Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Match

Matt Hardy & Finlay pokonali Jacka Swaggera & Marka Henry'ego

2. Match

R-Truth pokonał The Briana Kendricka

3. Match

MVP pokonał Big Showa

4. Match

Michelle McCool pokonała Victorie
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• CezarMVP

1

• Eddy1674325917

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Smackdown zaczął się dość interesująco od speechu Vickie i Triple H'a. Matt & Finlay vs. Henry & Swagger... Matt jedynie ma nazwisko to jak on pełza po ringu to żenada, a reszta jak zawsze :| Truth vs. TBK, bardzo bym chciał żeby zmienili gimmick dla TBK bo to naprawdę dobry wrestler, a jego gimmick potrafił by zepsuć nawet najlepszego wrestlera, moim zdaniem Truth nie stara się ostatnio robi walkę na "o***l się" po za tym jego gimmick to totalny "przekręt" żeby się nie kręcił także by z niego coś wyrosło. Po walce wyszedł Jackson po którego finisherze tracę chęci do życia... Mvp vs. Big Show, Triple H pomógł dla MVPiego świetnie wymyślone przerwanie streaku :waving: Chociaż nie chciałbym aby HHH feudował z Big Showem, już lepiej aby zajął się Vickie nieźle mu to wychodzi :t_up: Cutting Edge, Spetardowali Hardego :cry: Słaby Smackdown, aczkolwiek fajnie, że MVP w końcu coś wygrał.

• Reputacja:   1

Szopka na linii Triple H - Vicky ciąg dalszy.

Występ HHH na RR w rękach MVP :8

Teamy słabo - zresztą co oni mogli pokazać, nowy ECW champ wydaje mi się, że na RR straci pas, ale mniejsza oto. Nic ciekawego w tej walce nie było stały zestaw jaki mogą nam zaserwować. Czyli przytulanki Marka, kocie ruchy Matt'a oraz pałka Finlay'a.

Andrut pokonał Kendrick'a - coś ostatnio Brian słabo od momentu walki o WWE title wypadł i teraz podkładają go. W najbliższym czasie bardzo prawdopodobne będzie, że Zic się od niego odwróci. Walka w miarę chociaż jak na ich możliwości mogło być dużo lepiej.

MVP pokonał Show'a - tak jak myślałem na przełamanie streaku padnie ktoś o mocnej pozycji i wykorzystali Show'a przy pomocy HHH, ale zawsze zwycięstwo jest. Teraz zobaczymy co dalej będzie z panem MVP. Oczywiście mizerny Last Man Standing bo nie było żadnych ciekawych "pomocy naukowych" jedynie te krzesło tam się na początku przewinęło i młotek w lipnym wydaniu na koniec.

Żegnaj Victoria - szkoda, że nie wygrałaś na koniec. Jedna z nielicznych div, która umiała walczyć, ale miała rację nie ma sensu siedzieć tam gdzie karzą jej się za banana przebierać. Powodzenia.

No i koniec znając życie nijaki "Kapitan Klocek" tak pobajerował, że Hardy się popalił ehhh.... szkoda nerwów.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Taki sobie ten smack: po pierwszym segmencie, gdzie dowiedzieliśmy się, że MVP musi wygrać z Big Show'em, żeby Triple H mógł wystąpić w RR match'u byłem pewien, że Montel przerwie swój pechowy streak. Nie podoba mi się jednak to, że znów przed Royal Rumble robią szopkę z Hunterem. W zeszłym roku feud z Regal'em - GM'em RAW, teraz z Vickie czyli GM Smackdown. Tym razem szanse na wygraną ma spore, bo już dawno nie wygrał ME na Wrestlemanii, a że gala w Teksasie będzie jubileuszowa to okazja świetna.

Pierwsza walka to posiłki z ECW. Gdyby nie to, że na 99% we wtorek pokażą nam to samo, to jeszcze bym przebolał. W tym tygodniu na SD! mało było czasu na walki, a ci nam dają jakieś zapychacze z pseudo "extreme" federacji. Hardy oczywiście musiał się odegrać, no i wykorzystał okazję. Końcówka z udziałem Hornswoggle'a przewidywalna do bólu. Roster smacka pełny od gwiazd, a oni dają nam powtórki z ECW, głupota.

R-Truth vs Ezekiel bez rewelacji, Killingsa od początku niezbyt trawiłem, a Kendrick, po początkowym zainteresowaniu heel-turnie'm znów stał się jobber'em i stracił moją sympatię. Jego gimmick mocno naciągany i zupełnie niepasujący do tej postaci. A jego towarzysz, niejaki Ezekiel już może się zbierać, bo czeka go wypad, niczym kolega po fachu Bam Neely.

Walka MVP vs Big Show byłaby nawet fajna, gdyby nie to, że wkręcił się Triple H. Po pierwsze było to oczywiste, po drugie umniejszyło, zasłużone po miesiącach jobbowania, zwycięstwo Montela. Wstawki przed walką zwiastują, że będzie z niego niezły face. Już podczas walki z Big Show'em zebrał niezły cheer. Co do walki to mimo przebłysków MVP było pod dyktando Show'a, co można zrozumieć, jeśli popatrzy się na gabaryty obu zawodników i próbę oddania realizmu. Wiadomym było, że kilkakrotnie mniejszy zawodnik nie będzie jechał ponad 200-kilowca jak chciał. I wszystko byłoby ok, gdyby nie ta interwencja Triple H'a..ech :|

Ostatnia walka naprawdę bardzo dobra. Victoria to czołowka jeśli chodzi o umiejętności wśród div i w prawdopodobnie ostatniej walce w swej karierze zaprezentowała się z naprawdę dobrej strony. Dobrze robi, że odchodzi, bo to co z nią robili to porażka.

Cutting Edge trochę krótkie i ograniczone tylko do speech'u Edge'a, a i tak najważniejsze było wejście Jeff'a. Najpierw wypadek samochodowy, teraz fajerwerki. Powrót Christiana jest już pewny, ten build-up przed jego powrotem naprawdę solidny, mam nadzieję, że nie spieprzą tego i feud Hardy - Christian będzie naprawdę mocny.

Welcome to Friday Night Smackdown!

Na ringu stoi Vickie i mówi o braku respektu do niej. Triple H zapłacił za brak szacunku! Mało co zrujnował moją reputację. Nie ma respektu dla nikogo? Ale co powie teraz? Na arenę wchodzi King of Kings i zapewne ma coś do powiedzenia, coś co zepsuje humor Vickie. Chciałem tylko powiedzieć przepraszam. Miałaś rację, Big Show zmiótł mnie, jestem palantem. Po prostu przepraszam. Mam to dla ciebie (wręcza teczkę Vickie - są to jej zdjęcia). Wiesz, kupił je Great Khali, pokazał paru osobą na backu, ekipie, Joey'mu, który zamieścił je w internecie. Kosztowało mnie to dużo pieniędzy, są tam, uwierz mi. HHH, akceptuje twoje przeprosiny, ale to zbyt mało. Twoja obecność na Royal Rumble będzie zależała od walki z Big Showem i ponownie będzie to Last Man Standing. Jednak chwilę po tym, HHH pokazał jej ocenzurowane zdjęcia na Titantronie. ^^ Zaraz zaraz, będziesz walczył o miejsce na RR, ale nie walczył będzie za ciebie MVP! Jeśli on wygra, to będziesz miał miejsce w Royal Rumble matchu ale także MVP będzie je miał!

1) Jack Swagger & Mark Henry vs Finlay and Matt Hardy

W ringu Matt i Mark. Zwarcie wygrywa Henry, podnosi go i opuszcza na narożnik. Hardy próbuje ataku z łokcia, ale Henry łapie go. Następnie scoopslam i nieudany elbow drop. Seria ciosów i ładne enzuiguri. Zmiana z Irishmanem i Finlay press. 1..2.. kick out. Rozbieg ale potęzny powerslam! Zmiana z Jackiem i nie trafiony elbow drop. Irish whip i clothesline. Kolejny press, podchodzą do narożnika i seria chopów. Kontra swaggera, ale mamy hip toss. 1..2.. kick out. Jack odzyskuje siły próba zmiany ale Finlay powala obu opponentów. Jednak All American American trafia głową Irlandczyka w stalowy narożnik przy okazji trafiając Matta.. 1..2.. kick out. W ringu Henry i Finlay i mamy duszenie linami. Wchodzi Swagger i seria elbow dropów. 1..2.. kick out. Ładny back suplex, 1..2. near fall. Założony headlock i czekamy na zmianę jednak nic z tego. Seria wejść barkiem w narożniku i clothesline. NIeudany splash i Matt już czeka! Prawy, drugi i neckbreaker. Clothesline i bulldog! 1..2.. kick out. Side effect, czy to koniec? Nie, Atlas wpycha Hornswoggle'a w Hardy'ego i po chwili clothesline od Henryka. Jednak shillelagh załatwia sprawę. Potem big boot od Swaggera, a na końcu Jack obrywa Twist of Fate'm! 1..2..3!

Edge: Na RR pierwsza obrona pasa przez Hardego, ale jak wiesz zarazem ostatnia! Chavo: Patrzcie, oto człowiek, który zakończy plany HHH związane z Royal Rumble. Big Show: Cześć Vickie, LMS to nie tylko szansa na zmiażdżenie Triple H'a ale także czas aby MVP zamknął się na zawsze. A na Wrestlemani mogę zmiażdżyć ciebie Edge!

Todd Grisham rozmawia z byłą mistrzynią Divas, Michelle McCool. Michelle, zobaczyliśmy bardziej bezwzględną stronę ciebie, zobaczmy. Wiesz co marnujesz mój czas, to chodzi o zazdrość. Więc jesteś zazdrosna... Nie, posłuchaj, Maria jest zazdrosna o mnie i mówiąc szczerze, sama powinnam być zazdrosna o siebie. Posłuchaj niedługo odzyskam swój pas i... Victoria: wiesz co może spróbujesz szczęścia ze mną, doświadczoną wrestlerką!

HHH: Wiesz co, nie obchodzi mnie to jak długi jest twój losing streak, ile pieniędzy straciłeś, po prostu masz wygrać! Posłuchaj, to jest tak samo ważne dla mnie więc, bądź spokojny...

2) R-Truth vs Brian Kendrick w/ Ezekiel Jackson

Zarówno R-Truth jak i Kendrick będą uczestniczyć w Royal Rumble matchu. Truth próbuje rozzłościć Kendricka swoim tańcem, następnie seria arm dragów, uppercut and R-Truth have the momentum! Brian ucieka, jednak po chwil wraca z pięknym calf kickiem. Dusi go linami i powala kickiem. 1..2.. kick out. Teraz trzyma boston crab lecz tylko za jedną nogę, czy Truth doczołga się do lin? Wstaje, kopniak, seira prawych, jednak zostaje powalony drop toe holdem. 1..2 kick out. Low dropkick w twarz i kolejny near fall. Killings w camel clutchu, wstaje razem z Brianem i piękny powerslam! Próba super kick'u, kontra, Sliced Bread?! Nie, mamy spinning lariat! Axe kick, Axe kick, Axe kick! 1..2..3 Po walce rozzłoszczony Ezekiel dewastuje Trutha chokeslamem.

HHH: Nie martw się o nic, skup się na twojej walce. Ta walka znaczy wszystko dla mnie. Lepiej módl się, żebyś to zrobił (wyciąga sledgehammer) bo...

3) MVP vs Big Show (Last man standing)

Gdy Big Show wchodził na arenę, za nim wybiegł MVP i zaczął okładać go krzesłem. Później wytrącił mu krzesło, jednak gdy Slow chciał wejść do ringu otrzymał big boota. W ringu ładny dropkick, próba kopniaka w narożniku, ale MVP ląduje za ringiem. Zamiana, teraz Show za ringiem, a MVP przeciwnie. Są w ringu, zwarcie i Montel znów za ringiem. Byk schodzi i atakami strikingowymi okłada Vontaviousa. Sędzia doliczył do 3, w tym czasie przenieśli się do ringu ale Porter znów ucieka. Został rzucony na schody. Próba ataku kolanem, ale nadział sie na schody. MVP z apronu dropkickuje Showa prosto w narożnik. Kolejny atak ale kontra w postaci chopa. Po przerwie są na ringu, MVP cierpi zostaje podduszany w narożniku i markowy chop Big Showa. Sędzia odlicza - znów 3. Wielki clothesline i ponowne odliczanie, tym razem 7. MVP odpowiada punchami, ale znów potężne powalenie. Ponowne duszenie i sędzia znów odlicza, 5! MVP nie ma szans, punche w żebra, irish whip, kontra i sleeper hold by Montel! Dłygo się utrzymuje, jednak Show przerzuca go przez ramię. Wight wyrzuca MVP za ring, koło niego leży krzesło. Jednak nie korzystają z niego, w zamian mamy irish whip w barykadę. Patrzą sobie w oczy i poniżający slap od Montela. Są na stalowej rampie, i mamy potężny suplex na nią! Wynosi MVP wyżej, jest clothesline, tempo się obniża, czy będzie Chokeslam?! Nie Triple H uderza Showa sledgehammerem! Sędzia odlicza 9- MVP stoi, 10- Show leży! MVP wygrywa!

Vickie każe Chavo przyprowadzić do niej HHH. Edge: Już idę, za chwilę mam spotkanie z Jeffem w Cutting Edge.

Taker: Raz na rok 30 mężczyzn walczą o szansę, w tym roku będzie 29 dusz w tej walce. Ich fatum, będzie ciemniejsze niż kiedykolwiek, ich duszę będe kontrolowane przez ciemną stronę. Ja zniszczę je wszystkie.

4) Victoria vs Michelle McCool (ostatnia walka Victorii)

KOŃCÓWKA: Michelle założyła leg lock, ale Vic dosięgnęła liny. Roll pu- 1..2.. near fall. Seria clotheslineów i backslide, 1..2.. kick out. Próba Widow's Peak?! Nie, kontra i czy będzie Clash? Tak 1..2..3! Victoria żegna się z WWE przegraną.

Triple H zrobiłeś to, interweniowałeś więc nie ma Cie w Royal Rumble matchu. Zaraz zaraz, mówiłaś, że nie mogę zbilżać się do ringu, a ja zrobiłem to na arenie. Ale nie miałam tego na myśli! Nie ważne, to oznacza, że ja ciągle jestem w RRM. Nieee, o nieee, za tydzień zmierztsz się z niepokonanym Kozlovem.

5) Cutting Edge with Jeff Hardy

Przed CE Kozlov powiedział - szuie trypel yes ajm tru, haraszo, nekst łik, nekst łik, Vladimir still bi andifited!

Kiedy jesteś wspaniałym sportowcem jak ja, potrzebujesz skupienia. Podczas Armageddon skupiałem się na powstrzymaniu Hardego przed odebraniem mi mistrzostwa, ale było tu trudne. Co chwile coś mi przeszkadzało. Nagie zdjęcia mojej żony ukazały się w internecie po prostu świetnie! Ale Hardy powinien skupić sie na samym sobie. Np. jego ostatni wypadek. Ale ja jestem szczęsliwy, że on i jego dziewczyna są cali. Ale na RR to jest mój moment, odzyskam swój pas! [pokazuje film z historią Edge'a i Jeffa i o pasie WWE] Ten film potwiedził tylko, że pas WWE i Jeff Hardy to tylko przypadek. Teraz chciałbym go zaprosić na ring. Długa cisza, ale dzięki namowie publiczności Jeff wychodzi. Jednak podczas jego wejścia coś stało się z fajerwerkami, nagle coś się zepsuło i fajerwerki trafiły w niego. Hardy wyjeżdża z areny na noszach.

--------------------------------------------------------

sorka za brak zdjęć i opóźnienia, ale poziom smeków zniechęca mnie do pisania z niego raportów...