Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Rey Mysterio & Shawn Michaels pokonali The Miza & Johna Morrisona

2. Match

WWE Intercontinental Championship Tournament - Runde 1

Kofi Kingston pokonal Kane przez DQ

3. Match

Triple Threat Match o Nr. 1 Contender

Chris Jericho pokonal Batiste & Randy Ortona

4. Match

Goldust pokonal Santino Marelle

5. Match

WWE Intercontinental Championship Tournament - Runde 1

CM Punk pokonal Snitskiego

6. Match

Divas Tag Team Match

Mickie James, Candice & Melina pokonaly Beth Phoenix, Jillian & Katie Lea
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• trs123

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

RAW w mojej opini wypadł bardzo dobrze. Podoba mi się to ,że wreszcie show trzyma wysoki poziom od jakiegoś miesiąca (szkoda tylko ,że nie przekłada się to na ratingi RAW ,które są bardzo słabe). Początek i wejście + przemówienie Shane od razu wiedziałem ,że warto było wstać i oglądać. Następnie pojawia się Stephani i gada ,że to jest jej show. Widać na 1 rzut oka ,że szykuje się nam Feud Shane(Face) vs Stephani (heel) i myśle ,że bd świadkami ogromnego burdelu na RAW w postaci nowych championych , contanderow. Myślę ,że całą sytuację rozwiąże Vince który powróci gdzieś po NWO.

1 match : Rey & Shawn vs Morrison & The Miz

mecz bardzo dobry chociaż powoli zaczyna mnie denerwować to iż ciągle rey walczy w tag teamie i to z morrison i mizem. Shawn widać ,że zabieg ma na celu zrobienia z niego Upper midacrdera. Rey ? jest w zajebistej formie ,wreszcie odbanowali mu większość ciosów przez co przypomina wreszcie High Flyer'a. Stacza najwiecęj walk z pośród wszystkich z RAW jest w znakomitej kondycji i tak się zastanawiam dlaczego nie wykorzystają jego znakomitego okresu i nie dostanie title shota IC , bo w WHC wątpie co najwyżej po Wrestlemani (jeśli wygrałby MITB) bo myśle ,że już jest miejsce zarezerwowane przez niego. IC na pewno mu się należy no a on na pewno podniósł by wagę tytułu i prestiż. Walka fajna Morrison już na pewno na przyszłym drafcie przejdzie do RAW a the miz myśle ,że w smackdown. HBK vs JBL ciekawie sie zapowiada zwlaszcza ze JBL zaatakowal Morrisona. Ocena: 9/10

2 match: Kingston vs Kane

mecz nudny jakoś miałem wrażenie ,że obaj czekają na jakieś wejście zawodnika czy interwencje. Pod koniec wchodzi Stephani i mówi że za tydzień Kane będzie mógł wyładować swoją agresję w meczu o WHC z Ceną. Myślę ,że to oznacza całkowite zakończenie feudu między BRM a Rey'em. Szkoda bo ni stąd ni z owąd feud się zaczał i bez jakiegokolwiek słowa się zakończył. Zapowiedz na nast. tydzien jakoś uratowałą sagment z tą walką. Ocena: 6/10

3 match: Jericho vs Batista vs Orton

myślę ,że to powinien być ME . Walka podobała mi się nie nudziła , każdy z zawodników miał coś do udowodnienia. Wiedziałem na pewno ,że Orton nie wygra walki , w ogóle mam wrażenie ,że trochę schudł bo jest aż za szczupły a WWE jakoś słabo wypromowało jego powrót. Miał feudować z CM punkiem a tu klapa raz walczą ze sobą a raz nie. Jericho wygrywa wysiłkiem Batisty co pasuje do jego gimmicku. Ocena 8/10

4 match:

jakoś nie moge już patrzeć na postać Santino jest on ąż za śmieszny. Cieszy oczywiście powrót byłej gwiazdy WWE Goldusta. Mecz zakonczył się tak jak miał czyli zwyciestwem powracajacego. Ocena: przez symaptie do Goldusta 6/10

5 match:

oj widze ,że CM Punk otrzymał WHC tylko dlatego ,że wygrał "walizkę". Teraz zrobili z niego midcardera i sobie walczy z snitskim itp. Nie rozumiem dlaczego skoro wygrał z kofim WTTC to nie tworzy team-u z kofim prawdziwego tak jak morrison z mizem , tylko w ogóle nie mają oni ze sobą nic wspólnego nie pomagają , interweniują. Punk wygrywa do czego chyba nikt nie miał wątpliwości szkoda ,że Snitsky jest tylko jobberem bo powinien ze swoimi umiejętnościami być znacznie wyżej w rosterze RAW. Walka mi się podobałą nie za długa w dobrym tempie. Ocena 7/10

6 match:

no i ostatni Divas Tag Team Match jak na divy to powiem ,że przyzwoicie jakoś nie zanudziłem się. Nie będę sie rozpisywał bo nie jestem fanem walk kobiet. Ocena : 6/10

dodam jeszcze ocene za wszystkie sagmenty z RAW no i muszę powiedzieć ,że wreszcie się zaczyna coś dziać trzyma to się kupy i jakiegoś poziomu. Szkoda tylko ,że WHC zmienia właściciela co moment to nie jest sposób na powrót najlepszych lat WWE i podniesienia ratingów. Skoro Cena ma WHC to równie dobrze może go mieć Mysterio, który otrzymuje ostatnio spory Pop i jest w o wieleyższej formie. Jericho bardzo mi się podobał jako WHC ale czuje ,że to był taki przejściowy mistrz a na Wrestlemani bd mieć Cena vs Orton. Mam nadzieje ,że Cena nie będzie długo mistrzem i najdłużej po RR będziemy mieć nowego WHC , Ocena sagmentow : 9/10.

RAW na prawdę mi się podobał oceniam go 8/10 i czekam na następny :)

• Reputacja:   1

RAW ciekawy muszę przyznać sam początek już fajnie nakręcił widowisko.

Shane vs. Steph? więc pewnie to będzie ten storyline na WM 25 na której ma też się pokazać Vince.

Team HBK & Mysterio vs. M&M x2 na RAW tym razem wygrali "ci dobrzy" fajna akcja Morrisona i Mysterio nieźle wyglądała. Wjeżdzający JBL i jego gadka, że płaci za jazde ehh... no i coś dziwnego atak na Johna, a nie jak by sie przypuszczało na Shawn'a.

Dalej turniej IC title - Kofi vs. Kane nic super, że tak powiem nawet myślałem, że Kingston jest jakiś nawalony bo kilka razy wygladało tak jak by sobie omało co sam krzywdy nie zrobił. Kofi wygrywa po DQ szczerze wolałbym wygraną Kane'a. Teraz kiedy program z Mysterio się skończył widać nie ma nikt pomysłu gdzie wsadzić wielką czerwoną maszynę.

Jericho vs. Orton vs. Batista - dobrze, że klocek nie wygrał to raz, a dwa to walka jakaś taka super nie była Jericho poraz kolejny będzie walczyć w rematchu hmm kiedyś Y2J podkładany był Cenie czyżby tym razem miało być to samo?

Goldust vs. Santino - dwaj komedianci, ale jednak wole włocha. Złoty wygrywa ehhh

Punk vs Sznycel - nuuuda, sznycel drże morde - jeszcze większa nuda - GTS Punk wygrał. Czyżby teraz Regal miał stracic pas IC na rzecz Punka, który podłożył mu się w KOTR?

Divy na samym RAW ominąłem, ale Melina wróciła :)

Co do segmentów to reklamówka sklepu DX fajna w miarę. Oczywiście było only wweshop.com, ale Kelly poprawiająca Shawna fajnie wypadła.

No tak jeszcze przemówienie mistrza Jana niezbędnego, lizanie dupe publice, żeby zakryć "booo", miałbyć raper, a jest terminator co było wyraźnie widać w końcówce jak rzucał Chrisem wszędzie gdzie się tylko dało...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

No nie powiem..RAW dało się oglądać bez przewijania i ziewania..a to już jest coś..Ogólnie od czasu pojawienia się rodzeństwa, robi się coraz ciekawiej i mam nadzieję, że taka tendencja zostanie utrzymana :P..

Na początku ciekawa wymiana zdań Stephanie i Shane'a..Oby nie spartaczyli potencjału, który drzemie w tym konflikcie..

Pierwsza walka..całkiem całkiem..Dobry motyw na końcu gdy JBL zamiast HBK'a kopie Morrisona..Zobaczymy jak to się dalej potoczy..Z miła chęcią zobaczyłbym zamiast niezbyt narazie interesującego feudu na linii Cycek - Shawn..dalej tą dwójkę jednak z dodatkiem Morrisona..Myślę, że byłoby to lepsze i ciekawsze rozwiązanie..

Początek turnieju o pas Intercontinental..Walka Kofi vs Kane..zakończone dyskwalifikacją Czerwonej Maszyny..szkoda, że WWE nie ma niego pomysłu..na początku heel turn wydawał się wybawieniem go z ciągłego szmacenia..Jednak ciągle podkładany pchełce..stał się mało wiarygodny..

Walka o nr. 1 contender do pasa Jaśka..walka niezła..może bez szaleństw..jednak było kilka ciekawych akcji..Dobrze, że nie wygrał Klocek..przewidywałem wygraną Jericho, bo takie podłożenie Cenie bez rewanżu byłoby conajmniej śmieszne..Szkoda, że nie wygrał Randy..jednak po raz kolejny serial z Jaśkiem jakoś mi się nie widzi..

Powrót Goldusta..i wygrana z wymiatającym przy micku Santino..

Kolejna walka turnieju o pas Regala..Poziomem nie powaliła..Punk można powiedzieć schodzi powoli z bohatera do zera..Od pasu WHC po walki ze Sznitskim..Mam nadzieję, że odbierze pas Regalowi...i straci pas tag team..bo jak wspomniano wcześniej..nie widać w ogóle, że takowy posiada..

Divy ominąłem..

Czas na spicz..spicz naszego prześwietnego Janka..Pod koniec znów włączony tryb terminator i Chris pozwiedzał porządny kawałek areny...Nadeszła nowa, dobrze już znana era..era Jasia Kwadrata.. :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif