Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Ogłaszam czwarte rozdanie do forumowych oskarów - Goldbergów 2008.

goldberg20051za7ew.jpg

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ.

- do każdej nominacji trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2008.

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2008. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum.

2) ADMIN ROKU 2008 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2008 - najlepszy moderator na forum BGZ w 2008 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład

4) NEWSMAN ROKU 2008 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum a potem na portalu BGZ.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - najlepszy z nowych userów zarejestrowanych w 2008

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8) UPLOADER ROKU 2008 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2008

10) ALFONS ROKU 2008 - osoba wstawiająca najlepsze panienki w divas i girls gallery hłe, hłe/

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008

12) FREEQ ROKU 2008 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - to chyba nie wymaga wyjaśnienia ;)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 
2) ADMIN ROKU 2008 
3) MODERATOR ROKU 2008 
4) NEWSMAN ROKU 2008
5) DEBIUTANT ROKU 2008
6) DYSKUTANT ROKU 2008
7) ZNAWCA ROKU 2008 
 UPLOADER ROKU 2008 
9) KREATYWNY ROKU 2008 
10) ALFONS ROKU 2008 
12) FREEQ ROKU 2008
13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 
14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• Norbas

2

• DonCarlos

2

• Sejbla

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Conman - wg. mnie bardzo dużo wniósł na forum , świetne dyskusje i miłą atmosferę , przyjazny user i można zawsze liczyć u niego na pomoc . Rozwiną bardzo dyskusje a chyba to jest najważniejsze na wszystkich forach

2) ADMIN ROKU 2008 - Pablo Modjo - brat Webmastera świetnie sobie poradził zastępując go . Dużo rola na nim spoczywa i na razie daje rade ;)

3) MODERATOR ROKU 2008 - Wronek - prowadzi bardzo dużo działów co wymaga dużego zaangażowania na forum . Działy nie są zaniedbane i zawsze są aktualne . Widać , że Wronkowi zależy na tym i spoczywa na nim dużo odpowiedzialność prowadząc 3 działy

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Don Carlos - Jego newsy były bardzo ciekawe i zawierały dużo wiadomości . Wrzucał je dość regularnie i zawierały najświeższe wiadomości . Wybór był trudny bo na naszym form jest dużo świetnych newsmanów , ale postawiłem na Don'a

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Eddy - rzadko kiedy debiutant stanowi tak ważną część forum . Bardzo się zaangażował w swoją rolę i w 2008 roku był bardzo aktywnym i mądrym userem . Spoczywa na nim dużo działów gdzie jest moderatorem i do tej pory radzi sobie świetnie . Bez wahania postawiłem na Eddy'ego ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Conman - Conman pisał świetne dyskusje jak i równie dobrze w nich uczestniczył . Jego mądre posty widniały w prawie każdej dyskusji WWE . Jego dyskusje są naprawdę na wysokim poziomie podobnie jak i posty . Zawsze ma dobry pomysł jak rozkręcić jakąś dyskusję i co zrobić by aż chciało się w niej pisać . Graty ;)

7) ZNAWCA ROKU 2008 - IIL - Tutaj ciężko było bo bardzo dużo userów jest obytych w tej dyscyplinie , ale postawiłem na IIL'a . Wszystkie moje pytania z TNA były skierowane do niego . Ma obycie w tej federacji i w ogóle zna się na tym sporcie ;)

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy - Wszystkie gale były wrzucane przez Eddy'ego . Dzięki niemu dział Audio jest bardzo bogaty w różne gale . Zna się na rzeczy i wrzuca wszystko jak najwcześniej się da i spełnia wszystkie zachcianki np. prośby CC o WMV :8

9) KREATYWNY ROKU 2008 -Norbas- Trudno mi tu było wybrać ,ale stawiam na Norbasa . Bardzo dużo zrobił na forum , żeby było miło nam tu spędzać czas. Wgrywał coraz to lepsze dodatki i zadbał o to by dobrze nam tu było i by przyciągnąć nowych userów . Graty ;)

10) ALFONS ROKU 2008 - Irys - Jego Sunday Irys girls są znakomite (oho , pewnie dostane warna , że tam zaglądam :lol ) . Zawsze gdy widzę nagie dziewczyny kojarzą mi się z Irysem 8) . Dla forum wrzucił już 100 galerii, naprawdę dobry wynik ;)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Gabisław - Tutaj wahałem się pomiędzy >CC< a Gabim , jednak wybrałem Gabisława . Jego prace są znakomite ! Mają to coś i każda zachwyca czymś innym . Jego pomysły na sygny zwalają z nóg i nie tylko one , jego plakaty do naszego e-fedu też były świetne . Większość osób nosi jego sygny , bo jest najlepszym grafikiem jakiego widziałem ;) . Graty

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro - Patro powalał wszystkich na kolana . Został już raz nominowany w temacie Debil miesiąca . Nie jeden na widok jego postów padał na kolana ze śmiechu . Nagroda w pełni dla niego :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mast - Bardzo bez konfliktowa osoba . Stara się bronić i rozumieć każdego . Dla mnie jest wzorem do naśladowania , zawsze można do niego się zwrócić kiedy ma się doła . Proszę więcej takich osób ;)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Sejbla - Sejbla jest komikiem tego forum . Nie jeden jego post znalazł się z Post Power . Jego posty to mieszanka mądrości z humorem . Zawsze umie zażartować w dobrej chwili ;)

f6dfb83c87.png

• Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast - Wg. mnie Mast powinien zgarnąć goldbergi w większości kategorii. Użytkownikiem roku jest na pewno... awansował w zaskakującym tempie ale sądzę że nie było to za szybko. Jest odpowiednim człowiekiem z odpowiednią rangą ;) Prawdopodobnie już niedługo stanie się kolejnym adminem... Ale myślę że na ten czas Global Mod jest dla niego odpowiedni ;)

2) ADMIN ROKU 2008 - hmm... Tutaj się zastanawiam. Bo każdy admin wg. mnie wkłada równą pracę w forum. W ostateczności głos leci na Norbasa który praktycznie cały czas dodaje jakieś nowości na forum... dobra robota.

3) MODERATOR ROKU 2008 - Conman - No cóż... chyba każdy docenia jego bardzo ciekawe dyskusje. Był taki okres że z klawiatury Conmana powstawała ich masa ;) Nie widzę lepszego typu niż on.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Eddy - tu dosyć spory dylemat mam... Prawie wszyscy piszą bardzo dobre newsy więc nie mam się do czego przyczepić... Tak na oko Eddy dodaje ich najwięcej i głos na niego.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast - hmm.. właściwie to pisałem już wyżej.... Można dodać że chyba nikt w pół roku nie zdobył rangi Global Moda...

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Mast - Czytając jego wypowiedzi na temat PPV TNA widać że nie jest tylko ślepym markiem jak niektórzy... Prawie zawsze gdy jest jakaś dyskusja na temat TNA PPV Mast bierze w niej udział...

7) ZNAWCA ROKU 2008 - BRAK GŁOSU.

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy - Większość gal które wrzucane są na forum pochodzą właśnie od niego ;)

9) KREATYWNY ROKU 2008 - BRAK GŁOSU

10) ALFONS ROKU 2008 - irsy - Sunday irys girl i wszystko jasne

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Gabisław bez zastanawiania się! Robi naprawdę świetne sigi. Coś świetnego. Sam ostatnio zgłosiłem się do niego po avka ;) Efekt jak widać świetny. Praktycznie jako jedyny zmienia styl bardzo często przez co jego prace nie są tak monotonne jak innych ;)

12) FREEQ ROKU 2008 - Tu poważnie zastanawiałem się nad Patro a TNS... Chodzi mi tu o słynny tekst "Porqe me bannedo del foro" czy jakoś tak... Jak by nie patrzeć jest jakoś z tym związany ;] Ostateczne głos na Patro... w końcu gogoplata is real... :waving:

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Szukałem osoby która była by lubiana przez wszystkich i nie miała żadnych konfliktów... Mało jest takich osób. Myślę że Danelsson jako jeden z niewielu nie wdawał się w żadne konflikty... Dlatego głos na niego.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Sejbla - cóż... osobiście wadzi mi w nim tylko tyle że jest ślepym markiem... Najgorsze gówno WWE może ocenić na ***** ale dosyć często robi to bardzo zabawnie. Wierszyki, dogryzanie i tym podobne... Głos na niego.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Bez dłuższego zastanowienia stawiam na Masta. Co tu dużo mówić jest tu rok, a odwalił kupę roboty - tłumaczył wywiady. napędzał dyskusje, etc. etc. :)

2) ADMIN ROKU 2008 - W pierwszym momencie chciałem postawić na Norbasa za całokształt, jednak po zastanowieniu głos wędruje do Pablo który również sporo włożył w rozwój forum :)

3) MODERATOR ROKU 2008 - Ciężka decyzja, ale postawiłem na Ajkona. Co tu dużo mówić Mój szanowny kolega z Gdańska dobrze spełniał swoją robotę przy dyskusjach, newsach, WSF... Potem przeszedł czas szkoły i zabrakło czasu by wszystko ogarnąć, ale i tak duży szacunek 4 You Icon :)

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Głos leci na Jacka D. Z tego co sobie przypominam chyba najbardziej regularny z newsmanów w ciągu całego roku :)

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Oczywiście mogłem pójść na łatwiznę i zagłosować na Masta, ale co On Titanic czy inny Władca Pierścieni żeby zdobyć 11 oscarów? Neee, i dlatego głos leci na Danielssona który też sporo wniósł na forum wraz z swoim debiutem :)

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Tu postanowiłem wyróżnić Conmana. Koleś potrafi naprawdę sporo wnieść do dyskusji na każdy temat... I to chyba powinno wystarczyć :)

7) ZNAWCA ROKU 2008 - Chyba najcięższa kategoria ze wszystkich... W moich oczach nie było na forum osoby która by jakoś specjalnie emanowała swą wiedzą przed innymi... Po długich namysłach głos leci na IIL'a, z tego co pamiętam to oświecał kilku młodzików wiedzą z TNA :)

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy... Na oko jakieś 80% gal w tym roku jest z pod jego klawiatury :)

9) KREATYWNY ROKU 2008 - I tu przyszedł czas by wyróżnić szefa... Norbas cały rok spędził chyba tylko na tym by jak najbardziej odpicować forum... Cuda, wianki i inne rzeczy które wstawił na forum zdecydowanie dają mu zwycięstwo w tej kategorii :)

10) ALFONS ROKU 2008 - Tylko i wyłącznie Irys. Coniedzielne panienki umilają wszystkim życie :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - >CC< W końcu legitymuje się zestawem z Jego galerii, także inaczej nie mogłem zagłosować :)

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro, Ryder czy tam inna Googloplata... To chyba nie wymaga uzasadnienia :P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Hmm... Można głosować na Siebie? :lol Pewnie nie, więc oddam swój głos na Norbasa, w końcu szefa trzeba lubić ;)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Ja daje głos na Willema, niech ma jakąś pociechę na starość :lol

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008- Zdecydowanie Mast. Zakładał mnóstwo świetnych tematów, tłumaczył wywiady i odwalał kawał dobrej roboty.

2) ADMIN ROKU 2008- Pablo Modjo za to, że godnie zastępował Norbasa na stanowisku głównego admina

3) MODERATOR ROKU 2008- The Icon za prowadzenie WSF

4) NEWSMAN ROKU 2008- Jacek D w tym roku to on był najbardziej systematyczny wśród wszystkich newsmanów

5) DEBIUTANT ROKU 2008- Conman w zasadzie ogrom jego pracy w forum przybliżony do Masta więc głos leci na niego

6) DYSKUTANT ROKU 2008- Mast wiadomo czemu

7) ZNAWCA ROKU 2008- ILL posiada ogromną wiedzę na temat WWE, TNA jak i innych federacji

8) UPLOADER ROKU 2008- Eddy za to, że wrzucił mnóstwo stuffu na forum, że pewnie łącza większości userów nie mogły tego ogarnąć

9) KREATYWNY ROKU 2008- Tutaj trzeba wyróżnić webmastera Norbasa, który mimo braku czasu nawrzucał mnóstwo modów na forum by było jeszcze lepsze niż dotychczas

10) ALFONS ROKU 2008- Irys w zasadzie brak innej konkurencji

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008- Gabisław to co zaczął tworzyć ostatnio to pojęcie ludzkie przechodzi...

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro wiadomo czemu

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM- chyba Mast ponieważ jest osobą, która nigdy nie bierze udziału w żadnych awanturach na forum

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008- tutaj spory dylemat z jednej strony ILL, który potrafi zabić jakimś mądrym dowcipem ale koniec końców zagłosuje na Sejble i jego raporty

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - nie bez powodu - Mast. Zrobił bardzo dużo mimo (młodego?) wieku. Wniósł bardzo, I mean bAAAArdzo wiele. Tu wybór był raczej jasny, było jeszcze parę znaczących osób, ale głos na Masta.

2) ADMIN ROKU 2008 - Stawiam na Pabla, wymyślał różne nowe rzeczy, patrz - nowe newsy. Ogólnie zastanawiałem się nad Norbasem a Modjo. Jednak głos na Pablo.

3) MODERATOR ROKU 2008 - Stawiam na Conmana, robi masę dobrych rzeczy w dyskusji (szczególnie WWE). Mimo iż jest jednym z wielu zielonych, to jemu ten kolor się należy i to jak.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Głos na Dona. Wszystkie newsy bardzo dobre, na temat, aktualne, o sprawach które są ważne, na czasie. Carlos newsmanem roku i tyle.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Ja? Nie, z racji tego, że głupio głosować na siebie zagłosuje na Danielssona. Żeby nie było, nie dlatego, że się kumplujemy. Ocenia myślę każdą galę (i z WWE i z TNA). Robi parę dobrych rzeczy, np. pomógł mi z Last Fm (trochę prywaty).

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Myślałem nad LK, Conmanem, bądź Mastem. Zagłosuję na Masta, za świetne tematy, i wyczerpujace odpowiedzi. Mast jest najlepszy w tym roku...

7) ZNAWCA ROKU 2008 - Bezsprzecznie głos na IIL'a zna się i kropka.

8) UPLOADER ROKU 2008 - Hmm... Eddy, trzymaj głos. (choć Akłiwa dogania...)

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Tutaj trudno... głos na Norbasa.

10) ALFONS ROKU 2008 Irys! Hell yeah!

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 Były dwa wyjścia >CC< i Gabisław, głos na >CC< cały czas w formie.

12) FREEQ ROKU 2008 - Ti eN eS! Ti eN eS! Porque Mio Banano Del Foro?

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Sejbla, nie da się tego określić, chociaż Willem też niczego sobie ma teksty z Gugyl...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast - Włożył dużo wkładu w forum, wniósł dużo dobrego do BGZ.

2) ADMIN ROKU 2008 - Ciężki wybór... jednak: Norbas, dużo nowości wprowadził itp.

3) MODERATOR ROKU 2008 - The Icon za cały E-Fed

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Jacek D - Najwięcej, najlepsze newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 -.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Mast - nadrudził się nad wszystkim i za to głos...

7) ZNAWCA ROKU 2008 - Ill - Zna się bardzo dobrze na większości ferderacji.

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy - Strasznie dużo tego i w tym przypadku "Im więcej, tym lepiej"

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Prosty głos: Norbas

10) ALFONS ROKU 2008 - Montoya - Za wszystkie divy - Nagich dziewczyn na BGZ nigdy nie widziałem i raczej to się nigdy nie zmieni

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Gabislaw - Niby zamówiłem u niego tylko jedną pracę, ale patrząc na resztę... Zdecydowanie najlepszy grafik na BGZ.

12) FREEQ ROKU 2008 - tns - Za całokształt

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Archer93 - Nie da się go nie lubić.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 -

Edit: Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem, nadal czuje się tutaj jak nowy...

Edytowane przez Gość

1.) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Let's take... Mast... tutaj właściwie to tak... zajebis**e umiejętności jeśli chodzi o dyskusje, wywiady, artykuły... Global Mod... przyszyły Admin... Fastest Rising Star in BGZ History... Głos na niego.

2.) ADMIN ROKU 2008 - LegendKiller - za pilnowanie porządku na forum (czyt. bany). Newsy, dyskusje... tak... to właśnie on.

3.) MODERATOR ROKU 2008 - Na Masta już nie zagłosuje, bo jak dla mnie to już Mod nie jest. Więc... Conman... daje radę. Dyskutant, artykuły... ogólnie stara się.

4.) NEWSMAN ROKU 2008 - DonCarlos. Nikt nie przebije Kieski, ale... no niestety, już nie daje Newsów... Don się stara i nieźle mu to wychodzi.

5.) DEBIUTANT ROKU 2008 - Po raz kolejny, nie głosuje na Masta, bo nie będę mu dawał dwa razy nominacji ze względu na to, że nominowałem go do najważniejszej kategorii. Może...Pietrek lub Danielsson... PietreqNH? Tak. To on. Wybieram jego.

6.) DYSKUTANT ROKU 2008 - Tutaj... No muszę powtórzyć nominacje. Conman...

7.) ZNAWCA ROKU 2008 - LegendKiller... znowu powtarzam, ale prawie wygrał Omnibusa.

8.) UPLOADER ROKU 2008 - Tylko i wyłącznie Eddy. Chociaż Aquiva się stara.

9.) KREATYWNY ROKU 2008 - Hm... Norbas...

10.) ALFONS ROKU 2008 - BRAK GŁOSU (nie zaglądam w te działy...)

11.) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Tutaj jestem modem, więc też się wstrzymam. BRAK GŁOSU.

12.) FREEQ ROKU 2008 - Dobra... TNS... Za to zdjęcia pt. "Nóż i moje jądra".

13.) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Hm... IOOT_DZIKO. Stary dobry Dziku daje radę. Głos na niego.

14.) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Hunter. Jego ssij etc. miażdżą.

jrthqr.jpg

1). Użytkownik roku 2008 :

Zobaczmy, niech będzie...Mast! Mniej więcej BGZ'owy napęd dyskusyjny, wywiady, tematy, wiele wnoszące do tematu wypowiedzi, jakieś global mody i inne. Mast, jako jedyny, zdołał zrobić tak wiele, w tak krótkim czasie.

2). Admin roku 2008 :

Wszyscy spisują się znakomicie, ale w ostateczności mój głos leci na pablo modjo. Za to że, wprowadza wiele na forum, za to że potrafi zastąpić rolę szefa, i za jego zabójcze "hłe hłe" :thumb:

3). Moderator roku 2008 :

Wybór dosyć ciężki, teraz na forum to aż roi się od alienów, jednak mój głos leci(bo chce) na The Icon'a. Masz ten głos, za te cudne WSF, które emitowane jest w TV co tydzień.

4). Newsman roku 2008 :

Głos oczywiście na Don'a. Twoje newsy były: najciekawsze, na czasie, świeże i warte przeczytania. Carlos, you are the newsman of year 2008!

5). Debiutant roku 2008 :

Oddam mój głos na Danielsson'a. Za to że jest miły, dobrze spisuje się jako moderator, regularnie pisze raporty itd. Świeża krew BGZ, niech rejestruje się takich więcej!

6). Dyskutant roku 2008 :

Głos na Conman'a, bo bez niego...Nie było by dyskusji.

7). Znawca roku 2008 :

Hmmm.....Zagłosuję jak większość na IIL'a, ponieważ ma wypisane na postach: "Znawca roku".

8). Uploader roku 2008 :

Jak na razie Eddy jest bezkonkurencyjny, dlatego głos właśnie na niego.

9). Kreatywny roku 2008 :

Nikt nie zrobił dla forum tak wiele dla forum jak Norbas, i na niego leci mój głos.

10). Alfons roku 2008 :

Nie zagłosuję, ponieważ za często nie przeglądam Divas Corners. Czyli brak głosu.

11). Najlepszy grafik 2008 :

Mój głos oczywiście na Gabislaw'a. Może i nie znam się na grafice, ale uważam że przed chwilą wymieniony pan, wyczynia cuda w ps'ie, mam nadzieję że nie poprzestaniesz z nowymi wynalazkami. Zobaczysz że może być jeszcze lepiej!

12). Freeq roku 2008 :

Głos na TNS. W końcu kara musi być! :lol

13). Najbardziej lubiana osoba na forum 2008 :

Brak głosu. Wszystkich trzeba lubić, nikogo nie będę wyróżniał.

14). Najzabawniejsza osoba na forum 2008 :

Sejbla, To właśnie on walczy o honor WWE, i do tego wierszyki rlz!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   2

Goldbergi 2008

1.) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - wszyscy dają Masta a dla mnie jest zbyt impektowy więc głos leci na Wronka, za duże postępy, prowadzenie wielu działów no i za humor :)

2.) ADMIN ROKU 2008 - LegendKiller - za syndrom Czaka :8

3.) MODERATOR ROKU 2008 - no tu dam Conana, też się ładnie sprawił, w sumie równie wartościowy jak worek

4.) NEWSMAN ROKU 2008 - DonCarlos, dam temu kartonowi bo reszta mieszkańców stolicy się starzeje a jakiś tytuł musi w tej Bydzi w końcu zostać

5.) DEBIUTANT ROKU 2008 - no tu Mast zdecydowanie, choć nie lubie jak ładnie owija w bawełne swoje wypowiedzi tak żeby niby być bezstronny a przy okazji dowalić WWE ale porządnej klasy user i jak to mówi noras bardzo wartościowy

6.) DYSKUTANT ROKU 2008 - a ja dam IOOTa Dzika, bo dyskutować (pierd....) to se można bez sensu bardzo dużo ale prowadzenia dyskusji to młodzi muszą się jeszcze od cipola dużo uczyć

7.) ZNAWCA ROKU 2008 - ten tytuł chyba długo zostanie przy łan end onli weeman's killer - Legend Killer

8.) UPLOADER ROKU 2008 - nie korzystam i nie wiem co tam się dzieje więc ściągne od kogoś i dam Eddyego

9.) KREATYWNY ROKU 2008 - noooo tu też jeden może być zwycięzca, Mr. Modyfikejszyn tata Norbert

10.) ALFONS ROKU 2008 - pfff - Irys, opis - zbędny

11.) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - też nie zaglądam, też ściągnę od kogoś i daje na Gabisława bo CC ssie jak impekty :P

12.) FREEQ ROKU 2008 - dam puchatka Avangera żeby dostał choć jeden głos, mała taka cipka z niego zza stołu nie wystaje a zawsze coś głupiego musi dodać :twisted:

13.) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - eee paru jest ciplaków że trudno wybrać ale dam na Alustriela bo u niego obsługa drążka jest na światowym poziomie

14.) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - głos na badziewiasza, prosty człowiek ze wsi a jak zaczyna się napinać co to nie on to leże pod krzesłem i kwicze, pozdro dla arturka i jego taty :waving:

A jeżeli nie chce tej nagrody to stawiam na berryego baryłke, bo ma chude nogi, dużą głowe i wygląda jak lemur :thumb:

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

Mast. Prawie wszystko, czego dokonał na forum (pomijając początek bierzącego), zrobił w 2008. Istne zasranie (oczywiście w dobrym sensie ;) ) wywiadów, dyskusji, komentarzy, newsów, chyba felietonów, mozolnych poprawek postów freeqów i cała masa tego, czego już nie jestem sobie w stanie przypomnieć. Do tego jak na stosunkowo niewielki wiek i tak krótki czas w temacie wypowiadał i wypowiada się jak ktoś będący kupę lat w temacie. No może poza chwilami nadmiernym zachwytem średnaikami czy meleńką kupką zrobioną przez TNA :P

2) ADMIN ROKU 2008

Pierwszy powazny problem... Wybiorę jednak Norbasa. Jesli mnie pamięć nie zawodzi to właśnie coś koło początku 2008 miała miejsce przeprowadzka php (?) modified by Norbas ;) Ze 100 modów, pewnie kupa pracy w zebtraniu tego wszystkiego do kupy jednak wrażenie robią.

3) MODERATOR ROKU 2008

Ciężko mi się zdecydować pomiędzy Eddym i Conamnem... hmm... Na Edzia przyjdzie jednak pora jeszcze trochę niżej.

Pod koniec roku praktycznie wziął wsio na swoje mocarne, metrowe bary i jakoś jeszcze nie łapie zadyszki. Napisze solidny temat i jak moło kto ma potem siły ciągnąć dalej. Widocznie też poprawił się poziom jego wypowiedzi (nic nie ujmując oczywiście; teraz po prostu jest nawet jeszcze lepiej ;) ).

4) NEWSMAN ROKU 2008

Jacek_D. Chyba jako jedyny wytrwał dobry rok regularnie newsując.

5) DEBIUTANT ROKU 2008

Drugi Goldzio dla Masta. Nie ma co uzasadnieć, wystarczy spojżeć na ciąg literek przy cyfrze 1.

6) DYSKUTANT ROKU 2008

Biorąc pod uwagę calutki rok... 3x Mast.

7) ZNAWCA ROKU 2008

I czemu nikt nie pamięta o Weemku!? Przeciez parę dni na forum w pięknym roku 2008 u nas zabawił :P Nu, nu :x

Pomijajac go 8) powiem LK.

8 ) UPLOADER ROKU 2008

Eddy. Mimo iż ściągam z forum niezmiernie rzadko i tylko to, czego nie znajdę na torrentach trudno jego pracy nie docenić. Było tego duuużo, a co więcej zawsze na czas.

9) KREATYWNY ROKU 2008

Mast. Wspominałem już o nim? :thinking:

10) ALFONS ROKU 2008

Irys. Czemu? Bo daje mi na swoje panienki znizkę po znajomości :P

W tym roku była zdecydowanie większa konkurencja niż w poprzednim... ale czy ja wiem czy to dobrze... Abslutnie przeraża mnie wizj... tfu, rzeczywistość, kiedy jak raz na ten tydzień wejdę na forum i 1/3 activów ma nowe zestawy..

Dobra, koniec pier... tych głupot. Ogólnie to najbardziej podobało mi się zawsze to, co miał Conman... ale nie mam pewności czy to było jego kreski... Także wybierając wariant bezpieczny głosik na Gabisława.

12) FREEQ ROKU 2008

Patroplata!

Może Willem :P W końcu ma tylu podnóżków...

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008

Zdecydowanie większa konkurencja jest w kategorii Ci, którym żarty nie wychodzą, ale (o zgrozo) ciągle próbują... Ahhh ta nowa krew. Mój Goldberg leci do hellnera. Nawet w głupich przywitaniach czy innym spamerskim temacie zwykle wtrąci choćby w jedno zdanie coś, co wywała uśmiech na mojej, jakże piękniej, facjacie.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Mast, za ogromną pracę i czas jaki poświęcił forum.

2) ADMIN ROKU 2008 - Norbas, za wszystkie modyfikacje no i przeniesienie forum na lepszą wersję.

3) MODERATOR ROKU 2008 - Conman, daje radę, trzyma poziom dyskusji.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - DonCarlos, za obszerne i ciekawe newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast, bo on chyba "wystartował" w tym roku? I to jak.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - IOOT_DZIKO - jak zwykle z resztą.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - tu to nie wiem.

8 ) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Norbas, za kreatywność w udoskonalaniu forum.

10) ALFONS ROKU 2008 - montoya, za Divy.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - tu też nie wiem.

12) FREEQ ROKU 2008 - Patro :P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - nie mam takiej :twisted:

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Willem :)

johncena4iryszi7ll8.gif

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Muszę zgodzić się z większością, Mast, za ogrom pracy włożony w to forum

2) ADMIN ROKU 2008 - hmmm, wszystkie adminy dużo robią ale trza wyróżnić Norbasa za jego wkład ;)

3) MODERATOR ROKU 2008 - postawię na Conmana, widać że się stara :P

4) NEWSMAN ROKU 2008 - DonCarlos, bez dwóch zdań

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - tutaj głos na Danielssona, wniósł wiele świeżości, poświęca dla forum dużo czasu, no i też trochę osobisty sentyment mam do niego za wojnę na konkurencyjnym forum :P

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - znowu głos na Conmana, nie wiem skąd on bierze pomysły na te dyskusje ;P

7) ZNAWCA ROKU 2008 - IIL, jak większość głosujących

8) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy, chociaż Aquiva depcze po piętach :P

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Norbas, za wszystko :D

10) ALFONS ROKU 2008 - muszę przyznać że obczajam tylko Divy, więc głos na Montoya'ę :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - gabisław, za prace od których głowa boli xD

12) FREEQ ROKU 2008 - hmm... Chyba Patro xD

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - znowu głosik na Danielssona, nie da się go nie lubić :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Willem jest bezkonkurencyjny :P

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - oczywiście Mast. Zrobił w poprzednim roku kupę dobrych rzeczy na forum. Wywiady, artykuły, dyskusje i inne takie... we wszystkich przodował właśnie Nasz Użytkownik Roku 2008. Tak trzymaj. :)

2) ADMIN ROKU 2008 - tutaj myślę, że zasłużył sobie pablo modjo. Za to, że zastępował Norbasa w dobry sposób. Zmianę strony na bloga kojarzę sobie przede wszystkim z nim. Poza tym zrobił parę dobrych rzeczy.

3) MODERATOR ROKU 2008 - postawię na Carlosa. Stara się i to bardzo. Newsy, dba o porządek, a także pisze dość często w dyskusjach. Wybił się zdecydowanie moim zdaniem ponad resztę moderatorów.

4) NEWSMAN ROKU 2008 - Jacek_D. A za co? Za to, że cały czas trzyma tempo i regularnie dodaje newsy. Kiedy miały się one pojawiać na blogu, to głównie on dodawał kolejne ciekawe wiadomości ze świata wrestlingu.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Mast. 6 dni, a by się nie zmieścił. :P Jednakże, tutaj to samo, co przy pierwszej kategorii. Nie dość, że działa na forum, to jeszcze fajnie rozmawia się z nim na gg. Fan TNA tak jak ja. Zawsze ma podobne zdanie na temat gali. Po prostu wszechstronny koleś.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Conman. Ostatnio trochę zwolnił w dyskusjach, tak jak całe forum, ale za to, co wyprawiał jeszcze niedawno należy mu się to. Ach ta jego magiczna klawiatura. ^^

7) ZNAWCA ROKU 2008 - Mimo wszystko LegendKiller. Wiadomo, że są gusta oraz guściki i każdemu podoba się, co innego. Czasem tam potrafił zjechać galę Ti En Ej, która mi się podobała, ale jednak mam do niego ogromny szacunek za to, że się po prostu zna. Może od czasu do czasu ponoszą go nerwy, ale tytuł dwukrotnego Omnibusa i szansa na pokonanie Wielkiego Weemaka to jest coś. :)

8 ) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy. Bez dwóch zdań. Wrzucał linki praktycznie z każdej gali.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - co ciekawe tutaj postawię na Agatkę. Ostatnia rzecz, jaką bym o nim powiedział to to, że jest niekreatywny. Prowadzę z nim GWF, ma wiele ciekawych pomysłów, a także jest wciąż grafikiem i fotografem. ;)

10) ALFONS ROKU 2008 - Montoya. Powrzucał trochę tych laseczek przez ten miniony rok.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Gabisław. To, co ostatnio wyprawiał nie mieści się w łepetynie. I wykonanie i pomysł świetne.

12) FREEQ ROKU 2008 - najbardziej zakręcony pozytywnie? TNS. Potrafił zaskoczyć, oj potrafił. Zrobił sobie pod koniec roku przerwę z forum, ale wraca w glorii i chwale. Do dziś pamiętam dzień spamu, w którym z panem Jakubowskim szaleli w galeriach i zoomach.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - hm, wszystkich bardzo lubię, więc tutaj się nie wypowiadam.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - hellner. Zawsze potrafił dojechać czymś mocnym, ale niczym chamskim. Zawsze zlewałem z jego niezłych tekstów. :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008 - Nie będę oryginalny. Mast. Za największy wkład w rozwój forum.

2) ADMIN ROKU 2008 - pablo modjo - Kiedy w ciągu ostatnich miesięcy nie miałem już czasu kierować forum obwawiałem się nawet czy BGZ nie skończy jako UW. Ale modjo dał sobie świetnie radę. :t_up:

3) MODERATOR ROKU 2008 - Mast - w krótkim czasie po rejestracji zdobył posadę moda, potem Global moderatora. Przeglądałem efekty jego pracy. Na całym forum można było zobaczyć posty niezgodne z regulaminem, które Mast moderował. (np poprawianie błędów). Krótko mówiąc - postawa pełna zaangażowania. :t_up:

4) NEWSMAN ROKU 2008 - W skali całego roku najlepsze newsy pisał kieska. Najdłuższe, najciekawsze newspacki. Szkoda tylko, że kieska przestałeś je pisać od października. Liczę, że jeszcze neswy Twojego autorstwa na portalu zobaczymy.

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Tylko jeden użytkownik zarejestrowany w 2008 roku zdobył posadę Global Moda. Jest nim Mast.

6) DYSKUTANT ROKU 2008 - Conman - Myślę, że zasługuje na wyróżnienie w tej kategorii.

7) ZNAWCA ROKU 2008 - LegendKiller - Uważam, że jego wiedza o wrestlingu jest największa spośród wszystkich userów BGZ.

8 ) UPLOADER ROKU 2008 - Eddy - Gdyby nie Mast to właśnie Eddy'iego nominował bym w kategorii Debiutant Roku. Zdecydowanie najlepszy ze wszystkich w działach z mediami. Godnie zastąpił Mysterio82.

9) KREATYWNY ROKU 2008 - Nominuje pablo modjo - większość pomysłów, które wprowadzono później na forum są jego autorstwa. Np wszelkiej maści konkursy, nawet ten temat z rozdawaniem "Goldbergów", który powoli staje się już naszą forumową tradycją.

10) ALFONS ROKU 2008 - tutaj bezapelacyjnie Irys za Sunday Irys Girls.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008 - Bez głosu.

12) FREEQ ROKU 2008 - oczywiście pan "Czy gogoplata jest prawdziwa?" Patro.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - naprawdę ciężki wybór. Myślę, że hellner.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008 - Dla mnie osobiście najzabawniejszy był Willem.

94370642845de365932a94.jpg