Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Non-Title Match

CM Punk & Kofi Kingston pokonali Cody Rhodesa & Manu

2. Match

Melina pokonala Jillian Hall

3. Match

Batista pokonal Dolpha Zigglera

4. Match

WWE Intercontinental Championship Tournament 1 Runda

John Morrison pokonal Finlaya (w/ Hornswoggle)

5. Match

WWE Intercontinental Championship Tournament 1 runda

Rey Mysterio pokonal The Miza

6. Match

Non-Title Match

John Cena pokonal Kane
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hhynagata

1

• Asrod

1

• Rafikov

1

• Aquiva.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

W tym tygodniu to Jericho wychodzi "z publiki" oczywiście ze zmianą miał obstawę ochroniarzy. Obrażał tych wszystkich hipokrytów także było git. Gadka o synalku, który dostał bana na telewizor za to, że lubi Cene dobra! Tak powinno być lubisz Cene nie oglądasz WWE.

Co do walk - Kofi & CM Punk vs. Rhodes & Manu - nieźle, dało się oglądać, Rhodes nawet jakieś odpicowane gacie dostał pewnie xzibit mu je odpicował. Kofi poraz kolejny pokazał się z dobrej strony - przyszłość WWE jak nic.

Melina vs. Hall - wejście Meliny obejrzałem, walkę przewinąłem i szopkę z Santino na końcu również. Komediowa postać Mozzarelli to naprawdę coś fajnego, ale niestety nadal muszę czekać aż zacznie on poważnie walczyć.

Na backu pisk po zobaczeniu Goldusta też niezły - prawdziwa babka hehe :)

Dolph Ziggler - koleś zrobił dobre wrażenie nieźle się pokazał jak na jego pierwszy raz. Niestety musiał przegrać z Klocistą, który był w swojej rodzinnej wsi DC. Po tym dowiadujemy się, że Orton & Batek będą walczyć za 2 tyg. na PPV.

Morrison pokonnał Finlay'a i dumnie zmierza po IC title. Naszczęście nie było pałki w użyciu, a na dodatek i kurduplowi się dostało także same plusy.

Shawn & JBL - proponuję Ci pracę.... tragiczne oby HBK nie przyjął tej oferty bo naprawdę będzie shit roku.

Jednoręki Mysterio pyka Miz'a skomentuję krótko - hahaha Rey bohater dzieci supersilny widać też idzie po IC title.

John Cena vs. Kane - tragedia, znowu robią z niego terminatora - schodzi z ringu okłada Jericho, wchodzi dobija Kane'a, potem znowu łapie Jericho... wpada Rhodes oraz Manu a on nic 3 na 1 i dalej stoi. Na szczęście Orton uratował sytuację. Jednym słowem wielka lipa. Terminator is back to się dopiero zaczęło, a ja już mam dość.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

No więc od początku Pierwsza walka od razu pominięta po tym jak zobaczyłem jakiś nie przemyślanie zrobiony Tag Team który dostał pas. No więc kolejna walka Melina vs. Jillian. Nudy a chwile przed koncem najgorszym meczu dziewczyn Melina robi dobrego finiszera na Hall (tak jak tydzień temu). Później widzę Santino coś tam robi a po małej wpadce krzyczy jak jakaś Kelly Kelly. Póżniej jakiś koleś którego imienia nie pamiętam i Batista: coś tam SpineBuster, BatistaBomb i koniec akcji + jesze jakieś gatki z Ortonem (jeżeli dobrze zrozumiałem walka na PPV). Kolejne to Finlay vs. Morrison… tego i tego za bardzo nie lubię więc wynik mam gdzieś. Później Mysterio vs The Miss…. Tutaj wynik był jak dla mnie pewny i dobry. Na sam koniec Kane vs. Sina… Przez krótką chwilę Jasiek trochę oberwał a reszta to tragedia... Jeżeli WWE ma takie podejście do Ceny radzę mu dać Handpica 1 vs. 10 on byłby tymjedynym i oczywiście by wygrał .:)

No to ja też sobie pozwolę na moją opinie :)

Manu i Rhodes vs Kingston i CM Punk- Walka nudna aż do wejścia Kingstona, który pokazał bardzo ciekawy wrestling pod względem technicznym ,ale reszta tragedia.

Melina vs Jillian - Walka tragiczna! Tak jak większość walk div. Marella jak zwykle zrobił z siebie idiotę :)

Zigller vs Batista- Jak napisał przedmówca jak na debiut to nawet był udany, kto wie jak by się zakończył jak by nie trafił na 2 terminatora z RAW. Jak nas na to Batista przyzwyczaił przec całą walkę jest okładany, pod koniec wykonuję Batista Bomb i odlicza rywala do 3, żenujące.

Morisson vs Finlay- Morisson ponownie pokazał się z dobrej strony. Wygrał i to mnie cieszy, ale i tak nie możliwe jest, że dostanie pas, ponieważ Rey go zdobędzie, a dlaczego? Dzieci go kochają, a dzieci= ratingi ratingi= kasa kasa= zadowolony Vince

Propozycja JBL'a o współprace, czemu nie? HBK jako face robi sięnudny. A chciałbym go kiedyś obejrzeć w takiej roli, w jakiej wystąpił na No Mercy.

Cena vs Kane- Cena jako mistrz WHC to totalna porażka. Daje się całą walkę okładać, a pod koniec wykonuje nieziemskie FU po którym odliczył rywala do 3. Jedynie to co mi się w tym podobało to to, że po walce zrobili z Ceną to co zrobili.

Słabe raw

Mysterio vs Miz- Jak już pisałem wcześniej, możemy być pewni, że 619 zdobędzie pas. Prędzej czy później, ja jednak bym wolał później. Co do walki rewelacja to nie była.

Priceless vs Kingston i Punk, walka nie nadzwyczajna zwykła prosta tag team no może ten submission rhodnesa był interesująco wykonany, całkiem całkiem zawalczył manu jak na swoje warunki i śliczne wykończenie Priceless przez Kofiego

Batista vs. Jobberek jakiś chyba, jak to z joberami bywa choć spodziewałem się jeszcze szybszej walki niż ta a jednak było nawet fajne enziguri tego jobbera, pokazanie jaki to batista ma power i nara jobberku.

Morrison vs Finlay, nie lubi zbytnio walk finleja bo często opierają się one na hedlokach, ale patrze, iż morrison też walczy to pomyślałem, że przewinę te hedloki i obejrzę se, no kilka fajnych kopnięć morrisona, ale co to za chwyt był Finlaya, jak morrison upadł z drugiej liny na brzuch zabawne :8 finley nie był taki najgorszy lecz i tak morrison po fajnym kopniaku wygrał

Stephanie podoba mi się te takie okularki strasznie mnie kręcą

Mamy Main Event Kane vs WartośćTowaru, wynik był z góry wiadomy walka słaba, oczywiście terminator rozdupcył kane poprzez fu, następnie bohater Jasio poradził sobie z trzema przeciwnikami jaki on dobry chce być jak on muszę mieć jego czapkę tylko zły randi go potrzymał a fuj randi...

Słabe raw, oby te 3h raw było lepsze, ale zapewne tak będzie przecież będą fajne kategorie :evil:

Edytowane przez Gość

RAW nie było wcale takie złe

Speech Jericho, hmm ciekawy, ale już za dużo razy używa słowa "hipokryci"

Mike Knox nie wiem jakie WWE ma w obec niego plany ale ten gość mi się nie podoba, oczywiście wiedziałem że Misteriusz i tak będzie w ostateczności walczył

Walka Tag Teamowa bez fajerwerków, ale ważne, że była, bo jako mistrzowie Kofi i Punk mało ze sobą walczą.

Divy już chciałem przewinąć, ale patrze Marella komentatorem więc na pewno będzie ciekawie, Melina wygrała i zgłosiła oficjalny akces na #1 contender. Nie obchodzi mnie to jakoś bo poziom walk div w WWE jest żałosny, jedyna dobra wrestlerka, bo tak można ją nazwać to własnie Beth, akcja z Santino jak zwykle zabawna :)

JBL i HBK może być z tego shit, albo i coś fajnego, ja lubię JBL, dla mnie ma jeden z lepszych gimmickow w WWE

Doph Ziggler o dziwo nie został rozniesiony przez Batistę i pokazał się z dobrej strony, ale combo pt. spinebuster + batista bomb, jest nie zniszczalne :)

Morrison i Finlay dobra walka, a rezultat taki jak oczekiwałem

Miz kontra Rey, Rey pokazał jakim jest koksem i bohaterem że po mimo interwencji Knoxa wygrał, założe się że to własnie on zostanie IC, bo mówił że ten pas nosiły wielkie gwiazdy a on go nie miał i dla niego zaszczytem by było jak by mógł go nosić

ME, przebieg walki sam w sobie, taki jaki się wszyscy spodziewaliśmy John dostaje baty i jak feniks z popiołu wykonuje FU, dobrzę że dostał baty od 4 heeli, ale i tak martwi sytuacja, że nawet jak go 3 biło to on nadal stał niczym obrońca nieucisnionych

Nie moge się doczekać następnego RAW szczególnie pojedynku champ vs champ

• Styl:  Jasny

Skusiłem się na Rawa... a co mi szkodzi. Ogólnie gala nie była jakaś wyśmienita ale powiedzmy trzymała poziom

Początek - Wejście Jericho z publiki w otoczeniu ochroniarzy. Cały speech dobry a powiedział bym wręcz że bardzo dobry. Jericho świetnie wyśmiał to że jego fani mają zazwyczaj 10 i mniej lat... Pierwsza walka - średnia... Długo obijali Punka... Wpadł Kingston i po walce. Całość nie powaliła mnie na kolana wręcz uśpiła trochę. No ale tak to bywa na Rawach. Melina pokonuje Jillian... no bywa i tak... nie oglądałem tego bo divy w WWE jakoś mi nie podchodzą. Po walce całkiem śmieszna szopka z Santino. Heh... śmiesznie wyglądało jak spadał ;) Dla mnie Santino może nadal mieć taki gimmick jak ma... mnie to tam nie wadzi ;)

Dolph Ziggler? Kto to?! No dobra... przedstawił się chłopak ładnie... jest jakaś szansa że będzie dobry przy majku. Za wiele w ringu nie pokazał ale nawet mi się spodobał dlatego czekam na jego kolejną walkę z kimś ciekawszym bo Batek nie zrobił w tej walce kompletnie nic... 0! Kolejna walka Morrison vs. Finlay. Morrison jak zwykle pokazał kilka ciekawych akcji... walka dzięki niemu stała się nawet znośna... W następnej rundzie będzie walczył z CM Punkiem więc może być nawet ciekawie. Mysterio pokonuje Miza... hmm... cała ta "kontuzja" Reya wydaje się być tylko jakimś shitem... Rey coś tam próbował udawać podczas walki że go boli itp ale widać przy nie których akcjach że w ogóle na rękę nie zwracał uwagi. Wygrał z kontuzją - ŁAŁ! Jaki on supersilny! Zresztą osobiście wole jego niż Cene czy Batiste bo ten przynajmniej pokazuje jakieś ciekawe akcje w ringu. ME Cena vs. Kane. Kolejna znośna walka. Trochę przynudzała... tak... ale jak by się uprzeć... Po walce Manu i Rhodes próbują pomóc Jericho z Ceną ale ten się dzielnie broni! Jak on sprzedaje te punche! Kurde! Jaką on ma siłę! Ja cię!!!!! Ostatecznie interwencja Ortona uciszyła Cene. Pod koniec jakiś nie udany Walls of Jericho i raw się z nami żegna.

Tak... nie oszołomiła mnie jakoś ta gala ale jeśli komuś naprawdę bardzo się nudzi... Oglądajcie...

Moja Ocena: 5/10

Jedynie pierwszą walkę możnaby okreslić mianem niezłej reszta to... ehh... Dalej beka z Santino... i 'o dziwo' pozytywy flagowego show WWE się już skończyły... Został brud, smród i ubustwo. Chociaż nie, było jeszcze coś- reklama merchandise'u w wykonaniu DX. Kiedy mniej więcej w jej połowie zczaiłem, ze HBK parodiuje Westa zaczałem sikać ze śmiechu :D .. a jak zaczał nawijać o tym, jak cool jest te pudełko =))

Sam IC tournament rozwija sie ciekawie (i nie mam tu na mysli walk, które raczej ssą..) i praktycznie każdy poza Kingstonem ma równe szanse na pas... i co chyba najwazniejsze każdy potencjalny zwycięzca turnieju powinien bez trudu roznieść później Regala. A że i Punk, i 619, i Morrison to właściwie upper mid-card... to może w końcu nawiąże się jakaś ciekawa rywalizacja o ten tytuł i będzie można zorganizować walki 'godne' pojawienia się na PPV.

Za tydzień slammy awards... niech no zgadnę, kto zgarnie statuetkę superstar(entertainer) of the year... jupi!