Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GWF Monday Night T.N.T. #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme Monday Night T.N.T. i pokaz fajerwerków

Uderza theme Johna Morrisona

Penzer: Following contest is scheduled for one fall! Introducing first, making his way to the ring: from Los Angeles, California, weighing 219 lb, John Morrison!

8b31a9d4dcc22303.jpg

And his opponent tonight: from St. Louis, Missouri, weighing 185 lb, Evan Bourne!

04469fb34fe3faf5.jpg

Szybko przewagę zyskuje John kopiąc rywala w brzuch. Wykręca jego rękę, ale po chwili to samo robi mu Evan. Bourne łapie rywala, ale Morrison wydostaje się serią łokci i kończy wszystko potężnym superkickiem. Wygląda jednak na to, że ta akcja nie zrobiła na Evanie zbyt dużego wrażenia. Szybko powala przeciwnika, wykonuje backsplash, knee drop i springboard leg drop. Cover – 1, 2, kickout! John robi eye poke przeciwnikowi i znów wykręca mu rękę, a po chwili robi Hagman’s neckbreaker. Dalej seria elbow dropów i, kiedy Bourne wstaje, Russian Legsweep. Johnny wspina się na 3 linę i próba flying elbow drop, ale w ostatniej chwili Matt ucieka. Wykonuje leg lariat, a po chwili snapmare driver i sprowadza oponenta do parteru. Headlock, ale nie trwało to zbyt długo, bo mamy irish whip, kontrę i flying clothesline by Hennigan. Próba Moonlight Drive, ale niesamowita kontra i… backbreaker! Szybki pin: 1, 2… kickout! Bourne chce uderzyć rywala, ale ten kuca, próbuje neckbreakera, jednak kontuje w piękne DDT! Wchodzi na 3 linę i… Shooting Star Press! Nie! A jednak in last second Johnowi udaje się zsunąć! Zapowiada nam się moonsault, Morrison leci… i znów nie dochodzi do decydującego ciosu, bo Sydal się odsuwa! Matt szybko podnosi przeciwnika i… sitout powerbomb! Jak on to zrobił! Po tym Evan jest wyczerpany, jednak po jakimś czasie udaje mu się doczołgać do Morrisona i położyć na nim rękę. 1… 2… kickout! Bourne nie może uwierzyć, że ta akcja nie zakończyła walki. Nitro, który ledwo stoi na nogach, atakuje rywala punchem. Wynosi go i sadzi na narożniku. Sam po chwili wychodzi na 3 linę i próba hurricanrany, ale Sui-Sydal popycha przeciwnika i błyskawicznie wykonuje SSP! Pin: 1, 2… 3!

5785a1e294426bbc.jpg

Penzer: Here is your winner: Evan Bourne!

Joey Styles: Hello, ladies and gentlemen. We welcome you at Monday Night T.N.T. What a match that was! Mam rację, Tazz?

Tazz: Jak zawsze, Joey, jak zawsze. Niesamowita walka! Evan Bourne na GWF No Remorse będzie walczył w 6-Way Texas Tornado match for Gold-Xtreme Division Title. W tej walce są już Christopher Daniels, AJ Styles and Motor City Machine Guns.

Joey: Jednak to dopiero na naszym pierwszym w historii PPV. Dzisiaj kilka innych świetnych pojedynków. Tymczasem przenieśmy się do naszej przepięknej dziennikarki – oto Eve Torres.

Eve Torres: Witam państwa serdecznie! Mam zaszczyt przedstawić państwu General Managera T.N.T. – Erica Bischoffa. 1st question: kto będzie szóstym uczestnikiem walki o GXD Title na NR?

Bischoff: O tym przekonamy się dopiero za tydzień. Chavo Guerrero, Claudio Castagnoli i Jay Lethal zmierzą się w 3-Way matchu o prawo do walki na No Remorse.

Eve: Jakie są pana komentarze na temat pojedynku Chris Jericho vs Big Show na Thursday Night PoweR!?

Bischoff: Może i Chris przegrał, jednak jestem zadowolony z jego zachowania. Pokazał, że naprawdę ma honor, a także szacunek i zaufanie do mnie. Gdyby wszyscy moi pracownicy byli tacy jak on…

Eve: Widziano pana wychodzącego od szefa federacji GWF. O czym rozmawialiście?

Bischoff: Zachowajmy to na koniec gali. Wtedy wszystko wyjaśnię i obiecuję: będziecie wszyscy zbierać szczęki z ziemi.

Eve: A jakie walki jeszcze dziś zobaczymy?

Bischoff: To akurat nie jest ważne...

Tazz: Wow! What do you think, Joey? What’s it gonna be?

Joey: Nie mam zielonego pojęcia, Tazz. Hey, hey, wait a minute, look at this! To Mr. Kennedy! Przechodzi przez publiczność, potem przez barierkę i jest w ringu! Żąda mikrofonu, ma coś do powiedzenia!

6c3978dc20f38122.jpg

Kennedy: (Kennedy pokazuje coś palcami, dostaje spory heat) Byłem TAK blisko od zdobycia title shotu na No Remorse tydzień temu. Mógłbym teraz powiedzieć: trudno, stało się, spróbuję następnym razem. Tak, następnym razem mi się uda, Jericho, Cage, nieważne który z was będzie mistrzem po PPV, i tak stracicie pas, a tym, który wam ten pas zabierze będzie… MISTEEEEEER KEEENNEEEDYYY!!! KENNEDY! Dobra, nie skończyłem. Obecnie nie mam w głowie jednak pasa GWF Title. Now it’s time for revenge! Wiecie, o co mi chodzi. The Undertaker! You are bastard and you know it! Mam cię dość! Już w tym… no… aha… WWE miałeś coś do mnie. Teraz znów zadzierasz z Mr. Kennedy’m. Pożałujesz tego, obiecuję ci! Chcesz mnie upokorzyć? Chcesz pokazać mi swoją „wielką siłę”? Alright, spróbujmy! No Remorse… Fajna nazwa, nie? Pasuje do tego, co się na nim stanie. Mr. Kennedy… The Undertaker… What is your answer?

Na titantronie tak jak tydzień temu widać znak Undertakera. Tym razem jednak zmienia się on w literę Y jak "Yes".

Kennedy: Oh yeah! Pożałujesz tego!

Joey: Nigdy nie widziałem jeszcze tak wkurzonego Kennedy’ego. Undertaker nie będzie miał tak łatwo, jak się zdaje.

Tazz: Hell yeah. Swoją drogą ‘Taker jest bardzo pomysłowy, by wpaść na taki sposób odpowiedzi.

Joey: Haha, to prawda. No ale przenieśmy się teraz do gabinetu naszego GM’a. Jest tam nasza reporterka nr 2 – piękna SoCal Val.

W gabinecie GM’a jest Eric Bischoff. Pojawia się John Morrison.

Morrison: Man, I need a last chance. Za tydzień na T.N.T. niech odbędzie się walka 4-Way o title shot.

Bischoff: Hold on a second, lil’ boy. Niby czemu miałbym ci dawać ostatnią szansę? Pewnie znowu jej nie wykorzystasz. Poza tym tydzień temu nie okazałeś mi należytego szacunku. Przegrałeś dziś swój mecz, więc wybacz, ale panu już dziękujemy. Now get the hell out of my office!

Tazz: Hmmm… well, to nie było zbyt miłe. No ale cóż… zdarza się. Przechodzimy do walki nr 2 tonight!

Penzer: Following bout is set for one fall! Introducing first, approaching to the ring: from Detroit, Michigan, weighing 215 lb, Alex Shelley!

n30106980_31674305_3456.jpg

And his opponent: from Gainesville, Georgia, weigh in 215 lb, he’s “Phenomenal” AJ Styles!

IMG_4454.jpg

Początek bardzo wyrównany, kilka świetnych, szybkich akcji w wykonaniu obydwu zawodników. Potężny clothesline wyrzuca z ringu AJ’a. Alex rozpędza się… i mamy wspaniałe suicide dive! Shelley wgniata rywala w barierkę zabezpieczającą z wielką siłą! Następnie staje na apronie i wykonuje double axe handle to the Styles’ back. Po chwili akcja wraca do ringu. Shelley uśmiecha się, jest ewidentnie pewny siebie. Okłada rywala punchami i kopami, jednak wreszcie Phenomenal kopie przeciwnika prosto w brzuch i wykonuje mu DDT. Obydwaj po jakimś czasie wstają i Alexander rozpędza się, chce wykonać shining wizard, lecz w ostatniej chwili Allen się odsuwa i Shelley wypada z ringu. Cóż za siła uderzenia! AJ tymczasem podchodzi do ropes i wykonuje slingshot crossbody! Za ringiem irish whip… i Alex wpada w schody! Teraz kolejny irish whip, ale kontra i tym razem to Styles smakuje metalu, gdyż jego głowa uderza o ringpost. Na jego czole pojawia się krew! Bitwa po sekundzie powraca do ringu. Członek MCMG wykonuje superkick w brzuch, odwraca się… i spin kick! Kiedy AJ wstaje, mamy dropkick… i Sliced Bread #2! Pinfall: 1, 2… kickout! Jak to się stało?! Shelley nie może uwierzyć, ale wspina się błyskawicznie na 3 linę… Frog splash! Nie! A.J. ucieka! Delayed brainbuster by Phenomenal One! Obaj padają na matę jak martwi. Wreszcie Styles doczołguje się do oponenta i słyszymy liczenie: 1, 2… kickout! Fenomenalny też nie może uwierzyć, ale składa się do Styles Clash. Nie udaje mu się jednak wykonać tej akcji, gdyż koło ringu pojawia się Chris Sabin! Staje on na apronie i odwraca uwagę sędziego. Low blow! Cóż za cheap shot! Jednak Alexa to nie interesuje i wykonuje rywalowi Shellshock!! What a impact of that move! Sabin spokojnie odchodzi, a sędzia zaczyna liczyć: 1… 2… 3!

Penzer: Winner of this bout: Alex Shelley!

Tazz: Cóż za wspaniała walka! Szkoda tylko jej końcówki, która nie powinna tak wyglądać. Motor City Machine Guns znów pokazali swoją ciemną stronę.

Joey: No niestety, takie rzeczy w wrestlingu czasem muszą się zdarzać. Jeszcze jedna zła wiadomość: była to już ostatnia walka dzisiejszego wieczora. Dlaczego? Gdyż nasz General Manager, Eric Bischoff, zapowiedział tylko dwie i pozostały czas zamierza zużyć na swoje potrzeby.

Tazz: Jestem ciekaw, co ma na myśli nasz “wspaniałomyślny” GM…

Joey: Przekonajmy się więc…

Uderza theme Erica Bischoffa, zapowiada go David Penzer

Penzer: Ladies and gentlemen, please welcome General Manager of T.N.T.… Eric Bischoff!

13.jpg

Bischoff: Przyznam się szczerze, że, planując jedynie dwie walki na dzisiejszy wieczór, miałem zamiar zrobić wam wszystkim na złość… i chyba mi się udało, co? (ogromny heat) Tak, tak, zrobiłem to umyślnie… ale teraz zamknąć mi już te wszystkie ryje! Mam coś do powiedzienia. Tak więc, jest sprawa…

Nagle przerywa mu theme Stone Colda, ludzie szaleją! Steve wchodzi do ringu i zaczyna mówić…

SCSA: Niech mi “szanowny GM” wybaczy, ale po prostu musiałem się pojawić. (What?) Tak, tak, jest sprawa… (What?) Jesteś tym gościem od zatwierdzania walk, yeah? (What?) To musisz taką jedną zatwierdzić… (What?)

Bischoff: Nic nie muszę! To ja tu rządzę i to TY musisz opuścić teraz ten ring, bo jeśli nie… konsekwencje mogą być naprawdę wielkie!

SCSA: Shut the fuck up and listen to me! (What?) Im szybciej to załatwimy, tym szybciej będziesz mógł zrobić, co ci się podoba. (What?) ‘Cause you see, the bottom line is that Stone Cold wants a revenge… (What?) Nie byle jakiego revenge… (What?) Stone Cold wants to whip somebody’s ass! (What?) I tym kimś tym razem nie jest Eric Bischoff… (What?) To James Storm! (What?) So what do you think about it, Mr. Asschoff? (What?)

Bischoff: Chcesz walki z Jamesem Stormem? You’ve got it! (pop) Ale nie ma miejsca na twoją walkę na No Remorse… (heat) So na No Remorse weźmiesz udział w tag team matchu: Rhino & Stone Cold Steve Austin vs Carlito & James Storm! Myślę, że tamci goście z PoweR! są niezbyt wartościowi i mogę dołączyć was do nich… I’ll talk with that bitch later. But now, myślę, że ktoś się z tobą chce widzieć, Austin… (uśmiecha się)

Zza pleców Bischoffa wyskakuje Storm i próbuje wykonać Last Ride, jednak w ostatniej chwili Stone Cold odsuwa się i mamy próbę Stunnera, lecz James ucieka z ringu, a Austin go goni. Wybiegają z areny, a tymczasem Bischoff kontynuuje.

Bischoff: Tak więc wreszcie, kiedy już nikt nie zawraca mi dupy, mogę przejść do sedna sprawy. Dziś rozmawiałem z chairmanem GWF. Przekazał mi ważną informację. Trzeba połączyć 2 brandy w 1! Tak, tak, nie żartuję. Teraz, gdy konkurencja jest bardzo mocna, trzeba połączyć siły i stać się dwa razy mocniejszym. Tylko pojawia się pytanie: w jaki sposób to zrobić? Dostałem odpowiedź: na No Remorse odbędzie się walka T.N.T. vs. PoweR! Jeden zawodnik z naszego rosteru, jeden zawodnik z PoweR! Kto wygra… ten ratuje tyłek swojemu GM’owi…

Wraca Stone Cold!

SCSA: Myślisz, że ktoś będzie chciał uratować twoje grube, śmierdzące dupsko? (What?) Przemyśl to jeszcze raz…

Austin rzuca mikrofon i wykonuje Stone Cold Stunner!

02.jpg

Tazz: What a Stunner! Ahh to musiało boleć!

Joey: But Tazz, przypomnij sobie, co powiedział GM. Walka brandów na No Remorse? Połączenie T.N.T. i PoweR! w jeden? Czyżbyśmy mieli stracić pracę? Mam nadzieję, że Bischoff coś wyjaśni za tydzień, gdyż nie mam zamiaru walczyć o swoją posadę.

Tazz: Oh man… I hope not…

T.N.T. schodzi z anteny

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hhynagata

1

• Danielsson56

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No..no..kawał dobrej roboty.. :t_up:

Fajnie, że macie chęci i mam nadzieję, że będziecie to kontynuować, bo naprawdę bardzo przyjemnie się czyta i widać, że macie pomysł na to jak zrobić ciekawą, wciągającą galę..Zwłaszcza końcówka mogła się podobać :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• 2 tygodnie później...

• Styl:  Jasny

Przyznam się że wcześniej tej Twojej gali nie czytałem :D Zwyczajny brak czasu ale teraz kiedy muszę wiedzieć co się dzieje u Ciebie źeby wziąść się jakoś za PPV przeczytałem... I powiem tak... kawał dobrej roboty! Segmenty troszki słabe ale końcowy speech w kosmos kurde :D

Be ready for GWF :D