Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Złote Nakolanniki 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Edge

2. AJ Styles

3. The Undertaker

4. Kurt Angle

5. CM Punk

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

5

• LegendKiller

1

• kebab

1

• Polski Solider

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1. Edge - Po prostu to on najbardziej zasługuje na to miejsce :P Mnóstwo title run`ów, fajny storyline z Vicki no i saga z Takerem :)

2. Shawn Michaels - lata mijają, a HBK wciąż jak młody :) Zdecydowanie zasługuje na miejsce na podium. Wysłał Ricka Flaira na emeryturę, po czym miał wspaniały feud z Y2J. Dużo dobrych walk, za co 2 miejsce.

3. AJ Styles - AJ w tym roku miał chyba swoje drugie odrodzenie :) Najważniejszy z Orginalsów, w tym roku pokazał wiele, ale na pewno nie wszystko na co go stać. Wspaniały feud z Anglem, mnóstwo dobrych walk no i na koniec utworzenie TNA Frontline :)

4. Undertaker - Co tu dużo mówić ... Takerowi zdecydowanie w tym roku poświęcono najwięcej uwagi :) Saga z Edgem, feud z La Familią, Brogram z Big Showem, TLC na ONS i HiaC na SS ...

5. Jeff Hardy - Kiedy jak kiedy, ale trzeba przyznać, że w tym roku Jeff był najbliżej zdobycia najważniejszego pasu WWE. Zawsze jednak mu się to nie udawało, ale to już raczej zasługa innego pana :roll: Po za tym gdyby nie potknięcie, z prochami to Jeff stałby się stałby sie najbardziej pushowaną, postacią w WWE. Początek roku był jego, bo jak pamiętamy zdobył sobie uprawnienie do walki o pas z Ortonem na RR. Może za rok Jeff zatriumfuje i dostanie tas jakże prestiżowa nagrodę "Złotego nakolannika" :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Czekalem az do dzis. Oto moja 5:

1. EDGE

2. Randy Orton

3. AJ Styles

4.CM Punk

5.Ric Flair.

A czemu:

Edge - rok zaczal i najprawdoüpodobnie zakonczy jako mistrz. Dobry feund z takerem(Mam nadzieje ze juz skonczony),oddanie pasa Cm Punkowi i zwycieski powrot to chyba wystarczy. Najwiekszy heel w stajni Vinca.

Randy Orton - gdyby nie kontuzja to najprowdopodobniej pyknal by HHH i dawno bylby mistrzem.

Aj Styles - caly rok na topie.

Bylby pozycje wyzej gdyby w nocy zdobyl pas

Cm Punk - Wejscie na szczyt i utrzymanie sie na topie przez caly rok.

Ric Flair - za to iz wreszcie zakonczyl swoja dluga i bogata kariere

MichelleMcCool01.gif

1 Edge

2. Angle

3 AJ Styles

4.HBK

5 Taker

1. 3 razy posiadał pas... To samo mówi za siebie poza tym dobry feud z Takerem. Zasłużone 1 miejsce

2. Dobry rok dla Kurta, zdecydowanie najbardziej wyrazista postać w TNA. Większość się koło niego kręciła

3. Bardzo dobre walki z Kurtem (ta z Hard Justice jeśli dobrze pamiętam) po prostu miodzio,poza tym, zaczyna się bardzo poważnie kręcić wokół pasa Heavyweight (mam nadzieje że zdobędzie go jak najwcześniej

4.Mimo wieku nadal bardzo dobra forma, dobry feud z Y2J , kapitalna walka z Ricem Flairem (zapadało mi na długo w pamięci, według mnie najlepsza walka w WWE w tym roku)

5. Taker , powiększenie streaku do 16-0 (po niezłej walce), dobry feud z Edgem, jest jedyną osobą dla której od czasu do czasu oglądam WWE.

1. Egde-

2..Triple H

3. Undertaker

4. HBK

5. Rick Flair- i tutaj chciałbym dodać uzasadnienie,może i Ric w swoim ostatnim roku nie robił jakiegoś fenomenalnego show,ale to co zrobił na końcu (WMce) jest po prostu godne podziwu i za to mu chwała.

pezetvi7.png

1.Kurt Angle - świetny rok dla niego . Wspaniała walka z AJ Stylsem , dla mnie nr. 1 tego roku .

2.Y2J - już nie jako cokolwiek dziwny face , ale jako dobry heel . Wspaniałe speeche , całkiem dobry feud z HBK'em

3.HBK - widać wiek robi swoje , ale nadal genialny wrestler ... zrobił walkę , która najbardziej zapadła mi w pamięć -HBK vs. Ric Flair WM

4.Edge - to klasa sama w sobie , genialny heel ... zdecydowanie najlepszy wrestler na SD!

5.AJ Styles - całkiem niezły rok dla niego , wyrazista postać TNA , byłoby wyżej jeśli zdobył by na FR pas .

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png

1. Chris Jericho

2. Edge

3. AJ Styles

4. Matt Hardy

5. Kurt Angle

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

1.Jeff Hardy

2.HBK

3.Jericho

4.CM Punk

5.Edge

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1. Chris Jericho - za świetne walki, świetny feud z HBK, oraz za zdobycie pasa mistrzowskiego

2. Undertaker - stoczył w tym roku kilka naprawdę dobrych pojedynków, np Tables Ladders & Chairs Match i Hell in a Cell Match

3. Edge - j/w

4. Samoa Joe - za dobre walki i zdobycie w końcu tytulu

5. Triple H - po dość długim odpoczynku od pasa, zdobył w tym roku na kilka miesięcy tytuł

94370642845de365932a94.jpg

1. Randy Orton

2. Edge

3. Aj Styles

4. Hbk

5. HHH

• Reputacja:   6

1. Jeff Hardy - w tym roku sporo namieszał, praktycznie cały czas w main eventach lub w ich okolicach ;) W feudzie z Trajpelem niestety nie był górą, ale pod koniec roku W KOŃCU wywalczył pas mistrza świata. Nigdy nie byłem jego wielkim fanem, lecz doceniam jego pracę w tym roku.

2. Kurt Angle - w TNA niezastąpiony. Jest wszędzie, total nonstop angle :D Dobre walki, jak zwykle wysoka forma. Rispekt.

3. AJ Styles - odbił się od heelowego dna. W końcu bookerzy zwrócili nam starego Styles'a. Szkoda jednak, że nie udało mu się zdobyć po raz kolejny mistrzowskiego pasa.

4. Randy Orton - najlepszy heel federacji. Długo trzymał Jasia i innych z dala od pasa. I co chyba najważniejsze wygrał na Wrestlemanii z samym terminatorem.

5.Samoa Joe - zdobył upragniony pas, lecz w mojej opinii mocno zaniżył swoje loty.

16476371734edf391100c30.jpg

• 2 tygodnie później...

Dziwnym trafem okazało się że moje zdanie pokrywa się z pablo modjo. troche inne ale komentarzom nic dodać nic ująć.

1.Kurt Angle - obecnie TNA to Angle. Jego walki są piękne, szczególnie te z Styles'em Jeffem i Abyss . Wydał dobre DVD, założył MEM. Cudowny atleta, świetny aktor. Twarz TNA w mediach i na świat. Nawet w czasie lekkiej kontuzji nie opuścił żadnego iMPACT, a gdy TNA było w Wielkiej Brytanii nie walczył ale wyszedł do ludzi i przeprosił oraz podziękował za przybycie widzom. Przykro że ze storyline'u wyszedł prawdziwy rozwód, ale może tego potrzebowali(z samolubnego punktu widzenia to kiepsko że ten rozwód bo Karen to piękna kobieta i miło było popatrzeć :P ).

http://pl.youtube.com/watch?v=eDF6wH84DH4 - ciekawy materiał z Wielkiej Brytanii

2. Edge - mimo tego że w tym roku był ślub z Vici... że strasznie mnie to brzydzi i nudzi, i całe to La Familjya do mnie nie trafiło, to jego fued z Undertakerem - TLC(tutaj jednak uznanie za ten długi upadek z drabiny dla Undertakera) i HinC - ratowała niektóre ppv i przyciągała mnie do SD. Po prostu Rated R Super Star!

3. AJ Styles - bardzo udany rok. Udany face turn (w końcu!) zawsze w idealnej formie, super walki z Anglem, nie moge się doczekać kiedy pas do niego wróci!

4. Orton - czym Edge dla SD, tym Orton dla RAW. Gdy trzymał pas to oglądałem, jak przyszła kontuzja to prawie wogóle. Obronił pas na wrestlemanii. Szkoda że phrase "Age of Orton" powstałą pod koniec jego dominacji. Zmiana theme song chyba tylko mi się bardzo nie spodobała :P. Końcówka roku trochę słabsza, ale wiadomo jest po kontuzji. Najlepszy heel w federacji.I ten jadowity RKO (np. na batiście podczas SurivorsSeries) http://pl.youtube.com/watch?v=WPdP6wi7Dv8

5. Samoa Joe - "2008 rok to ten w którym Samoa Joe został posiadaczem pasa mistrzowskiego, pokonując Kurt Angle'a w 6 sides of steel w Lockdown oraz obronił pas na Slammiversary (jako pierwszy w historii) podczas King of the Mountain" - to zostało zapisane w jego historii i na pewno było jednym z głównych punktów zaczepiania w roku 2008 przez większość fanów wrestlingu nie tylko TNA ale z pewnością ROH, a i może WWE. Sporo dobrych walk, fued z Nashem. Gorszy koniec roku ale i tak świetny "sezon" dla niego.

1. The Undertaker

2. CM Punk

3. Jeff Hardy

4. Randy Orton

5. Shawn Michaels

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6

UWAGA! UWAGA! Wyniki złotych nakolanników 2008!

41 userów BGZ zagłosowało w tym temacie i tym o to sposobem wybraliśmy laureata Złotych Nakolanników 2008. Laureatem Złotych Nakolanników 2008 został... EDGE (WWE)!

edge.jpg

Głosy:

1. Edge -  130 (WWE)
2. Chris Jericho - 82 (WWE)
3. Kurt Angle - 64 (TNA)
4. AJ Styles - 62 (TNA)
5. Shawn Michaels - 60 (WWE)
6. Jeff Hardy - 43 (WWE)
7. Randy Orton - 37 (WWE)
8. CM Punk - 35 (WWE)
9. Undertaker - 33 (WWE)
10. Triple H - 14 (WWE)
11. Samoa Joe - 12 (TNA)
12. Evan Bourne - 6 (WWE)
13. Big Show - 6 (WWE)
14. Tyler Black - 5 (ROH)
15. Matt Hardy - 5  (WWE)
16. Alex Shelly - 4 (TNA)
17. Abyss - 4 (TNA)
18. Chris Hero - 4 (ROH)
19. Bryan Danielson - 3 (ROH)
20. Kane - 3 (WWE)
21. John Cena - 2 (WWE)
22. Ric Flair - 2 (WWE)
23. Sting - 1 (TNA)
24. Rey Mysterio - 1 (WWE)

Zdziwiony jestem tak odległym miejscem Stinga ;) A Wy co sądzicie o wynikach?

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...