poczytać długie newspacki, ale te dodawane są nieregularnie. Kolega Jacek_D natomiast dawał radę, nie tylko przez 2008 rok.

5. Debiutant Roku 2008

Mast - nie chce mi się pisać tego samego (1.) albo wnikać w nowe argumenty .

6. Dyskutant Roku 2008

Conman. Bo tematy napisane przez niego czytało się naprawdę miło, do tego angażował mnóstwo użytkowników w dyskusje - czasami pisząc tylko pierwszy post. Brawo.

7. Znawca Roku 2008

Nie mam wątpliwości, że będzie to LegendKiller.

Jedyną konkurencją mógłby tutaj być Dziko, który jednak był trochę mniej widoczny w tym roku, lub IIL. Zwłaszcza, że ten drugi ma bardzo podobne feeling do oglądania wrestlingu jak ja.

LK dostaje tytuł znawcy bo ma o wiele bardziej techniczne podejście do tej rozrywki niż pozostali, przez co kuma rzeczy takie, o których inni nawet nie pomyślą, by się w ogóle zastanowić. Począwszy od tego co widać na ekranie, a kończąc na pozakulisowych kwestiach.

A o miniętym o włos tytule Omnibusa przeczytałem dopiero przed chwilą, więc tym bardziej jestem pewny swojego wyboru.

8. Uploader Roku 2008

Nie korzystam, więc zajrzałem do działu. Głos dostaje Eddy. Wybrał sobie dział dość niedoceniany a wymagający wiele czasu i zachodu dział. Oby tak dalej.

9. Kreatywny roku 2008

Na początku napisałem co innego, potem to przeczytałem, zapaliłem papierosa i właśnie zmieniam :P

K&@!a, znowu zmieniam, bo chciałem dać punkt komuś, kto jest/ będzie wymieniony w innej kategorii (poza Mastem - nie dały rady tego obejść - nie chcę dublować typów, choć kategorie są diametralnie różne).

Norbas aka Pan Modyfikacja. Wywindował poziom techniczny forum w kosmos w bardzo krótkim czasie. Gdybym wszedł tutaj po roku przerwy, to wróciłbym na googla dalej szukać BGZ.. :)

10. Alfons Roku 2008

Irys - duzo, duzo, wiecej ;) Na dodatek panienki pozatematyczne, wiec uczepie się tego jako argumentu.

Poza tym wypadałoby wyróżnić kogoś innego w końcu niż Ciebie, montoya ;)

11. Najlepszy Grafik Roku 2008

Nie siedzę w PSie ani innych tego typu, galerii też za często nie oglądam, chociaż teraz w przyśpieszonym tempie coś tam przejrzałem. Gabisław, bo tworzy fajne te rzeczy w tych trudnych programach.

12. Freeq Roq 2008

Patro, bo był śmieszny sam z siebie. Nawet mnie nie irytował. Ale i tak już widzę ostrą konkurencję, tylko za późno się pojawiła =))

13. Najbardziej Lubiana Osoba na Forum

Nie jestem zwolennikiem 'no contest' w jakiejkolwiek kategorii, więc wymienię tutaj Modjo.

Generalnie to jest parę userów, których klimat czuję bardziej lub mniej, jednak zaliczam ich do tej grupy lubianych, bez których BGZ byłoby nieco inne.

Argumentacja jak zawsze - pierwszy, jeszcze na fora.pl puścił posta rozluźniającego, dzięki czemu młody, przerażony hellnerek poczuł się bardziej jak w domu na swoim pierwszym w życiu forum :thumb:

...taki męski sport a ja taki sentymentalny :D

14. Najzabawniejsza Osoba na Forum 2008

Sejbla. Co prawda wolę poczucie humoru które wywołuje uśmiech po krótkim zastanowieniu, ale nie zmienia to faktu, że był bezkonkurencyjny - jego poetyka to oczyszczający po ciężkim tygodniu pracy brecht, wywalony centralnie w pysk :lol

chcelatooo.png

Użytkownik Roku:

-Mój głos i tak tu nic nie da, gdyż tak jak chyba zdecydowana większość głosuję na Masta. Odwalił kawał roboty, wiele ciekawych wywiadów, felietonów i ogólnie postów w dyskusjach... Zasłużony Global Mod...

Administrator roku:

-Jak dla mnie powinien nim zostać Pablo Modjo. Wiele roboty włożonej w Portal, w udoskonalenia forum. Zakłada wiele ważnych tematów dotyczących działalności forum. (np. ten :))

Moderator roku:

-Eddy. Wiele gal dzięki niemu obejrzałem, poza tym ostatnio zaczął pisać newsy. Poza tym napisze coś jeszcze w dyskusjach, więc jak najbardziej mój głos mu się należy.

Newsman Roku:

-Wszyscy newsmani są bardzo systematyczni, więc ciężko tutaj kogoś wyróżnić... Zdecydowałem na Don ,,Karton" Carlosa. Pisze ostatnio najwięcej newsów, bardzo systematyczny :P

Debiutant roku:

- Mast. Skoro ma być użytkownikiem roku, a skoro się pojawił na forum w roku 2008, toteż musi być debiutantem. Bo jak to by wyglądało, że debiutantem roku nie jest użytkownik, który w tym czasie się pojawił na forum :)

Dyskutant roku:

- Conman: Odkąd dostał moda... Stara się jeszcze bardziej niż wcześniej... Zakłada tyle tematów do dyskusji, że forum nigdy w tym dziale nie przygasa :) Graty Karol :P

Znawca roku:

- Hmmm... LegendKiller. Może i po raz kolejny dostanie tą nagrodę, ale przynajmniej w pełni zasłużenie :) Szaleje w dyskusjach jako osoba potrafiąca się realnie ustosunkować do wypowiedzi innych. Często jego posty są nieco chłodne ze względu na sceptyczność, ale zawsze fajnie czyta się jego posty.

Uploader:

-Zdecydowanie Eddy. Konkurencja doszła mu dopiero niedawno. Przez długi czas niemal wszystkie gale były spod jego klawiaturki :)

Kreatywny roku:

Znów Pablo Modjo. Wiele udoskonaleń i w ogóle pisałem już o tym wyżej :)

Alfons:

Irys. tu chyba nie ma żadnego wyboru. Wiele roboty no i przebita 100.

Grafik:

Gabisław: Eksplozja jego talentu spowodowało, że zagłosuję właśnie na niego :)

Freeq roku:

Patro Rajder :) Bez konkurencji. A gogoplata jest prawdziwa i ch**.

Najbardziej lubiana osoba na forum:

Ciężko mi tu wytypować kogoś, więc może się wstrzymam... :)

Najzabawniejsza osoba roku:

-zastanawiałem się nad Sejblą i Willemem. Ale zadecydowałem, że zostanie nią Willem. Zawsze mu działają google :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

- Użytkownik roku...tutaj zaskocze wszystkich bo dam kogoś kto poczynił największe postępy w pisaniu postów , który z dziecka piszącego beznadziejnie zmienił się na gościa który pisze co najmniej ciekawie. Baryla

2) ADMIN ROKU 2008

- Trudna nominacja dałbym dwie nagrody lecz można tylko jedną tak więc Legend Killer , za dobre dyskusje i za rozkminianie z nim WWE.

3) MODERATOR ROKU 2008

- Mod roku...hmm i tutaj kolejna zagadka tyle jest możliwości a tylko jedna przechodzi tak więc bez urazy Don czy Mast ale głos idzie na Conmana , zajebiste (za przeproszeniem) dyskusje z nim się prowadzi ,dobre tematy zakłada no i robi swoje.

4) NEWSMAN ROKU 2008

- Tutaj głos na Don Carlosa , rozpędził się , w sumie jak wrócę do pisania newsów to nie będzie tak wesoło :D

5) DEBIUTANT ROKU 2008

- Kristero namówiłem go na dołączenie do BGZ i chyba nikt tego nie żałuje , jedyny 619 fan którego można lubić :)

6) DYSKUTANT ROKU 2008

- Tutaj znów głos idzie na eLKeja który w każdej dyskusji coś powie ciekawego.

7) ZNAWCA ROKU 2008

- Hmm...to już było trudne pytanie ale po raz kolejny LK , damn zaraz mi ktoś powie że się mu podlizuje , ale ludzie w każdej dyskusji porozmawia , powie swoje zdanie i pokaże swoją wiedzę.

8) UPLOADER ROKU 2008

- Eddy , zdecydowanie on , gość zawsze wrzuci coś dobrego i na czas.

9) KREATYWNY ROKU 2008

- Hmm trudna nominacja ale dajemy na szefunica , za wszystkie zmiany na lepsze na naszym forum.

10) ALFONS ROKU 2008

- IRYS za Sunday Irys girl :D

- LegendKiler , że się powtarzam? Że nie wstawia zbyt dużo grafik? Natomiast jak się do niego zgłoszę po sygne zawsze mi coś zmajstruje dlatego na niego głosik leci.

12) FREEQ ROKU 2008

- Jedyny i niepowtarzalny patro , do dziś mi się śni gogoplata...

- Kogo wszyscy lubią? Wydaje mi się że Pablo Modjo jest najbardziej lubianą osobą.

- Tutaj bez dwóch zdań gość - szaleniec - mój współimiennik Sejbla

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast - Tak, wiem, Ameryki nie odkryłem. Osoba mająca wielki potencjał i ogromną charyzmę. Sporo zdziałał na forum, ostatnio ucichł, ale mam nadzieję, wróci.

2) ADMIN ROKU 2008 - Pablo Modjo - po Norbasie, teraz on trzyma rękę na pulsie i kręci ten biznes dalej. Tło forum, którego nie sposób, nie wyróżnić.

3) MODERATOR ROKU 2008 - Conman - osoba, która posiada sporo pomysłów na rzeczowe dyskusje. Definicja moderatora roku doskonale do niego pasuje.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Jacek_D - krytykowałem go sporo razy, ale należy mu się. Pracuje systematycznie i na ile potrafi stara się, aby nie brakowało nam newsów.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast - nie spotkałem się jeszcze z czymś takim, aby ktoś z marszu potrafił pisać posty-rozprawki i wyczerpywać trudne tematy, będąc tak świeżo w temacie.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Conman/Mast na równi, ale żeby userowi roku się za bardzo nie poprzewracało od tych nagród, dolarów i dziewczyn, głos pada na Conmana, który ciężko sobie na to zapracował.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - LegendKiller - heh, w sumie ta nominacja, to głos sobie samemu w plecy, ale co mi tam. Należy się. ;)

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy - kolejne odkrycie minionego roku. Oprócz dbania o to, aby nie brakowało nam materiałów audio i wideo, potrafi również napisać coś sensownego w dyskusjach.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Pablo Modjo - zawsze pewien pomysłów. Czy to kiedyś BGZ encore mod, czy obecnie solidny portal.

10) ALFONS ROKU 2008 - montoya - wrzuca od kiedy pamiętam, brawo za ciągłe zaangażowanie.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - bez głosu. Takich grafików mamy, że od kilku miesięcy szwendam się po działach bez sygny. :P

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro. Człowiek parodia, pisał do mnie jakiś czas i do tej pory nie mogę rozgryźć tego, czy rzeczywiście jest idiotą, czy tylko udawał.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - ciężko jednoznacznie wytypować. Sporo jest takich osób, które darzę szczególną sympatią. Postawię jednak na Milosa, nikt nie powinien czuć się poszkodowany. :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008- Sejbla - nie ma co, potrafił ostro dowalić do pieca.

Takie małe spostrzeżenie - starajcie się oddawać głosy patrząc przez pryzmat działalności osób w całym 2008 roku, a nie ostatnim kwartale. Większość głosów właśnie tak wygląda.

• 1 miesiąc temu...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast, za całokształt twórczości na forum.

2) ADMIN ROKU 2008 - Pablo Modjo

3) MODERATOR ROKU 2008 - Conman

4) NEWSMAN ROKU 2008 - DonCarlos

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Conman za to że ma tak jak ja na imię :P

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - IIl

7) ZNAWCA ROKU 2008 - LK

8 ) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Norbas

10) ALFONS ROKU 2008 - Irys

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Narazie korzystałem tylko z usług Hardasa wiec głos idzie na ciebie Hardy tzn SE

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Willem

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Willem i wszystko jasne

Zasady konkursu:

- do każdej nominacji trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

Dop. IIL - poprawiasz posta, albo typy podane przez Ciebie nie będą brane pod uwagę.

p-mo: yeep :P

w1puet.png

• 2 tygodnie później...

:t_up::t_up::t_up::t_up::t_up::t_up::t_up::t_up:

POST NR 4000!

:thumb::thumb::thumb::thumb::thumb::thumb:

wyniki głosowania

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

conman 1

mast111111111111111111

wronek1

IIL1

baryla1

2) ADMIN ROKU 2008

pablo modjo11111111111111

norbas11111

LK111

IIL1

3) MODERATOR ROKU 2008

wronek1

conman1111111111

the icon11111

don carlos1111

mast1

danielsson1

eddy1

4) NEWSMAN ROKU 2008

don carlos1111111111

eddy1

jacekD1111111111

kieska11

5) DEBIUTANT ROKU 2008

eddy1

mast1111111111111

danielsson1111

conman11

Pieterq1

krysterio1

6) DYSKUTANT ROKU 2008

conman111111111111

mast111111

dziko11

LK11

7) ZNAWCA ROKU 2008

IIL11111111

LK1111111111111

8) UPLOADER ROKU 2008

eddy111111111111111111111

aquiva1

9) KREATYWNY ROKU 2008

Norbas111111111111111

mast1

pablo modjo1111

sejbla1

10) ALFONS ROKU 2008

irys1111111111111

montoya111111

Gabisław11111111111111

>CC<1111

LK1

12) FREEQ ROKU 2008

Patro11111111111111

TNS The Next Superstar111111

Avanger1

Mast11

danielsson11

Norbas1

archer1

Dziko1

alustriel1

willem1

hellner1

IIL1

mast1

modjo11

milos1

Sejbla111111111

willem111111

hunter1

badziewiarz1

hellner1111

goldberg20051za7ew.jpg

Laureaci Goldbergów 2008.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

mast (18)

Pierwsze rozdanie: tomo

Drugie rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: LegendKiller

2) ADMIN ROKU 2008

pablo modjo (14)

Pierwsze rozdanie: brak

Drugie rozdanie: Norbas

Trzecie rozdanie: AtS

3) MODERATOR ROKU 2008

conman (10)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Drugie rozdanie: dziko

Trzecie rozdanie: IIL

4) NEWSMAN ROKU 2008

don carlos (10)

jacekD (10)

Pierwsze rozdanie: LegendKiller

Trzecie rozdanie: pawelzak

5) DEBIUTANT ROKU 2008

mast (13)

Pierwsze rozdanie: bark

Drugie rozdanie: brak

Trzecie rozdanie: kuba19911

6) DYSKUTANT ROKU 2008

conman (12)

Trzecie rozdanie: IIL

7) ZNAWCA ROKU 2008

LegendKiller (13)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: legendkiller

8.) UPLOADER ROKU 2008

eddy (21)

Pierwsze rozdanie: mysterio82

Drugie rozdanie: mysterio82

Trzecie rozdanie: kuba1991

9) KREATYWNY ROKU 2008

Norbas (15)

Trzecie rozdanie: xazax5

10) ALFONS ROKU 2008

irys (13)

Pierwsze rozdanie: irys

Drugie rozdanie: montoya

trzecie rozdanie: montoya

Gabisław (14)

Pierwsze rozdanie: ats

Drugie rozdanie: ats

trzecie rozdanie: ats

12) FREEQ ROKU 2008

Patro (14)

Pierwsze rozdanie: sivy

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

Mast (2)

danielsson (2)

pablo modjo (2)

Pierwsze rozdanie: prezes

Drugie rozdanie: hellner

Trzecie rozdanie: hellner

Sejbla (9)

Pierwsze rozdanie: hellner

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

WSZYSTKICH LAUREATÓW TEJ PRESTIŻOWEJ NAGRODY TRADYCJNIE ZAPRASZAM DO WYJŚCIA NA SCENĘ I POWIEDZENIA KILKA SŁÓW DO SWOICH WYBORCÓW.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

A mnie w 13-tce oczywiście nie ująłeś zdradziecki cycu ty paskudo ty :P

p-mo: Phenomenala nie liczyłem.

Dzięki wszystkim, fajnie, że pod dwóch latach absencji znowu wracam na tron :D

johncena4iryszi7ll8.gif

Może kategoria, w której zdobyłem swojego Goldberga nie jest super prestiżowa, ale mimo wszystko dziękuje wszystkim głosy, zwłaszcza, że był to wynik jednomyślny. Bardzo dziękuję również tym, którzy zauważyli, że oprócz wrzucania gal robię też kilka innych rzeczy dla forum i oddali na mnie swój głos w innych kategoriach. Szkoda tylko, że tak mało osób głosowało, oby za rok lepiej to poszło.

Ja też dziękuje za głosy. W końcu dostałem Goldberga po 4 latach ;) a nawet dwa :) thx za admina roku.

16476371734edf391100c30.jpg