Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown! 12/12/08 - Wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

R-Truth pokonał MVP

2. Match

The Brian Kendrick w/Ezekiel Jackson pokonał Primo Colona w/Carlito

3. Match

Non-Title Match

Hurricane Helms pokonał Shelton'a Benjamin'a

4. Match

Handicap Match

The Great Khali pokonał Curt'a Hawkins'a & Zack'a Ryder'a

5. Match

The Bella Twins (Nikki & Brie) pokonały Natalye & Maryse

6. Match

Jeff Hardy vs. Triple H - No Contest
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

1

• badziewiarz

1

• Midey

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

R-Truth vs MVP - sorry ale sie spoznilem na te walke

Primo/w Carlito vs The Brian Kendrick/w Ezekiel Jackson - proste walka poszla o Bella twins. Tutaj moderator zrobił błąd bo wygrał Kendrick:) a szkoda bo Primo miał fajne kombinacje i pod koniec juz totalnie wykończył Kendricka. Sęk w tym że Ezekiel pierdzielnol Carlito i Primo chcial ratowac brata i roll pin w wykonaniu kendricka.

Hurricane Helms vs Shelton Benjamin - no nareszcie będzie nowy USA champion! Już staje sie nudne popisywanie Benjamina z pasem. Pare fajnych akcji Helmsa i po walce.

Khali vs EDGEHEADS - Khalas po prostu rozpierdzielil fagasów. Rzucał nimi jak lalkami a na koniec chockeslam rydera na hawkinsa (albo odwrotnie bo zawsze tych fagasów myle)

Bella twins vs Maryse&Natalya - w sumie w tej walce podobało mi sie jedno - strój Maryse bo sexownie w nim wyglądała. Fajna akcja kończąca Bella twins Dropkick & Body Splash 1,2...3

No i ME Jeff Hardy vs HHH - Jeff nieźle rozpoczol potem trajpel troche nadrobił. Ogolnie walka pełna akcji i można było to obejrzeć. Jak każdy mógł przewidziec na koniec wpada Edge i rozwala swoich niedzielnych przeciwnikow.

Edge cuts - Edge zaprosil Matta - no i zaczeli sie klocic o jeffa i o to ze na matta nie zwracaja uwagi i straci niedlugo pas. Hardy sie wkurzyl i rombnol Edgowi w twarz i nagle Kozlov za plecami. Hardy sie odwraca to znowu za plecami edge. Hardy leży pare ciosów z ,,Bańki'' od Kozlova i Koniec

• Reputacja:   1

No tak najpierw akcja Triple H oraz Hardy. Tutaj w sumie ostro zaostrza się rywalizacja między tymi dwoma panami, ale co tam jedziemy dalej.

Po daremnym jak zwykle wejściu pojawił się R-Truth walka słaba szkoda, że nie wykorzystują R-Thruta na razie nie pokazuje nic nowego, a ileż można oglądać to samo. Kolejna porażka MVP trochę gadki i Misssssster Mikrofon - draft na ECW mam nadzieje czeka pana mikrofona niech tam reklamuje swój filmik, a nie mi czas na SD! marnuje.

Kendrick vs. Primo no tutaj już ciut lepiej, ale też nic rewelacyjnego. Zwycięstwo Kendricka przy pomocy swojej góry mięsa czyli tak jak zwykle. Możliwe, że Kendrick wraz ze swoim menem zrobią tag team i będą walczyć o pasy tag team. Wtedy może by się zrobiło ciutkę ciekawiej bo puki co Primo z bratem nie bronią pasów za często.

Helms na ECW! żadnym prawem po Us Title odwal się od Sheltona, kiepsko w ringu po powrocie panie Helms, publika też nie sika ze szczęścia gdy cie widzi lub gdy coś krzyczysz/mówisz. Walka słaba, Shelton spadł z lin pewnie miało to inaczej wyglądać.

Pundżabi Plejboj vs. wyrzutki z La Famili tutaj też nic ciekawego, poszło szybko.

Divy ominięte.

Hardy vs. Triple H za niedługo Triple dogoni swoimi wejściami samego mistrza Takera coraz dłużej zamuje mu wejście na ten ring i machanie do publiki. Co do walki to w miarę oczywiście cieszę się końcówką 2 speary. Oby Edge po jutrze dalej trzymał pas WWE.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Głośniki wysiadły to speechów teraz nie słyszę, ale jak oglądałem z rana to jeszcze był więc mogę się pomylić... No to Lecim

Entrance Tripla i interfere Hardego, tutaj uważam, że bosko zaostrza się miedzy nimi atmosfera i może z tego coś ciekawego wyjść, chociaż po tym jak Edge "zaatakował" Jeffa przed Survivor Series sądziłem, że to będzie Feud Edge vs. Jeff Hardy, no ale jest Feud z HHH, który już trochę był przygotowywany od dawna, cudownie, że na smackdown w tych Main Eventerach coś się dzieje.

Killings vs. MVP, już rutyna, że Mvp przegrywa, ale widać, że przegrywa "na siłę" było widać kilka fajnych akcji Mvp... Myślałem, że Truth pokaże nam coś w WWE dostał push, na początku nie powiem fajnie i ciekawie walczył, a teraz to tylko denerwuje swoim What up i walczy ze smackdowna na smackdowna coraz gorzej.

TBK vs Primo, walki TBK nie utrzymują swojego poziomu wręcz przeciwnie nawet spadają... tylko ucieka + jego pedalski gimmick, robi się jak divy do przewijania... no ale coś o walce słaba jak na umiejętności obu wrestlerów to nawet bardzo słaba, nic ciekawego no może monkey flip i zakończenie na korzyść TBK.

Helms vs. Shelton, Dobra walka, Helms po powrocie walczy dobrze, shelton utrzymuje poziom jest dobrze w walce było kilka ciekawych zwrotów akcji np. drop kick sheltona na lecącego Helmsa, i ich feudzik się szykuje, z tego co pamiętam to Helms mówił, że on powrócił i to jemu należy się US Championship BTW. ale z Tazza beczka się zrobiła.

Cutting Edge, troszkę Edge nawrzucał Mattowi, że jest dupa i nikt im się nie przejmuje, aż do tego momentu kiedy to Matt Hardy uderzył Edga, następnie Vlad zniszczył Hardego i też chyba jakiś feudzik się między nimi szykuje... Wow, nawrzucaliśmy w gadulcu, że na smackdownie nuda, a tutaj Vince przeczytał forum w nocy i pyk 3 feudziki nam się rodzą, cudownie.

Khali vs. Edgeheads, resztki la familii, ale kurde przecież oni byli Tag Team Champion w ogóle kto im to dał te pasy i ile miał promili ? kiedyś TT Champy a teraz jobberzy ? troszkę to posrane i nie realistyczne, no ale Khali wygrał, chłopak zbiera push szkoda, że z niego nic nie "wyrośnie".

Triple rozmawia z Eve, Triple atakował słowami Hardego więcej nie pamiętam.

Vladek rozmawiał z Eve, i nic nie pamiętam ale był chyba najazd na Matta Hardego (ale pamięć, po za tym piosenek nie mogę słuchać chałowo).

No i Main Event Triple vs Jeff Hardy, świetna walka, jeśli taki jest Smackdown to jaki będzie dobry Armageddon ? musi być super, było dużo ciekawych akcyjek i później Edge musiał wpaść bo to nie była by zapowiedz walki na Armageddonie, posprzedawał speary i wszyscy byli zadowoleni. Smackdown oceniam na 4+ speeche dawały rade ale i walki nie odstały poziomem, były też słabsze walki, ale raczej każda utrzymywała poziom dostosowany do wrestlerów w niej walczących, i mamy 3 nowe Feudy tzn. już wcześniej nabierał kształty ale i mamy jeden nowy Shelton vs Helms, super wymyślony dla Sheltona brakowało kogoś z kim mógłby po feudować, jedynie brakowało mi jakiejś bójki przed ich walką no ale mamy zaostrzenie Feudu Tripla i Jeffa Hardego, a także Vladzia i Matta Hardego chociaż w tym drugim to może być tylko jedno dniowa walka, ale za to Triple i Hardy na pewno trochę ze sobą powalczą, może brakuje tylko tego, żeby Jeff stał się heelem albo chociaż jakimś tweenerem.

A więc zaczynamy

Entrance Trajpela i interwencja Jeff'a , no niezły ten feud będzie ze smack'a na smack'a coraz bardziej się okładają (nie pomijając ostatniego Raw'a) szczerze mówiąc wolałbym Feud Jeff - Edge bo byłyby ciekawe TLC,ladder czy ogólnie Hardcore mecze.Choć jeszcze wszystko nie jest tam pewne.Zobaczymy co WWE wymyśli

R truth vs. MVP: przegrana Montela była pewna,ale pokazał coś w tej walce.

Primo/w Carlito vs The Brian Kendrick/w Ezekiel Jackson :Było pare fajnych akcji Primo. No cóż miałem nadzieje że wygra Primo,ale Ezekiel zaatakował Carlito i się skończyło roll-upem Kendricka

Hurricane Helms vs Shelton Benjamin No to jest to fajne że Helms wziął się za US Championa.Shelton się już przejadł.Fajne akcje Helmsa i pin.Potem pogadał z Tazzem (jak się nie myle) i koniec

Khalas vs Curt Hawkins & Zack Ryder(nawet nie wiem który to który ;) Khali się pokazał zrobił "Choke'a" jednym na drugiego i do widzenia 1,2,3

Div nie oglądam

A ME Hardy vs HHH - takie MEventy trzeba oglądać to była walka cały czas akcja.Jeff go nieżle na początku skopał nieżle Trajpela ,pożniej się odegrał .Wbija Edgu niszczy swoich przeciwników i koniec.

A jeszcze Edge zaprosił Matta - Oczywiście kłótnia o Jeffa bla bla,Edge zaczął wkurzać matta tym że straci pas że mało kto go tam lubi.Hardy mu rąbnął, pojawia się Kozlov. Hardy nie wie co robić , i dostaje bata od obydwóch

Ale SD! mi się podobał

To takie moje pierwsze wypociny :D

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

Hello again welcome to Friday Night Smackdown!

Na ring zmierza Triple H, ale Jeff rzuca się na niego i nawzajem się okładają. Widzimy Vickie, która każe Chavo ich rozdzielić jednak dostaje prawym od HHH. Mamy wsparcie i zostają rozdzieleni.

1) MVP vs R-Truth

Widzimy jak R-Truth wchodzi do ringu ze statuetką Slammy. Irish whip i ładny arm whip. Killings rozbiega sie, ale zostaje powalony przez MVP. Seria łokci, i teraz kolano w głowę. 1..2.. kick out. Porter zakłada chinlock, obaj wstają i back suplex! 1..2.. kick out. Kolejny chwyt submissionowy, R-Truth odzyskuje siły, ale MVP łapie go i scoopslam. Znów go unosi, jednak roll up! 1..2..3!

Hej, jesteście zadowoleni?! Właśnie o tym mówie, tak wygląda całe moje zycie. Jestem przecież, MVP Smackdowna, najdłużej panującym US Champem. I tak dalej jestem dumny, dalej mam pieniądze, i zawsze będe lepszy od was! Na rampę wchodzi.... MR KENNEDYYYYY!!! MVP słuchaj to jest tak jak mówiłeś, najlepszy czas w roku. Powinieneś być uśmiechnięty. Najpierw o moim filmie, ktory wchodzi 6 Stycznia. To nie tylko dobry film, film który będziecie oglądać na okrągło. A więc ludzie słuchajcie przesłania od.... Mrrrrrr Keeennedddyego!!!

Widzimy rozmawiające bliźniaczki Bella, podchodzi do nich Kendrick, ale pojawiają się bracia Colonowie... Zza drzwi widzimy także bardzo przyjazną twarz Ezekiela, który razem z Brianem odchodzą...

2) Primo with Carlito vs Kendrick with Ezekiel

Jak narazie nie kwapią się do walki. Primo wyśmiewa Briana i powala go low kickiem. Irish whip i arm drag, dropkick, hurricanrana! Co za atak! Primo dostaje z liścia, Brian ucieka za ring i chowa się za Jacksonem. Seria ciosów w narożniku, ale Brian odpowiada calf kickiem. Primo jest za ringiem, leży pomiędzy Ezekielem a Carlito... Są już w ringu i Primo jest podduszany linami. 1..2.. kick out. Brian zakłada chwyt, ale Primo uwalnia się. Znowu zostaje podduszany linami! Kendrick skupia się na szyi Prima. Próba ataku w narożniku, ale Primo odsuwa się. Wyniesienie i suplex. Headbutt, ale Brian odpowiada ciosem. Ładny clothesline, łokieć i dropkick! Primo atakuje i crossbody! 1..2.. kick out. Irish whip i monkey flip. Cios głową w naroznik, i Brian leży na ziemi. Za ringiem sprzeczka, co wykorzystuje Kendrick rollupując. 1..2..3!

3) Hurricane Helms vs Shelton Benjamin

Próba sił, i obaj wymieniają ciosy. Hurricane w narożniku i neckbreaker. Wchodzi na drugi, ale Shelton powala i wyrzuca go z ringu dropkickiem. Pin 1..2.. kick out. Chin lock ale Helms wstaje, jednak otrzymuje spinning neckbreakera. Teraz ciosy łokciem i zakłada armbar. Wstają, irsh whip i shoulder block. Ładny neckbreaker, próba Shining Wizarda ale nie ma.... Shelton kontruje i backbreaker. Są w narożniku, roll up. 1..2. kick out. Helms na narożniku, Shelton też jednak spada i crossbody! 1..2..3!

W ringu widzimy Tazza, który pyta jak to jest powrócić na SD? Wszystko chodzi o czas, czas na nowego US championa. I'm not saying, I'm just saying!

4) Cutting Edge w/ Matt Hardy

Za dwa dni, mam 2 przeciwników walce o pas WWE. Ale widzę, że oni raczej zajmują się sobą. W niedzielny poranek przed SS, Jeff został zaatakowany przez.. Triple H'a! Wygląda na to, że wszyscy myślą, iż ja to zrobiłem! Dlatego więc, zaprosiłem dziś... Matta Hardego! Publiczność skanduje Hardy! Wiesz Edge, nie ważne co zrobisz, to nie HHH zaatakował Jeffa, to byłeś ty! Znowu... Ja tego nie zrobiłem! Wiesz co gdybym to zrobił, to nie byłbym dziś WWE champem. Ale ja oskarżam Cię bo wiem do czego jesteś zdolny. Jesteś najbardziej dwulicową osobą na świecie! Czemu patrysz akurat na mnie? Możesz tego nie lubić, ale zobacz na innych ludzi, popatrz np. na Ortona! A co o Mizie i Morrisonie? Albo czekaj... a Undertaker? Ale największym podejrzanym jest HHH! Ale najwięcej wskazówek wskazuje na Ciebie, chcę znać prawdę! Ok powiem ci prawdę... jedny powód dzięki któremu jesteś tutaj, to dzięki bratu! Nikogo nie obchodzisz! Ludzi obchodzi Jeff, nie ty! Matt poczęstował Edge'a pięścią... Na ring zmierza Kozlov, Matta powala Edge, a resztą zajmuje się Kozlov...

5) The Great Khali vs Curt Hawkins & Zack Ryder

Edgeheadzi atakują Khaliego, ale 1 wylatuje z ringu, a drugi obrywa w narożniku. Szykuje się Khali Bomb i mamy Khali Bomb! 1..2..3!

Eve rozmawia z HHH. Co myślisz o tym co Edge powiedział? Jeff myślisz, że musiałem Cię zaatakować? Nie obchodzi mnie kto Cię zaatakować, wiem, że dziś zniszcze Ciebie, na na Armageddon odzyskam pas!

6) Bella Twins vs Maryse & Natalya

W ringu Maryse i Nikki. Co za slap od Maryse, ale Nikki odpowiada Lou Thesz Pressem. Zmiana z Natalya, ale mamy Drop Toe Hold. Zmiana z siostrą i roll up. Tylko 2. Nieudana próba Monkey Flipu i mamy backbodydrop! Zmiana z Maryse i ośmieszające uderzenia. Co za backbreaker! Teraz camel clutch. Czy będzie zmiana z siostrą, nie wchodzi Natalya, jednak kontra i Nikki w ringu. Ładny arm drag i pin 1..2.. kick out. Cios kolanem i ciśnięcie w narożnik by Natalya. Nikki na narożniku, podchodzi Maryse ale zostaje zrzucona. Cross body... nie Nataya łapie ją w locie, ale Brie pomaga jej dropkickiem. 1..2..3!

Eve, pyta Kozlova co myśli o jego walce z Mattem na Armageddon. Mogę zniszczyć go kiedy chce... Ale oczywiście nie mogło obyć się bez "czempionship". (Zrozmiałem w końcu Kozlova, widać że szlifuje angielski)

7) Triple H vs Jeff Hardy

Odrazu zaczynają się wściekle okładać. Jednak wygląda to jak jakiś brawl. Przenoszą się na ring i to Hunter obrywa od Jeffa. Są już w ringu i sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Teraz HHH dostaje Baseball Slidem a następnie powala go Springboard body press'em! Jeff atakuje, tym razem schodami. Poetry In Montion po schodach! Czy HHH ma jakieś szansę? Są w ringu i clothesline od Paula. Irish whip i Jeff odbija się od narożnika. 1..2.. kick out. Próba back body dropu, ale Triple wylatuje z ringu, a Hardy w dodatku znów skacze na niego! Obaj są strasznie wyczerpani. Przenosimu się na ring, próba clothesline'u w narożniku ale HHH odsuwa się. 1..2. kick out. Triple H prezemtuje walkę w parterze. Wynosi go i Vertical Suplex. Knee drop i pin 1..2..3, nie! Jeszcze nie! Trzyma Jeffa w chinlocku. Irish whip i facebuster! 1..2.. almost! Wymiana ciosów ale Triple okazuje się silnieszy i wyrzuca go z ringu. Teraz ciska nim o stół komentatorski. Irish whip, ale to Hunter zostaje sprowadzony do parteru. Irish whip i ładny clothesline. 1..2 not this time. Co za leg drop między nogi! 1..2.. nie! Twist of Fate, nie... Spinebuster! 1..2..trz.. nie! Są bardzo zmęczeni, szykuje się scoopslam, Twist Of fate... nie ... Pedigre... Whisper In The Wind trafia! 1..2.. no nie! Dalej w Grze. Irish whip, kontra , ale ładny facebuster suplex! Czy będzie Swanton, nie Hunter przerywa. Są przy linach, czy będzie Pedrigree. Ale wbiega Edge i spear! Edge, jest górą przed Armageddon'em.