Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PZPN PZPN

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Jak większość wie zapewne, polski futbol jest w głębokim kryzysie na szczeblu centralnym. Afere korupcyjne, wprowadzenie komisarza do związku. Grozi to nam wycofaniem z Europejskich władz futbolowych(struktur FIFA). Wiadomo, że UEFA nie lubi jak sie wtrącają władze rządowe do zwiazków piłkarskich. Czy jest szansa wydostania sie z tego kryzysu? Czy nie ominą nas kary z wykluczniem włącznie? Na dzień dzisiejszy moim zdaniem taka opcja jest realna. Zapraszam do dyskusji
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rambo78

2

• SixKiller

1

• Streetovs

1

• raffal

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szczerze to haslo Jebac PZPN mozna takze roszerzyc na UEFA i FIFE jesli tylko okaze sie ze te rowniez biurokratyczno-skorumpowane molochy popra Listka i wywala Polskie druzyny i repre, to wsumie trudno lepsze to niz kolejne lata bez zmian z tymi samymi dziadami.

Jak jeszcze szkoda repry, bo nawet jaky nie awansowali to przerwa w graniu moze miec spory minus, tak w dupie mam ze polskie druzyny nie pograja w rundach eliminacyjnych do Pucharu Uefa czy LM. Najbardziej jednak rsmieszy mnie tzw; tlumaczenie sie ze Polska walczy o organizacje Mistrzostw Europy :D chyba w pilke wodna to jeszcze moze bylo by realne.

Trzeba bylo wywalic ten caly PRLowski syf czyli zarzad PZPN juz dawno, stalo sie to teraz i tak za pozno ale lepiej pozno niz wcale, powinno sie teraz wywalic z ligi druzyny ktore kupowaly mecze szczegolnie Łeczna.

Niestety to jest Polska i z jednego syfu zaraz moze wyplynac drugi jak patrze jak do sportu pchaja sie tacy ludzie jak Czarnecki ktory by chcial zostac prezesem PZPNu :shock: to nie moze byc dobrze :mad:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Windows

Moim zdaniem trzeba wyplenić wszystkie chwasty z tej skorumpowanej struktury, do tego nikt nie ma wątpliwosci. Niech po wszystkich przejedzie walec i wyrówna. Tyle tylko jakie to może mieć skutki? Czy przymusowa kwarantanna ( wykluczenie ze struktur) wyjdzie nam na dobre? Przede wszystkim trzeba poczekać na ruch jaki wykona teraz UEFA, bez tego można tylko sobie domniewywać co by bylo gdyby. Boniek ruszył z odsieczą, ale czy to pomoże? Zna Platniniego dosyć dobrze :) Prawde mówiąc mamy obecnie kogel mogel czyli galimatias :) Edytowane przez Rambo78

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Trudna sprawa. Mam nadzieję, że jeżeli dosięgnie nas kara, to najmniejsza, która nie będzie miała długofalowych skutków. Jeżeli na czele UEFA stanie Michel Platini, a szefem PZPN-u zostanie Zbigniew Boniek, to jest prawdopodobieństwo, że się nam upiecze.

O taki stan rzeczy oskarżam obecnego prezia, Michała Listkiewicza. Kiedyś mówił o "jednej czarnej owcy", a niedawno okazało się, że takich degeneratów jest całe stado. A "Listek" ani myśli o dymisji. Gdyby odszedł, to polski futbol nie wyzdrowiałby od razu, ale byłoby to wystarczająco dużo aby minister nie wprowadził kuratora. Do rządu nie mam pretensji, bo ktoś musiał to bagno zasypać. Zwłaszcza, że o kuratorze mówiło się już w zeszłym roku. Przejął się tym ktoś w PZPN-ie? Gdzie tam...

1005187806541accfacb3d6.jpg

A ja uważam że nie ma czeego żałować. Wszyscy mówią tak jakby reprezentacja miała pewny awans a prawda jest taka że zostało sporo meczów i różnie się to może potoczyć. Rozgrywki pucharowe. Lech, Zagłębie i ktoś tam jeszcze odpadli z jakimiś leszczami. Legia odpadła z najgorszym zespołem z Austrii, Wisła weszła do grupy fuksiarskim wolnym w 93 minucie z jakimś tam Iraklisem. A potem nie potrafiła wygrać. Jakieś tam 3 pkt ze słabym Basel to nic wielkiego. Liga jest tak beznadziejna że nie chce się jej nawet oglądać a dobre mecze w sezonie to można policzyć na palcach jednej ręki.

Więc ja się pytam. Za czym płakać ????

czy Eugen mógłby przejsc hell turn
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...