Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Hurricane Helms & R-Truth pokonali MVP & Shelton'a Benjamin'a

2. Match

John Morrison pokonał Festusa

3. Match

Edge pokonał Matt'a Hard'yego

4. Match

Ezekiel Jackson pokonał Carlito

5. Match

Number One Contender For The WWE Divas Championship Match

Maryse pokonała Marie

6. Match

WWE Championship Match

Jeff Hardy © pokonał Vladimir'a Kozlov'a
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Midey

2

• CezarMVP

1

• Aquiva.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jeff Hardy nowy WWE Champ, ja się cieszę dla mnie Edge nie jest godny pasa... Ja nie widziałem do te pory tylu petard i serpentyn z powodu nowego Champa, nie no Hardy gratulacje, miejmy nadzieje, że jego Title Run to będzie coś, Następnie pogaducha z Edgem o tym jaki to Hardy jest frachciarzem a jaki to Edge jest kłamcą i ustalenie ME Vlad vs. Jeff Hardy i Twist of Fate na Edge...no no smackdown ciekawie się zapowiadał... ale jak się później okaże do końca taki nie był, a nawet wręcz przeciwnie...

Mvp i Benjamin vs. Truth i Helms, mogło być o wiele lepiej jedyna ważniejsza akcja to kopniak MVPiego w głowę Sheltona, a nawet w barka a nie w głowę, no i już tradycyjka, że MVP przegrywa no i przegrał...

Psychiczna para Vickie i Edga, ja to mam odruch wymiotny jak ich oglądam.

Festus vs. Morrison, fajnie, że morrison a nie Miz, no ale walka słaba, jak Festus i Jesse mają dostać heel turn (gdzieś tak czytałem) to Morrison większe baty powinien dostawać, nie było tak źle walka o wiele lepsze niż ta pierwsza, jakiś tam tego bitwa Miza i Jesse całkiem do zniesienia i wygrana Morrisona bez większego bólu i patrzenia na mordę Festusa.

Matt vs. Edge, w pale się to nie mieści, że ktoś na plakacie napisał Mattitude allbo Matt Hardy Xtreme, toż koleś na oczy krzesełka nie widział... a co do walki to straszne męczarnie WWE mogło zapchać sobie to jakąś reklamą ten czas antenowy a nie katować nas Headlockami... jak by walka trwała o 4/5 trwała krócej i ten spear doszedł szybciej było by lepiej a tak zwykły gniot...

Ezekiel vs. Carlito, następny gniot... a ten finisher Ezekiela wyszedł mu strasznie, ale może to trzeba obwiniać o to Carlito.

Jeff Hardy vs. Kozlov, słaba walka ale to dlatego, że Vlad przeważał przez większość później fajny segmencik jak trzymali Hardego i bili to spodziewałem się Ceny, tak jak na raw, ale wyskoczył Triple i pokonał wszystkich szkoda, że nie wykorzystał Sladgehammera na Vladzie...

W tym tygodniu olali se ludzie z WWE, można by powiedzieć, że spoczeli na laurach po Armageddonie, tak jak on był mocno interesujący, tak smackdown i raw odpychają za smackdown daje 2 bo było naprawdę słabiutko...

Welcome new WWE Champion Jeff Hardy!

Na arenę zmierza Jeff Hardy, nowy mistrz WWE i zapewne ma parę słow do fanów. Mówiąc kiedyś Hardy - WWE Champ, można było zostać wyśmianym. Ale teraz WWE się zmieni, bo teraz ja jestem WWE Champem! Niektórzy mówią, że reprezentuję szaleństwo w WWE. Teraz niech ten kto myśli, że jest szalony niech wstanie. Do ringu zbliża się Edge i zostaje wygwizdany i "z U SUCKowany". Po prostu miałeś szczęście! Zdobycie pasa pochlania całe twoje starania, całe twoje życie. Mowa tu o poświęceniu. Przeznaczenie, phi... Ja byłem WWE Champem tylko z jednego powodu a była to Cięzka Praca! Teraz ja Ci coś powiem KLAMCO! Nie prawda, ja nawet Cię nie dotknąłem, nie potrzebowałem tego na SS, poprostu jestem lepszy! Zawsze byłem przed tobą! Dobra, teraz chcesz aby skupić uwagę na tobie. Ale dziś nasza GM, nie miałem z tym nic wspólnego, wyznaczyła 2 walki. Edge vs Matt Hardy i Vladimir Kozlov vs Jeff Hardy. Nasz mistrz jednak odpowiedział tylko tak: "to już wszystko?" i poczęstował go Twist Of Fate'm.

24f802abe77babc5.jpg

1) Hurricane Helms & R-Truth vs MVP & Shelton Benjamin

W ringu MVP i Truth. Roll up - 1..2.. kick out. Irish whip, hip toss i scoopslam. Zmiana z Helms'em. 1..2. kick out. MVP jednak przejmuję inicjatywę, rozbieg, ale mamy niechcianą zmianę z Benjaminem. Co za chop od Helms'a, irish whip i arm drag. Zmiana z Killingsem i snap suplex. Odbicie od lin, ale Benjamin kontruje samoan dropem. Pin, ale nie udany. Seria stomów i ciśnięcie w narożnik. Shelton przechodzi do chin locku. MVP chce zmiany, ale Gold Standart otrzymuje potężny prawy i ładne DDT. Zmiana z Helmsem irish whip i clothesline. MVP za ringiem, a w ringu cross body! 1..2. MVP przerywa. Obaj próbują backslide'u, ale MVP rozdziela ich. Wbiega Killings i piękny lariat na MVP. Helms jest blisko... i mamy neckbreaker! 1..2..3! Za tydzień zobaczymy walkę o US Championship. Shelton Benjamin vs Hurricane Helms.

67512aa040fea1e6.jpg

Vickie rozmawia z Chavo i narzeka na zimną kawę, daje mu spróbować i uderza go! Widzimy też Edge'a który jest wściekły na Hardy'ch.

2) Festus w/ Jesse vs John Morrison w/ The Miz

Za ringiem Jesse powala Miza i zabiera gong. Festus jest wściekły i naciera na Johna w narożniku. Potęzny scoopslam i ładny uppercut. Morrison okłada Festusa i kolano prosto w twarz. 1..2. kick out. Przechodzi do nelsona. Festus uwalnia się i shoulderblock. Seria ciosów, próba springboard enzuiguri ale Festus łapie Johna w powietrzu i fallaway slam, a następnie gut buster. Za ringiem Jesse próbuje trafić Miza gongiem ale trafia w stalowy narożnik, mamy gong! Festus staje i jest Moonlight Drive! 1..2..3! Przyjaciel Jessego leży, a Miz jakby to ujać.. ulżyło mu, tuż nad jego twarzą... Jeszcze dla zabawy Miz odklepuje Festusa.

3e9da631a097b8b2med.jpg

703e740de0c9299fmed.jpg

DX reklamują WWE.SHOP... Mała sprzeczka, ale co ja będe pisał, to trzeba zobaczyć... Poszło o włosy HBK'a. Na pewno będzie na YouTub'ie

Eve pyta Matta, co myślisz o Jeffie jako WWE Champie. To nie tylko to, że jest mistrzem, teraz każe wszystkim się zamknąć i pokaże, że jest najlepszy. Chce udowodnić Edge'owi, pokażę mu jak to jest gdy straci się coś...

3) Matt Hardy vs Edge

Wymiana spojrzeń i Matt ucieka z uścisku. Drop toe hold i headlock ze strony Adama. Jednak Matt uwalnia się. Akcja ciągle się zmienia. Kolejny chwyt i sieria ciosów. Teraz Hardy trzyma Edge'a w hedlaku i uderza w niego kolanem. Wstają i shoulder block ze strony Edge'a ale potem wylatuje z ringu. Irish whip do narożnika ale opponent kontruje. Zwarcie i MH wylatuje z ringu. Co za baseball slide! Teraz ciska nim w schody! Czy będzie CountOut. Nie, Edge obija go w ringu stompami. Teraz skupia się na ręce. Ataki w narożniku, Matt zaplątuje się w liny i dostaje od Edge'a. 1..2.. kick out. Copeland dalej osłabia lewą ręke Matta. Matt próbował side effectu, ale znów obrażenia odniosła ręka. Ale cóż to, Hardy fighting back... Tylko przez chwilę, bo mamy arm drag. Próba big boot'a ale jest back suplex by MH. Swinging neckbreaker may do it.. 1..2.. było blisko. Szykował się moonsault... i jest moonsault na stojącego Adama. Czy będzie side effect... edgecution...full nelson slam by Edge! Czy będzie cover, nie wchodzi na 2 linę, ale mamy side effect! Wygrana? 1..2.. nearfall. Matt z 2 liny, ale roll up 1..2.., kontra 1..2.. kick out. Wstają i podwójny clothesline! Próba spear'u.. ale Edge wpada w narożnik. Twist of Fate... nie teraz Matt w narożnik i... SPEEEEAR! 1..2..3 And the winner is Rated R Superstar, Edge!

e9e5614d6aacdcc2.jpg

0422fb107d725096med.jpg

4) Carlito w/Primo vs Ezekiel w/ Brian Kendrick

Jackson w czerwonym stroju, warte odnotowania ^^. Carlito rzucił w niego jabłkiem i zaczynamy walkę. Wzajemne punche, ale to Carlito ląduje w narożniku. Ładna kontra w narożniku i dropkick. Jednak po mocarnym shoulder blocku ląduje na ziemi. Scoopslam i techniczna akcja... bearhug! Czy będzie tap out? Ezekiel puszcza go i kolejny shoulder block. Carlito za ringiem, próba The Kendricka, ale Primo przeszkadza. Carlito na górnej linie i cross body. 1..2.. kick out, Akcja z lin.. nie Ezekiel atakuje clotheslinem. Czyżby to koniec.. tak Modified Chokeslam (jak dla mnie Ezekiel Bottom) załatwił sprawę!

08a8c929cb4c2e11.jpg

fe878d9867599c95.jpg

5) #1 contender match for Divas championship

Maria vs Maryse [Michelle McCool (komentator)]

Końcówka: Maryse miała przewagę przez dłuższą cześc walki. Po nieudanym crossbody Maryse wykonała swoje DDT, French Kiss. Po walce mała sprzeczka między Michelle a Maryse, która zakończyła się slapem by Michelle.

440c57d46c4e4c08.jpg

fded93ba7bcc4e22.jpg

Widzimy wściekłego MVP, dołącza się do niego Kennedy. Chciałem Ci powiedzieć, że czuję to co ty przechodzisz. Ale nadchodzi nowy rok, na przykłąd styczeń. Dobra skończ! Wiem, że ta cała szopka jest po to, aby wypromować twój film! To jest takie wspaniałe? Akurat nie, nie o to chodziło trzymaj się... i Wesołych Świąt od Mrrrr. Kennedyyyego!

Po obejrzeniu skrótu Main Eventu RAW i tego jak Khali całuje Mae Young. Czas na walkę Jeff Hardy vs Vladimir Kozlov

6) Jeff Hardy vs Vladimir Kozlov

Kozlov od razu próbuje dźwigni na ręke ale nie udaje się. Teraz powala na ziemie Jeffa. Seria ataków by JH ale Vladek odpowiada headbuttem. Potęzne pchnięcie wyrzuca Hardego za ring. Jeff jest już w ringu i ładny baseball slide. Kozlov przejął inicjatywę i cisnął Jeffem w narożnik. W czasie przerwy popisał się ładnym big bootem. Skupia się na kolanie i pin. 1..2.. kick out. Przechodzi do dźwigni na lewą ręke. Podnosi go i ładny Poweslam! 1..2.. almost! Kolejny uchwyt na bark Jeffa. Teraz zmienia pozycję i Sambo Suplex. Ciska nim w narożnik i wejścia barkiem. Shoulder block nie trafiony i jest Whisper In The Wind! Kolejny WITW! Wchodzi Edge i atakuje Hardego. Kozlov trzyma go, a Adam atakuje bezbronnego Hardego. Na titantronie pojawia się HHH, a Copeland idzie po krzesło. Edge nie trafia i jest Pedigree! Teraz czas na Kozlova i on zostaje powalony! HHH wyciąga "jasia" a Kozlov ucieka. W ingu jeszcze mamy Swanton na Edge'u! Jeff schodzi z areny jako zwycięzca.

675472469fb37838med.jpg

69afff2d91cddd37.jpg

Tak sobie pomyślałem... po co pobierać Smacka jak jest on na Youtubie? Tak zrobiłem, nie żałuje czasami walki są w HD.

No więc oglądanie zacząłem od Edga i Hardiego... Dzieciak w kamerze... palce i marzenie "Zostać Jeffreyem"...

Godzina ciągniecia za ręce... Krzyki "Oooooo, Oooooo". 3 minuta 30 sekund drugiej części kolejne "Ooooo" a pózniej "Aaaaaa"... Przewinięcie krzyki dziewczynki i Spear...

Teraz to na co najbardziej czekałem... Divy! Pasztet tak pięknie spadł na kolanka! Takie piękne DDT Maryse! Ostatnio mi się ta blondynka podoba... Liczę że dostanie tytułek ponieważ jak dla mnie 150 dni trzymania marnego pasa kobiet to przesada

Walki Festusa nie mogę znależć a Carlito spokojnie umijam... Pózniej zdecydowałem się na walke Tag Teamową... R-Truth już tak zamulą tym swoim wejściem + Helms nie pasuje mi na faca...

Po co ją opisywać? Nie była najlepsza, ale nie można powiedzieć, że była nudna... MVP niestety znowu przegrał i zapowiada się że Shelton też zacznie jobbować...

Zostaje jedynie Main Event... Myślałem że walka będzie długa, pełna akcji i Jeffrey będzie miał tą przewagę żeby pokazać że jest najlepszy! :D A jednak się okazuje że dosstaje w tyłek całą walkę, tylko na koniec zrobił Whispera... Nawet HHH wszedł na ring, pobił Edga (Który wlazł przed chwilą na ring) i Vladzia... Po chwili już znany i nudny! Swanton...

Dodawajać wyniki wiedziałem że gala będzie marna i tak było... Walka wieczoru? Ja bym dał Maryse robiąca DDT na Marii z dziesięć razy...