Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ Styles, Samoa Joe i... ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

TNA Final Resolution zbliża się wielkimi krokami. Jak na razie znamy cztery walki na tą PPV: ODB vs. Sharmell, Feast or Fired, Kurt Angle vs. Rhino i... 8 man tag team match o TNA World Heavyweight Championship. Jak za pewne zauważyliście właśnie na tej ostatniej pozycji będzie się skupiał mój pierwszy temat po dłuuuugiej przerwie po dyskusji, dlatego właśnie proszę o Waszą wyrozumiałość :) .

Cóż, jak na razie poznaliśmy sześciu uczestników tej walki: Sting, Kevin Nash, Scott Steiner, Booker T reprezentujący Main Event Mafię oraz Samoa Joe i AJ Styles z TNA Originalsów. Oprócz tego razem z AJ Styles'em oraz Samoa Joe znajdą się ich mystery partnerzy. Pytanie brzmi: Kto nimi będzie? Ja osobiście rozważam kilka opcji:

daniels2.pngChristopher Daniels. Wymyśliłem sobie taki "scenariusz" : Curry Man zostaje zwolnoiny w FoF, a Daniels z hukiem debiutuje na tej samej gali mając dwa występy na dobry początek. Wydaje mi się to całkiem logiczne, i myślę, że jest to jedna z bardziej prawdopodobnych opcji. Prawdopodobność: bardzo duża.

suicide.pngSuicide, czyli rzekome alter-ego Kaza. Debiut miał mieć już na steel asylum bodajże, lecz z powodu pogorszenia się jego stanu zdrowia - niestety nie wystąpił w tej walce. Kazarian ostatnio pojawia się na backstage różnych gal, powoli wraca do zdrowia, to wszystko wskazuje chyba na rychły powrót tego wrestlera do TNA. Prawdopodobność: bardzo duża.

t3d.pngTeam 3D. Zagraniczne fora i portale informacyjne uwzględniały taką możliwość, co wg. mnie również nie jest wykluczone. Dudleyz niezależnie od tego, gdzie są wszędzie są uwielbiani, ostatnio w moim odczuciu coraz mniej "heelują" przy mikrofonie no i... jak dla mnie pasują do obu stajni, więc nie byłoby dla mnie zaskoczeniem, jeśli do którejś dołączą ;) . Face - turn 3D? Wg. mnie może być, onie sprawdzają się we wszystkich rolach. Prawdopodobność: bardzo duża.

wwe.pngZwolniony wrestler z WWE. Ostatnio największa konkurencja Total Nonstop Action zwolniła naprawdę sporo utalentowanych zawodników takich jak np. Super Crazy, Paul London, Elijah Burke, czy Shannon Moore, którzy napewno znaleźliby swoje miejsce w TNA. No cóż, nic więcej raczej nie mogę napisać, ale myślę, że raczej każdy z tych wrestlerów szuka swojego nowego domu. Prawdopodobność: spora.

kaz.pngKaz w sumie to chyba wszystko co miałem do powiedzenia o tym wrestlerze powiedziałem w punkcie "Suicide"... wg. mnie po tym jak został "zwolniony", jego powrót byłby bardziej możliwy właśnie w gimmicku Suicide'a. Prawdopodobność: średnia.

cc.pngChristian Cage. Instant Classic... jego sytuacja nadal jest nieznana. Ja osobiście nie mam pojęcia, którą organizację wybierza CC. Ostatnio pojawił się 2 iMPACT'y temu, gdzie został doszczętnie pobity przez MEM. Ogólnie cała ta sytuacja może się wydawać podejrzana, ponieważ jedna z czołowych postaci z TNA ostatnio pojawia się bardzo rzadko. Myślę, że może to jednak doprowadzić do dołączenia Capitana Charismy do TNA Originals, do AJ'a i Joe, jednocześnie dostania mocarnego pushu, który TNA obiecałoby mu na nowym kontrakcie. Oczywiście to wszystko tylko moje spekulacje, ale uważam, że ta opcja jest średnio prawdopodobna.

mmg.pngMotor City Machineguns. Można pospekulować trochę na ich temat - kompletnie nie wiadomo, co chce z nimi zrobić TNA. Z jednej strony heeli - obrażanie Foleya i innych wrestlerów, z drugiej strony - face'ów - wciąż przybijają publiczności piątki, nie wykonują jeszcze low blow'ów, czy eye poke'ów. Jest jeszcze trzecia możliwość, a mianowicie - rozpad MMG. Chyba każdy zauważył jak się zachowuje Alex Shelley - chamski, arogancki, zadufany w sobie. Chris Sabin natomiast taki nie jest. Ogólnie mało pojawia się przy mikrofonie, więc raczej nie można wywnioskować coś więcej. No i... [uWAGA, SPOILER iMPACT'a 27.11.2008):

Alex Shelley przegrał Turkey Bowl zakładając jednocześnie strój indyka, nie wiadomo, jak zareaguje na to jego tag team partner, możliwe, że go wyśmieje, co sprowokuje sprzeczkę i rozpad Machinegunsów

Prawdopodobność: średnia.

rvd.pngRob Van Dam... no dobra, tutaj muszę przyznać, że ponisłem się mojej fantazji :D . Jednak wszystko wskazuje, że Rob przygotowywuje się na powrót do pro wrestlingu: gościnne występy w Indys'ach, czy Hulk Hogan's CCW. Z tego co wiem jego priorytetem jest właśnie federacja Jarrett'a. Z tego co widziałe RVD jest w niezłej formie. Prawdopodobność: znikoma

Są to tylko moję domysły, z którymi nie musicie się zgadzać. Jest tu tylko 8 propozycji, więc chciałbym, żebyście podzielili sie swoimi spekulacjami na ten temat. Wg. mnie najbardziej prawdopodobna opcja to Suicide i Chris Daniels. No cóż, pytań pomocniczych nie ma - liczę na to, że odpowiedzi w tym temacie nie będą składać się tylko z trzech zdań ;) .

Oczywiście zapraszam wszystkich do wymiany poglądów, dyskusji, rozwijania tematu i innych takich dupereli

:P
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Gabislaw

2

• kaziu

2

• Danielsson56

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Większość propozycji wydaje się być prawdopodobna. Ale po kolei:

Christopher Daniels. Wymyśliłem sobie taki "scenariusz" : Curry Man zostaje zwolnoiny w FoF, a Daniels z hukiem debiutuje na tej samej gali mając dwa występy na dobry początek. Wydaje mi się to całkiem logiczne, i myślę, że jest to jedna z bardziej prawdopodobnych opcji. Prawdopodobność: bardzo duża.

Również z przyjemnością zobaczyłbym Chrisa Danielsa w main eventcie, jednak nie zapominaj, że wyniki Feast or Fired ogłaszane są dopiero na następnych tygodniówkach, toteż: zamiana Curry Man - Fallen Angel, na jednej gali, jest niemożliwa.

Suicide, czyli rzekome alter-ego Kaza. Debiut miał mieć już na steel asylum bodajże, lecz z powodu pogorszenia się jego stanu zdrowia - niestety nie wystąpił w tej walce. Kazarian ostatnio pojawia się na backstage różnych gal, powoli wraca do zdrowia, to wszystko wskazuje chyba na rychły powrót tego wrestlera do TNA. Prawdopodobność: bardzo duża.

Kaza mogłeś potraktować jako Suicide'a, to żadna niespodzianka obecnie, że wcieli się w tą postać, a co za tym idzie jego powrót w starym gimmicku jest niemożliwy. Co do jego udziału w main eventcie - fajnie by było, jednak praktycznie jego obecność tam nie ma większego sensu, ponieważ wydaje się być w ogóle nie związany z tym storyline.

Zwolniony wrestler z WWE. Ostatnio największa konkurencja Total Nonstop Action zwolniła naprawdę sporo utalentowanych zawodników takich jak np. Super Crazy, Paul London, Elijah Burke, czy Shannon Moore, którzy napewno znaleźliby swoje miejsce w TNA. No cóż, nic więcej raczej nie mogę napisać, ale myślę, że raczej każdy z tych wrestlerów szuka swojego nowego domu. Prawdopodobność: spora.

Jak mówi nazwa zespołu - TNA Oryginals, czy jak kto woli...

Frontline

raczej nie jest to miejsce dla byłych pracowników WWE, a przynajmniej tych świeżo przybyłych do federacji.

Christian Cage. Instant Classic... jego sytuacja nadal jest nieznana. Ja osobiście nie mam pojęcia, którą organizację wybierza CC. Ostatnio pojawił się 2 iMPACT'y temu, gdzie został doszczętnie pobity przez MEM. Ogólnie cała ta sytuacja może się wydawać podejrzana, ponieważ jedna z czołowych postaci z TNA ostatnio pojawia się bardzo rzadko. Myślę, że może to jednak doprowadzić do dołączenia Capitana Charismy do TNA Originals, do AJ'a i Joe, jednocześnie dostania mocarnego pushu, który TNA obiecałoby mu na nowym kontrakcie. Oczywiście to wszystko tylko moje spekulacje, ale uważam, że ta opcja jest średnio prawdopodobna.

Moim zdaniem - bardzo prawdopodobna. Jedynym warunkiem jest tylko jego kontrakt, jeżeli go odnowi, to rola tajemniczego partnera pasuje do jego rzekomego storyline'u zemsty na MEM jak znalazł.

Celowo ominąłem Team 3D. Czytając tapingi iMPACT! widać, że prawdopodobnie odegrają w końcu jakąś rolę w tym storyline. Nie twierdzę, że dołączą do AJ Styles'a i Samoa Joe (inaczej nie rozważałbym innych opcji), ale jest to najbardziej możliwą obecnie opcją.

Najs topic, Gabisław. :)

• Styl:  Klasyczny

Christopher Daniels - całkiem , całkiem sobie to obmyśliłeś , bo dla mnie Fallen Angel > Curry Man . Chciałbym zobaczyć Christophera Danielsa w ringu . Ale tak jak napisał IIL wyniki są dopiero na następnych tygodniówkach , więc raczej niemożliwe .

Suicide - Kaz w starym gimmicku raczej nie wróci , Suicide miał już zadebiutować , ale i teraz jest dobra okazja , więc całkiem możliwe .

Zwolniony wrestler z WWE - W końcu to stajnia jeszcze " Originalsów " więc raczej mało prawdopodobne , choć swoją drogą takich wrestlerów jak Paul London czy Super Crazy z chęcią bym zobaczył w TNA ; ]

Christian Cage - z "instant classic'iem" jest taki problem , że nie wiadomo czy przeszedł w końcu do WWE ( nawet podobno brandy się o niego już biją ) czy został w TNA . Dużo osób spekulowało , że dojdzie do SD! i powróci wraz z Edgem jaki E&C , jednak Edge już zadebiutował , więc przejście CC do WWE staje się dla mnie coraz mniej prawdopodobne . Ta opcja jest jak najbardziej możliwa , dodając aspekt "zemsty" nad MEM .

Motor City Machineguns - w sumie nie wiadomo czy to heele czy to face , nie wiadomo co TNA z nimi zrobi , zarówno face turn /heel turn /rozpad wchodzi w grę , więc to wielka zagadka następnych tygodni . Opcja trochę mniej prawdopodobna .

Team 3D - chyba najbardziej prawdopodobna opcja , większość serwisów podaje , że to właśnie oni staną po stronie "Originalsów" , tak jak już pisał Gabislaw pasują tu i tu ....

Właśnie coś zauważyłem , teraz zbliża się Final Resolution , a nie Turning Point :)

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png

Najpierw odrzućmy najmniej możliwe opcje. Suicide nie jest związany z tym angle'em i Kaz w nowym gimmicku wraca z czystym kontem. Suicide'a nigdy nie było w TNA wcześniej, więc nie pasuje do składu TNA Originals. Poza tym także nowo przybyły wrestler z WWE nie pasuje do tej stajni. Najwyżej można by było wrzucić tam Paula Londona, lecz jeszcze nie minął czas, przez który nie może pojawiać się w innej main-streamowej federacji, a poza tym podobno zrezygnował z wrestlingu. Pomysł z Christianem Cage'em też zbytnio mi się nie podoba. CC zadeklarował, że nie musi wybrać strony w tym konflikcie i tego nie zamierza robić. Nie wiadomo w ogóle przecież wciąż, czy zostanie w TNA, czy odejdzie do Makmana. Motor City Machine Guns to także dość ciekawa perspektywa, byłoby to zaskakujące, bo ostatnio między nimi a AJ i Joe nie dzieje się zbyt dobrze. Jednak zapomnieliśmy, iż MMG biorą udział już w FoF, więc raczej nie wezmą udziału w tag team matchu, podobnie jak Lethal, Creed i Williams. Tak więc pozostaje Team 3D i Daniels. Tak jak mówił IIL, nie dowiemy się na FR, że Curry Man zostaje zwolniony, więc powrót Fallen Angela na tej samej gali PPV jest raczej mało możliwy. Team 3D? To by było coś świetnego! Jestem ciekaw, jak bookerzy wymyśliliby to, bo 3D raczej są byłymi gwiazdami WWE i ECW, więc pasują raczej do MEM niż do Oryginalsów. Podoba mi się to :P

Ciężko powiedzieć kto przypartneruje Styles'owi i Joe. Możliwości jest mnóstwo, a... i tak może okazać się, że TNA nas niezbyt pozytywnie zaskoczy i wwali w tę walkę jakiegoś Creeda, czy Lethala. To by na pewno nie było satysfakcjonujące- my tutaj rozmyślamy o powrotach, debiutach, spektakularnych partnerach, a dostalibyśmy "tylko" kolejnych, i to niekoniecznie bardzo liczących się, cżłonków TNA Originals. Więc, mimo że taka opcja nie jest zadowalająca, na pewno należy i nią wziąć pod uwagę. Ale przechodząc do tych osób, które wypisał Gabisław:

Christopher Daniels- na pewno bardzo bym się ucieszył z takiego wyboru. Pomijając fakt, że Curry Man zaczyna juz być irytujący, pomijając fakt, że bardzo brakuje mi Danielsa w starym gimmicku, to trio Styles-Joe-Daniels jest po prostu fantastyczne i obojętne kto jeszcze do nich dołączy- byłoby świetnie. No i tutaj pojawia się "ale". Powrót Chrisa jako Fallen Angel'a jest bardzo prawdopodobny, ale biorąc pod uwagę to, co napisał IIL, jego występ jeszcze na Final Resolution jest praktycznie niemożliwy. Mimo wszystko jednak jest to jedna z fajniejszych opcji, bardzo mi się podoba taki scenariusz.

Suicide- bardzo prawdopodobne, a zarazem niezmiernie cieszące. Będzie to ten przypadek, w którym (biorąc pod uwagę masakrujący finisher w grze) zmiana gimmicku raczej podbije jeszcze umiejętności Kaza, a nie je ograniczy. Warto wziąć pod uwagę taką opcję, zwłaszcza, że Kazarian pojawikał się ostatnio na back'u i rzekomo jego powrót miał być bliski. Na dodatek na tapingach iMPACT nagrywano kolejne proma z postacią Suicide'a, więc może się wydawać, że czas jego debiutu nadchodzi. Jedno pytanie- jak by się wmieszał w storyline TNA Originals vs. Main Event Mafia? Biorąc jednak pod uwagę, że mniejszość Originalsów było w TNA od początku, nie wydaje się to być ciężką przeszkodą. A jeszcze gdyby to wyglądało tak- Daniels, Joe, Styles, Suicide, to chyba skakałbym ze szczęścia. :)

Team 3D- kolejna wielce prawdopodobna opcja. 3D wmieszali się w storyline na linii Originals vs. MEM w bardzo konkretny sposób- jak MEM mogą nazywać się najlepszą stajnią championów, jeśli nie mają najlepszego tag teamu wszechczasów? Jakoś nie wygląda na to, by Mafia się tym wyjątkowo przejęła, więć możliwe, że Ray i Devon dojdą do Originalsów, zwłaszcza, że zagraniczne serwisy już donosiły o prawdopodobieństwie takiego rozwiązania. Ale...no właśnie, szczerze- zawiódłbym się. Na pewno nie byłby to najgorszy scenariusz z możliwych, jednak na pewno nie najlepszy.

Zwolnionych z WWE i Kaza w nowym gimmicku odrzucam z miejsca- już od dawna wiadomo, że Kaz będzie Suicidem i ten wątek jest chyba zamknięty, a nie sądzę, by TNA zdążyło zatrudnić kogoś wyrzuconego z WWE, zaplanować jego debiut i jakoś rozsądnie wplątać w ten storyline w tak krótkim czasie. Obie opcje niemożliwe.

Christian Cage- bardzo bym się ucieszył. Mimo, że CC nie trzymał teorytycznie niczyjej strony, to zdecydowanie bliżej było mu do Originalsów. Ale bardzo niepewna jest sytuacja z jego kontraktem, więc wątpię, by TNA zaryzykowało i wplątało go w tę walkę jeśli istniałoby pewne prawdopodobieństwo jego przejścia do WWE. Byłaby to niezła wpadka, a zarazem wielka strata. Cage'a więc raczej bym wykluczył, ale...kto wie. :) Przecież Edge miał czekać z powrotem na CC właśnie, a tak sie nie stało. Możliwe więc, że nastąpił jakiś progres w jego negocjacjach z TNA.

Motor City Machineguns- cóż, raczej odpada. MCMG coraz wyraźniej, nawet jeśli nie przechodzą heel turnu, to oddalają się od Originalsów. Wątpię, by dłużej było to prowadzone w ten sposób, że Shelley i Sabin wciąż nie pasują do reszty i zachowują się niepoważnie, a pozostała część stajni to toleruje. Albo zostaną wyrzuceni, albo się rozpadną, albo nagle nastąpi coś, co ich zmieni i w końcu zaczną zachowywać się jak przystało. ;) Nie sądzę, by ta ostatnia opcja była prawdopodobna- wątek braku szacunku do pozostałych wrestlerów przez MCMG, ciągnie się już całkiem długo.

Rob Van Dam- wow, to by było coś :D Totalnie nieprawdopodobne, ale jakie piękne. Niestety można tylko pomarzyć. :)

Co do jego udziału w main eventcie - fajnie by było, jednak praktycznie jego obecność tam nie ma większego sensu, ponieważ wydaje się być w ogóle nie związany z tym storyline.

Ten akurat storyline nie potrzebuje wyjątkowych zabiegów, by zostać w niego wplątanym. Wystarczy zgodnośc poglądów i tyle- ktoryś z dwójki Joe/AJ mogliby rozmawiać z kimś, kto stoi poza zasięgiem kamery i proponować mu dołączenie do nich, na co ta osoba by przystało. Tyle by wystarczyło moim zdaniem, by Suicide mógł walczyć w tym pojedynku, ew. na następnym Impakcie wytłumaczyłby sytuację.

Pomysł z Christianem Cage'em też zbytnio mi się nie podoba. CC zadeklarował, że nie musi wybrać strony w tym konflikcie i tego nie zamierza robić.

A skąd, od momentu, w którym MEM go zniszczyła pojawia się motyw zemsty, który jest bardzo możliwy i ciekawy moim zdaniem.

e916f7e946.png

Prawdopodobnie jednym z partnerów AJ i Joe będzie Suicide , cały czas jest promowany , miał wystąpić w Steel Asylum na BFG ale przekreśliła to kontuzja poza tym trzeba zauważyć że ów postać jest cały czas promowana, na każdej gali jest jakaś wzmianka o nim, więc to byłoby nie głupie. Jak dla mnie bardzo prawdopodobne jest to że jednym z tajemniczych partnerów będzie CC, wydaje mi się że ta cała zawirucha jest tylko storylinem tzn , Cage ma już podpisany kontrakt z tym że po prostu wodzi za nos WWE. Danielsa , MCMG od razu skreślam nie ma szans żeby w ME wyskoczył taki Curry Man , toż to byłaby komedia jako Angel tak ale nie człowiek kanapka . Poza tym bardzo możliwe jest to że do TNA przybędzie jakaś legenda typu RVD czy Goldberg (ostatnio mówiono że chce powrócić do wrestlingu) tylko czy TNA jest wstanie zaoferować takie pieniądze które by go zadowoliły ?? W sumie TNA już zaangażowało do Orginalsów Foleya który z TNA ma nie wiele wspólnego , więc Bill jest możliwy chociaż byłby przeciwny temu, na pewno Rob byłby lepszym rozwiązaniem ale pytanie brzmi czy on chciałby się wiązać z federacją Jarretów ?? O "odpadach" z WWE nie będę wspominał bo nie zwolnili nikogo kto mógłby od razu wlecieć do ME .

Dobry temat :thumb:

• Styl:  Jasny

Co do jego udziału w main eventcie - fajnie by było, jednak praktycznie jego obecność tam nie ma większego sensu, ponieważ wydaje się być w ogóle nie związany z tym storyline.

Scott Steiner też początkowo nie był w ogóle związany z MEM, a teraz jest jedną z czołowych postaci tej stajni. Suicide mógłby wykonywać podobną rolę do niego, tzn. w debiucie pokazałby na co go stać i byłby kimś w rodzaju hitmana.

Jak mówi nazwa zespołu - TNA Oryginals, raczej nie jest to miejsce dla byłych pracowników WWE

Uwzględniłem tą opcję, ponieważ czytałem gdzieś, że są plany zmiany tej nazwy, gdyż podobno wiele wretlerów w "TNA Originals" nie są wychowankami tej federacji.

Moim zdaniem - bardzo prawdopodobna.Jedynym warunkiem jest tylko jego kontrakt

Dlatego właśnie uwzględniłem go jako śrenio prawdopodobnego, bo wg. mnie może równie dobrze przejść do WWE, jak i zostać w TNA.

Co do spoilera, który zamieścił IIL...

...to jeśli dobrze zrozumiałem 3D przechodzą face-turn? Bardzo się cieszę, zdecydowanie bardziej podchodzą mi 3D jako face :) . No i oczywiście bardzo dobrze, że będą mieć regularne występy w telewizji. Tak samo jak L.A.X wg. mnie są sto razy lepszymi heelemi niż face'ami, więc z utęsknieniem wyczekuję ich heel-turnu.

Ale tak jak napisał IIL wyniki są dopiero na następnych tygodniówkach , więc raczej niemożliwe.

Czemu nie? Curry przeciez nie musi zostać zwalniany na tej samej PPV w której ma rzekomo wystąpić jako Fallen Angle, ja nie widzę przeszkód. Nie zapominajmy, że Daniels i Curry Man to są niby dwie różne osoby.

tak jak już pisał Gabislaw pasują tu i tu ...

...właśnie wyobraźiłem sobie Devona w garniturze =))

Właśnie coś zauważyłem , teraz zbliża się Final Resolution , a nie Turning Point

Ups, przepraszam, zawsze mylą mi się te gale nie wiem czemu :P . Poprawione.

Zwolnionych z WWE i Kaza w nowym gimmicku odrzucam z miejsca

Jak już się czepiamy to chyba w starym :P .

A co sądzicie o :

157077.jpegMicku Foley'u? Od czasu jego debiutu w fedzie Jarretta nie pełni żadnej znaczącej funkcji w tej organizacji. Jest świetnym, hardkorowym wrestlerem - tego chyba nie trzeba nikomu przypominać. Trzyma stronę Originalsów, więc... czemu nie? Myślę, że by się tam odnalazł

Mick Foley .. hmm tutaj ciężko ocenić , bo od kiedy przeszedł do TNA , nie walczył ani razu . Jak wiadomo to świetny wrestler , jeden z moich ulubionych i bardzo chciałbym zobaczyć go w ringu . Jest po stronie Originalsów , więc jak najbardziej tak . Ostatnio dużo się mówi o debiucie jakiejś gwiazdy w TNA , to jest też możliwe wyjście . Dajmy na to taki RVD , na pewno stworzył by dobre widowisko .

Przecież Edge miał czekać z powrotem na CC właśnie, a tak sie nie stało. Możliwe więc, że nastąpił jakiś progres w jego negocjacjach z TNA.

Dokładnie takie same miałem przemyślenia dotyczące Christiana ;] To się dla mnie kupy nie trzyma . Najpierw Christian przegrywa walkę o Legends Tittle z Bookerem , potem zostaje " pogrzebany " przez MEM . W fedzie nie trzymał niczyjej strony , ale mimo wszystko do Originalsów mu bliżej . Zagraniczne portale spekulowały reaktywacje tag-teamu E&C , dlatego odkładano tak powrót Edga . Ale jeśli wrócił na SS i zacznie prawdopodobnie feud z Hardym . Strasznie to jest zagmatwana sytuacja .

...właśnie wyobraźiłem sobie Devona w garniturze =))

To chyba musi być całkiem duży garnitur ;D

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Scott Steiner też początkowo nie był w ogóle związany z MEM, a teraz jest jedną z czołowych postaci tej stajni. Suicide mógłby wykonywać podobną rolę do niego, tzn. w debiucie pokazałby na co go stać i byłby kimś w rodzaju hitmana.

Tak, tylko że jak zapewne wiesz - MEM, jest to stajnia złożona z elity. Scott Steiner jest zbyt dużej wagi wrestlerem, aby nie brać roli w całym przedsięwzięciu - toteż wejściówkę do owej drużyny miał za darmo, od razu. Jakby nie było, Suicide jest dopiero rodzącą się gwiazdą, o której praktycznie nie możemy jeszcze nic powiedzieć - wiemy tylko, że wcieli się w niego Kaz (czyli możemy być raczej spokojni, chociaż gimmick może go ograniczać). Hitman dla Oryginalsów ? może i dałoby się naciągnąć na siłę, osobiście jednak uważam, że byłby bardzo dobrym wzmocnieniem dywizji x.

Czemu nie? Curry przeciez nie musi zostać zwalniany na tej samej PPV w której ma rzekomo wystąpić jako Fallen Angle, ja nie widzę przeszkód. Nie zapominajmy, że Daniels i Curry Man to są niby dwie różne osoby.

W sumie masz rację. Zawsze do momentu wyjawienia zawartości walizek Chris Daniels może wcielać się w oba gimmicki jednocześnie.

Ja przynajmniej uważam, że Team 3D są zdecydowanie lepsi jako heele, niż face. Chociaż wiele wskazuje na to, że ten turn nastąpi. W końcu, 3D atakowało Beer Money, którzy odgrywają złe charaktery, co automatycznie ustawia drugich na stopie face'ów. Zakładając, że dołączą do Frontline, mogliby zdobyć pasy drużynowe dla swojej stajni.

Micku Foley'u? Od czasu jego debiutu w fedzie Jarretta nie pełni żadnej znaczącej funkcji w tej organizacji. Jest świetnym, hardkorowym wrestlerem - tego chyba nie trzeba nikomu przypominać. Trzyma stronę Originalsów, więc... czemu nie? Myślę, że by się tam odnalazł

Pierwotnie cały ten storyline miał toczyć się tylko i wyłącznie wokół zmagań młodzi vs. starzy, a celem była/jest promocja Oryginalsów. Widać jednak, że opozycja MEM ma problemy z popem publiczności, itp. toteż do ich drużyny dołączył Rhino i być może Team 3D. To wystarczy, aby na starcie mieć odpowiedni star power i zwracać na siebie uwagę. Rozpisałem to wszystko, by udowodnić, że Foley nie jest tutaj potrzebny - w takim przypadku, to nie byłby już feud o respekt i promocję młodszych, tylko kolejne porachunki old boy'ów. Zresztą, również z miłą chęcią zobaczyłbym go jeszcze raz na ringi, ale na pewno nie w takim mizernym tag team match'u, raczej w czymś poważniejszym i na jakiejś ważniejszej gali, np. Slammiversary, vs. Kurt Angle. :)

To chyba musi być całkiem duży garnitur

Skoro Steiner z swoimi muskułami się mieści w swoim, to Devon na pewno wejdzie. Gorzej z Brother Ray'em ^^

Ten akurat storyline nie potrzebuje wyjątkowych zabiegów, by zostać w niego wplątanym. Wystarczy zgodnośc poglądów i tyle- ktoryś z dwójki Joe/AJ mogliby rozmawiać z kimś, kto stoi poza zasięgiem kamery i proponować mu dołączenie do nich, na co ta osoba by przystało. Tyle by wystarczyło moim zdaniem, by Suicide mógł walczyć w tym pojedynku, ew. na następnym Impakcie wytłumaczyłby sytuację.

Owszem, gdyby było trzeba, zawsze można go jakoś wprowadzić do tej walki. Jednak to nie ma sensu, jak pisałem wyżej, nadaje się póki co tylko (i generalnie, zważając na gimmick, i wyłącznie) do dywizji x - ładnie zastopowali Kaza...