Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Christiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mi wydaję się, że:

Christian w ECW jest tylko po to, aby trochę powalczyć

, a bookerzy teraz szykują pomysły na przyszłą gwiazdę SD. Jestem przekonany, że będzie dobrym wrestlerem i może los potoczy się w taki sposób, że Christian zdobędzie pas WWE Champion ja jak już nie raz pisałem w różnych tematach oczywiście wolałbym, aby Jeff pogodził się z Mattem byli Tag Teamem i feudowali z Christianem i Edgem przynajmniej bym poczuł trochę dawnego WWE. Co do Vince'a wszyscy wiemy, że będzie w SD więc nie wiem po co bawi się w te klocki.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Conman

4

• badziewiarz

2

• Mirai

2

• Gordon

2

Top użytkownicy w tym temacie

Hm... stało się jak się stało, i się nie odstanie. Jak dla mnie Christian będzie "na szczycie" ECW. Za pewne skosi prędzej czy później tytuł. Liczę na Draft do SD lub RAW. Zakładam, że Christian już zdobędzie tytuł na WM. Jakby tak się nie stało to wygrana MitB... Na to przynajmniej liczę... tyle z mojej strony...

jrthqr.jpg

Pfff, wiele hałasu o nic. WWE chce go po prostu przypomnieć publice, dać trochę czasu ... Zapewne posiedzi na ECW, gdzie będzie miał rolę face'a, po czym zajmie miejsce na SD! lub RAW, po Drafcie 2009 na przykład. Tam znajdzie się jakiś face, z którym będzie mógł feudować i przejść heel-turn. Sytuacja podobna jak u Jericho, który po powrocie dostał title shot, ale przegrał walkę, po czym na otarcie łez dano mu IC title. I co? Jericho został dwukrotnym mistrzem WHC, rozegrał walkę roku, dostał nagrodę Slammy za bycie wrestlerem roku, a jego feud z Shawn'em Michaels'em był jednym z najlepszych w ubiegłym roku.

Przed Christian'em jeszcze dłuuga droga i moim zdaniem dobrze, że wylądował w ECW, bo gdyby dostał title shot o pas WWE lub WHC musiałby go przegrać, a tak może pomału budować swoją pozycję po powrocie i pozycja jobbera dla Jamie'go Noble'a i Swagger'a na pewno mu nie grozi.

Trochę nie rozumiem tych, którzy liczyli na Main Eventy RAW i SD z udziałem Christian'a, bo przecież Cage nigdy nie był jakąś super gwiazdą w WWE, a to co się z nim działo w TNA Vince olewa ciepłym moczem. Wie tylko, że odszedł do TNA i umieszczenie go w ECW, jest pewnym rodzajem kary, ale wątpie by Christian zgodził się podpisać kontrakt, gdyby McMahon nie zagwarantował mu większych osiągnięć niż ECW title.

Brrr bójcie się panowie (i panie)

Christian w ECW buahaha pośmiejmy się :D Jakież to poniżenie :)

Btw witam wszystkich "fanów" wrestlingu :D

Przepraszam państwa, ale raczej tutaj nie spoglądamy na stypulacje,raczej na fan-hype...Vince nie jest w stanie(i dobrze zrobił) wrzucić Chrystka na SM czy RAW, ponieważ... no kur... drukuj bookerze kilka nowych wyskakujących z nikąd storyline's w miesiac/tydzień przed NWO nie wspominając o wrestlemanii)... no... logiczne panowie...A jak by miał inaczej powrócić? W stylu łamagi(dobry wrstlr) bijąc pionków czy waląc do title shota do którego nie trzeba zmieniać story line smacka czy rawa przed wrestlemanią...trafione w sedno czyż nie? Napiszecie pewnie ,że Vince lubi mieszać i zaskakiwać...Zgadzam się ...dla tego Cpt. Charisma nie ma narazie przynależności do żadnej fereracji...ani ECW,ani Smackdown,ani Raw (czytaj wwe,com.)

BTW. draft za 2 miesiące i stawiam flaszke ,że Chrissy wskoczy tam jako ECW champion z wiadomym wynikiem do rozbujania i wcale nie stawiam na SD tylko na RAW

• Styl:  Jasny

Nie zgodzę się z Waszymi negatywnymi opiniami na ten temat. Moim zdaniem debiut Christiana na ECW to bardzo dobry ruch. Bardzo lubię takie odświeżenia we wrestlingu - oczywiście jeżeli wyjdą one w moich oczach dobrze (dla porównania - od czasu draftu 2008 nie oglądałem ECW). Ten "sport" oglądam właśnie dla takich pięknych momentów, dla zaskoczenia, radości. Jeżeli stałoby się to na Royal Rumble napewno nie wstrząsnęło by mnie tak, jak sytuacja z ostatniego ECW, pomijając już to, że nie wywołałoby tyle kontrowersji. Nie ważne, że to ECW, a nie inny Smack, czy Raw, bo miło w końcu zobaczyć jednego ze swoich ulubieńców na ringu, a i tak stawiam, że w niedługim czasie czeka go draft na któryś z wcześniej wymienionych brandów. Oprócz tego speech Cage'a pomimo, że krótki - moim zdaniem wyszedł bardzo przyzwoicie (ryłem sie z niego razem z publicznością). No cóż... co by tu rzec - czas wrócić do oglądania ECW (btw. Bourne powraca, kolejny powód do oglądania tego show) :) .

A , moim zdaniem Vicne wie że ECW ogląda mało osób , więc chce nas "zmusić" do tego abyśmy oglądali jego 3 ligę :) .Pojedynki takie jak Cage - Bourne czy Cage - Swagger powinny zwiększyć oglądalność . Ale ja i tak wolałbym go w SD! :D

A , moim zdaniem Vicne wie że ECW ogląda mało osób , więc chce nas "zmusić" do tego abyśmy oglądali jego 3 ligę :)

A ty wiesz, że o tym w ogóle nie pomyślałem ... w sumie to dobry pomysł zesłać taką postać jak Christian do brandu, który prawie w ogóle nie jest oglądany. Oczywiście korzyści czerpie tylko Vince, bo Cage nic tam wielkiego raczej nie zrobi i prędzej czy później będzie musiał przejść do bardziej wpływowego brandu.

Ja tutaj przepraszam kolegów uprzejmie,ponieważ nie mam avatara i nicka przemawiającego do mas...Panowie(i panie) dla Chrisa jest zapowiedziana przyszłość... Co Mówi jego debiut...kto w debiucie strzela speecha o titlle shocie, nie ważne jak dziadoski jest pas ECW ale... i to ciekawe..spójrzcie ile jest pasów obecnie w tym "najgorszym" brandzie ECW :) wiadomo tag team ...ale jaki i jak długo... nie chcę tutaj się wywyższać ale wrstln znam dłużej od szanownego państwa które jest tutaj na forum, bo dla większości z państwa jestem starym "dziadem" ponieważ mam 28 lat ( nie jest to atak ani wywyższanie się) Pan Vince nie raz robił świetne przedstawienia i za to go kocham ale... Cpt. Char jest w jego gigantycznym planie (moim zdaniem po Wrestlemanii) ponieważ to jest "święto" i .....zamiast Ceny wszyscy bedą nućić KLOS JOUR EJES bo Chrissy już face'uje a bedzie mega face'm co było słychać na ostatnim PPV... We want Christian..."a tu Matty z krzesła powiedział prawde :)

pozdrawiam wszystkich członków forum

Dodano:

Sorry ,że pisze tutaj w tym temacie,ale jeszcze na 2 rzeczy postawie: Shawn Michaels- WWE champion i face turn Randy'ego Ortona (na pewno nie do Wrestlemanii) ten człowiek kręci biznes bardziej niż shoulder blocki Jasia

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zabawne. Ja mam "tylko" (cudzysłów z dedykacją dla Ciebie, o posiwiały Gordonie, wielki "fanie" z beznamiętnym nickiem, bez przemawiającego do mas avatara, który zapomniał jeszcze coś o sygnie wspomnieć =)) ) 25 lat, ale mimo to Christian Cage to dla mnie Christian Cage, Matt Hardy to Matt Hardy, a Captain Charisma to Captain Charisma. Chyba gdzieś zgubiłem infantylność, bo WWE nie kocham (!), ale chwilę musiałem kminić (młodzieżowe słówko) kto to jest Chrissy.. Diva jakaś, czy co?

Z samą oceną "dobre/ złe" chyba warto się wstrzymać - czy debiut Cage'a będzie miał wpływ na ratingi ECW? Zaznaczam, że nie jest to pytanie do dyskusji - bez sensu. Bardziej padło z ciekawości. Szczególnie, jeśli ktoś obyty w temacie wrzuci tutaj zestawienie ostatnich punktów oglądalności, jakie ten brand zbierał, włącznie z galą, na której zadebiutował po powrocie. I kilkoma następnymi za jakiś czas.

Szczerze mówiąc marnie widzę szanse na poprawienie oglądalności ECW - o ile nie będę tutaj wywoływał dyskusji TNA vs WWE (zauważcie, że zawsze w takich wymianach zdań tylko Smack i RAW brane są pod uwagę), to jednak jest to trzecia liga. Nawet jeśli zarząd chciałby inaczej, to mu to nie wychodzi.

No bo skoro Cage w TNA odnosił sukcesy i "całe WWE czekało na powrót", to czemu ratingi konkurencyjnej federacji nie drgnęły? Czemu jego postać nie ściągnęła fanów? Przecież każdy oglądacz w USA wiedział, gdzie pana Cage'a znaleźć. A jeśli nie wiedział od razu, to po jakimś czasie na pewno.

Ale Vince chyba nie jest tak głupi jak niektórzy myślą, bo na pewno wie, że pieniądze może i są z drzewa robione, ale tam nie rosną. Jeśli ECW dalej będzie w stagnacji, na co mam nadzieję, to tylko kwestia czasu, kiedy CC pojawi się na Smacku czy RAW - zawsze warto spróbować trupa reanimować, a w razie niepowodzenia przeszczep ;)

chcelatooo.png

Christian najprawdopodobniej sam chciał zadebiutować w ECW by móc pracować z przyszłymi gwiazdami wrestlingu takimi jak Evan Bourne czy Jack Swagger. Zresztą dobrze wybrał. Mam nadzieję, że nie zostanę zjechany, ale ECW jest w tej chwili najlepszym brandem. Na Raw mamy las pełen Batistów i Jaśków, na Smacku mamy HHH który wygrywa wszystko i podróbkę Bookera z theme songiem z TNA. Na ECW za to mamy weterana Finlaya z najlepszym obecnie brawlem w WWE, jednego z najlepszych obecnie występujących wrestlerów Christiana i pełno młodych talentów. Jeżeli CC zaszczepi im choć trochę swoich umiejętności to mamy wylęgarnię przyszłych main eventerów. A Instant Classic potrafi wykręcać świetne walki więc w ECW się przyda. Ale w TNA miałby większą szansę na rozwój. Nie miałby ograniczonego movesetu i mógłby pokazać siebie z czasów TLC i Ladder Matchy. Więc według mnie powinien zostać w TNA. Ale skoro już wybrał WWE to ECW jest świetnym pomysłem.

A więc, mimo tego, że Christian powrócił do ECW to możemy od niego czegoś wymagać. Jednak on wcale nie pokazał się z najlepszej strony na ostatnim ECW, mimo tego, że wygrał z Swaggerem to i tak z pomocą stojącego obok ringu Finley'a. Czy zostanie w ECW? Nie wiem może tak, a może nie jednak jestem przekonany, że oby dwa wyjścia były by dobre. Z jednej strony gdy by został w ECW jak już napisał BRKSTRM, mógł by pracować z młodymi talentami takimi jak: Even Bourne, Jack Swagger i paru innych. Jednak gdy by przeszedł np na drafcie do SD lub Raw(czego bym nie chciał) na pewno był by wrestlerem Title, był by w centrum uwagi i często walczył by w walkach o pasy. Załóżmy na to, że wplątał się w feud z Edgem jest już po drafcie i np Triple H został przeniesiony do Raw. A pas Edge'a został w SD i Christian zaczyna feud z Edgem było by to na prawdę bardzo dobre wyjście, ponieważ kiedyś Edge i Christian najlepsi kumple, a teraz wrogowie? Krótko mówiąc tę sprawę zostawię bookerom federacji WWE.

chrisjericho.jpg

No i macie Christian dostaje szansę. Walki o pas ECW Champion ze Swegerrem. Wydawało mi się, że to nie możliwe, żeby przegrał a tu macie sepleniacz obronił tytuł. :evil::evil::evil: Teraz to raczej nie za szybko zobaczymy go w SD a co dopiero w RAW.

14c76a45c3.png