Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 28/11/08 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Beat The Clock Match

Jeff Hardy pokonał The Briana Kendrick’a w czasie 12minut i 13 sekund

2. Match

Natalya, Maryse & Victoria pokonały Michelle McCool & The Bella Twins

3. Match

Beat The Clock Match

Vladimir Kozlov vs. Matt Hardy no contest (czas Jeffa Hardiego nie zostal poprawiony)

4. Match

Jesse & Festus pokonali The Miz’a & John’a Morrison’a

5. Match

Beat The Clock Match

Triple H pokonal Sheltona Benjamina ale czas nie zostal pobity

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kojot

1

• badziewiarz

1

• Midey

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zaczynamy Smackdown, i powtórka końcówki walki z Survivor Series Kozlov vs. Triple H o WWE Title, Następnie widzimy Vickie na ringu, która zaprasza Edga, i robi przemyślany konkurs Beat The Clock Challenge bardzo ciekawie wykonany . Lecz walki na tym Smacku nie zachwycały, ponieważ wszyscy przeciwnicy w konkursie Beat The Clock uciekali za to entertainment trzymał poziom. Mamy interesującą sytuacje remis pomiędzy Jeffem Hardym, a Triple H z konkursie Beat The Clock, i sadzę, że będziemy oglądać Triple Threat na Armagedonie z udziałem Jeffa Hardego, Tripla H i Edga, nie zaprzeczam może być ciekawie Triple Threat o coś ważniejszego zawsze wywołuje we mnie spore emocje. Aha była jeszcze jedna zwykła walka Miz i Morrison vs. Jesse i Festus, ale walki Festusa omijam tak jak walki div...

• Reputacja:   1

SD! takie sobie szczerze to poniżej moich oczekiwań, ale ok zaczynamy.

Wejście Edge'a pas przykryty kurtką także mówię - będzie pasek w wydaniu Edge'a, a tutaj niestety dalej Cenowski...

Co do samej gadki na ringu to jak za starych czasów "bejbi", ale co tam ważne, że się nie całowali.

Wpada Hardy wpada Triple, Kozlov ale niczego ciekawego to nie wniosło po za tym, że wiemy jak wyłonimy następnego pretendenta do WWE title.

Hardy walczy jako pierwszy z Kendrickiem - tępo strasznie wolne no ale skoro Jeff udaje poszkodowanego to nie ma się co dziwić. Zwycięstwo po 12 min. Myślałem, że nie będzie miał szans w tym turnieju, a jednak.

Divy olane.

Kozlov vs. Matt Hardy - tutaj też bez rewelacji, trzeba było to przeciągać i jakoś dotrwało się do końca. Kozlov już zakończył swój krótki epizod. Niech wraca rozwalać jobberów to mu dobrze wychodzi.

Jesse & Festus vs M&M - tutaj raczej na komediowo zabawa gongiem itp.

Triple H vs. Shelton - widać Triple przez jeszcze jeden tydzień będzie się kręcić przy pasie. Mam nadzieje, że za tydzień będzie walka Hardy vs. Triple H i ona rozstrzygnie kto będzie walczyć z Edgem na Armagedon. Jeśli wygra Hardy to ok, a jeśli Triple H to mam nadzieje, że Hardy przynajmniej wygra Royal Rumble i na WM spotka się z posiadaczem pasa WWE.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Gala mocno średniawa, szczególnie jeśli chodzi o poziom walk, który jakoś mnie nie olśniewał.

Zapewne z powodu tych samych czasów HHH i Jeff'a na Armageddon zobaczymy Triple Threat, który może wypaść znakomicie.

Wracając do gali, oczywiście początek był najjaśniejszą stroną Smack'a. Jak milo znów usłyszeć Edge'a :)

Do pozytywnych akcentów należy dodać akcję z Festus'em. Śmiałem się co nie miara :D

5+/10.

Narzekacie na SmackDowna z tego tygodnia ale... mnie się podobał. Może i same mecze z serii "Beat the clock" nie były rewelacyjne, ale śledzenie zegarka oraz pomysł o stworzeniu 1# contender tournament był całkiem niezły... Byłem pewien, ze Jeff nie odegra znaczącej roli... a tu proszę... Zwyciężył ( z HHH ale to już mniej ważne). Poza tym bardzo się zdziwiłem rozwiązaniami... Jeff dość dobrze dysponowany dostał przecudnego Kendricka :D Te granie na czas Briana bardzo pasuje do jego gimmnicku :) Władek przegrał z czasem, co wywołało u mnie dość duże zadowolenie. Walka Benjamina z Trejplem nie była Olśniewająca. Rozwiązanie końcowe to był majstersztyk. Coś wspaniałego. Idealne zgranie. Już myślałem że sędzia nie zdąży, ale mimo to, sędzia zdążył odliczyć i na Armageddon mamy Triple threata :twisted:

Poza tym Segmencik z Edgem i Vickie bardzo dobry, choć znowu straciliśmy "twisted" Edge'a. Ale ważne że jest, i to jako Champ. I tak ogólnie to ja chce pasik z symbolem "R". Część z Festusem niezła, szczególnie dzięki Mizowi... Choć troszkę mnie wkurza to, że Festus "włącza/wyłącza" się po gongu. Smekdałn mi się bardzo podobał, szkoda tylko, ze nie wystąpił grabarz :evil:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mi się bardzo podobał ten odcinek Smackdowna. Zaczęło się od niezłego speechu Edge'a (nieźle pocisnął Hardy'emu za to, że zawiódł już tyle razy) i próby dostania się na ring przez Hardy'ego i Triple H'a. Zabrakło mi jednak jakiejś wypowiedzi Jeff'a odnośnie zajścia w hotelu. Również HHH nic nie pogadał. Beat the clock - niezły pomysł na wyjście z tej sytuacji. Najpierw walka Jeff'a. Biorąc pod uwagę jego oponenta spodziewałem się dość szybkiego zwycięstwa. A tu proszę zaskoczenie. Walka trwała ponad dużo ponad 10 minut i los Jeff'a wydał się być przesądzony. W myślach widziałem już jego feud z Triplem o pietruszkę lub o zgrozo z Kozlovem. Druga walka i tym razem drugie zaskoczenie. Ta maszyna do zabijania - nie dała rady nędznemu Mattowi Hardy'emu, którego Henryk pyka jak chce jedną reką ;) Czyżby koniec pushu dla Vladimira? Hmmm. Albo początek degradacji do ECW :P W każdym razie przyszedł czas na 3 beat the clock. Byłem niemal pewien, że HHH w ostatnich sekundach rozwali Sheltona po czym ruszy w drogę po odbiór WWE championship. A jednak WWE znów mnie zaskoczyło i to się chwali. Motyw z wyliczeniem na 3 w czasie gdy było 00:00 pierwszorzędny. Podsumowując - Smackdown na wielki plus. :thumb:

16476371734edf391100c30.jpg

Motyw po meczu Festus/Jesse vs Morrison/Miz kozacki...Haha.mecz nie był zły ale segment o niebo lepszy,walka jeffa kozacka

EDIT: Może jakieś przecinki? A długość posta też nie jest taka zadawalająca. Staraj się pisać mądrze jeśli już piszesz, a jeśl nie masz opinii/pomysłu nie pisz. Nikt ci nie każe. pietreqNH

p-mo: WARN! Patrz regulamin.

2004077930480775f257837.jpg

Hello again welcome to Friday Night Smackdown!

Na ringu stoi GM SmackDown'a Vickie Guerrero. To człowiek który powrócił na Survivor Series i jest moim mężem, a jest to Edge! Vickie chce przytulić Adama i on to zrobił! A jednak są razem! Dumnie prezentuje swój pas. Obiecałam wam Triple Threat na SS i tak się stało! Tylko, że nie było tam Jeffa tylko człowiek mojego życia. Edge: Nie jestem nawet zdrowy w 100%, ale gdy zobaczyłem zapis o Hardym na WWE.COM wiedziałem, że to moja szansa. Znamy historię Hardego... Nie jest jak ja, ja = prawdziwy mistrz! Ten pas to wszystko co mnie teraz obchodzi. Kochanie nie chce też zawieść ciebie, to wszystko dla ciebie. Vickie: Chce ci podziękować za bycie moją zbroją, moim rycerzem i zajęcie się sprawą Jeffa. Co się z nim stało? To ciągle jest badane. Ale to nie pierwszy raz gdy spi****ył sprawę. Mówcie co chcecie ale on zawalił extremalnie. Na ring próbuje wbiec Hardy, ale powstrzymje go ochrona. Za nim HHH i on rzuca się na Hardego. Za Edgem stoi Kozlov. Jestem tu! Jestem tu po twój pas! Vickie - poczekajcie! Wiem, że wszyscy trzej chcecie pas Edge'a. I będziecie mieli szanse o niego, ale najpierw dziś zawalaczycie w BEAT THE CLOCK TOURNAMENCIE!

6445107ed2249d45med.jpg

eb2897fc5ef97a14med.jpg

1) Jeff Hardy vs The Brian Kendrick w/ Ezekiel

Rozpoczynamy walkę! Kendrick bawi się z Jeffem i ucieka mu. Próba kopniaka ale Jeff rollupuje. 1..2.. kick out. Są za ringiem, mała sprzeczka, a w ringu mamy zwarcie i Hardy wykonuje Suplex. Leg drop i pin 1..2.. kick out. Teraz mamy headlock ale Brian sięga lin. Irish whip i extreme leg drop. 1..2.. kick out. Atomic drop i kolejny leg drop w krocze! 1..2.. kick out. Kolejny whip i backbody drop. Hardy czeka aż Kendrick wejdzie do ringu, ale nie doczekał się podniósł go i scoopslam. 1..2. kick out. Kolejny scoopslam. Są w narożniku, czy będzie Whisper, nie! Kendrick wykonuje neckbreaker z 2 liny. Kendrick trzyma chinlock. Hardy wstaje i small package! 1..2.. kick out. Kendrick poddusza go przy linach i tauntuje. Kolejny chwyt submissionowy. Jeff po jakimś czasie uwalnia sie i rzuca Brianem o liny. Kładzie go na narożnik głową w dól i wykonuje swój markowy dropkick. 1..2.. kick out. Coś się szykuje i mamy Gut Buster Suplex. Próba Twist of Fate, ale mamy Whisper In The Wind! 1..2.. Kendrick dotyka nogą lin. Jackson wyciąga go i obrywa od Jeffa. Sa w ringu i Swanton! 1..2..3! Czas walki : 12:13

21bcfe040fc3af86med.jpg

d9f969ee33fb0f8fmed.jpg

88785dee962e0532med.jpg

Eve rozmawia z Mattem Hardym, co myślisz o twojej walce z Kozlovem. Matt- kieruje słowa do Vickie i Edge'a. Jeff nie nawalił, to dzięki wam nie zdobył pasa WWE. Zrobie co w mojej mocy aby pomóc bratu.

2) Nikki Bella, Brie Bella & Michelle McCool vs Natalya, Victoria & Maryse

W ringu Michelle i Victoria, Michelle trzyma ręke i podwójna akcja z Brie. Ta również atakuję ręke. Zmiana z siostrą i podwójny leg lock. 1..2.. kick out. Roll up, ale Vic wstaje i wykonuje Scoopslam. Zmiana z Natalyą i ładny suplex. 1..2.. kick out. Trzyma nogi i mamy mexican stretch piękna akcja submissionowa. Zmiana z Victorią i piękny spinning side slam! Zmiana z Maryse i Facebuster. 1.. kick out. Próba ataku na Michelle ale Nikki wykonuje Jawbreaker. W ringu MIchelle wykonuje dropkick i neckbreaker! Zamieszanie każdy kogoś atakuje! Maryse wykorzyuje zamieszanie i mamy clothesline! Bella niechcący clothesline'uje Michelle i dzięki temu Maryse i jej drużyna mają szansę. 1..2..3!

b80b88dcc5aeec43med.jpg

10709c1126e197d7med.jpg

3) Vladimir Kozlov vs Matt Hardy

Czas do pobicia 12:13 czy się uda?!

Próba zwarcia ale Matt ucieka, nie próbuje siłowo atakować. Publiczność za Hardym. Matt chce zyskać na czasie. Ale jednak mamy kopniak i headlock. Matt nie puszcza. Próbuje go unieść ale Matt dalej trzyma głowę. Hardy wyraźnie pomaga bratu. Kozlov przejumje inicjatywę ale tylko na chwile. Jednak side slam i to Vladek trzyma Hardego. Obaj wstają i Kozlov potężnym shoulder blockiem powala Matta. 7:35 do końca. Zamieszanie wokół ringu ale tylko po to by w nim Kozlov uderzał Matta swą głową. Teraz sambo suplex. Pin 1..2.. kick out. Jeff ogląda na backstage'u. W ringu Kozlov wykonuje backbreaker. 1..2.. kick out. Irish whip i fallaway slam! 1..2.. kick out! Kolejny! Ciosy głową w narożniku i Super Fallaway Slam! 1..2.. near fall. Dalej nic! Podnosi go i Oklahoma Slam! 1..2..bardzo blisko ale nie! Kolejny slam, nie Hardy odpowiada Side Effectem. 30 seknud do końca! Są w ringu czy będzie Twist Of Fate. Nie Matt wypchniety z ringu i zostaje tam do końca. Kozlov nie pobił czasu Hardego!!! Jak narazie 12:13 nie pobite. Jeff spotyka Triple'a i tylko wymieniają spojrzenia.

f6fd355c4c8621c8med.jpg

6319f5146ecbeaa7med.jpg

4) Jesse & Festus vs Miz & Morrison

Zaczynają Jesse i Miz. Headlock, Jesse wychodzi i puch***je Miza. Irish whip i elbow attack. 1..2. kick out. Miz poddusza Jessego przy linach i naskakuje z drugiej strony. Zmiana z Morrisonem i ich tradycyjna akcja TOSS -> ŁOKIEĆ. Festus się wścieka, a w ringu podwójny gut buster. 1..2.. kick out. Jesse bez szans. Miz trzyma go w chinlocku, próba suplexu ale Jesse wykonuje neckbreaker. Obaj leżą. Zmiany z partnerami. Festus powala pięściami i flying clothesline. John bije w gong i po Festusie. Jednak Jesse bije jeszcze raz. Irish whip i Festus pięknie wykańcza Johna. Jednak Miz bije w gong! M&M maltretują Jessego i zostają zdyskwalifikowani. W ringu M&M i Festus bawią się z nim i z gongiem. No nie, ale jaja. Na koniec jeszcze Jesse obrywa gonga. :D Na leżąco Jesse bije w gong i Festus budzi się.

http://pl.youtube.com/watch?v=mP36O0XQaLs

Widzimy Mr. Kennedyego, który o swoim filmie. A teraz będzie rozmawiał z HHH. Musisz pobic czas Hardego, czy ci się uda? HHH: Po prostu mnie oglądajcie, wygram to i tyle...

5) Triple H vs Shelton Benjamin

HHH odrazu próbuje Pedigree ale oczywiście nie udaje się Kolejna próba, dalej nie. Za ringiem Triple rzuca się na Benjamina. Kolejna próba Pedigree, ale mamy backbody drop, nie roll up. 1..2. kick out, Teraz Paul zakłada crossface. Są za ringiem próba suplexu przez liny, ale mamy neckbreaker ze strony opponenta. Benjamin zakłada headlock. HHH wstaje backbody drop.... nie co za DDT!!! Teraz kolejny headlock i neck... nie clothesline! 4 minuty do końca. Irish whip, high knee i facebuster. 1..2.. kick out. Wychodzą za ring i HHH ciska Benjaminem w kraty. Benjamin sprtynie znow jest za ringiem, ale ląduje na stole komentatorskim. Teraz obrywa o schody. Są w ringu i spinebuster! Pedigree?! Backbody drop! Znowu. Sędzia odepchnięty przez trypla i pedigree! Nie ma sędziego, jednak się doczołguje. 1..2..3! Remis z Hardym... Ale zaskoczenie!... Mamy triple threat!
2132b2f72aa15493med.jpg

cb824f608641a608med.jpg

c3fc767bf2b2eff4med.jpg