Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rodzina, ach Rodzina...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

9afde5e4ee49c161.jpg

Shane & Stephanie McMahon - czyli najbardziej wpływowe rodzeństwo w świecie wrestlingu(zaraz obok pewnego rodzeństwa z Zielonej Góry ;) ). Od pewnego czasu, a dokładniej od momentu poważnego wypadku Naszego ukochanego Vinca rodzeństwo to po dość długiej przerwie zaczęło się często pojawiać na Raw, na początku były to krótkie występy w których informowali o zdrowiu Vinca, dziękowali za życzenia szybkiego powrotu etc. etc. Jednak na pierwszym Raw w listopadzie stała się rzecz dla wielu z Nas wspaniała - Mike Adamle zrezygnował z pozycji GM'a Raw. W tym momencie brand został bez wodza... I od tego momentu władzę przejęło rodzeństwo... I jak już wcześniej można było wyczytać w różnych newsach zaczęła się walka pomiędzy Stephanie a Shane'm... Najlepszy dowód na to mieliśmy sposobność zobaczyć na ostatnim Raw - gdzie początkowym segmentem była potężna sprzeczka pomiędzy Nimi(gadka Shane'a o nowym mężu jak dla mnie świetna). Jak mówią newsy taka sytuacja ma trwać aż do Wrestlemanii 25 gdzię ma powrócić Vince...

Co Wy na to?

Jak dla mnie sytuacja zapowiada się świetnie - motyw z próba kontroli Raw po swojemu przez tą dwójkę może wypaść genialnie. Shane będzie tym dobrym który rozdaje tite shoty dla ludzi o kwadratowych szczękach, a Steph ta zła która rzuca kwadrata do walki z Big Red Monsterem... Poza tym Shane to jak dla mnie najodpowiedniejsza osoba do prowadzenia czerwonego brandu, wiadomo że gdy Vince zaniemoże to właśnie Shane ma największe szanse do zostanie chairmanem. Mam nadzieję żę to story będzie prowadzone z dużym rozmachem, nie miałbym nic przeciwko mieszaniu się tej dwójki do pozostałych brandów etc. etc. :)

Zapraszam do dyskusji :)
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• CezarMVP

1

• badziewiarz

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie powiem kłótnia między rodzeństwem mogłaby okazać się strzałem w dziesiątkę..Po pierwsze jest w końcu jakiś powiew świeżości, bo od czasu Draftu znów stawało się to wszystko monotonne, bez większych niespodzianek...Teraz w związku z ich sprzeczkami, może dojść do kilku ciekawych walk..Gdy np. zawodnicy faworyzowani przez Shane'a będą walczyć z tymi przez Stephanie..

Wtedy ich konflikt przy udziale wrestlerów, mógłby być owocny w różne ciekawe sytuacje i przede wszystkim jakieś nowe, interesujące feudy..

Może dzięki temu zapomnę o tym, że pas odzyskał Jasiek i zacznę bacznie obserwować to co dzieje się w czerwonym brandzie..

Myślę, że ten rodzinny konflikt ma potencjał i powinno go się jak najbardziej wykorzystać..

Najlepiej gdyby była zamieszana w to jak największa część rosteru, bo to daje jeszcze większe możliwości rozbudowania ich sporu..

Szkoda że Vickie jako GM sprawdza się tak dobrze..Trochę dziwne że na to narzekam..jednak walka Shane'a i Stephanie jako General Managerów dwóch różnych brandów, mogłaby być jeszcze lepszym rozwiązaniem i wtedy pole do popisu stałoby się automatycznie większe..

Jednak narazie trzeba poczekać jak rozwinie się akcja i jeśli ich rywalizacja będzie się odbywać tylko na galach RAW i tak nie powinienem być zawiedziony..Mam nadzieję, że nieumiejętna bookerka nie spartaczy tego potencjału, który tkwi w tym sporze...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Zgadzam się z Carlosem, ten motyw z mężem świetny, mógłby podać kandydata, może Dolph Ziggler? Sam feud zapowiada się dość ciekawie, sprzeczki między Shanem a Stephanie to coś na co się nakręcałem od dłuższego czasu. Gdy słyszę:

"Here comes the moneeeeyyyy...... !"

To odrazu pojawia się uśmiech na mej twarzy. Gdy Shane wchodzi to zawsze jest coś ciekawego. Ale jeśli Shane ma dawać title shoty Cenie to.... chyba jednak trzeba będzie skłonić się ku Stephanie. Jeśli chce ma tu pare kandydatów na męża, też chce być tak długo Champem :D. Ale co z wujkiem Vincem, który wróci na WueMce... Ciekawe na którą stronę przejdzie, albo kogo mianuje GM'em RAW, chyba, że dowiemy się tego podczas "panowania" rodzeństwa. Przy mikrofonie oboje są nieźli a Shane to i ringu daję rade, więć w ramach ukarania brata, może dać jakąś walkę Shane O'Mac vs ......? Tak jak na RAW w sytuacji z Kanem. Stawiam na Shane'a w trzymaniu władzy na RAW ponieważ on już wcześniej pojawiał się i załatwił sprawę z Adamlem. Let's go Shane.

• Reputacja:   1

Teraz jest doskonała okazja na heelturn Triple'a! Stracił pas na SD! skoro teraz panuje tam La Familia to raczej pan potrójne H musi się gdzieś zmyć i fajnie by było gdyby ponownie połączył siły ze Steph. W końcu już prawie 10 lat minęło od wspaniałego McMahon-Helmsley era. Ponowne połączenie było by czymś naprawdę ciekawym wg. mnie oczywiście, ale myślę, że sporo osób oprócz mnie zobaczyło by Triple'a heel'a.

Tak czy siak wiadomo, że coś się szykuje do WM 25 kolejny rodzinny feud, a większość takich rodzince McMahonów wychodziła. Steph akutalnie przejeła władzę na RAW ciekawe z czym wróci Shane? może będzie nowa Inwazja?

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

mnie tez ciekawi ten feud ale nikt nie powiedzial ze ten feud bedzie rewelacyjny ja tam lubilem jak byl mike GM skoro Steph nim bedzie a Shane ma byc nad nia to moze Shane wogole nie byc a moze byc codziennie i zmieniacv jej decyzje za kilka tygodni sie przekonamy i mam nadzieje ze beda z tego same dobre rzeczy

O gosh :roll: Kolega chyba nie wie co to przecinek, ortografia, interpunkcja itd., ale po kolei:

1.1. Wypowiedź powinna być poprawna gramatycznie, stylistycznie i ortograficznie oraz zawierać polskie znaki.

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

Coś więcej .... że już podobne występki tego pana miały miejsce, to kwalifikuje się pod warna //dop. Conman