Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ 2009 MOTYC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA iMPACT 10/15/2009:

AJ Styles vs. Kurt Angle - ****1/4- walka, jakich na tygodniówkach spotyka się raz na ruski rok. Wspaniały pojedynek, godny main eventu PPV, masa świetnych spotów, liczne near falle, emocje, nie sposób było się nudzić, jedynie końcówka troszkę mnie rozczarowała, ale ogółem- najlepsza walka na Impactcie w tym roku :t_up:

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

14

• Michael

13

• The_Icon

12

• CezarMVP

11

Top użytkownicy w tym temacie

TNA Impact 15/10/09

AJ Styles[c]vs.Kurt Angle****1/2

Chyba najlepsza walka jaką widziałem, masa finisherów, i popis umiejętności ze strony obu zawodników zeszpecone niesmacznym zakończeniem, ale to było najlepsze co mogli zrobic.

TNA iMPACT 10/15/2009

Kurt Angle vs. AJ Styles ****1/2

Walka fenomenalna, jeden z najlepszych pojedynków na weekly od bardzo długiego czasu. Było wszystko- emocje (końcówka to miazga!), spoty, równy poziom, psychologia w ringu. Przede wszystkim obaj są w doskonałej formie i pokazali, że są w stanie skleić walkę na poziomie nieosiągalnym dla 90% reszty wrestlerów. Poza tym pojedynek był świetnie zabookowany- Angle w roli doświadczonego i wyrachowanego zapaśnika, AJ jako ten, który czasem za bardzo ryzykuje, przez co traci przewagę, ale z wielkim sercem do walki i ogromnymi umiejętnościami. Co do końcówki:

Nie rozumiem dlaczego niektórzy pojmują ją jako "niesmaczną"- to było najlepsze na chwilę obecną wyjście. Po pierwsze ten pojedynek bardzo podpromował Stylesa jako champa, który walczy z Anglem jak równy z równym i kickoutuje po Angle Slam. Gdyby AJ przegrał nieco straciłby jako mistrz. Gdyby wygrał, wtedy nie mielibyśmy podłoża do title matchu, który wg mnie odbędzie się na Turning Point, tj. Kurt Angle vs. AJ Styles, bo generalnie ich rywalizacja jeszcze nie jest rozstrzygnięta.

e916f7e946.png

TNA iMPACT 10/16/2009:

AJ Styles vs. Kurt Angle - ****½ - nie no sorry... może i jestem tylko głupiutkim markiem TNA, ale ta walka cholernie mi się podobała (chyba najlepsza z tygodniówek w tym roku). Mieliśmy praktycznie wszystko - ogromne emocje, świetny poziom pojedynku, nieprzewidywalność, stopniowo rozkładane spoty (na początku można było się lekko przynudzić, ale pod koniec to była czysta masakra), publika reagowała niezwykle żywiołowo, a no i walka... można by powiedzieć "no storyline needed" :t_up:

Falls Count Anywhere match: Ayako Hamada vs. Alissa Flash - **** - nie wiem, czy moja opinia będzie obiektywna, ponieważ jestem wielkim fanem stypulacji FCA. Tak, czy inaczej KnockOuts bardzo się postarały... było kilka ładnych akcji. Kto widział - ten zapewne wie, o które mi chodzi ;)

Mamy bardzo podobny gust. Takie same ocenki ode mnie. ;)

TNA iMPACT 10/15/2009

Kurt Angle vs. AJ Styles ****1/2 Zgadzam się ze wszystkimi wyżej, walka była prześwietna. :)

TNA iMPACT 10/15/2009

Kurt Angle vs. AJ Styles **** 1/4

Koledzy wyżej, już wszystko wyjaśnili na temat tej walki. :) Powiem tylko, że byłoby **** 1/2, gdyby nie końcówka tego pojedynku. Sorry, że tak krótko, po dłuższej przerwie od forum wyszedłem z wprawy.

• Styl:  Jasny

DDT 240 - "Camping-Ground Pro-Wrestling 2009 - After Ryogoku let's go to Never Land!"

Falls Count Anywhere 3 Way Match: Kota Ibushi & Kenny Omega vs Sanshiro Takagi & HARASHIMA and Michael Nakazawa & Gota Ihashi - ****½ - kupa śmiechu, poziom wrestlingu naprawdę bardzo dobry (zwłaszcza, że walka toczyła się - uwaga - w lesie, więc rzuty amortyzowała jedynie ziemia), wiele wymyślnych "broni" takich, jak...

petardy, furgonetka, parasolka, a także elementy otoczenia: pisuary z leśnego WC, woda, kamienie i wiele innych :D

Kto nie widział tego starcia, temu gorąco je polecam. W przyszłości zamierzam blizej przyjrzeć się tej dziwacznej federacji. Walkę oglądałem wspólnie z Majkelem, którego pozdrawiam :D

DDT 240 - "Camping-Ground Pro-Wrestling 2009 - After Ryogoku let's go to Never Land!"

Falls Count Anywhere 3 Way Match: Kota Ibushi & Kenny Omega vs Sanshiro Takagi & HARASHIMA and Michael Nakazawa & Gota Ihashi - ****½ - kupa śmiechu, poziom wrestlingu naprawdę bardzo dobry (zwłaszcza, że walka toczyła się - uwaga - w lesie, więc rzuty amortyzowała jedynie ziemia), wiele wymyślnych "broni" takich, jak...

petardy, furgonetka, parasolka, a także elementy otoczenia: pisuary z leśnego WC, woda, kamienie i wiele innych :D

Kto nie widział tego starcia, temu gorąco je polecam. W przyszłości zamierzam blizej przyjrzeć się tej dziwacznej federacji. Walkę oglądałem wspólnie z Majkelem, którego pozdrawiam :D

Niestety, podpisuję się pod tym obiema rękoma. :D Kupa śmiechu & świetny, techniczny i widowiskowy wrestling. Polecam. :D

23c2684898.png

I ja zgadzam się z Gabim i Majkelem, **** 1/2 jak najbardziej zasłużone =))

Stefan Łowca Motyli roxuje, Megazord i Robocop też! I wojna też rządziła =))

TNA Bound for Glory 2009

Ultimate X

X Division Championship Match

Amazing Red vs Suicide vs Alex Shelly vs Chris Sabin vs Daniels vs Homicide

**** 1/2

jrthqr.jpg

TNA Bound for Glory 2009

Ultimate X; X Division Championship Match

Amazing Red vs Suicide vs Alex Shelly vs Chris Sabin vs Daniels vs Homicide **** 1/2

TNA Bound for Glory 2009

Full Metal Mayhem; TNA i IWGP Tag team championship

MEM vs. British Invasion vs. Team 3D vs. Beer Money inc. ****1/4

TNA Bound for Glory 2009

Monster Ball

Abyss vs. Mick Foley **** 1/4

TNA Bound for Glory 2009

TNA World Heavyweight Championship Match:

AJ Styles vs. Sting ****

• Styl:  Jasny

TNA Bound for Glory V

Ultimate X for the TNA X Division Championship: Amazing Red vs Alex Shelley vs Chris Sabin vs Suicide vs Homicide - ****¾ - ahh... tutaj mocno zastanawiałem się między oceną ****½+, a ****¾. Jak widać - zdecydowałem się na tą drugą. Duży wpływ miało na to to, że walce AJ vs Kurt z iMPACTa postawiłem ****½, więc taka sama ocena dla najważniejszej (i chyba najlepszej) walki X Division w roku byłaby trochę nie na miejscu :) Poza tym oczywiście: świetnie reagująca publika, dużo emocji, cały czas coś się działo, dużo świetnych spotów (jeden naprawdę samobójczy)... walce w UX nie wypada postawić oceny mniejszej niż ****, a ta edycja była naprawdę świetna :t_up:

Full Metal Mayhem for the IWGP & TNA Tag Team Championship: British Invasion vs Team 3D vs Beer Money vs Booker T & Scott Steiner - ****¼ - kolejna świetna walka z tegorocznego BfG. Krótko: świetna postawa Scott'a Steiner'a,

eliminacja Booker'a z walki już na samym jej początku :t_up:

, dużo emocji, ciekawe spoty. Co prawda...

liczyłem na zgarnięcie obu pasów przez Beer Money, ale takie wyjście również mi pasuje. Ważne, że dziady już ich nie dzierżą

Edytowane przez Gość

TNA Bound for Glory V

Ultimate X Match for TNA X Division Championship: Suicide vs. Chris Sabin vs. Alex Shelley vs. Homicide vs. Amazing Red vs. Daniels **** 1/2

Full Metal Mayhem for TNA & IWGP World Tag Team Titles: Team 3D vs. Beer Money, Inc. vs. British Invasion vs. Scott Steiner & Booker T **** 1/4

Monster's Ball Match: Mick Foley vs. Abyss **** 1/4

Kurt Angle vs. Matt Morgan **** 1/4

TNA World Heavyweight Championship Match: AJ Styles vs. Sting ****

TNA BOUND FOR GLORY V

Ultimate X Match for TNA X Division Championship: Suicide vs. Chris Sabin vs. Alex Shelley vs. Homicide vs. Amazing Red vs. Daniels - **** 3/4

Full Metal Mayhem for TNA & IWGP World Tag Team Titles: Team 3D vs. Beer Money, Inc. vs. British Invasion vs. Scott Steiner & Booker T **** 1/4

Monster's Ball Match: Mick Foley vs. Abyss ****

Kurt Angle vs. Matt Morgan ****

TNA Bound for Glory 2009

Ultimate X; X Division Championship Match

Amazing Red vs Suicide vs Alex Shelly vs Chris Sabin vs Daniels vs Homicide **** 1/2

Full Metal Mayhem; TNA i IWGP Tag team championship

MEM vs. British Invasion vs. Team 3D vs. Beer Money inc. ****1/4

Monster Ball

Abyss vs. Mick Foley ****

Kurt Age vs. Matt Morgan ****

TNA World Heavyweight Championship Match:

AJ Styles vs. Sting **** 1/4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
    • VictorV2
      Jeśli Vince dał mu ten gimmick, z myślą że go upokorzy bo to flopnie, nie możesz jednocześnie powiedzieć że to booking sprawił że był over z widownią. Zamysł Vince'a był dokładnie taki że on *nie* był over, pokazując go jako wyolbrzymionego, ekscentrycznego geja. To Dustin (z pomocą kilku osób typu Savio Vega) sprawił że zamiast flopnąć jako coś repulsywnego, gimmick został przyjęty przez fanów. Ale zamysłem bookingu było to żeby było odwrotnie.  Do pewnego stopnia, tak. Pamiętaj,   
  • Dodaj nową pozycję...