Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GWF Friday Night PoweR! #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Kolejna gala GWF czyli wspólnego projektu Agatki(czyli jak by nie patrzeć mnie) oraz Danielssona. o!

Friday Night PoweR!

Jim Ross: Hello and welcome!

Don West: Dziś witamy państwa San Antonio w stanie Teksas! Czeka nas na pewno wiele emocji gdyż...

Jim Ross: Gdyż na dziś wieczór mamy zapowiedziane już dwie walki! Niesamowity Main Event którego zwycięzca zmierzy się na No Remorse z Edgem o pas Heavyweight

Don West: Oraz dziś odbędzie się swego rodzaju rewanż za ostatnią gale. Homicide vs. Brother Ray! Ta walka już niedługo a już teraz posłuchajmy co ma do powiedzenia The Rock.

Uderza theme The Rocka!

The Rock przy ogromnym cheerze wchodzi na ring.

Dwayne_Johnson.jpg

The Rock: Finally... The Rock is come back to... San Antonio!!! Jak wszyscy wiecie tydzień temu nie wygrałem walki kwalifikacyjnej! Co zrobiłem JR?

The Rock wskazuje palcem na Jima Rossa

Don West: huh... To chyba do Ciebie JR

Jim Ross: eee... Nie wygra...

The Rock: It doesn't matter what I do! Po prostu nie wygrałem! Mimo to The Rock i tak jest championem!! People Championem! Ale koniec owijania w bawełnę! Dlaczego The Rock nie wygrał?

Odpowiedź jest prosta! Dlatego że pewna osoba... Montel Vontavious Porter! Przypomnieć Ci coś?

Na titantronie pojawia się przypomnienie ostatniej gali gdy MVP uderza krzesełkiem Rocka.

The Rock: Yes... Dlatego właśnie The Rock nie wygrał! Przez tego...

Uderza theme MVP. Ten zmierza na ring w białym garniturze.

mvpppph8.jpg

MVP: Pan Rock mówi że to przeze mnie przegrał!... Jakie to straszne!... The Rock nie wygrał walki! Wiesz co Ci powiem Rock?! Nie wygrałeś tej walki i nie wygrasz też żadnej innej!

Dlatego że MVP tutaj jest! I to Mr. 305 jest przyszłością tej federacji! Nie żadna aktorzyna... Prawdziwy Ballin' superstar.

Słyszymy "I hear Voices" i na ring zmierza Randy Orton.

379px-Randy_Orton_One_Night_Stand_2007.jpg

Randy Orton: Poczekajcie panowie... hold on... Czegoś tu nie rozumiem... Ty, Montel Vontavious Porter ośmielasz się mówić do legendy tego biznesu, The Rocka takie słowa?

Look... On jest legendą! Nie to co Ty! Ale za to ja! Ja jestem 3 generation superstar! Najmłodszy w historii WWE Heavyweight Champion! I w końcu LegendKiller!

Mówiąc wolniej... Legend... Czyli The Rock... i Killer!

The Rock: Shut your mouth and know your role LegendJabroni! Ty też Montel Jabroni Porter! Zamknijcie się oboje! Sądzicie że jesteście w stanie pokonać mnie! Ok! Tonight! Live on PoweR!... The Rock is gonna whoop your cand...

Przerywa mu theme Karen Angle.

Karen wychodzi w towarzystwie Hulka Hogana!

006.jpg

Karen: Poczekajcie panowie... chyba zapomnieliście o czymś! To ja ustalam walki... Dlatego jeszcze dziś się nie zmierzycie! Zrobicie to podczas No Remorse! 30 listopada.

Tyle ode mnie.

Wszyscy patrzą na siebie zdziwieni. W końcu The Rock kopie w brzuch MVP i wykonuje Rock Bottom!

Jim Ross: Wow! Look Don! Rock Bottom! The Rock chyba odpłacił się za porażkę na poprzedniej gali!

Don West: Chyba tak! Ale uwaga!!

The Rock podnosi się ale gdy odwraca się w stronę Randego otrzymuje potężne RKO!

Jim Ross: Oh no... Randy Orton wychodzi zwycięsko!

Don West: Jakoś nie sadzę że tak będzie podczas ich walki

Jim Ross: Dlaczego!?

Don West: Sądzisz że pokona The Rocka? Ok... A my proszę państwa przenosimy się w tym momencie na backstage gdzie widzimy Yujiego Nagate!

Kamera przenosi się na backstage

JB: Hello! Moim dzisiejszym gościem jest Yuji Nagata! Debiutujący wrestler z Japoni!

Yuji Nagata: Konnichi wa!

JB: Kona... Konon... Koniu... Whatever... Powiedz mi jak się czujesz w GWF!

Yuji Nagata: oooo... Baardzo... Dob.. Dorz.. Dobzie... [Nagata z wyraźnymi problemami mówi w naszym języku]

JB: Powiedz mi Yuji... Dziś odbędzie się Twoja pierwsza walka. Twoim przeciwnikiem jest Petey Williams. Co o nim sądzisz.

Yuji Nagata: Petey... 大きさで区別されているのと同様に、雨氷も雨粒の大きさが! 着後は固体であり、付着前!

JB: Co on do cholery gada?

Yuji Nagata: eeee.... Sayonara

Nagata zostawia JBiego samego, ze zdziwioną miną.

Jim Ross: Cóż... JB ma chyba problemy ze zrozumieniem Yujiego...

Don West: Chyba tak... na to wygląda.

Jim Ross: Już za chwilę zobaczymy tą walkę a teraz zobaczymy krótkie promo zbliżającego się PPV - No Remorse

Don West: Let's see.

Pojawia się promo No Remorse.

Na ringu stoi już Petey Williams i czeka na swojego przeciwnika.

Słyszymy początki themu Yuji Nagaty - Mission Blow.

Garcia:Ten pojedynek odbędzie się na zasadach one fall! Przeciwnikiem stojącego już na ringu Peteya Williamsa będzie ważący 238 lb. Z Togane, Japan... Mr. IWGP... Yujiiii Naagaaaata!

Nagata.jpg

Słychać gong

Końcówka:

Kilka punchy ze strony Peteya. Widać że Nagata jest już wykończony. Teraz Williams podnosi Nagate i mamy Cradle DDT!

1...

Kick out!

Petey znów szybko podnosi Nagate, irish whip od lin i leg lariat! Williams podnosi Nagate i szykuje nam sie Canadian Destroyers! Ale Yuji Nagata odpycha Peteya.

Williams się odwraca i Roundhouse kick!! Petey podnosi się i... Enzuigiri! cover

1...

2...

Rope Break!

Nagata podnosi Peteya i sprzedaje kilka stiffowych kopniaków! Teraz próbuje wykonać Shining wizard ale Williams odchodzi i Nagata nie trafia. Williams podnosi Nagate Canadian Legsweep!

Teraz szykuje nam się Canadian Destroyer! Yes! Cover!

1...

2...

3...

Jim Ross: This is end! Koniec pojedynku!

Don West: Walka zakończyła się zwycięstwem Peteya ale oboje podali sobie jak widzieliśmy ręce.

Jim Ross: Tak! Bardzo dobre zachowanie!

Don West: A teraz przenieśmy się na backstage gdzie JB stoi z Hulkiem Hoganem.

Na backstage stoi JB z Hulkiem Hoganem.

JB: Proszę państwa! Moim kolejnym gościem jest Hulk Hogan!

Hogan: Welcome brother!

JB: Więc... Tydzień temu widzieliśmy że Kurt Angle nie szanuje Cię zbyt bardzo... Dziś będziesz special enforcer w jego walce. Możemy liczyć na to że będziesz dobrze pilnował aby podczas walki nie zdarzyło się nic nieprzepisowego?

Hogan: Oh brother! Pytasz mnie o takie rzeczy!? Of Course! Widzieliśmy nie raz że Kurt nie walczy zbyt uczciwie... Dlatego ja przypilnuję porządku aby milion hulkamaniacs mogli zobaczyć czysty wrestling!

JB: Huh... Ja również mam taką nadzieję! Dzięki Hulk!

Kamera przenosi się w inne miejsce na backstage. Widzimy Edga który stoi z Randym Ortonem.

Edge: ...i mówisz? Nieee... To nie wyjdzie. Poza tym ja niedługo będę walczył o pas... Nie mam czasu na to...

Orton: Damn. Look. Nie pamiętasz jak w WWE niszczyliśmy wszystkich? Rated RKO... Byliśmy najlepsi...

Edge: Posłuchaj mnie... Już 30 listopada będę GWF Heavyweight championem! Nie będę mógł tej gali walczyć o pas Tag! Jeśli chcesz mojej pomocy zawsze możesz na nią liczyć!

Orton: Ok, dude. See ya

Randy Orton odchodzi.

Reklamy

Jim Ross: So... po raz kolejny witamy się z państwem na Friday Night PoweR!

Don West: Yes! Za nami pierwsze emocje a już za chwile zobaczymy walkę Brother Ray vs. Homicide.

Jim Ross: Oh yes! Tydzień temu widzieliśmy jak nie przerzpisowo Team 3D wygrało z LAX

Don West: Pytanie czy dziś Homicide odegra się za tę porażkę.

Jim Ross: No właśnie... Zobaczmy. Na ringu stoi JB

JB: Na dziś zaplanowana była walka Brother Ray vs. Homicide. Niestety Homicide, po 3D na stół dziś nie może walczyć [Cichy Heat]. Zastąpi go jego partner z LAX… Heeeeeernandez

Uderza theme LAX

Garcia: Ten pojedynek odbędzie się na zasadach one fall… Jako pierwszy… From Houston, Texas, ważący 295 lb… Reprezentujący LAX! Hotstuff Heeeernandez!

200px-HernandezLockdown.jpg

Jim Ross: Don, to jest wielki wrestler!

Don West: Owszem… Ale zmierzy się z równie wielkim…

Garcia: Oraz jego przeciwnik... Z New York, New York... Ważący 310 lb! Reprezentujący Team 3D Broother Raaay!

7383907_240X180.jpg

Jim Ross: Wow!

Don West: O nim właśnie mówiłem!

Jim Ross: Zobaczymy.

Słychać Gong

Końcówka:

Hernandez nadal obija Brother Raya. Jak zresztą przez cały pojedynek. Irish whip od lin i Spinebuster! Teraz podnosi Raya i Overhead gutwrench backbreaker drop!

1...

2...

kick out!

Harnandez ściąga koszulkę, zarzuca ją na głowę Raya po czym przerzuca go! Teraz wchodzi na narożnik! Splash on Brother Ray! Podnosi go ale Ray reversuje i sprzedaje kilka Bionic elbow!

Ale Hernandez unika kolejnego ciosu i kopie Raya w brzuch! Szykuje nam się Border Toss! Wooow! Hernandez podnosi Raya i Border Toss!!!! cover

1...

2...

Liczenie przerywa Devon! Sędzia każe bić w gong. Teraz Devon przez chwile sam kopał Hernandeza ale po chwili dołączył do niego! Teraz oboje kopią i obijają Hernandeza! Podnoszą go i... 3D! Devon schodzi po stół!

W chwili gdy Ray jest sam na ringu wbiega The Rock! Kilka szybkich punchy i Ray poza ringiem! Teraz wchodzi Devon i nadziewa się na but Rocka. Teraz co się szykuje? Rock Bottom! Devon leży bez ruchu!

Jim Ross: Co tu się stało!

Don West: Nie mam pojęcia! Hernandez wygrał przez DQ ale jak widzieliśmy Team 3D też dostało spore lanie!

Jim Ross: Jak bz nie patrzeć przez całą walkę przeważał Hernandez!

Don West: Racja. Tylko co tu robi Rock!?

Jim Ross: Nie pytaj mnie! Ja nie wiem!

Don West: A teraz przenieśmy się na backstage. Razem z Abyssem jest JB

Backstage

JB: Moim kolejnym, ostatnim dziś gościem jest Abyss. Abyss... powie...

Abyss: JB... JB... JB... My name is Chris... Nie wiem o co chciałeś zapytać ale powiem... że co raz bardziej... widze siebie... jako championa.

JB: Na pewno masz wielkie szanse.

Abyss: Of course.... Mam szanse... mam szanse...

JB: Powiedz Chirs, czy gdyby walka o no.1 contender była np hardcore matchem...

Abyss: [zaczyna wyrywać sobie włosy z głowy] Nie mów mi tego słowa... hardcore... wraaaaaaaaa [przerażliwy krzyk]

JB: uhhh...

Abyss: JB... gdy byłem w szpitalu... teraz wiem... hardcore jest nie dobry... Muszę się od tego chronić... Ale Chris chciał by...

JB: what? Co chciał byś?

Abyss: Zobaczysz...

Abyss odchodzi.

Kamera przenosi się na komentatorów.

Jim Ross: Proszę państwa... it's time... for main event!

Don West: Tak! Niesamowite emocje. Zobaczmy:

Gracia: Ostatnia walka dzisiejszego wieczoru to single match! Na początku przywitajcie państwo Special Enforcer tego pojedynku - Hulk Hoogan!

Uderza theme Hulka Hogana.

Hulk Wchodzi I siada na wyznaczonym dla niego miejscu przy barierkach.

hulk-hogan-interview-20050701022156.jpg

Słyszymy początki themu Kurta Angle'a

KurtAngle.jpg

Garcia: Jako pierwszy: From Pittsburgh, Pennsylvania... Weight in 220 lb! Kuurt Angle!

Theme Umagi

Umaga.jpg

Garcia: Oraz jego przeciwnik. Z The Isle of Samoa... Ważący 350 lb! Uuuuuuumaga!

Rozbrzmiewa początek themu Abyssa

Garcia: I ich przeciwnik. Ważący 350 lb! The Monster... Abyss!!!

abyss1.jpg

Końcówka:

Umaga leży gdzieś w narożniku a Kurt Angle obija Abyssa. Punch, puch, punch... Teraz Kurt podnosi Abyssa i mocny low kick. Kilka kolejnyk i Abyss zaczyna mieć problemy z chodzeniem.

Teraz Kurt próbuje kopnąć Abyssa w twarz ale Abyss odsuwa się i noga Kurta grzężnie w narożniku. Nagle z tyłu podbiega do niego Umaga! What a splas on Kurt!

Noga Kurta prawie się złamała. Teraz Umaga wchodzi na narożnik i kolejny splash! cover

1...

2...

Abyss przerywa liczenie. Umaga wstaje i nadziewa się na spear ze strony Abyssa. Teraz Monster podnosi Kurta i... Shock Treatment! wooow! Kurt zachowuje się teraz jak porażony prądem!

Ztacza się z ringu. Teraz Abyss podchodzi do Umagi. Próba Chokeslamu ale Umaga reversuje kopiąc Abyssa w brzuch. Teraz Savate kick. I Reverse STO! Wow!

1...

2...

Kick out!

Umaga wchodzi na narożnik i mamy HUGE Diving headbutt! Umaga podnosi Abyssa i szykuje się Samoan Spike. Ale Kurt Angle wbiega z krzesełkiem na ring! Chair shot?! No!!

Na ring wbiega Hulk Hogan! Mamy brawl pomiędzy Hulkiem a Kurtem! Hulk wyrzuca Kurta poza ring i brawl przenosi się na backstage. Kamera już nie widzi tego co tam się dzieje. A tym czasem Abyss kontruje potęznymi punchami.

Irish Whip na narożnik i Running corner body splash! Umaga idzie chwiejnym krokiem i Sidewalk slam form Abyss! Ten potwór ma siłę! Teraz Irish whip od lin i BLACK HOLE SLAM! cover

1...

2...

3...

Garcia: Oto zwycięzca... The Monster... Abyss!!

Jim Ross: Mamy drugiego contendera! Na No Remorse zobaczymy Abyss vs Edge o pas!

Don West: Yes! Czekają nas niesamowite emocje... hold on... Czy to nie Egde?!

Jim Ross: Tak! Edge wbiega na ring...

Abyss się odwraca i Spear from Edge!

Jim Ross: Edge górą przed pojedynkiem o pas!

Don West: Owszem... ale jak będzie na No Remorse?

Jim Ross: Przekonamy się.

Don West: Tym czasem my z państwem się żegnamy.

Jim Ross: Do zobaczenia 30 listopada

Don West: Do zobaczenia.

PoweR! schodzi z anteny

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hhynagata

1

• John_Cena_FU

1

• Danielsson56

1

• Archer93

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Bardzo fajna gala , cieszy mnie że pomysł nie upadł i jest dalej ciągnięty. Dobre rozwiązania feudów , trzymające w niepewności jak np. ten z Rated RKO - czekam na następną gale aby zobaczyć co z tego wyjdzie.

大きさで区別されているのと同様に、雨氷も雨粒の大きさが! 着後は固体であり、付着前!

Ta wypowiedź była jedną z lepszych jaką słyszałem ;) .

Czekam na następną gale.

Nice, homie... ; ] Bardzo fajna, ciekawa gala, miło się czytało, kilka fajnych segmentów, walki nie przynudzały, więc jest ok. Good job! :)

Świetnie Wam idzie. Mamy kolejnych potentatów do pisania WSF!

Zróbcie jakąś walkę z Big Showem.. :P i będzie gód!

Miło się czyta i płynnie a to duży plus.

rvwzyx.jpg