Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 05/12/08 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

Non-tilte match

Edge© pokonał Kung Fu Nakiego

Match 2

Non-tilte match

Maria pokonała Michelle McCool©

Match 3

Gregory Helms pokonał MVP

Match4

Gauntlet match

Triple H & Jeff Hardy pokonali Curta Hawkinsa & Zacka Rydera

Match 5

Gauntlet match

Triple H & Jeff Hardy vs Miz & Morrison - no contest

Match 6

Matt Hardy pokonał Chavo Guerrero przez DQ

Match 7

Steel Cage Match

The Undertaker pokonał The Big Showa
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• CezarMVP

1

• badziewiarz

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Edge vs. Kung Fu Naki, paskudnie Edge wygląda jako Champ, ta broda i nie za duże mięśnie... to teraz coś o walce na celu miała pokazać, że Edge bo takich batach potrafi wstać i wygrać... słabiutko ta jego poprawianie włosów także mnie denerwuje.

Maria vs. Michelle McCool, nie przepadam za walkami kobiet, ale obejrzałem ich entrance i końcówkę walki, żeby zobaczyć kto wygrał, może w tej wygranej wypatrywać szansy Marii na Divas Champion.

Mvp vs Hurricane Helms, fajnie Helms powrócił walka nie była najgorsza, Mvp fajnie wykonał kicka na Helmsie. Mvp musiał przegrać no i Hurricane ma fajny finisher, chociaż z tymi włosami, dobra wystarczy, że Edga się czepiam...

Triple H i Jeff Hardy, pierwsza walka raczej łagodna szybkie pedigree i po Edgeheadsach...

Drugi pojedynek można zaliczyć do lepszych, Miz i Morrison pokazali się z dobrej strony, myślałem, że walka będzie taka jak pierwsza ale nie jednak coś się w niej wydarzyło kilka ciekawych akcji lecz no contest, bo Triple H i Jeff Hardy zaczęli ze sobą walczyć, a to troszkę źle wróży bo to może oznaczać, że na armageddonie będą się okładać, do tej pory aż jeden padnie i Edge wykona spear, no ale pożyjemy zobaczymy...

Chavo vs. Matt, pomyślałem po cholera dwóch zawodników ECW walczy na SD, ale w końcówce walki wszystko się mi przypomniało i Kozlov zniszczył Hardego, a co do Hardego to on porusza się jakby był superheavy wieghtem, taki ułom...

Big Show vs. Grabarz, walka bardzo słaba, i do tego Taker oberwał nie chcąco od Big Showa kolanami. Brak Krwi to naprawdę duży minus tej walki, nawet w końcówce zabarkowało krwi po tym jak Taker zrobił Golopade... Nie mogę patrzeć na ten feud Takerowi już wysiadają kolana walczy coraz gorzej i jeszcze dali mu do feudu Big Slowa, po za tym te obrzydliwie krzyki Vickie kiedy to Taker złapie ją za gardło, czy "teleportowanie" ludzi do siebie przez Taker'a, naprawdę feud skierowany do WWE Kids...

• Reputacja:   1

Edge vs. Kung Fu Naki, paskudnie Edge wygląda jako Champ, ta broda i nie za duże mięśnie

Co mają do tego mięśnie? czy to, że jest się mistrzem odrazu równa się tym, że trzeba mieć mięśnie?

Triple H też paskudnie wygląda jako champ ma duży nos no i ta broda.....

ta jego poprawianie włosów także mnie denerwuje

Co ma biegać z włosami w oczach albo w ustach?

Co do SD!

Edge vs. Funaki po tym kicku w wykonaniu japończyka myślałem, że to koniec, ale naszczęście tak nie było. Operatorzy się teraz wycwanili i w momencie spear'a kamera podjeżdża tak blisko, że ogólnego wykonania nie widać. Pierwsza walka Edge'a na SD od powrótu i zwycięstwo - to było wiadomo.

Maria vs. McCool - walki nie oglądałem, zwycięstwo Mari dziwi. Przy okazji są bardziej utalentowane w ringu które zasługują na ten pas niż ona.

Helms vs. MVP - kolejna porażka Montela podkręcamy licznik. Publika jakoś super nie reagowała na Helmsa wydawało się tak jak by ten aplauz był puszczony z taśmy osobno. Walka nieciekawa - nic nadzwyczajnego.

HHH & Hardy vs. Przydupasy Edge'a skoro Edge i Vicky są znowu razem myślałem, że pomogą byłym współpracownikom ale nie, przydupasy zostały rzucone na pożarcie dwóm panom H. Następnie wpadli Miz & Morrison. Sporo czasu maltretowanie Triple'a, ale tak w sumie to tylko Morrison miał tam jaki przebłysk bo Miz to raczej tylko krzyczał coś do publiki. Dobrze rozwiązali to z tą końcówką Hardy i Triple zajeli się sobą. Potem jeszcze scena w biurze Vicky gdzie również pewnie "przypadkowo" się spotkali.

Matt vs. Chavo - tutaj też nudy Matt od dawna nie pokazuje nic ciekawego zresztą Chavo podobnie. Zastanawia wejście Kozlova czy to jednorazowe? czy rusek rzuca się na ECW title w ramach tego, że niedostał pasa WWE.

Steel Cage Match - Tutaj też skromnie, brakowało np. czokslema z góry jak już stali (Taker miał ułatwione zadanie), a tak po za tym to lipa. Zwycięstwo rolnika na koniec język tyle.

No i kamerka Kaliego - proszę pocierpiał kilka edycji, a teraz dostał prezent :D

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Hello again welcome to Friday Night Smackdown!

1) Edge w/ Vickie Guerrero vs Kung Fu-Naki

Seria ciosów Funakiego i DDT z górnej liny. 1..2.. kick out. Próby pinu 1..2.. dalej nie! Edge wynosi go ale Funaki wykonuje bulldoga, teraz FunaKick! (tak sobie wymyśliłem) 1..2..3! Nie! Edge wstaje i big boot. Czeka, jakby na speara... i mamy. 1..2..3! Pierwsza wygrana walka Edge'a na SD! po powrocie. Do ringu przychodzi Vickie i prosi o brawa dla ich nowego WWE championa. Jestem z ciebie taka dumna, to tak dobrze mieć cię znowu w SmackDownie. Twoja walka dziś znaczy tylko jedno, skoro ty dziś walczysz, to czemu Jeff i Triple H nie? Dziś razem w teamie, będą walczyli w Gauntlet Matchu. Najpierw z jednym tag teamem, potem z drugim. Ale jedyne wyjście to porażka Jeffa i Huntera.

2) Michelle McCool vs Maria

Zwarcie i STO by Michelle. Teraz headlock, Maria próbuje wyjść ale zostaje powalona shoulder blockiem. 1..2. kick out. Irish whip i wejścia barkiem w narożniku. Teraz obrywa głową w narożniku, ale Maria usuwa się. Poddusza nogą Michelle, ale ta kontruje. Co za dropkick w głowę. Teraz scissors and sleeper hold! Maria powoli wstaje i mini stunner. Kontra w narożniku i clothesline. Próba bulldoga, MIchelle wykończy Marie..... nie roll up! 1..2..3!

3) MVP vs Hurricane Helms

Na ringu stoi Montel Vontavius Porter. Jeśli wiecie, nie mam szczęścia, przez to nie mogłem wygrać żadnej walki. Nie mogłem kupić prezentów.Ale dziś, to się nie powtórzy. Jedna rzecz która mnie teraz obchodzi to, to co czyni mnie M.V.P. Na ring zmierza Hurricane Helms! Co za powrót!

MVP wykonuje scoopslam, a następnie headlock. Irish whip i shoulder block. Helms kontruje arm dragiem. Irish whip i kolejny arm drag. MVP wyrzuca go z ringu swoim kopnięciem. Teraz snapmare i chwyt subimissionowy. Ciosy kolanem ale clothesline by Hurricane. Łokieć w narożniku i crossbody. Czeka na MVP, rozbieg, ale MVP powala clotheslinem. Czy będzie Playmaker? Nie mamy neckbreaker by Helms. Na koniec piękny Shining Wizard! 1..2..3

Na backstage'u Jeff i HHH kłócą się. Ale proszą się na wzajem o dobrą współpracę.

4) Triple H & Jeff Hardy vs Hawkins & Ryder / Miz & Morrison

W ringu Jeff i Hawkins. Curt atakuje Jeffa w narożniku ale mamy irish whip. Seria ciosów i whisper in the wind! Kłótnia i niechciana zmiana z HHH. Jednak mamy spinebuster i Pedigree na pokaz. Jeff też pokazuje co nieco i Swanton. Pierwsza walka wygrana, "koledzy" zaczynają sprzeczkę ale słyszymy...

This Ain't No Make Believe - Miz i Morrison w ringu. HHH wykonuje suplex na Mizie. 1..2.. kick out. Zmiana z Jeffem i podwójna akcja. Irish whip i splash w narożniku. 1..2. kick out. W ringu Morrison. Zmiana z HHH i potężny prawy. Arm whip i dźwignia na lewą ręke. Zmiana z Jeffem, seria kopów i scoop slam. Leg drop i pin. 1..2.. kick out. Zmiana z HHH. Irish whip ale Miz wystawia nogę. John obrywa kolanem a Miz wylatuje z ringu. HHH otrzymuje potęzne Enzuiguri z 2 liny. Zmiana z Mizem, ataki w narożniku i clothesline. Podwójna akcja i gutbuster. Morrison trzyma Tripla w chinlocku. Zmiana z Mizem i teraz on trzyma w uchwycie Game'a. HHH wynosi Miza i back suplex! Miz atakuje ale nie trafia clotheslinem. Zmiana z Jeffem. Elbow attack i Gutbuster Suplex! Dropkick w narożniku! 1..2.. Morrison przerywa. HHH wyrzuca go. A Hardy wykonuje crossbody na HHH, Mizie i Morrisonie za ringiem! HHH atakuje Jeffa o schody i barierę. Teraz Tripel obrywa schodami. Sędziowie rozdielają ich i mamy DQ.

Widzimy Vickie i Edge. To świetnie, że HHH i Jeff pobili się na wzajem. Tak tęskniłam... Jeff wbija do nich i pyta się kto chciał go widzieć. Przychodzi też HHH i walczą w gabinecie Vickie.

5) Matt Hardy vs Chavo Guerrero

Zwarcie, próba sił, arm drag ale Chavo ładnie wyskakuje. Hardy powala go clotheslinem, shoulder block, elbow drop. 1..2. kick out. Clothesline i bulldoh z narożnika. Chavo wstaje i back suplex. Ciosy w narożniku, irish whip ale Matt kontruje. Scoopslam, wchodzi na narożnik i elbow attack. 1..2 kick out. Trzyma Chava, czy będzie Side Effect? Nie dropkick. Uppercut, ale Hardy irish whipuje i backbody drop..... Na ring wchodzi Kozlov i "rozwala" Matta.

6) Khali Kiss Cam (wersja mikołajowa)

Khali jako mikołaj, a Eve jako elf. :D Eve, współczuje ci.

http://pl.youtube.com/watch?v=pTfHIXPHg7I

7) The Undertaker vs Big Show

Seria ataków strikingowych i side slam ze strony Big Slowa. Znów striking i suplex by Show. Show na górnej linie ale swoją wielką dupą nie trafia w Takera. Dalsze ataki Big Showa na Takera, a teraz obrywa kratą. Taker się przebudza i teraz on atakuje. (naprawdę nie mam co opisywać bo oni się tylko leją i irish whipują) Teraz irish whip, flying clothesline i leg drop. 1..2.. kick out. Super plex na Deadmanie. Big Show wchodzi na górę... i równie wolno z niej spada. Taker wchodzi na górną linę ale niestety nie trafia leg dropem. Wstają i DDT na Szole. Taker wstaje próba Chokeslamu, ale mamy chokeslam na Takerze! 1..2. kick out. Seria ciosów i potęzny prawy w twarz Takera. Jeszcze próba chokeslamu, ale jest GOGOPLATA phi.. Devils Triangle! Koniec...

-------------------------------------------------------------------------------

Zdjęcia potem bo przecież sam raport ważniejszy.

Bardzo ciekawe SD, z świetnym maint eventem, lecz myślę, że z późniejszym czasem Vickie znowu zabroni Takerowi używać Triangle Choke z obawą o zdrowie Edge. Co do innych walk to:

MVP vs Helms- Kolejna przegrana walka przez byłego mistrza USA, jednak plotki o pushu dla MVP nie sprawdziły się, lecz może dostanie, ale w późniejszym czasie. Kolejna 4 porażka MVP w kolejnej walce, którą jednak powinien wygrać.

Edge vs Kung Fu Naki- Ciekawa walka Kung fu naki udowadnia, że jest dobrym wrestlerem, który posiada potencjał wygrania z takim zawodnikiem jak Edge, ale ostatecznie przegrał, po spearze. Edge nie jest jeszcze w życiowej formie.

Maria vs McCool- Słaby pojedynek, który wygrała Maria, czyżby celowała w pas?

Triple H i Jeff Hardy vs Morrison i Miz- Żenująca walka z żenującym zakończeniem, w trakcie walki HHH zaatakował Jeffa w co nie potrzebnie interweniowała ochrona bo było by bardzo ciekawie, znakomicie zapowiada się ten feud. Ostatecznie wygrał "najlepszy team XXI wieku" poprzez wyliczenie ringowe.

Matt Hardy vs Chavo Geurrero- Bardzo ciekawa walka w której w trakcie nie potrzebnie interwerniował Kozlov. Czyżby zapowiadał się feud Matta z Rosjaninem? Najbardziej zdziwiło mnie to, że swojemu bratu nie pomógł Jeff.