Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2009 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rrposterpm3.png

Data Gali:25.01.2009

Karta:

ECW Championship Match

Jack Swagger© vs. Matt Hardy

World Heavyweight Championship Match

John Cena© vs. JBL

Women's Championship Match

Beth Phoenix© vs. Melina

WWE Championship Match

Jeff Hardy© vs. Edge

30-Man Royal Rumble Match
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

5

• badziewiarz

4

• michalak547

3

• tomo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kurde, jak ten rok minął. Jeszcze do niedawna byłem wkurzony powrotem Ceny i jego wygraną w tym prestiżowym match, a tutaj tuż, tuż i po raz kolejny zostaniemy uraczeni tą galą. Jak na razie nie została zapowiedziana jeszcze żadna walka, aczkolwiek już dziś w nocy poznamy skład walki o WWE Title. Wysnułem teorię, że przeciwnikiem Johna Ceny może zostać JBL. HBK jak wiadomo 'pracuje' dla niego i wydaje mi się, że wydatna pomoc z jego strony może zagwarantować Bradshawowi shota. Automatyczna kolej rzeczy sprawia, że z grona kandydatów wypada raczej Shawn Michaels. Jericho miał już swoją szansę i nie wydaje mi się, by na 3 PPV z rzędu zabookowano tę samą walkę. Ostatnią ewentualnością jest Cena vs Orton IV (biorąc pod uwagę walki na PPV) czego nie chciałbym z wiadomych względów. Randy byłby w tej walce skazany na pożarcie przez Cenozillę co z kolei niesamowicie by mnie wkurwiło :)

A jak wy myślicie ? Kto będzie przeciwnikiem Ceny ?

No to już wiemy kto został przeciwnikiem John'a Cena'y (ci którzy nie oglądali RAW radzę nie wchodzić w spoiler).

JBL

Myślę, że nawet dobrze się stało. A co do Royal Rumble Match'u nie spodziewam się jakichś niespodzianek, tym bardziej numeru trzydziestego Royal Rumble'u.

Zawsze cała gala mnie nie interesowała tylko sam Royal Rumble match. Zawsze to właśnie ten mecz oglądałem w pierwszej kolejności, ale teraz będzie inaczej, bo najlepsze zostawię na koniec. :D Szczerze to nie spodziewam się jakiejś magicznej karty, bo wiadomo, że takie gwiazdy jak Undertaker wystąpią w samym przysmaku gali. W karcie będą takie mecze jak Finlay vs Mark Henry. :t_down: Oby chociaż dali do tego jakąś stypulację. :|

Royal Rumble to fantastyczne, niesamowite PPV (głównie ze względu na Main Event). Zaraz po Wrestlemanii to właśnie na tę galę czekam najbardziej. Postanowiłem troszeczkę powęszyć w kierunku RR. Na początek zacznę od listy zwycięzców Royal Rumble Match'u począwszy od pierwszego PPV z 88, na którym wystąpiło 20 zawodników:

Schemat

Rok - Zwycięzca (numer, z którym wchodził)

1988- Jim Duggan (13)

1989 - Big John Studd (27)

1990 - Hulk Hogan (25)

1991 - Hulk Hogan (24)

1992 - Ric Flair (3)

1993 - Yokozuna (27)

1994 - Bret Hart (27) i Lex Luger (23)

1995 - HBK (1)

1996 - HBK (18)

1997 - Steve Austin (5)

1998 - Steve Austin (24)

1999 - Mr. McMahon (2)

2000 - The Rock (24)

2001 - Steve Austin (27)

2002 - HHH (22)

2003 - Brock Lesnar (29)

2004 - Chris Benoit (1)

2005 - Batista (28)

2006 - Rey Mysterio (2)

2007 - The Undertaker (30)

2008 - John Cena (30)

Oto pełna lista. Cóż można zauważyć... Po pierwsze "szczęśliwym numerkiem" w RRM wydaje się być nr 27. Zawodnicy z tym numerem wygrywali 4 razy, z kolei drugim lucky number jest 24, który wygrywał trzykrotnie. Warto także zwrócić uwagę na niecodzienną sytuację z 1994r, gdzie triumf święciło 2 wrestlerów (chętnie obejrzałbym to po raz kolejny :D ). Aż 16 razy RRM wygrywali face'owie, przy czym heel'owie zaledwie pięciokrotnie. Można również zaobserwować, że przez ostatnie dwa lata największą tajemnicą jest numer 30, który jednocześnie wygrywa mecz. W 2007 wchodzący jako ostatni Undertaker wyeliminował miażdżącego wszystko co się rusza Khalasa i wygrał po batalii z HBK'em. Z kolei rok później niespodziewanie ostatnim zawodnikiem był John Cena, który to rzekomo leczył w domu kontuzję.

Postanowiłem także przeanalizować listę ostatnich numerów na RR:

1988 - Junkyard Dog (jako 20 i ostatni)

1989 - Ted Dibiase

1990 - Mr. Perfect

1991 - Tugboat

1992 - The Warlord

1993 - Randy Savage

1994 - Adam Bomb

1995 - Crush

1996 - Duke Derose

1997 - Undertaker

1998 - Vader

1999 - Chyna

2000 - X Pac

2001 - Rikishi

2002 - Booker T

2003 - Undertaker

2004 - Goldberg

2005 - Ric Flair

2006 - Randy Orton

2007 - Undertaker

2008 - John Cena

Patrząc na tę listę można zauważyć, że numer 30 na samym początku był właściwie niczym specjalnym, co jak widzę zakończył Dead Man w roku 1997. Od tej pory numer 30 miał ktoś "specjalny", a jak wcześniej wspomniałem przez ostatnie 2 lata jest to numer zwycięski. The Undertaker, jako jedyny wchodził jako ostatni aż 3 razy.

Mam nadzieję, że moje wypociny nie pójdą na marne i może te statystki coś nam podpowiedzą, co do tego rocznego RR :D .

Ale jak wiadomo statystyki nie zawsze są odzwierciedleniem teraźniejszości.

A jeśli chodzi o walkę John'a Ceny z JBL'em to odpowiedź jest prosta. Super heros zrobi widowisko dla dzieciaków przed ME pokonując bogatego kowboja JBL'a ;) .

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Po ostatnich doniesieniach ze świata wydaje mi się, że Stone Cold nie pojawi się na Royal Rumble, a co za tym idzie nie wygra go, ani nie wejdzie jako 30 osoba. Do tego liczę też bardzo, że nijaki Kapitan Klocek (Christian) nie pojawi się na tej gali i nie zepsuje mi oglądania jej jak zrobił to pan Jan Niezbędny rok temu. Jedyna słuszna opcja na to Royal Rumble to Shawn Michaels jako 30 i oczywiście wygrywa. Wcześniej tej nocy ma pomóc JBLowi wygrać WHC po czym jak napisał ktoś wyżej kontaktuje się z nim żona i mówi, że jakoś nie wiem np. mają jakieś konto gdzie Rebecca wpłacała kasę i mają z czego żyć i nie muszą już być skazani na JBL'a. Po czym Shawn idąc korytarzem spotyka hmm Steph/Vince'a którzy dają mu do zrozumienia, że ma się pozbyć Ortona z walki i wręczają mu karteczkę z numerkiem 30. Shawn wchodzi czyści konkurencję wygrywa RR poraz 3 co mu się należy jak najbardziej! Idzie na WM 25 i mamy walkę HBK vs. Cena vs. JBL, którą oczywiście wiadomo kto wygrywa Mr. Wrestlemania!

Co do pozostałych walk to tak jak mówiłem JBL zdobywa tytuł przy pomocy Shawn'a. Oczywiście do końcówki będzie nudno.

Edge wygrywa z Hardym który jest nie w formie po ostatnich wypadkach samochód, fajerwerki.

ECW title w ogóle mnie nie wzrusza oraz nie interesuje.

Divy również ssają na maksa więc nie interesują mnie.

Wszystko kręci się w około Royal Rumble matchu.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Royal Rumble już jutro chciałbym obejrzeć je live, była by to pierwsza gala jaką obejrzę live, ale pewnie zasnę. Karta ssąca jest maksymalnie jedyna walka która jest godna uwagi to WWE Championship Match, a reszta no niestety WWE nas nie rozpieściło, ale przecież i tak każdy czeka na RR Match i to będzie najważniejszy punkt tej gali mam nadzieje, że Baptista czy inny hiper elo wrestler wejdzie jako 30 i wygra, bo to było by nie smaczne. Myślę, że wygra Triple H

są takie plany na WM Jeff Hardy vs. Christian i Edge vs. Triple H ten drugi mecz o pas, lecz to wszystko może ulec zmianie

więc dlatego mocno wierze. Jesteśmy tak blisko RR, a nadal praktycznie każdy może być numerem 30 niektórzy spekulują, że Christian nawet nie pojawi się w RR Matchu, niektórzy są o tym przekonani więc bardzo ciężko będzie wytypować, mam ogromne nadzieje, że nie wyskoczy nam Batista czy właśnie CC i spieprzy wszystko jak leci :waving:

Royal Rumble bez różnicy czy ma kiepską czy mocną kartę zawsze będzie wyczekiwane z wypiekami. Nawet perełki typu JBL vs Cena (bez stypulacji NIE MOŻE wyjść strawny match) czy Swagger vs Twardi nie popsują mi całej magii tego eventu. Nawet z tej okazji nadrobiłem swoje dłuuugie zaległości z WWE poza ostatnim SD :)

Początek ferii, jutro Affliction, pojutrze Rumble... życie jest piękne :D

Reszta karty już zdecydowanie lepsza. Punk i Regal jeśli dostają walke na PPV i co za tym idzie więcej czasu, mogą ukręcić ciekawy meczyk. Ostatnia walka Meliny z Beth (submission czy I quit z ONS chyba) była jak na divy dobra, a juz z pewnościa od tamtej pory kobietki nic lepszego nam nie zaserwowały.

No i na koniec Hardy vs Edge- nie mam pojęcia, co tu się zdarzy, ale myślę, że WWE nas zaskoczy. Juz nie raz zmieniali plany (pierwszy lepszy przykład z dzieckiem McMahona), kiedy coś wielkiego przedostało się do smartów... A tym bardziej, jesli jest to najbardziej obgadywany temat od chyba 2 miesięcy... Biorę pod uwagę nawet największą i najgorszą z możliwych niespodzinek- nie zdarzy się absolutnie nic nadzwyczajnego, a Christian powróci dopiero po RR :evil:

Może nie każdy pamięta- rok temu niewiele mniejsza burza była wokół powrotu Showa do WWE w RR matchu... i jak wiemy nie było niczego takiego.

W samym r. rumble matchu również trzeba się spodziewać, jak co roku, niespodzianek. Zostało trochę wolnych miejsc, także może wróci Kennedy, Umaga (jeśli nie było to na otatnim SD), Christian, Tomko, jakiś emeryt typu Laler/Rhodes (najstarszy), ew. Austin, RVD ( :P ) czy cudownie ozdrowiały Anemol. Może też być jakaś legenda wrs z Detroit (tzn. tam, gdzie jest Rumble), ale jakoś nie przychodzą do głowy żadne nazwiska (tylko Rhino i MMG, ale wiadomo...).

Wejścia HBK jako niespodzinki chyba nikt już nie potraktuje, nie ;)

Shawn wchodzi czyści konkurencję wygrywa RR poraz 3 co mu się należy jak najbardziej! Idzie na WM 25 i mamy walkę HBK vs. Cena vs. JBL, którą oczywiście wiadomo kto wygrywa Mr. Wrestlemania!

WWE na 100 zrobi w tym roku niesamowicie mocną kartę nie tylko dlatego, że to rocznica, ale też aby podbić buyrate po ostatnich PPV-niewypałach. A jakim cudem ma to się udać z takim ME jak Jasko vs JBL vs Michaels!? Kto za to zapłaci!? Cena vs Michaels było już uuu sporo razy i to nawet całkiem niedawno, a włączając tam JBLa nawet przy nie wiem, jak olbrzymim grudgu zainteresowanie chcac nie chcąc możre jeszczo spaść, bo baryła będzie tam jedynie zawadzać.

WWE na 100 zrobi w tym roku niesamowicie mocną kartę nie tylko dlatego, że to rocznica, ale też aby podbić buyrate po ostatnich PPV-niewypałach. A jakim cudem ma to się udać z takim ME jak Jasko vs JBL vs Michaels!? Kto za to zapłaci!? Cena vs Michaels było już uuu sporo razy i to nawet całkiem niedawno, a włączając tam JBLa nawet przy nie wiem, jak olbrzymim grudgu zainteresowanie chcac nie chcąc możre jeszczo spaść, bo baryła będzie tam jedynie zawadzać.

Jak to jak? WM 25... Mr. Wrestlemania on jest automatycznie w tej walce o pas Shawn kasę zarobi nie ma problemu nie ma się co oto martwić, pan Cena dzieciarnię ściągnie o to również nie ma się co martwić, a JBL logiczne jest tam po to żeby przyjść z pasem WHC i go stracić co również ludzie będą chcieli oglądać bo go nie trawią. Jak już o tym mowa to feud z Michaelsem (bankurt) to najważniejszy feud teraz w WWE. Co innego się dzieje? McMahon vs. Orton? - skoro jest tam McMahon to nie wezmą udziału w walce o pas przecież. Dlatego jedyne logiczne wyjaśnienie zostaje takie jak podałem HBK vs. JBL + ew. Jaśko.

To jest tylko walka o WHC, dochodzi potem walka o WWE title, MITB i wiele innych także każdy znajdzie coś dla siebie.

Ja przynajmniej jak na razie nie widzę nikogo kto mógłby walczyć o WHC chyba, że ten ktoś wyskoczy w ostatniej chwili co jest z deczka nieprawdopodobne.

No i oczywiście wszechpotężny Undertaker dostanie kolejnego leszcza żeby podciągnąć streak na 18-0? czy 17-0 juz nie pamiętam ile on tam tych pionków wygolił.

WWF - R.I.P

pan Cena dzieciarnię ściągnie o to również nie ma się co martwić

Tiaaa... Na Survivior Series, kiedy zaliczał swój return (swoją drogą chyba najbardziej nagłaśniany w ostatnich 3 latach jak nie lepiej) osiągnął najgorszy buyrate w historii tego PPV.

Jak już o tym mowa to feud z Michaelsem (bankurt) to najważniejszy feud teraz w WWE.

Jeśli już to najwazniejszy na RAW... ale może nie zauwazyłeś- road to wrestlemania się nawet jeszcze nie zaczął! Przez kolejne 3 miechy urośnie jeszcze tego dużo, oj dużo.

a JBL logiczne jest tam po to żeby przyjść z pasem WHC i go stracić co również ludzie będą chcieli oglądać bo go nie trawią.

I WWE pozwoli mu wprowadzić WHC na najwazniejszą galę roku? Jubileuszową ponadto? Pfff... Nawet zważywszy na jego pozycję w WWE watpliwym jest, aby kiedykolwiek dormał się jakiegoś pasa World choćby na kilka dni.

Bez przesady, taki ME to ledwie na No Way Out... Kto wie, może cały feud tak właściwie tylko do tej gali dotrwa..? Nawet jeśli co roku na Wm mamy praktycznie 3 ME, to zawsze są o klase mocniejsze... Z resztą- na serio chciałbyś to oglądać? :roll:

A jeśli nie HBK zdobył by pas, tylko Cena to też?! ;)

Jeśli już to najwazniejszy na RAW... ale może nie zauwazyłeś- road to wrestlemania się nawet jeszcze nie zaczął! Przez kolejne 3 miechy urośnie jeszcze tego dużo, oj dużo.

Co Ci urośnie na RAW? Rey Mysterio vs. Mike Knox? czy może niesamowicie szmacony Kane dostanie kogoś do rozwałki? Na RAW nie ma już co urosnąć. Zostaje Jericho, ale co on może teraz namieszać? (oczywiście nie wliczam jakiegoś cudownego powrotu Animala i oby do takiego przed WM nie doszło). Kofi albo Punk? też raczej nic z nimi nie urośnie. Nie czekaj może Regala dasz do ME Wrestlemani? hmm kogo tam jeszcze mamy na RAW no nie za wiele tego zostaje jak by nie patrzeć. Wg. mnie już nie ma co rosnąć tyle.

I WWE pozwoli mu wprowadzić WHC na najwazniejszą galę roku? Jubileuszową ponadto?

Tak dokładnie to JBL przyjdzie z pasem WHC na WM, a WM 21? wprowadził wtedy pas na WM 21 przegrał z Ceną. Pewnie, że dostanie ten pas już bliżej niego być nie może ma po swojej stronie Shawn'a, który mu w tym pomoże jego jutrzejsza wygrana jest więcej niż pewna.

Z resztą- na serio chciałbyś to oglądać?

Shawn w ME to samo przez siebie się rozumie do tego ktoś kto "wprowadzi pas" jak to wcześniej napisałeś, a skoro JBL jutro go zdobędzie to chcąc nie chcąc musi być w tej walce, a co do Ceny to wydaje mi się, że będzie gonił za pasem bo straci go nieuczciwie. Jest jeszcze opcja zrobić walkę HBK vs. JBL vs. Jericho..., ale jak by Chris dostał szansę walki o tytuł skoro wg. mnie RR match ma wygrać Shawn?

Tak po za tym to kogo chcesz jeszcze z RAW wcisnąć do tego popatrz sobie, że już tam nikogo nie ma....

WWF - R.I.P

Co Ci urośnie na RAW?

Przypomne, że kiedy jakoś przed Survivor Series feud HBK vs JBL się rozpoczął prektycznie z dupy, został powszechnie wyśmiany i uznany za żałosny ;) Teraz, kiedy okruszyli to (mimo iż śmiesznym i naciąganym jak żadko) story powiedzmy, że jakoś konkuruje to tego ME Wuemki.

Ja raczej kombinowałbym jakiś 3-way z grupki Cena, Koksista, Orton, Jericho, HBK i ewentualny zwycięzca RR ze Smacka (shot chyba zawsze był wykorzystywany przeciwko mistrzowi tego brandu, z którego klient z RR pochodził, co tylko wróży wyłamanie się od reguły ;) ; z resztą na smacku już zapowiadają EC, więc tam #1 contender dojdzie pewnie trochę inaczej i później), z porządnym grudgem może wypaść świetnie, nawet jeśli wybierane z nich suche trójki wiele lepsze nie są. Analogicznie 'suchy' pojedynek w ww. przez Ciebie składzie wygląda żałośnie, nie...

Nawet możliwe, że te story z Bradshowem i HBK będzie podstawą dla Wmkowej walki... tylko pewnie ktoś się w międzyczasie dołączy, ktoś odejdzie... i na WM bedą chcieli sobie obić mordy z zupełnie innych powodów, jak poczatkowo (pomijając pasy).

Tak dokładnie to JBL przyjdzie z pasem WHC na WM, a WM 21?

Jak napiszę tu, że to było co innego, to pewnie dostanę ripostę, że nie, to było to samo :P

No dobra, ale wtedy był mistrzem od za*ebania czasu, po prostu był planowany jako długoterminowy czemp. Kiedyś upuścić musiał, a jeszcze gorzej byłoby dawać za niego kogoś nawet lepszego, ale tuż przed WM. A tu? Zdobywa go na 2 miechy przed tylko po to, aby upuścić go na rzecz HBK... eeee...

A sam mecz z Ceną to chyba największy syf jeśli chodzi o ME w całej historii tej całej imprezy zwanej WM. Zdecydują się mu dać drugą szansę :roll: No i wtedy przynajmniej JBL się lepiej ruszał :) Co może byc teraz :roll:

Ja z resztą wcale tej jego wygranej jutro taki pewien bym nie był. Nawet z HBK w narożniku Cena to jednak Cena i bez naprawdę znaczącego powodu nie ma co się nawet łudzić, że tak szybko sie pozbędzie pasa. Ileż to jeszcze za poprzedniego panowania było sytuacji, kiedy jeszcze więcej swiadczyło za jego utratą pasa... Terminator dał się odliczyć HBK na RAW i teraz ma dobre kilka miechów wolnego od jobów...

Story jak story nie wiem czy jest śmieszne i naciągane wg. mnie nawet dobrze to wykombinowali. Shawn nawet nie ukrywa, że z obrzydzeniem pracuje dla JBL'a także tylko dlatego wykonuje jego polecenia, a to, że teraz się od niego odwróci jest pewne bo trzeba już nakręcać się przed WM.

Co do twojej grupki - koksista odpada jest kontuzjowany i nie mam zamiaru go oglądać przez najbliższe pół roku jak nie więcej. Orton co widać na ostatnim RAW zaczął feud z McMahonem co tak szybko się nie skończy bo jak wiadomo McMahon nie odpuszcza. Jericho tutaj możesz mieć rację jakiś cień szansy jest, ale...

Wydaje mi się, że nikt z SD nie wygra Royal Rumble matchu oni mają już EC, który zapewne wygra HHH lub Taker, ale mniejsza oto (może obydwaj się spotkają później i będzie rematch za WM 17).

Na pewno HBK vs. JBL to będzie podstawa nadchodzącej WMki nie ma co do tego żadnych wątpliwości zostaje jedynie opcja kto dojdzie do tej walki bo fakt faktem JBL nie gwarantuje wysokiego poziomu, Cena też, ale... no ciężko tutaj manewrować szczerze powiedziawszy.

Słuchaj zostaje opcja, że Cena wygra jutro, a straci pas od razu na rzecz Shawn'a na NWO, potem WMka i Shawn broni pasa, ale wg. mnie to głupie posunięcie. Lepiej jest zdobyć pas na WMce tak jak w 1996 :), ale znowu wyjdzie wtedy HBK vs. Cena no, ale z braku zawodników co zrobić? Może to być swego rodzaju rematch za WM 23 gdy jak to wiemy Cena wygrał i obronił pas.

Co do samego terminatora jak już powiedziałeś wcześniej ostatnio słabo się sprzedaje, może czas zrezygnować z niego i oddać pas w inne ręce? może tędy droga?

Co do JBL'a to fakt faktem już nie rusza się w ringu jak kiedyś lata robią swoje, ale znowu muszę wrócić do tego, że nie ma kogo do tej walki wstawić.

WWF - R.I.P

Dzisiaj siedzę sobie kulturalnie na kibelku... ^^ 8):lol

No taka wizja mnie naszła, że w niewyjaśnionych okolicznościach Royal Rumble Match wygra...

Matt Hardy, doprowadzając do feudu z Jeffem, który zakończyłby się na WM25 ich pogodzeniem się..

WWE przyjęliby wersję, że to Matt był sprawcą tych wszystkich wypadków, a nie Christian.

Potwierdzają to np. słowa Egde`a, który ostatnio parę razy wypominał Mattowi, że jest zerem, że tylko Jeff się liczy itd.

Co Wy na to ?

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

koksista odpada jest kontuzjowany i nie mam zamiaru go oglądać przez najbliższe pół roku jak nie więcej. Orton co widać na ostatnim RAW zaczął feud z McMahonem co tak szybko się nie skończy bo jak wiadomo McMahon nie odpuszcza

Dejwa to chyba ka.. prawie pażdy ma juz dość, ale już niejeden snuje teorie spiskowe, jako że kontuzjowany jest, a i owszem... z tym, że wykuruje się w sam raz na WM, a te 6-8 miechów to zasłona dymna Vinniego.

A jeśli już przy Vinnim, to myslę, że może bookerom udałoby się się po odpowiednich przeróbkach jakoś zespoić wyżej omawiny feud z konfliktem McMahona z Legacy. Trochę niech się pobawią indywidualnie, potem jakiś turn i McMahon mógłby stnąć w czyimś narożniku podczas walki o WHC (oczywiście w opozycji do Ortona).

A tak w ogóle to kiedy człowiek powaznie się nie zastanowi, to się wydaje, że tu tyle możliwości i ME z RAW to żaden problem...

Matt Hardy

:roll:

Że niby jak? Mateuszek po podjaraniu, potraceniu, napaści na brata, w tym wypadku pewnie wielu brawli pozameczowych na Wm przegrywa oczywiście walkę i co? Godza się, bo im sie podobał wzajemna postawa w ringu? Albo jeden z nich jednak zrezygnował z użycia krzesła... Przy tym to i nawet kłopoty finansowe HBK nie sa naciągane :lol

Z resztą on jest zbyt cipowaty, ja bym go za nic nie kupił.

Nieee... nie ma szans na wygraną w RR... Choć jestem pewien, że w całym story z Edgem/Christianem/Jeffem odegra znaczącą rolę i nie stracił pasa ECW dlatego, że jest ogólnie beznadziejny (oczywiście tego nie neguję ;) ), ale będzie miał tam pełne rece roboty i nie będzie się tam za wrestlerami ze śmiesznego ECW uganiał.

• Styl:  Jasny

Czytając dyskusje to tylko można było tutaj oglądać kieska - badziewiarz - kieska - badziewiarz. Ludzie obudźcie się i napiszcie co myślicie o RR match'u :).

Wiadomo że jak co roku Royal Rumble serwuje nam dość kiepskie walki które nikogo nie obchodzą bo ważne jest tylko jedno...Royal Rumble Match. Rok temu mieliśmy walki typu Ric Flair vs M.V.P. czy Chris Jericho vs JBL. Lecz i tak każdy czekał na tą główną atrakcję którą jest Royal Rumble. Patrząc na RAW i Smack (ECW nie liczę) w poszukiwaniu możliwego zwycięzcy mam kilka typów lecz obok zaraz napiszę też dlaczego mogliby nie wygrać.

RAW :

Shawn Michaels - Bardzo prawdopodobny zwycięzca RR match'u. Po tym jak pomoże JBL'owi jak już zostało napisane , wyjdzie na ring z jakimś numerkiem. Nawet nie zdziwiłbym się jakby wyszedł z numerem jeden bo John szefuncio Layfield załatwiłby mu numer wejściowy by ten nie wygrał przypadkowo. Z drugiej strony by podgrzać feud między nim a JBL'em , ten drugi mógłby kręcić się gdzieś obok i jakby Shawn był blisko wygrania , uniemożliwić mu to. Wiem zapytacie po co? Po to że JBL woli mieć go obok a nie na przeciwko podczas WM.

Randy Orton - Wojna z McMahonem i wygrana RR match'u...co więcej do szczęścia potrzebne? Randy wchodzi na ring i mimo przeciwności losu (Jakiś locker room atak ze strony ludzi Vince'a) wygrywa pokazując że nikt go nie może zwolnić. Jednak z drugiej strony właśnie Vince może postarać się o porażkę Randy'ego , np.każąc komuś wejść i wyeliminować go za wszelką cenę. (Mick Foley Royal Rumble 2004)

Chris Jericho - Wrestler of the Year , człowiek poniżony ostatnio przez McMahonów. Ma wystarczająco duży powód do motywacji i wygranej Royal Rumble Match'u. Pokazanie McMahonom że jest najlepszy jak i tym "hipokrytom" że nie ma za co ich przepraszać. Z drugiej strony jakoś nie wierzę w jego zwycięstwo , po prostu nie mam kontrargumentów ale nie wierzę.

Smackdown :

Triple H - wg. mnie mój faworyt. Po walkach w które został wplątany , czyli Big Show , Vladimir Kozlov , Triple Jeopardy(czy jak to się tam pisze) Hunter wygrywa Royal Rumble i walczy z WWE champem podczas WM'ki. Po drodze rozwala ludzi Vickie i samą Vickie.

Big Show - Zapowiedział że jeśli Edge zrobi swoje podczas RR to zmierzy się z nim na WM 25 bo on zrobi swoje. Big Show to będzie największy problem zawodników podczas tej walki i jest możliwe że zwycięży. Jednak musi też pamiętać a raczej musimy że zawsze zawodnicy pokroju Show'a mają zawsze całą resztę przeciwko sobie bo inaczej się go nie wyrzuci.

Undertaker - Tego nie trzeba komentować , Phenom zawsze należy do faworytów.

Montel Vontavious Porter - Przerwał swój streak , a jak inaczej można podbudować swoją pozycję jak nie RR match? Ale wątpie w to bo Montel który narozrabiał na backu nie cieszy się jakąś wielką łaską Vince'a i ten nie dałby mu wygrać takiej walki.

Tajemniczy numer 30? Wątpie żeby wygrał tą walkę Christian Cage czy Austin , lecz nie wątpię że może znaleźć się jako 30. Porozrabiać i przegrać z rąk zwycięzcy.

No i co do samego RR to na pewno zobaczymy jakąś legende (Snuka Piper rok temu) którzy zrobią jakiś kabaret z którego będziemy mogli się pośmiać.

Ktoś wymieniał wyżej chyba kieska RVD , kurde bardzo bym chciał Rob'a z powrotem , ale co dalej? ECW? Hell no!