Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 02/01/09 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

The Great Khali & Finlay pokonali Zacka Rydera & Curta Hawkinsa

Match 2

The Brian Kendrick & Ezekiel Jackson pokonali Jesse'go & Festus'a

Match 3

Vladimir Kozlov pokonał Hurricane'a Helmsa

Match 4

Kizarny pokonał MVP

Match 5

Jeff Hardy & Matt Hardy pokonali Edge'a & Big Showa
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• CezarMVP

1

• Aquiva.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Welcome ladies and gentleman to Friday Night Smackdown!

Na ring wchodzi ucieszona Vickie Guerrero. Nie zostaje oczywiście gromko powitana, ale i tak życzy nam Szczęśliwego Nowego Roku. Rok 2008 był dobry, ale 2009 będzie jeszcze lepszy. Droga do Wrestlemanii zaczyna się już na Royal Rumble. A na tej gali odbędzie się walka Jeff Hardy vs Edge for WWE Championship! Jednak przerywa jej muzyka Triple H, który wchodzi na ring w tej pięknej skórzanej kurtce. Happy New Year Vickie! Wiem, ze to Twoja ulubiona przerwa świątczena, bo mamy Royal Rumble. Wiesz, dobrze by było gdybym był w Royal Rumble. Wiesz ludzie też chcą wiedzieć kto wystąpi w RR Matchu. Oni tylko, czekają aby skandować Triple H! Triple H! Będzie jeszcze lepiej, kiedy powiedzą Ci dwa słowa [sUCK IT!!!] Wiesz, że może się to dla Ciebie skończyć, bo mogę nie dodać Cię do RR matchu. Ale wiesz, wtedy nikt z gwiazd SD! nie wygral by go, a Ty mogłabyś stracić robotę! Dokładnie jeśli do się stanie, nikt, dokładnie nikt nie kupi tego! [Wyciąga figurkę Vickie] Wygląda tak samo, brzydka twarz, ciuchy dla grubej baby, i biodra jak u kobiety w ciąży. Dobra, dobra, wynoś się i masz to uczestnictwo w RR ok? Dobra, ale czekaj, myślałem, co by było gdybym zdjął ciuchy z tej lalki, i widzę, ze masz coś większego i mniejszego. Ale twoja figurka wygląda szałowo. Ale na WWE.COM znalazłem nowe zdjęcia, są na eBay'u. Jak to!? Ja o tym nic nie wiem! Gdybym był Tobą, pobiegł bym szybko do locker roomu i zobaczył je. Najwięcej dał niejaki... ChavoG. Na koniec HHH pobawił się lalką mówiąc "Excuse me"

af09866bc3eadf55med.jpg

Widzimy promo na temat powrotu Umagi.

1) Curt Hawkins & Zack Ryder vs Finlay w/Hornswoggle & The Great Khali

W ringu Khali wyciąga obu i zderza ich głowami. Wychodzi Horny i robi to samo. Khali ciska Hawkinsa i zmiana z Finlayem. Ten obija go a następnie scoopslamuje. Finlay press i pin 1..2.. kick out, Irish whip i clothesline. Tatuś za ringiem, próba baseball slide'u, ale wpada między reklamy i seria uderzeń. Teraz Ryder dostaje clotheslinem, ale Kurt wykonuje znowu baseball slide. Są w ringu i zmiana z Ryderem. Splash w narożniku i przejście do chinlocku. Ciśnięcie w narożnik, ale kontra Irishmana. Zmiana z Grejtem i seria czopsów. Irish whip, Ryder próbuje ataków, ale Khali ciska nim w partnera. Czyżby... Khali Bomb... phi Punjabi Plunge! 1..2..3! Teraz Filnay wykonuje Celtic Cross a syn Tadpole Splash! Na koniec ładny taniec Kaliego (duszenia nie było)

8ac0e948892e94fe.jpg

25d9d2cc3aac9569.jpg

Eve rozmawia z Michelle. Tydzień temu straciłaś swój tytuł. Byłyście przyjaciókami. Tak byłyśmy, ale myślałam, że my też byłyśmy. Ale co z tym co jest ważne dla mnie, Michelle McCool? Maria jest poprostu zazdrosna o mój tytuł. Myślę, że powinnaś przeprosić Marię. Wiesz co, lepiej rób to co robisz najlepiej...

Edge jest wściekły na to, że są nagie zdjęcia Vickie, na eBayu. Big Show, mówi, że widział te fotki. Edge odpowiada, że mówi o jego żonie! Tak Edge, powinieneś być zażenowany. Wiesz co? Przegrana na WM, to jest zażenowanie. Hardy powinien walczyć ze mną na Wresltemani o pas!

2) Jesse & Festus vs The Brian Kendrick & Ezekiel Jackson

W ringu Festus robi porządek. Ciska Kendricka w narożnik i scoopslam. Zmiana z Jessem, kóty zostaje rzucony w Kendricka przez jego partnera. Snapmare i mamy armbar. Irish whip, ale chop by Jesse. 1..2.. kick out. Tag i what a uppercut! Irsh whip i big splash. Rozbieg, ale kontra Kendricka, coś z kolanem Festusa i teraz obija je Brian. Zmiana z Ezekielem, pracuje nad lewą nogą. Zaciąga go do narożnika i stomp od left knee! Low dropkicki, rozbieg, ale Festus wynosi go i upuszcza z potęznej wysokości. Zmiana, shoulder block, drugi i atomic drop. Irish whip i clothesline, kolejny i seria punchy. Spinning fisherman suplez, ale Ezekiel przerywa pin i wyrzuca Festusa. Próba The Kendricka, nie udana, ale zmiana z Ezekielem. Czy będzie koniec? Tak modified chokeslam robi swoje. 1..2..3! Kolejna wygrana pary Kendrick/Jackson

343c95318b2225fb.jpg

ba8ed43bd93bdab6.jpg

3) Vladimir Kozlov vs Hurricane Helms

Helms szuka swojej szansy, ale Kozlov zakłada dźwignię. Są w narożnki ale Helms kontruje łokciem. Kozlov łapię Hurricane'a i atakuje serią headbuttów. Arm drag i dźwignia. Wynosi go i wrzuca na narożnik, następnie gut kick. Fallaway slam, próba battering ramu, ale seria low kicków. Rozbieg i battering ram! Chokeslam! 1..2..3! Kozlov still undeafeatedod Smackdown.

f62f2457beb3e4f3.jpg

Na ringu stoi JR, i chce nam zapowiedzieć kto weźmie udział w 22 Royal Rumble Matchu. Będą to: Triple H, Big Show, Vladimir Kozlov, Shelton Benjamin i jeszcze.. Przerywa mu muzyka Benjamina. Mam coś do powiedzenia, coś jest? Nie powinieneś mnie zapowiedzieć jako uczestnika, tylko jako faworyta. Teraz możesz odejść. Jestem US Champem przez 6 miesięcy. W 2009 będe zwycięzcą na WM 25 i nowym WWE Champem. Bo imiejętności innych nie mogą się równać z moimi. Nie obchodzi mnie, Randy Orton, Chris Jericho, Fit Finlay ani R-Truth, ani nikt inny. Słyszymy głos "I THINK YOU FORGOT SOMEONE!" I uderza muzyka Undertakera, pojawia się za nim i Chokeslam!

70c1c0b3ce42bab8med.jpg

Michelle McCool chcę nam coś powiedzieć. Dzis, ktoś chciał zwrócić na mnie uwagę. Chce przeprosić Marię. Maria nie może tu być, dzięki mnie. Nie wiem czy mnie słyszysz, ale proszę przepraszam Cię. Chcę też przeprosić Eve, możesz tu podejść? Posłuchaj, czuje się strasznie i to co zrobiłam Marii, nie jest w porządku, wybaczysz mi? [uściskają się] Eve odchodzi. Ale biegnie za nią Michelle i atakuje tak samo jak Marię.

c81d7ce926792922.jpg

Vickie, mówi Chavo, że nie wierzy w te zdjęcia. Pojawia się HHH. Myślisz, że moższ robić co chcesz? Domagam się przeprosin! To nie ja odpowiadam za te zdjęcia! Za tydzień będziesz w walczył w Tables matchu, handicap matchu i LMS match. Nazwiemy to Triple Jeopardy!

4) MVP vs Kizarny

Backslide by Kizarny, 1..2 kick out. Seria arm dragow i scoopslam, leg drop. MVP ląduje za ringiem. Co za suicide dive! Są już w ringu i pin 1..2. kick out. 2 lina i crossbody. 1..2.. nearfall. Rozbieg i headbutt od MVP. Kizarny za ringiem, obrywa o barykadę. Już w ringu jest pin, ale nieudany. Elbow drop i zakłada lock, seria ciosów kolanem, irish whip i flapjack. Knee drop, czy to koniec? Nie... Irish whip i belly to belly by MVP. Kontra jawbreaker, rozbieg, i MVP zostaje podcięty. Co za low dropkick by Kizarny. Seria pchnięć głowy w narożnik i duszenie o liny. 1..2.. kick out. Przebuzenie i knee facebuster. Playmaker? Nie! Kizarny wykonuje swojego finishera (double arm DDT). 1..2..3! Kolejna orzegrana MVP. Słyszymy muzykę Mr. Kennedy'ego. Wow, MVP znów przegrałeś. Ale dalej się uśmiechaj, ciesz się życiem i obejrzyj mój film! Zostało Ci to przedstawione przez Mr. Kennedy'ego!

3e75e3f4d5de05d2med.jpg

f66078c81df68657.jpg

5) The Hardyz vs Edge and Big Show

Edge: Nie ważne czy nagie, czy nie? Szanujcie moją żonę! A także szanujcie mnie! Ponieważ po Royal Rumble, będe mistrzem, siódmy raz! Ale mówiąc szacunku, nie powinniście mnie obwiniać! Wszystko co złe, to ja! Ale wróciłem i dalej kocham Vickie, i dalej jesteśmy małżeństwem. Nie powinniście winić mnie za to co stało się Jeffowi! Ale to nie ja sprawiłem, że zawalił! Ale Hardy to tylko marny kawałek histori WWE. Ale jeśli jego panowanie dobiegnie końca, wtedy możecie winić mnie!

68c3158ba7051081.jpg

W ringu Matt i Edge. Zwarcie, silniejszy Hardy, który powala Copelanda. Nie mogą wykonać żadnej akcji, zawsze jest kontra z drugiej strony. Headlock ze strony Edge'a ale mamy back suplex. Zmiana z bratem, irish whip i ładna akcja podwójna. Kolejny whip i razem wyrzucają Edge'a z ringu, lecz łapie go Show. W ringu Edge i Jeff. Duszenie liami, ale sędzie przerywa. W czasie przerwy, Show wbrew przepisom zaatakował Hardy'ego. Irish whip, kontra i Whisper In The Wind connects! 1..2. kick out. Wchodzi Matt, scoopslam, wchodzi na narożnik i nieudany moonsault! Zmiana z Big Showem. Ataki w narożniku i potężny headbutt. Markowy chop którym powala Matta. Ładny vertical suplex, elbow drop i pin. 1..2. kick out. Wchodzi Edge obijając Matta w narożniku. Wszyscy czekają na zmianę z Jeffem. Hardy budzi się, ale Edge powstrzymuje go. Show w ringu i to on atakuje teraz jednego z braci. Wszystkie ataki skupiają się na lewej ręce. Kolejny chop, zmiana z Edgem i cover 1..2.. blisko, ale jeszcze nie. Headlock, Backbody drop, ale nie backslide! 1..2.. kolejny near fall. Clothesline i pin. 1..2.. almost home! Znów chwyt, Matt uwalnia sie, ale big boot od Edge'a. Big Show wychodzi a ringu! Opuszcza arenę! W tym czasie Hardy próbuje Twist of Fate'u ale mamy Edgecator. Spear? Nie kontra i side effect. Czy będzie zmiana? Tak, elbow attack, atomic drop i leg drop między nogi! 1..2.. nie! Zmiana, irish whip i Poetry in Montion! Clothesline, bulldog. Czy bedzie finisher. Twist of Fate! Swanton? Swanton! Swanton! Swanton! 1..2..3! The Hardys done it!

7ec0332deeee445dmed.jpg

a657565b918e6259.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Witam na Smackdownie w Nowym Yorku, na ringu Vickie życzy wszystkie najlepszego później wychodzi HHH w skórze 8) i rozpoczyna świetny speech o tym, że Vickie jest brzydka i o jej nagi fotkach na ebay, swoją drogą to obleśne.

Finlay i Khali vs. Ryder i nie pamiętam, walka może nie była szczególnie fenomenalna jednak wejścia wolkswagena był fajne obmyślane, jak już mówiłem specjalnego bum w tej walce się nie spodziewałem, lecz można było kilka razy się uśmiechnąć no i raczej pozytywnie bo nie było tylko Argaaaaaaaa Czop!!!!1111!oneoeneoene

Edge sfrustrowany, że Vickie się rozebrała :5

Jesse i Festus vs. Jackson i TBK, walkę obejrzałem tylko dlatego, że czytałem gdzieś w newsach o heel turnie dla Jesse i Festusa, który nie był by takim złym pomysłem właściwie Festus to praktycznie heel bo niszczy wszystkich do okoła, dodać do tego heelowego żigolo Jesse który by operował gongiem nie było by to takie głupie co do samej walki to bez rewelacji, tyko bym zmienił finisher dla Jacksona bo ostatnio to coś opędzić się od tych chokeslamów nie można :8

Kozlov vs. Helms, przedłużenie streaku, chociaż żadnej wrzuty na Triple H :roll:

McCool i mamy drugiego Edga teraz Undertaker będzie GM i psychiczna rodzinka numer dwa :waving:

MVP vs Kizarny, spodziewałem się jakiegoś bum ale żadna bomba nie wybuchła, a szkoda będziemy mieli kolejnego, tylko po co :?: o muszę powiedzieć, że Finisher to ma lepszy niż Knox...

Ken Kennedy wyszedł wraz ze swoją bródką i pogadał do MVP, tak jak już od kilku smackdownów.

Edge i Big Show vs. Hardyz, słabo na ME to nawet bardzo słabo, nie rozumiem na ch***ja wpychać w ME Matt'a Hardego od którego gówno by uciekło.

Smackdown raczej na + Speeche trzymały poziom, szczególnie ten pierwszy naprawdę dobry.