Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jack Swagger wschodząca gwiazda ECW?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jake_hager.jpg

Jack Swagger zadebiutował w ECW 9 września 2008. Rozpoczął jako heel, wygrywając z Joshem Danielsem. Następnie zaczął feudować z jedną z legend ECW a mianowicie Tommym Dreamerem. Wygrywał każdy pojedynek z tą oto gwiazdą ECW, nawet w teamie z Morrisonem i The Mizem, pokonując Cryme Tyme i Tommy'iego. Stoczył bardzo fajny pojedynek Hardcore z Tommym właśnie. I tak oto dostał title shota o pas ECW.

Szczerze mówiąc bardzo zszokowała mnie ta decyzja, ale bardzo się z niej cieszę, bo Jack jest jednym z moich ulubionych wrestlerów. Jednak myślę, że gdyby wygrał ten pasek, to nie byłoby najlepiej, bo jest jeszcze za mało znany, żeby posiadać pas. Jednak z drugiej strony to fajnie by się potoczył feud między Mattem a Jackiem a Tommym. Ale nie o tym teraz mowa.

Jack wygrywał po kolei wszystkie swoje pojedynki, i szczerze mówiąc, to nie było one jakieś takie naciągane. Według mnie były one bardzo ciekawe, i myślę, że można stwierdzić, że Jack ma dobre umiejętności, i wydaje mi się, że zostanie on wielką gwiazdą. WWE skrzywdziło by go, gdyby przedraftowali go na Smackdown czy RAW. Przynajmniej na razie. Niech zyska popularność, walcząc w ECW, a gdy będzie już gwiazdą, niech przejdzie do Smackdowna lub RAW, i niech ponosi jakichś pasek.

I tutaj jest moje pytanie:

Czy myślicie, że Jack Swagger będzie wielką gwiazdą?

Czy powinien on pozostać w ECW?

Jak myślicie, jak potoczy się jego kariera?

Czy jest już gotowy na ECW title?

Zapraszam do dyskusji :)

rvwzyx.jpg
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Archer93

2

• Viper

1

• Hulkamaniak

1

• KAm21501674325916

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na pewno nie tak wielką jak Randy Orton czy Chris Jericho, ale może w przyszłości stanie w pojedynku właśnie koło nich. :]

Na razie tak, dopóki się nie rozwinie. Potem może przejść na SD! i feudować z takimi gwiazdami jak R-Truth.

Ciężko określić, bo zdecydowanie za krótko jest w WWE, ale jak wyżej wspomniałem. Na Raw według mnie się nie nadaje, ale na SD! na pewno. :D

Mimo, że jest krótko to myślę, że tak! :D

Myślę, że tak. Na początku typa nie lubiłem, ale z czasem zmieniłem do niego nastawienie. Przynajmniej nie jest to kolejny monster-khali-drewno heel.

Póki co jakoś nie wiedzę innego brandu, do którego by pasował. Jeżeli miałby od tak zaraz przejść to chętnie widzę go na Smacdown.

Sądzę, że jeżeli trochę bardziej popracuje na szybkością swoich walk i doda sobie parę ciekawych akcji (Diving Clothsline lub jakiś efektowny dropkick) i może zajść wysoko. Nie wiem, czy pasuje na main eventera , ale IC lub US jak najbardziej by mu się należał, bardziej pasuje do tych pasów niż np: taki Kofi Kingston (Chociaż wole high flyerów, to akurat Kofiego uważam za beztalencie, które ma mniej ciosów niż Cena)

ECW title to taki dziwny tytuł obecnie, że teoretycznie to niby mistrzostwo brandu, ale na dobrą sprawę można mieć wątpliwości, czy IC aby nie był od niego więcej warty :P Jak dla mnie to nieważne kto ten pas dostanie, byle by Matt Hardy go stracił (Koleś mnie zawiódł, a bylem jego wielkim fanem), gdyby jednak przejrzeć roster ECW to chyba tylko Jack wydaje się odpowiednim kandydatem ;D

userbar.png

Pomerania Indy Wrestling Group

Chętni do trenowania z nami pisać na PW.

Wydaję mi się, że ma na to bardzo duże szanse. Jego walki na ECW były bardzo dobre, od razu widać, że facet wyróżnia się z pośród tej garstki nieciekawych wrestlerów z ECW. Szczerze mówiąc myślę, że ten push, który dostał na pewno bardzo mu się przyda, bo widząc to co prezentuje w ringu bez wahania dałbym mu Title Shota.

Na razie tak. Jak wcześniej wspomniałem jest bardzo utalentowany, aczkolwiek powinien jeszcze trochę podratować ten marny brand i nabrać trochę więcej doświadczenia. Nie powinno się go przedraftowywać (czy jak to powiedzieć :D ), ponieważ nie ma co iść zbyt szybko na głęboką wodę, bo można się na tym nieźle przejechać.

Teraz posiedzi jeszcze trochę w ECW, dostanie jakiś większych push i pewnie porozwala takich zawodników jak Finlay, Henry itp., którzy już tu trochę siedzą, może wymyślą jakiś ciekawy feud z Matt'em Hardy'm, a później draft do innego brandu. Wg. pasowałby na SD!, chociaż tam już jest jeden niepokonany rusek, więc może RAW :D . Jeśli będzie się nadal dobrze spisywał na ECW to przy jego sylwetce będzie się mógł ubiegać o najważniejsze tytuły w WWE.

Jeszcze nie teraz. Tak, jak mówiłem wcześniej, nie za szybko, na wszystko przyjdzie czas. Może jakiś ciekawy feud z Matt'em, który wypromouje Jack'a na poważniejszą gwiazdę i wtedy ewentualnie coś może ruszyć, ale na razie poczekajmy z tym.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Reputacja:   1

Mój pierwszy post w dyskusjach od dłuuuuższego czasu :D

Ten cały Swagger od samego początku za bardzo mi się nie podobał. Robił tylko głupawe uśmieszki i rozwalał kolejnych jobberków po seryjce kilku typowo zapaśniczych akcji + doctor bomb. Kiedy dostał ociupinke więcej czasu urusł w moich oczach, jednak bez przesady. Przy którymś matchu z Dreamerem dostał też z końcu mikrofon.. i ku mojemu zadziwieniu wypadł pozytywnie. Tylko i aż, bo nawet Rocky przy takich lamerskich promosach, którze oni tam na ECW dostają do odbębnienia, niewiele by naczarował...

Ciagle chciałbym zobaczyć go w jakimś dłuższym singlu z wrestlerem o w miarę podobnej pozycji (jeszcze przed championship matchem z Hardym). Niby dość długio był Extreme Rules (czy jak wolę go nazywać: trash cans and kendo sticks only)z Tommmym. Ale tak czy siak nie była to walka pokazująca czyste skille wrs, a w szczególności dla niego bo i nawet zważywszy na jego gimmick po prostu nie należy oczekiwać od niego wyrafinowanych umiejętności brawlerskich. Przypomina mi to trochę sytuację stosunkowo wczesnego Kozlova. Oby Jack w analogicznym do walki ruska z CS starciu z Mateuszem Twardym o pasek ECW wypadł lepiej... albo choć nie tak fatalnie.

Tak więc dostał title shota- z jednej strony chyba troszkę za szybko, bo kogo na dobrą sprawę pokonał do tamtej pory? Local jobberów :roll: Jobberów z WWE :roll: Kilkakrotnie Dreamera (a tego to kto nie pokonał? :roll: ) i wrestlera znanego jako Ricky Ortiz. Jakby to powiedział Borat: Nice...

Jeszcze uściślając:

Stoczył bardzo fajny pojedynek Hardcore z Tommym właśnie. I tak oto dostał title shota o pas ECW.

Shota dostał na skopanie dupy Ortizowi w #1 contenders matchu.

Miał jakieśtam tagi jeszcze głównie stając u boku M&M, ale nie był tam zdecydowanie osobą grającą pierwsze skrzypce. Z resztą to czy to nie było już po wywalczeniu title shota?

I z drugiej strony- czy w tym ubogim rosterze ECW jest ktoś inny mogący wyzwać mistrza? Nie chce mi się już szukać i analizować dokładnego spisu ich wrestlerów, ale coś mi się zdaje, że nikt tam się specjalnie nie wyróżnia. Ew. ktoś z dwójki Miz/Morrison... ale oni są chyba ostatnimi osobami potrzebującymi tego belta.

A więc stało sie, będzie walczył o pierwszy ważniejszy pas w karierze... przeciwko Hardiemu. Owszem, jest ostatnio, tfu, od kiedy na bierząco oglądam wrestling, nudny jak skur*ysyn. Pamiętam jedną jego walke z jakiegoś indy z AJ'em- była jedną z najnudniejszych i najgorszych, jakie dano mi ogladać ever! I to z AJ Stylesem, kumacie!?... :roll:

Tak czy inaczej chyba nikt nie wierzy w zmianę na najwyższym stołku? 3 czy 4 miechy to za krótko... a Hardy otrzymuje teraz skur*ysńsko mocny push, chyba najmocniejszy w karierze. Od Unforgiven przegrał chyba tylko z Kozlovem i Edgem (może jeszcze ewentualnie w jakimś tagu, ale chyba go nie odliczyli), a tak jak M&M występuje ostatnio prawie na kazdym RAW, SD i ECW. Trudno szukać by jego fanów na forum, ale przyznac trzeba, że w jego łapskach wartość tytułu cosik wzrosła. Prowadzą go dobrze (choć w te miejsze powinni dać kogoś innego :P ). Może i zamiesza wkrótce coś przy Jeffowskim WWE title... Nie, nie pozwolą mu zgubić złota. Przynajmniej nie teraz, Swagger wcale tak desperacko go nie potrzebuje, aby sie wybić. Wręcz lepiej dla niego samego byłoby trochę się jeszcze pokisić na ECW, po czym w interbarnd matchu wygrać z IC/US czempem, co równałoby się tyle, co przenosiny do odpowiednio czerwonych/niebieskich.

Jak świetlana może być jego przyszłość? Ehh... musi pokazać jeszcze trochę więcej, aby można było to sprawdzić. A nawet jeśli okaże się super-619-:* nigdy nie wiadomo co z nim będzie... Podpadnie komuś i może być już w jobberlandii.

• 2 tygodnie później...

Jako że Jack wygrał pas ECW, a zupełnie niepotrzebnym jest zakładanie nowego tematu to może w tym poście coś napiszę, i postawię kilka pytań ;)

No więc stało się, ku mojej uciesze Swagger został nareszcie ECW championem, w walce z Mattem, pokazał na co go stać, udowodnił, że jakieś umiejętności tam ma. Według mnie, jest on nieoszlifowanym diamentem, który powoli poddawany jest obróbce. Zupełnie nie zgodzę się z kimś, kto powie, że Swagger to ma tam dwa ciosy a dają go do ME i dają mu pas. Swagger po prostu nie miał według mnie szansy na wykazanie się w 100%. Walka z Mattem była dobra, ale myślę, że Jack nie pokazał jeszcze w 100% na co go stać.

Wydaje mi się, że danie mu pasa było najlepszym posunięciem ECW w ostatnich miesiącach. Myślę, że ten pas wypromuje go na gwiazdę, i że może zacznie się pojawiać na SD!, ale wcale nie musi być tam aż tak szybko przedraftowany, ponieważ to on w wiekim stopniu ciągnie to ECW.

I tutaj moje pytania:

Czy Swagger wypromuje się na pasie ECW?

Czy jest lepszym ownerem od Matta Hardego?

Czy lego steak będzie długi czy krótki?

rvwzyx.jpg

Obejrzałem ECW, lecz tylko i wyłącznie po przeczytaniu wyników lecz zaintrygowała mnie postać Swagger ale raczej nie pozytywnie.

Jack Swagger, wielką gwiazdą nie będzie a przynajmniej na razie i bardzo dobrze, ponieważ nie prezentuje się dobrze w ringu, ważne jest dla mnie aby nie otrzymał monster pushu, ale oto nie ma się co obawiać. Swagger powinien zostać w ECW w innych brandach go nie widzę. Kariera Jacka będzie prosta, sądzę że skończy jak Edgeheads, no więc Swagger zdobył pas, zdecydowanie za wcześnie, ale myślę, że tutaj raczej chodziło o rating choćby taki na jeden dzień, nawet ja dałem się skusić jak już mówiłem żałuje, że ściągałem te ECW. Matt Hardy vs. Jack Swagger ciężko mi jest cokolwiek powiedzieć dwóch wrestlerów którzy nie zasługują na ten pas absolutnie, Pas powinien dostać Morrison lub Chavo przy jakimś przekręcie wraz z Vickie i Longiem. Obstawiam, że Streak Jacka będzie trwał tydzień no maksymalnie do jakieś walki między nimi :waving:

Narazie tak sie zapowiada, już na początku tytuł ECW Champion to jest cos...

Raczej tak, w RAW cz SD zanikł by wsród tych weteranów :P.

Nie mam tutaj zdania..

No, już go ma heh...

Nie byłem zadowolony jak zobaczyłem, że Matt stracił pas na rzecz Swaggera aczkolwiek po obejrzeniu walki zobaczyłem, że była dośc wywrównana

no i zasłużenie ją Jack wygrał. Ale i tak go nie lubie :P.

imp1m0.jpg

Wygląda że będzie ,PRAWIE już jest Hehee:]

Moim zdaniem tak,W ECW nie ma tak silnego rosteru jak w RAW czy SD.

Będzie zdobywał pasy i nagrody,tracił pasy i nagrody i znowu zdobywał pasy i nagrody......itd.

Owszem, miał już pare sukcesów w poprzednich federacjach.

"It's all about pain and who's gonna make it."