Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dożywotni Baby Face?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy John Cena będzie już zawsze face'm???

Odpowiedź jest tylko jedna : Tak . John jest teraz chodzącą maszynką pieniędzy . Vince ma z Niego tyle kasy , że głowa mała . Dzieci kochają Cenę , takiego jakim jest teraz . Czyli " superbohaterem " i dobrym człowiekiem . Cena mógłby być nawet dobrym heelem ale nie w erze WWE 4 KIDS .

29473.gif

28441.gif

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• Doriano

2

• The_Icon

1

• michalak547

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena jako heel hmmm...Mi by to pasowało może bym go w końcu polubił.Nie lobię Faców więc Jaśkowi nigdy niekibicowałem.A więc gdyby był heelem to dla mnie byłoby to dobrze.Lecz nie sadzę by Vince kiedykolwiek z Johna Ceny zrobił Heela...Dla niego była by to bardzo duża strata na którą nie może sobie pozwolić. Tysiące ludzi przychodzi na WWE Raw by oglądać wyczyny swojego idola Johna Ceny.Kochają go za to jaki to on jest dobry...Dzięki temu Vince ma siano ze sprzedaży biletów itp...A więc moim zdaniem John Cena do dożywotni Face...Chyba że coś bardzo się zmieni.

Przecież wszystko ma swój koniec Face Ceny również. Może być podobna historia jak z CM Punkiem. Każdy, nawet jego przeciwnicy uważali, że będzie wieczny Facem, a tu :censored: . Myślę, że przykład Hogana wszystko wajaśni. Walcząc w WWE był Baby Facem. A tu 1997 Rok, Hogan zakłada New World Order(NWO), stając się największym Hellem, kto wie czy nie w Historii WWE. Cena to nie Supermen, którego każdy i zawsze będzie lubić. Niedługo wszystko się zmieni....

92603092449d38425a80b2.jpg

Może i się zmieni ale napewno nie za kadencji Vinca . Przecież to by było dziwne gdyby Vince chciał aby Cena był heelem . Tak jak mówiłem . On ma wielkie kwoty z sprzedaży gadżetów z John'em , Rey'em czy Hardy'm . Ale Lotus dobrze napisałeś . Wszystko ma swój koniec . I mam nadzieję aby już niedługo był koniec " superhero " Ceny .

29473.gif

28441.gif

Dożywotni heel niema czegoś takiego np. Hulk Hogan też był heelem za czasów nwo . Rock był heel-em Astin i wielę innych lepszych faców od niego było heelami.

• Reputacja:   2

Czy John Cena będzie już zawsze face'm???

Pieprzycie jak jakiś ioot dziko pod prysznicem, tak samo jak on z jednego zdania robicie 7 a odpowiedź jest prosta. Cena tak długo będzie baby facem póki nie znajdzie się dla niego następca. Ilu w tej chwili jest wrestlerów który mogą pociągnąć dzieciaki za sobą? Jest Rey, jest Batista, Hardy, Cm i dziadowaty Taker. Taker już wybiera się na emeryture więc go nie licze, CM zawodzi oczekiwania, dla Reya rajd po WHC zakończył się totalną klapą, Hardy jest nudny a Batista przez wygląd nie dość cukierkowaty a każdy z nich przy micku ssie zdrowo. Kogo oni mają pushować na monster-kilera, rozpierdalacza Ortonów i Edżów jak nie Cene? Cena się przejadł ale jako jedyny jest solidny przy micku, potrafi zrobić walkę z każdym, rzucać big showem, latać z kijem za jblem a choć brak mu umiejęstności to jednak nadrabia to trochę dynamiką w ringu i kiedy miał naprawde klasowego przeciwnika potrafić dobrą walkę skręcić. Obecnie nie widać dla niego następcy, mógł być nim Punk ale ssie więc po co Vince ma ryzykować z kimś innym jak Cena narazie przynosi mu niezłe przychody. Wniosek jest jeden, będzie następca będzie Cena heel, będzie dla niego mocny cukierkowaty przeciwnik będzie brzydki jaś

Ja już bardziej wyobrażam sobie Rey'a Mysterio jako heela niż Jaśka.

Chyba sobie jaja robisz, to się nigdy nie stanie, to się nigdy nie przyjmnie, i ch*j :t_up:

Ray Jako hell no to było by coś ale wtedy chyba wszystkie dzieci w maskach by wskoczyły na ring spytać się czy go przypadkiem tir nie potrącił ie no to akurat nie możliwe Cena jako hell tak jak pisał któryś z przedmówców nie ma kto go zastąpić Ray nie poradzi sobie niestety ze wszystkimi sam nie wyobrzażam sobie takiego scenariusza choć pamiętam jeszcze w WCW jak w walce z Nashem już po utracie maski w rewanżu nieźle mu natłukł potem był the Giant (obecnie big show) i też padł CM Punk no sory techcznie nawet nawet ale przy micu ssie strasznie Batista?? jak narazie skupi się na legacy hmm może ktoś z kto przylazł po wymianie gdy Trump był właścicielem RAW?

sig.png

Face-turn Ceny prze kilka najbliższych lat raczej pozostanie tylko w sferze marzeń , McMahon raczej nie zrezygnuje z takiego interesu , musiałby być idiotą . Mogło by się tak stać tylko wtedy gdy a) TNA dogania WWE i Vince musi coś wymyślić , bo TNA roznosi go w ratingach , co się raczej prędko nie stanie ,o ile w ogóle takie coś będzie miało miejsce b) Na każdej gali Cena jest tak wygwizdywany jak na ONS 2006 ,co się tez raczej nie stanie , bo gdy jego dzisiejszy fani dorosną i zaczną go wygwizdywać , to nadejdą nowi fani którzy będą go dopingować i kupywać jego koszulki i inne gadżety :( .Cena jako heel nie był zły , a jego rap battle nawet mi się podobały ,więc jak najbardziej bym się ucieszył ,gdyby przeszedł takowy heel-turn . :)

Trochę czasu temu, a raczej parę tygodni temu, któryś z newsmen'ów naszego forum zamieścił fragment wywiadu z Ceną. Oczywiście cały wywiad to sranie w banie i praktycznie o niczym zaskakującym, ale na któreś pytanie dotyczące roli Jana w federacji odpowiedział, że nie jest ani face'm, ani heel'em, tylko John'em Ceną! Aż chce się krzyknąć oh yeah baby, damn right, ale według mnie to nie jest żadna odpowiedź. Na początku myślałem, że powiedział tak, żeby kolejny raz przypomnieć nam jak się nazywa, lecz może Jan chciał nas przechytrzyć i tym samym zbić z tropu. Choć ta pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna :P. Od dłuższego czasu, czyli aż od draftu, na wielu forach toczą się dyskusje o jego tajemniczym heel-turnie, "który niebawem nastąpi". Wzięło się to z tego, że na RAW brakowało czarnych charakterów, a za dużo było tych dobrych. Teraz, kiedy jesteśmy przed SummerSlam, wg mnie wszystko się wyrównało i tamte przypuszczenia się nie spełniły. Po drugie od jakiegoś czasu ugania się za Orton'em, który przecież jest heel'em...więc co Orton broni po raz drugi z rzędu pasa, a Cene przez wściekłość przechodzi heel-turn? No Way! Po trzecie i najważniejsze...wydaję mi się, że od czasu (czytaj parę lat temu) gdy Vince siedzi sobie w biurze oglądając pojawiające się nowe zera na swoim koncie lub projektując nowe koszulki dla Jasia, co sprowadza się do tego samego, dostał olśnienia i postanowił dać mu wolną rękę w wyborze swojej roli na RAW. Powiedział mu: "Słuchaj synu bądź bohaterem RAW, ale gdy będziesz musiał, zachowaj się jak prawdziwy mężczyzna!". Oczywiście są to tylko moje przypuszczenia, ale John niekiedy ma napady agresji, które ciężko nazwać typowymi dla face'ów, a heel'em to już w ogóle nie jest. Tweener? Zbyt cukierkowy na tą rolę. Została 4 kategoria - John Cena. Więc pozostaje nam tylko przyzwyczaić się do oglądania tego cukierkowe gimmicku przez jakieś 20 lat, aż w końcu się znudzi amerykańskiej publice i WWE wyślę naszego koleżkę o twarzy a² na przymusową emeryturę, a potem tylko co jakiś czas będziemy słyszeć: "Please welcome! Hall Of Famer, John "The Immortal" Cena!"

rmsig3.png

2483_1.png

Ja uważam ,że Jasiek kiedyś będzie Heelem.

W końcu ludziom kiedyś znudzi się to : "You Can't See Me"

Wtedy dla urozmaicenia WWE zrobią z Jaśka Heela :P

Kiedyś WWE znajdzie sobie nowego Kwadratowego Chłoptasia a ten Jasiek pójdzie na zmarnowanie.

Nie jestem Fanem John'a jako Face'a ale jakby był Heelem to może....:)

punksig.png
  • 2 tygodnie później...

No już sie da zauważać nieraz to co napisał Shaba :)

Podkładanie krzyków pod intro Jasia. Słyszeć da się też nieraz na galach buuu przy cenie a ostatnio nawet cen sucks.

Jednak na ten momemnt to i tak za mało jeszcze kilka lat musimy się pomęczyć z kwadratem.Może ludzie by inaczej o nim mówili gdyby był normalnym facem i nauczył się wiecej akcji.

Teraz to wygląda tak że ma dwa magiczne chwyty którymi rozwala każdego w WWE ;]

• 3 tygodnie później...

John ,jako heel? Patrząc na jego sytuację w WWE ,Jasiu jest nadal lubiany i lekko faworyzowany przez fanów ,ale to dlatego ,że wrestling to aktorstwo ,a Cena się na tym zna ,popatrzcie na jego twarz gdy otrzymuje cios lub submission ,z widowni wygląda to jakby on naprawdę to tak mocno odczuwał. Dlatego Jasiu jest więcej pushowany ,a co do tematu to może jeśli Cena dostanie błyskotkę zwaną pasem mistrza WWE ,może wtedy zostanie heelem podobnie jak CM Punk. Jeśli nie w tedy to kiedyś na pewno ,John nie jest typem wiecznego face'a ,nawet przy jego wejściu słuchać gdzie nie gdzie lekkie buuu...

Według mnie tak, ponieważ John Cena sprzedaje sie dobrze jako baby face.Myśle,że Vince nie byłby tak glupi,żeby zrobic go hellem. Wiadomo its all about the money :lol

Edit - ioot : Jako że dokumentujesz się w profilu płcią żeńską - nie będę tak chamski jak zwykle i nie wlepie Ci ostrzeżenia ale na przyszłość pamiętaj , że my w dyskusjach piszemy minimum po 3 zdania. ;)

Icon : Ależ Dziku , Ona napisała dokładnie 3 zdania , dlatego nic nie zrobiłemz tym postem ;)

• 2 miesiące temu...

W najbliższym czasie, nie ma siły żeby był heel'em, chociaż byłoby fajnie .A jakby coś w ringu pokazywał to już byłoby genialnie :). :D . Vince chyba ma jeszcze resztki rozumu, nie zrobi tego najmłodszym i Cena nie będzie tym fuuuu ... Chociaż w sumie jakbym była na jego miejscu na 100 w tej kwestii zrobiłabym dokładnie to samo. Nie oszukujmy się, w wrestlingu kasa number one .

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

No niestety na najbliższy okres Vince pewnie ma jeszcze pomysły na Cenę w postaci Face'a. Aczkolwiek chciałbym zobaczyć ponownie Cene w roli Heela, jako " Word Life ". Nowy gimmick zupełnie odświeżył by jego zużytą postać. Ciekaw jestem jak Cena sprzedawałby się w roli Heela. Nie jest to złym pomysłem aby pokazać, że Cena potrafi wczuć się i w tą rolę. Na pewno dodatkowo trzeba by było zmienić mu denny finisher Attitude Adjustment. Nie wierzę żeby w roli Heela był on tak wiarygodny. Musiałby mieć finisher który mógłby wykonać z zaskoczenia jak na przykład RKO czy Spear tylko, że jego nie widzę w tym finisherze. Pamiętać jednak trzeba, że Creative Team może mieć na niego pomysł który spełnił by się również w najbliższym czasie. Przeniesienie Johna na SD... hmmm mam mieszane uczucia do tego. Z jednej strony ostry i " surowy " brand RAW dla heela to idealny stan. Natomiast Smackdown powinien roić się od Face'ów.

No tyle mam do powiedzenia.

Pozdro.