Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jasio Terminator - Powrót "Miszcza"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Champ is Back

25fsw2x.jpg

Temat nawiązuje do niesamowitej walki stoczonej na Survivor Series, jako Main Event oto tej gali, ale może na razie nie o tym, teraz o Johnie Cena, który wydaje się być bardzo barwną osobą jest raperem, chociaż napisał tylko 3 piosenki ale to co, grał w filmach między innymi The Marine, ale jako wrestler nie wszystkim pasuje, mi on zbytnio nie przeszkadza, ale nie zaprzeczę, że jego moveset jest ubogi. Ja za czasów jego Champ Streaku nie oglądałem wrestlingu i nie żałuje =)) Jego Title Run trwał aż 793 dni, Run Triple H trwał nie cały rok, a już niektórym to się nie podobało, ale gdyby nie kontuzja Jasia Terminatora prawdopodobnie potrwało by to jeszcze troszkę, jak pomyśleć to aż źle się robi...

Ale teraz już Cena nie miał, żadnego pasa no może oprócz małej zaczepki o WWE Tag Team Champion wraz z Batistą, z Batistą to jest ciekawa sprawa bo nasz Jasio Bohaterski i Uczynny chciał mu tylko pomóc a tutaj później w meczu z tym samym The Animal nabawił się kontuzji wypadł mu dysk na summerslam, nie którzy się cieszyli a inni nie byli zadowoleni, ale nic nie mogli zrobić Cena musiał pauzować, pauzować aż do Survivor Series, no widzimy kartę oto tego PPV i tak z niczego Cena versus Jericho o World Heavyweight Championship, pomyślałem kolejna nie za ciekawa walka z udziałem Ceny, Jericho przecież nie może oddać WHC od tak od jakiegoś powrotu rozumiem, że to miasto ceny, ale wydawało mi się to nie możliwe jednak, ściągając Survivor Series wszedłem w temat o armagedonie 2008 (ja głupi :thinking: ) i tam zobaczyłem John Cena ©, pomyślałem sobie What The Fuc* to jest coś nie możliwego, że tak od razu Cena dostał pas i oglądając SS potwierdziło się to, tutaj ma do was kilka pytań...

Czy to będzie powrót Jasia Terminatora wraz z jego 793 Dniami ? Znowu będą go promować na Babyface ? Czy to dobrze, że przy kreuje przyszłości, że Cena dostał pas od razu po powrocie ? Czy może bardzo szybko straci pas i to tylko takie małe zamieszanie niedługo znowu Jericho odzyska pas ? A może ktoś inny zdobędzie WHC ?

Zapraszam do Dyskusji.

2.5. Tytuły tematów powinny być pisane zawsze w języku polskim. (Za wyjątkiem działu "English Board") //dop. Conman

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• Asrod

1

• BRKSTRM

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

hm.. Na początek powiem słowo o samym wrestlerze - mówcie co chcecie, ale ja nic do niego nie mam i nigdy nie miałem. Możecie sobie gadać, że Siwyy jest fanem Ceny itd - wali mi to. I szczerze mówiąc - wole chyba jego jako champa, bo Jericho moim zdaniem słabo się sprawuje.

Teraz o SS - walka była dosyć dobra, trzymała w napięciu, chociaż jak na ME to trochę zabrakło.

Cena jako champion.. Myślę, że Jasiek potrzyma pas do powiedzmy Royal Rumble, na którym mógłby go stracić, chociaż nie wykluczam tej drugiej opcji. Z tym że, po RR muszą już być budowane feudy pod WM 25. Więc, jeżeli pas zmieni (lub nie zmieni właściciela) dopiero na RR, to Jasiek będzie wplątany w feud o tenże pas, czyli w walkę na WM. Tylko z kim?

z Y2Jem? nuda :t_down:

z HBKiem? Znowu? Nie wydaje mi się...

hmm.. Z kim jeszcze mógłby feudować? Nic mi do głowy więcej nie przychodzi :|

Można było się łudzić, że kwadrata już nigdy nie zobaczymy z jednym z dwóch najważniejszych pasów, jednak to było nieuniknione..Wiadomo że Jasiek jest kochany przez sikająca na jego widok dzieciarnie, a oczywiste jest, że Vinnie kocha swoje małe pociechy, a jeszcze bardziej ich pieniądze..Zbliżają się święta i wyczesany Jaś dostaje w pas ku zadowoleniu małych widzów, które już naciągają na nowe gadżety z Ceną..A więc interes się kręci..

Miałem nadzieję, że John wróci na Survivor Series w starej roli rapera..Wtedy jeszcze dało się go oglądać, ba..nawet chętnie przyjąłbym go w tej roli jako nowego champa..Jednak..wrócił stary..dobry (?) Jaś Terminator..i jeśli w ramach rewanżu Chris nie odbierze mu pasa..wtedy nie zdziwię się jak potrzyma go do WueMki..Nie jestem w sumie aż tak bardzo zażenowany tą sytuacją, że od razu dostaje walkę o pas i go zdobywa..bo byłem na to przygotowany już z chwilą ogłoszenia jego walki z Chrisem...

Dla mnie może feudować z kim popadnie, jednak zawsze pozostanie niesmak w jaki sposób ten pas zdobył i jak przesadzony push dostaje..

Nie wiem czy warto żyć przeszłością..bo wiadomo że dopóki mali fani WWE, a głównie babyface'owych wrestlerów, będą dalej przynosili tyle zysków, to Jasiek będzie kładł wszystkich kiedy będzie chciał i jak chciał..Kane będzie gnojony tylko dlatego żeby małe Bujaki miały o czym opowiadać przez miesiąc..Dlatego cieszę się z tego, że Edge odebrał pas Hunterowi i w końcu zobaczyłem odrobinę normalności..

Ciężko będzie mi ocenić jego panowanie i jak długo może trwać, bo ciągle patrze przez pryzmat jego ciągłych wygranych w przeszłości i jego wyczesanych 793 dni panowania..

Pozostają mi modlitwy o jak najszybsze stracenie pasa przez niejakiego Johna C. :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Czy to będzie powrót Jasia Terminatora wraz z jego 793 Dniami ?

Oby nie... Chociaż myślę że Vince zrobi tą głupotę. Jaś nie bez powodu jobbował na tylu PPV. Więc kolejny job na SS i to przy jego returnie. Mija się z celem. Niestety oglądając ich walkę na SS miałem jeszcze nadzieje że Chris wygra, a tu Cena wykonuje FU na Chris'ie.

Znowu będą go promować na Babyface ?

A czy przestali ???

Czy to dobrze, że przy kreuje przyszłości, że Cena dostał pas od razu po powrocie ? Nie. Patrzcie Triple H po powrocie musiał walczyć z jobber'ami typu Carlito. A Cena odrazu wygrana RR, potem kolejny return i pas WHC.

Czy może bardzo szybko straci pas i to tylko takie małe zamieszanie niedługo znowu Jericho odzyska pas ? A może ktoś inny zdobędzie WHC ? Jericho nie odrzyska pasa. Pas został odebrany Batiście chyba tylko po to żeby Chris mu jobnął, a Batista powalczył w Elimination Matchu.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

I tak oto Jasiek został po raz pierwszy World Heavyweight Championem. Wielki błąd WWE. Już samo wciśnięcie Ceny do walki o WHC bez żadnego storyline'u wydawało się dość naciągane. Wszyscy myśleli, że John jakimś szwindlem przegra z Jericho i być może feud potoczy się dalej. Ale chyba tylko marki sądziły, że Cena wygra WHC w pierwszej walce zaraz po kontuzji. Duże zaskoczenie. A jeśli chodzi o wrestling to zaskoczenia są jak najbardziej mile widziane. Tylko, że to akurat niezbyt mi się podobało.

Przez ostatnie długie miesiące John został odstawiony na boczny tor. Po utracie pasa nie robił za Terminatora tak jak kiedyś. Przegrał dużo walk (m.in. na WM24). Wyglądało na to, że jego monster push na dobre się zakończył. A jednak.. Po tym co zobaczyłem na RAW jestem pewien jednego: TERMINATOR CENA IS BACK.... :roll: Niestety. Już widzę te wszystkie nudne pojedynki z których to Jasiek jak zwykle wychodzi zwycięsko.. :evil:

jeśli w ramach rewanżu Chris nie odbierze mu pasa..wtedy nie zdziwię się jak potrzyma go do WueMki.
Ja myślę, że potrzyma ten pas znacznie dłużej.

P.S. John trzymał WWE championship przez 380 dni.

16476371734edf391100c30.jpg

Ale chyba tylko marki sądziły, że Cena wygra WHC w pierwszej walce zaraz po kontuzji.

Ja akurat byłem przekonany, że Jasiek zdobędzie ten pas, chociaż nie darzę go sympatią. Ta kontuzja pewnie przeszkodziła we wprowadzeniu jego feudu z Jericho, dlatego wsadzili go do tej walki bez żadnego storyline'u. Trafnie ktoś przyznał, że jest to chwyt marketingowy. Na ostatnim RAW widzieliśmy segment z DX reklamującym swoje gadżety...nie zdziwiłbym się gdyby w następnym odcinku tej samej roli podjął się Cena. Te jego ciągłe powroty po kontuzji w nowych koszulkach, czapkach, frotkach i reszty pierdół to kolejne miliony dla Vince'a. Trzeba przyznać, że nawet Mysterio czy Hardy nie są tak promowani i sprzedawani jak Cena. Po prostu został wybrany na żywą reklamę WWE i będzie grał główną rolę w federacji do końca kariery. Nie łudźmy się, że John kiedykolwiek przestanie kręcić się w okół głównych pasów. John Cena był w tym czy w poprzednim roku (szczerze mówiąc nie pamiętam) nominowany do nagrody sportowca roku. To samo mówi za siebie za kogo on jest uważany w Ameryce. Będąc WWE Championem był w oczach dzieciaków bohaterem, a w roli mistrza świata wagi ciężkiej. Dlatego zrobienie go mistrzem WH jest strzałem w dziesiątkę dla WWE. My będziemy musieli męczyć się oglądaniem go miażdżącego swoich rywali, a Vince przez ten czas będzie patrzył na rosnące 0 na swoim koncie.

Boję się, że dopiero teraz zacznie się era Jasia Terminatora.

rmsig3.png

2483_1.png

Dokładnie tak, Jasio Terminator, po swojej kontuzji, musiał pokazać jaki to on nie jest świetny. A teraz, Jasio wraca, wygrywa WHC, jest cwany, ma czapkę, a Vince kase, bo przecież "Cena is the best!! JEAHH!!!"

Każdy chce sobie kupić coś, czym będzie mógł zaszpanować w szkole, pokazać że ma koszulkę z aktualnym WHC. Ktoś inny to zobaczy, i sobie kupi czapkę John'a, i wtedy o będzie kozakiem. I tak w kółko, a Vince robi kase. Traci to trochę na widowisku, ale przecież jak ci, którzy są w temacie wrestlingu obyci i nie będzie im się chciało kupić biletu aby znów zobaczyć jak Cena tnie wszystkich, to kupi go masa gnojków, zapatrzonych w Cenę jak w Miss piękności.

A co do WHC. Myślę, że sobie koleś potrzyma pas znowu bardzo długo, żeby nie było wątpliwości kto tak na prawdę rządzi w WWE, i kto ma być idolem młodziaków....

Chyba szykują się kolejne 300 dni pasa Ceny.... =))

rvwzyx.jpg

Jak dla mnie Cena to kompletne beztalencie. Nie wiem jak można wrócić ponoć po ciężkiej kontuzji i od razu zdobyć pas. Co do Ceny to po jego powrocie RAW coraz bardziej mnie zanudza. A jego walki są wprost żenujące, przez całą walkę się daję obijać, a pod koniec wykonuję swoje FU na widok którego cała młodsza publika wariuję. Mam nadzieję, że straci pas na pierwszej nadarzającej się okazji bo nie pasuję na mistrza WHC. Mimo wszystko każdy pretendent do tego pasa poza Batistą na niego zasługuję. To tyle na ten temat. Jeśli kogoś moją opinią uraziłem to sory nie chciałem.

• Reputacja:   1

Na wstepie piszę, że jestem trochę ponad tydzień w tył z WWE ;)

To ostatnim RAW troche się w mojej głowie pojawiło. Po pierwsze: co za IDIOTA ( :!::!::!::!: ) zabookował to, że Cena w walce na SS markuje jeszcze kontuzję, a na kolejnym raw będąc teoretycznie wykończony wymagającą walką wygląda na 100% formy...

Dalej, biorąc pod uwagę to, co ostatnio się skulminowało (koło 2 miechy promosów zapowiadających powrów Johna na kazdej gali WWE, ok. 5-minutowe; wygrana pasa w dniu powrotu- choc to rzaczej nie jest dziwne, tak po prostu musiało być ; no i ostatecznie speech na ostatnim raw, który moznaby nazwać propagandowym) jestem absolutnie zdegustowany tym, w jak chamski i nachalny sposób WWE chce go uczynić maksymalnie over jako face'a. Widać Vinnie w dalszym ciągu nie dopuszcza nawet mysli, że można go nie lubić... Jak ogladam wrs nie widziałem jeszcze ,zeby z kimś robili podobnie.

Nie mam tu jednak nic do zarzucenia samemu Cenie, bo całość wypowiedział odegrał świetnie; żaden promotor przy zdrowych zmysłach nie udupiłby także osoby promowanej tak długo, mocno i konsekwentnie, bedącej wizytówką federacji... no i przynoszącej jej znaczne zyski w mid cardzie. Jednak teraz to kazdy mark (co do osoby Ceny) ma sieczkę w głowie...

Jasiu "Terminator" Sina. Miszcz nad miszcze włażący w d*pę szefowi. Po raz pierwszy zdobywa World Heavyweight Championship mimo iż zasługuje najwyżej na IC Title w ramach wielkiego pushu. Vinnie dobrze wie, że idą święta i przedszkole namówi rodziców na kupno wszelakiego Jaśkowego merchandise'u. Dlatego Jasiu dostaje pusha na najważniejszy pas na Raw. Bez budowy feudu z Y2J'em, w wielkim powrocie na którym został zabuczany zdobywa pas. Na następnym Raw komiksowy bohater SuperJaś wchodzi z przedszkolem i niezbyt zdrowymi psychicznie dorosłymi na Raw, niszczy Jericho i dostaje pop. Dziwne jest to, że jak heele tak niszczą dostają heat, a jak Jasiu zniszczył Chrisa publika cieszyła się jak nigdy. Właśnie przez takich superbohaterów jak Jasiu, Ryj Masteriusz czy "Wooden Animal" Batista mamy WWE 4 Kids. WWE to już nie jest ten wrestling który lubię. Oby Sina stracił pas na Armageddon, albo dostał jakiejś kontuzji która skutecznie usunęłaby go ze świata wrestlingu.