Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ wrestling Awards 2008 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.Tag Team:The Miz & John Morisson

2.Walka:HBK vs Flair(Wrestlemania)

3.Diva:Mickie James

4.Grupa:Main Event Mafia

5.I'm Sorry, i love you :(

6.Wrestlemania

7.Randy Orton-RKO

8.Song-Edge-Metalingus

9.Kozlov

10.HBK vs Jericho

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• kieska

1

• CezarMVP

1

• Dante

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

1. Tag Team roku 2008

- The Miz & John Morrison - Zwłaszcza ze względu na Morrisona, który sobie na śniadanie je takiego CM Punka :)

2. Walka roku 2008

- The Undertaker vs. Edge HIAC (Summerslam) - Najlepsza walka roku 2008 i tyle. Złamany stół, kilka fajnych spotów no i Edge wysłany do piekła.

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix - Totalna dominacja na RAW? Tak, to dobre sformułowanie tego.

4. Grupa roku 2008

- La Familia - Wspaniały pomysł... promocja dla Hawkinsa i Rydera, szkoda, że teraz ich podkładają komu się da.

5. Catchphrase roku 2008

-"If you don't know... now you know..." (Christian) - po prostu wyczesane w kosmos. Za każdym razem jak to mówi to... wiecie.

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania - Koniec kariery Rica,

7. Finisher roku 2008

- Evan Bourne - Airbourne - Nareszcie trochę high flyingu w WWE.

- Twój inny typ: ???

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton) - To jest kur... zajebiste i tyle... nie ma aktualnie używanego lepszego theme songu (No, może na równi z Metalingusem)

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne - Już pisałem wyżej

10. Feud roku 2008

- Triple H vs Jeff Hardy - Ciągłe podkładanie Jeff'a... ale Hardy kończy z pasem mistrza WWE, więc pozytywnie :)

jrthqr.jpg

1. Tag Team roku 2008

Jesse & Festus :D

Mój głos leci na tę dwójkę. Uważam, że są świetnie zgrani jako Tag Team, a przy okazji dość zabawni.

2. Walka roku 2008

- Shawn Michaels vs. Ric Flair (Wrestlemania 24)

Szacunek dla dwóch wielkich gwiazd tego biznesu. Mecz, który pozostanie w naszej pamięci jeszcze przez wiele lat. Ostatnia i chyba jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza walka Nature Boy'a.

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix

Może nie jest najseksowniejszą ze wszystkich div, ale na pewno może się pochwalić doskonałymi ring skillsami.

4. Grupa roku 2008

- La Familia

Myślę, że to dobry wybór. Właściwie po za Edge'm nie było w tej grupie nikogo ciekawego, ale cały ten angle i feud z Taker'em zasługują na wyróżnienie.

5. Catchphrase roku 2008

I tu właśnie mam taki mały problem. Najchętniej dałbym nowy tekst Hogan'a "What'cha gonna do?! When Celebrity Championship Wrestling runs wild on you?!". Hulk to w końcu WWE Hall of Famer, ale z drugiej strony powiedział ten tekst w swoim CCW, także ten kto podliczy głosy niech weźmie to pod uwagę. Jeśli jednak ten tekst nie przejdzie, to głosuję na:

- "I demand a challenge!" (Vladimir Kozlov)

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania

WWE choć czasem daje plamę, to na Wrestlemanię nigdy nie można narzekać.

7. Finisher roku 2008

- Randy Orton - RKO

Bardzo dobry finisher i jeszcze lepsze wykonanie.

8. Theme song roku 2008

HBK - Sexy Boy

Cóż chyba najbardziej wpada mi w ucho ze wszystkich obecnych themów...

9. Debiutant roku 2008

- Vladimir Kozlov

Zastanawiałem się pomiędzy Kozlov'em, a Bourne'm, jednak zdecydowałem się na Vladimir'a, bo bardziej preferuję styl Power, niż High Fly. Zarówno jeden jak i drugi zasługuje na nagrodę, jednak osobiście wolę ruskiego niszczyciela :D .

10. Feud roku 2008

- Undertaker vs Edge

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

1. Tag Team Roku 2008- The Miz & John Morrison

Chłopaki naprawdę tworzą team, dobry team, jakich ostatnio mało, po prostu jest między nimi chemia ;-) bez podtekstów

2. Walka roku 2008

The Undertaker vs Edge HIAC

HIAC zawsze mają w sobie to coś a Taker w nich to już zapowiedź czegoś extra, tutaj w zestawieniu z Edgem było dobrze nawet bardzo dobrze

3. Diva roku 2008 - Gail Kim

Za jej walki z Awesome Kong, gdzie jakojedyne w TNA trwały dłużej niż 120 sekund

4. Grupa roku 2008 - La Famillia

Tego buczenia publiczności nie da się zapomnieć

5. Catchphrase roku 2008 - "Be jealous!" (Miz and Morrison)

Po prostu super

6.PPV roku 2008 - Wrestlemania 24

Wrestlemania to Wrestlemania za całokształt tego show

7. Finisher roku 2008 - Evan Bourne - Airbourne

Jedyny w swoim rodzaju w WWE

8. Theme Song 2008- Randy Orton - Voices

Randy i ten kawałek to jedność

9. Debiutant roku 2008- Evan Bourne

Ten koleś ma przyszłość przed sobą, nikt z debiutantów nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak on

10. Feud roku 2008 - The Undertaker vs Edge

To było naprawdę coś, żadna ich walka nie ssała, i cała otoczka tego feudu to po prostu było TO COŚ

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1. Tag Team roku 2008

The Miz & John Morrison

2. Walka roku 2008

- Twój inny typ: ????

WWE One Night Stand - Extreme Rules - Tables, Ladders & Chairs Match: Edge vs Undertaker - ta walka obfitująca w wiele efektownych akcji najbardziej mi utkwila w pamięci spośród wszystkich walk, które obejrzałem w tym roku, dlatego też właśnie ten match nominuję w tej kategorii

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix - tutaj wybór jest prosty, diva roku 2008 to zdecydowanie Beth

4. Grupa roku 2008

- La Familia

5. Catchphrase roku 2008

- "Excuse me!" (Vickie Guerrero)

6. PPV roku 2008

Wrestlemania - co tu uzasadniać. wrestlemania była zdecydowanie najlepszą galą w tym roku. Show po gołym niebem, niezapomniane widowisko.

7. Finisher roku 2008

- Gogoplata Underakera - chyba każdy z was pamięta zażarty bój jednego z użytkowników o to czy gogoplata jest prawdziwa

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton) - rozumiem, ze tutaj chodzi o nowy theme, w tej sytuacji wybieram Voices Ortona

9. Debiutant roku 2008

- Vladimir Kozlov - no tutaj zdecydowanie Kozlov -otrzymał duży push, otarł się nawet o tytuł mistrzowski i nadal pozostaje niepokonany

10. Feud roku 2008

- Shawn Michaels vs Chris Jericho - ich feud najbardziej zapadł mi w pamięc w tym roku, uważam, że był najciekawszy

94370642845de365932a94.jpg

1. Tag Team roku 2008

- Miz & Morrison

2. Walka roku 2008

- Royal Rumble (Royal rumble 08)

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia

5. Catchphrase roku 2008

- "Excuse me!" (Vickie Guerrero)

6. PPV roku 2008

- No way out

7. Finisher roku 2008

- Randy Orton - Rko

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton)

9. Debiutant roku 2008

- R-Truth

10. Feud roku 2008

- hbk - y2j

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

1. Tag Team roku 2008

Motor City Machine Guns

2. Walka roku 2008

Kurt Angle vs. Abyss (Turning Point)

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia

5. Catchphrase roku 2008

- "Put up the honk-a-meter!" (Santino Marella)

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania

7. Finisher roku 2008

- The Undertaker - Hell's Gate

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton)

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne

10. Feud roku 2008

- Kurt Angle vs AJ Styles

16476371734edf391100c30.jpg

KATEGORIE:

1. Tag Team roku 2008

The Miz & John Morrison

2. Walka roku 2008

The Undertaker vs. Edge HIAC (Summerslam) - Edge dostał za swoje, walka super

3. Diva roku 2008

Beth Phoenix

4. Grupa roku 2008

La Familia

5. Catchphrase roku 2008

"Excuse me!" (Vickie Guerrero)

6. PPV roku 2008

Wrestlemania

7. Finisher roku 2008

The Undertaker - Hell's Gate - podoba mi się

8. Theme song roku 2008

This Fire Burns (CM Punk)

9. Debiutant roku 2008

Vladimir Kozlov - szybka kariera :|

10. Feud roku 2008

Undertaker vs Edge - zdecydowanie najlepszy, skończył się dla Edge'a w piekle :twisted:

KATEGORIE:

1. Tag Team roku 2008

The Miz & John Morrison - może to i przygłupy ale liczą się umiejętności a tego im nie brak

2. Walka roku 2008

- SD! WWE Championship Scramble (Unforgiven) - fajnie się oglądało , coś nowego , końcówka mi się podobała

3. Diva roku 2008

Michelle McCool - Divas Champion - poprostu

4. Grupa roku 2008

- Team Priceless - 2 generacja , niezły theme song , zobaczymy co z tego będzie

5. Catchphrase roku 2008

- "Be jealous!" (Miz and Morrison) - fajnie brzmi

6. PPV roku 2008

Armageddon - Orton dostał lanie , Kozlov vs Matt , Jeff " w końcu " został champem - Congrats man :applause:

7. Finisher roku 2008

- The Undertaker - Hell's Gate - nawet Big Show wymiękł :D

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton) - chyba pasuje do "nowego" Ortona

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne - niekiedy przypomina mi AJ Stylesa (ciekawe czemu :thinking: )

10. Feud roku 2008

- Triple H vs Jeff Hardy - obaj należą do grupy moich ulubionych zawodników więc stawiam na ten

GORE ! GORE ! GORE !

Bryan_Danielson_Violent_by_SwitchbladeArtwo6a1.jpg

• Reputacja:   2

1. Tag Team roku 2008

Motor City Machine Guns - dam tym cipolom z TNA niech się cieszą, z WWE raczej nie było wyboru bo najlepsi według wielu miz i morrison przez 3/4 roku zapychali najdalsze odchłanie ECW

2. Walka roku 2008

- HBK vs Flair, może nie najlepsza ale najważniejsza walka roku, genialna robota bookerów chociaż raz to musze powiedzieć

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix - wiadomo, dominatorka, pas miała dłuuuugo a jak straciła to na krótko, szczerze nie pamiętam żeby ktoś ją pokonał inaczej niż roll-upem z dupy

4. Grupa roku 2008

- brak, w TNA są żałosne w WWE w ogóle nie ma

5. Catchphrase roku 2008

- Myślałem nad Marellą ale Ekskjuzmiiiiiiiiii chyba lepiej zapadło w pamięć no i ranga większa

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania - brak komentarza

7. Finisher roku 2008

- Swanton Bomb - no Jeffa trzeba było gdzies wyróżnić bo to szczególny rok dla niego

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton) - jak większość

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne - kilka pokazówek i szybki awans na RAWa, materiał na co najmniej mid cardera jak się patrzy

10. Feud roku 2008

- Undertaker vs Familia, tu też bezdyskusyjnie, jak był prowadzony tak był ale żaden Impektowy odpad ani jakikolwiek inny feud od czasu chyba D-X vs McMahon nie może sie z nim równać

• 2 tygodnie później...

KATEGORIE:

1. Tag Team roku 2008

- Beer Money Inc.

w ciągu pół roku zrobili z siebie świetny tag team, bardzo zgrany, lepszy albo porównywalny do AMW. Nie ujmując nic wwe ich tag team division jest słaaaby.

2. Walka roku 2008

- Shawn Michaels vs. Ric Flair (Wrestlemania 24) moze nie najlepsza ale na pewno najważniejsza, ktoś już tutaj to napisał więc się podpisuje wszystkimi kończynami !

a z prawdziwego wrestlingu to sam nie wiem:

-A.J. Styles vs Kurt Angle (Slammiversary)lub monsters ball

3. Diva roku 2008

- Beth Phoenix

nic dodać a ująć tylko glamorella, drugie miejsce KONG ale brak "tego czegoś"

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia

Wystarczy napisać że to jedyna i największa grupa zrzeszająca tylko mistrzów wagi ciężkiej.

5. Catchphrase roku 2008

- "Sorry about your damn luck!" (James Storm)

nie za nowy catch phraze ale nadal mi się podoba, nic z pozostałych mnie nie wciagneło.

ps. gdyby dłużej trwała(dłuzej po użyciu poraz pierwszy tego zwrotu ) to AGE OF ORTON

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania

7. Finisher roku 2008

- Petey Williams - Canadian Destroyer

Brak komentarza. a co do The Undertaker - Hell's Gate to gdzieś czytałem artykuł że ten submmision jest za bardzo naciągany. Szacunek dla weterana za używanie nowego ciosu, ale krew z gardła i pozycja która może kwalifikować się do liczenia przez sędziego, to dla mnie za dużo minusów.

8. Theme song roku 2008

BRAK!

jako fan theme songów nic nie zauważyłem w 2008. Nienawidzę Voises bo lubiłem poprzedni theme ortona.

Jeśli coś wybierać to Theme MCMG bo wydaje mi się że pod koniec roku uzywali zmienionej wersji w któej słychać jak piskliwym głosem śpiewany jest refren :P śmieszne i mi się podoba (chociaż wole rhino theme)

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne

bo Mat Morgan nie pokazał się na tyle dobrze.

10. Feud roku 2008

- Shawn Michaels vs Ric Flair

bo był dość rzeczywisty, w dobrym guście i udało się Ricowi odejśc w glorii

Tag Team roku 2008

LAX

Walka roku 2008

Team 3D vs. Beer Money, Inc. vs. LAX vs. Abyss & Matt Morgan - Monsters Ball match (Bound 4 Glory)

Diva roku 2008

Gail Kim

Grupa roku 2008

Main Event Mafia

Catchphrase roku 2008

"Put up the honk-a-meter!" (Santino Marella)

PPV roku 2008

Bound For Glory

Finisher roku 2008

Evan Bourne - Airbourne

Theme song roku 2008

No More Words (Jeff Hardy)

Debiutant roku 2008

Evan Bourne

Feud roku 2008

Kurt Angle vs AJ Styles

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Tag Team roku 2008

- The Miz & John Morrison - Mogłoby się wydawać że Team stworzony tak sobie z dwóch zapaśników i wrzucony do walki. A wyszedł na prawdę kapitalny team. Mic Skille pierwsza klasa i technicznie kapitalnie. Występują w sumie w trzech brandach i tak się nie nudzą.

2. Walka roku 2008

- Shawn Michaels vs. Ric Flair (Wrestlemania 24) - Mówcie co chcecie , może to wzruszenie , może sentyment. Ale po prostu ta walka pożarła Wrestlemanie. Była świetna i widać było że Flair pokazał wszystko i jeszcze więcej.

3. Diva roku 2008

- Christy Hemme

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia - Na prawdę jedyna grupa którą można tutaj wymienić. Świetnie prowadzeni "weterani" wrestlingu.

5. Catchphrase roku 2008

- "Put up the honk-a-meter!" (Santino Marella) - Santino robił to świetnie , szkoda tylko że nie dali mu walczyć a robić z siebie głupka.

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania - Najważniejsza gala w roku. Pierwsza na świeżym powietrzu. Kapitalna oprawa kapitalne walki i gadajcie sobie co chcecie.

7. Finisher roku 2008

- The Undertaker - Hell's Gate - Hmm Gogoplata :8

8. Theme song roku 2008

- Voices (Randy Orton) - Nawet mam ustawiony jako dzwonek w telefonie , theme wymiata.

9. Debiutant roku 2008

- Evan Bourne - Może bez takiego pushu jak Kozlov ale nie wiadomo co by było jakby nie doznał kontuzji.

10. Feud roku 2008

- Undertaker vs Edge

KATEGORIE:

1. Tag Team roku 2008

- The Miz & John Morrison

2. Walka roku 2008

- Shawn Michaels vs. Ric Flair (Wrestlemania 24)

3. Diva roku 2008

- Gail Kim

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia

5. Catchphrase roku 2008

- "Put up the honk-a-meter!" (Santino Marella)

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania

7. Finisher roku 2008

- Petey Williams - Canadian Destroyer

8. Theme song roku 2008

- What's Up (R-Truth)

9. Debiutant roku 2008

- Vladimir Kozlov

10. Feud roku 2008

- Undertaker vs Edge

Trupek

1. Tag Team roku 2008

- The Miz & John Morrison - bardzo dobrze zgrany zespół. podobnie jak Beer Money po krutkim czasie bycia tag teamem już sie bardzo dobrze zgrali. ale Miz & Morrison więcej osiągneli w 2008 niż Beer Money dlatego ich wybrałem

2. Walka roku 2008

- Shawn Michaels vs. Ric Flair (Wrestlemania 24) - nic dodać nic ująć. najlepsza walka na WM XXIV i w calym roku. lepszych nie było

3. Diva roku 2008

- Beth Pheonix - po prostu Glamazon dominowała całą dywizje kobiet. nie moge sie doczekać co wyniknie z Glamarelli i z jej No.1 fanki. i chciałbym kiedyś zobaczyć żeby Beth sie z Awesome Kong zmiezyła lol

4. Grupa roku 2008

- Main Event Mafia - bo tak naprawde innej tak dobrej grupy nie było. na drugim miejscu bym dał The Legacy. ale zanosi sie że sie za niedługo rozpadnie ponieważ Manu odpadł, a czytałem że DiBias ma przejść do singlowej dywizji

5. Catchphrase roku 2008

- Be Jealous (Dirt Sheet) - po prostu lubie ich show !!! lol

6. PPV roku 2008

- Wrestlemania, Lockdown - Wrestlemania była super, a Lockdown też mi sie bardzo podobało

7. Finisher roku 2008

- Hell Gate (undertaker) - pamiętam jak obejrzałem ten po raz pierwszy. jak z nienacka zrobilem to zamiast triangle choke. niesamowity ruch

8. Theme song roku 2008

- Jeff Hardy (No More Words) - Jak piosenka muwi...No More Words. Jeff Jest NAJLEPSZY a jego piosenka wymiata. podobają mi sie jeszcze voices randiego ortona, what's up R-Trutha i I am AJ Stylesa

9. Debiutant roku 2008

- Vladimir Kozlov - Nie pokonany do dzisiaj. nie przepadam za nim ale jest wspanialym wrestlerem. i jeszcze Evan Bourne. i jak The_Icon powiedział, pushu jak kozlov nie dostał ale gdyby nie kontuzja...

10. Feud roku 2008

- Undertaker vs. Edge - za dużo feudów takich dobrych w tym roku nie było. AJ Styles vs. Kurt Angle, Shawn Michaels vs. Chris Jericho, Samoa Joe vs. Kurt Angle, ale Undertaker vs. Edge był najlepszy i najdłuższy

1397.png

11050.gif

11956.png

11047.jpg

22313.jpg