Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Kelly Kelly pokonal Victorie

2. Match

Batista pokonal Manu (w/ Cody Rhodes)

3. Match

The Miz & John Morrison pokonali Reya Mysterio & Shawna Michaelsa

4. Match

JBL & Kane pokonali Cryme Tyme

5. Match

Non-Title Match

William Regal vs. Matt Hardy zakonczyl sie Double Countout

6. Match

Lumberjack Match

Randy Orton pokonal CM Punka
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• CezarMVP

1

• tomo

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Tak więc w tym tygodniu raw mnie nie zawiódł. Obejrzałem nawet pierwszą walkę :D. Nareszcie wygrała ulubienica IOOT'a Victoria. Moim zdaniem obok Mickie James najlepsza w WWE wrestlerka. Batista wygrał z Manu. Nareszcie Samoańczyk pokazał się w singlowej walce i zrobił to całkiem, całkiem. Myślę, że będzie z niego zawodnik na miarę Umagi, ale ma troszke za mało charyzmy. Batiście nawet spear wyszedł... Chyba dlatego, że Manu wźiał rozbieg :roll: . Kolejna walka - Miz i Morisson jak zawsze trzymają poziom, a nowym finisherem Johna jest chyba Jealous Chin Music, poraz kolejny wykonał superkicka. Mysterio i HBK też są w formie, więc walka całkowicie na plus. Kolejną walkę przyznam się, nie oglądałem uważnie. Pamiętam tylko "zmianę" JBL'a z Kanem i jego Clothsline. Taka zamulająca walka i kolejna przegrana CT :thinking: . Na koniec to na co dłuuuugo czekałem "prawdziwy powrót Ortona". Powiem walka była bardzo fajna, szczególnie, że brało w niej udział moich dwóch ulubionych wrestlerów. Dobre techniczne akcje np. powerslam, ten backbreaker ortona, w sumie było ich parę. A na koniec zwyczajny brawl między heelami a faceami. Oceniam raw na 4+ w skali szkolnej. Ocena zaniżona przez walkę JBL'a.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak stwierdziłem z eLKejem RAW był zajebi*ty. Dawno tak dobrego nie było , 800 odcinek też jakby trzymał taki poziom byłby jeszcze lepszy. Zaczyna się od fajnego segmentu z pytaniami. Randy , JBL , Santino i HBK. Nie mogłem z rapu Santina , dobry gość :D. Potem brawl bo jak to HBK powiedział jest odpowiedzialny za swoje czyny i rzucił się ja Layfield'a. Walki kobiet nie oglądam ale muszę jedno powiedzieć , w końcu Victoria wygrała i Beth śmiesznie wbiegła by ją wrzucić na ring. Pierwsza walka Batista vs Manu. I tutaj od razu zaskoczenie bo walkę można było obejrzeć bez zmrużenia oka. Manu ma dobre ring skille przynajmniej w walce z Batistą mógł się podobać. Nawet prowadził Batiste przez jakiś czas. Wygrana to wiadomo że Batista musiał. Mamy segment idących HBK i Rey'a. Shawn wraca do dowcipkowania a nie ponurej miny czyli wszystko super. W międzyczasie Shawn przedstawił Dolphowi Rey'a. :8 Fajny segment.

http://pl.youtube.com/watch?v=GPtlXgGBcoY

No i mamy walkę Shawn i Rey kontra Miz i Morrison. Walka dała radę , chyba była nawet najlepsza na gali. Shawn w formie , Rey w formie , Morrison w formie nawet Miz w formie. Dobra walka z tego wyszła. Cieszy to bardzo. Po tym mamy mniej ciekawą walkę czyli Cryme Time przeciwko JBL & Kane. Tylke tego Kane'a tam widziałem że normalnie szok. JBL zrobił swój clothesline i mamy koniec. Jasne trzeba podreperować sytuację cycka. Wydaje mi się jednak że na Survivor Series Kane odwali coś z JBL'em , jakiś chokeslam na cycku bo wkurzy Big Red Monstera. William Regal i Matt Hardy to raczej nie walka , bo za krótka. Po prostu kilka ciosów i walka poza ringiem i mamy double count out. No i Main Event , który fajnie wyszedł. Kilka dobrych akcji , fajny cheap shot Ortona na Noble'u. No i oczywiście RKO.

W międzyczasie mieliśmy dobry speech Jericho na temat Ceny.

Ogólnie RAW bardzo bardzo fajne :)

Nie powiem RAW mi się podobał, ostatnio coraz częściej się tak dzieje..I mam nadzieję, że się to nie zmieni..

Początek RAW i pytania do Stephanie..HBK rzuca się na JBL, ogólnie było ciekawie..Walkę div przewinąłem..

Walka Klocka z Manu..Wiadomo było, że Batista jej nie przegra..Poza ringiem uważnie walce przyglądał się Orton..Myślałem, że może jakaś interwencja..A jeśli chodzi o walkę to na całe szczęście nie zamulała i dało się ją bez żadnych przewinięć i ziewnięć oglądnąć..

Dobry segment z Shawnem i Reyem..Można było się pośmiać.. :P

Miz & Morrison kontra wcześniej wspomniana dwójka..Walka dała radę, przyjemnie się ją oglądało, zwłaszcza końcówka debeściak..Dobre tempo i kilka ciekawych akcji spowodowało, że jest to według mnie najlepsza walka na tym RAW.

Kolejna walka tagów..Jakoś nie wiele z niej pamiętam, poza mega wyczesanym finisherem Cycka..Przedtem przeszkodził swojemu partnerowi i coś mi się wydaje, że na tym się nie skończy :P

Walka Regal - Hardy..tzn.jak opisał wcześniej Icon..kilka ciosów i walka poza ringiem..

Czekałem przez całe RAW z niecierpliwością na main event..Dawno nie widziałem w akcji swojego ulubieńca..Walka całkiem, całkiem..Kilka ciekawych akcji się znalazło..i oczywiście RKO na końcu.. :D...

Brawl na koniec RAW mógł się podobać..zwłaszcza jak pokolei każdy pokazywał to co miał pokazać :P...

RAW zdecydowanie na plus :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Entertainment Pełną Gębą, i to mi się podoba świetny segmencik na początek, Orton wygłasza swoje heelowskie przemówienie, że to on jest bardziej utalentowany (heel z niego świetny, nie wyobrażam go sobie jako face), później Rhodnes opowiada o Tedzie, a Stephanie o Cm Punku, że on też dostał kicka od Ortona i ustawia Luberjack Match jak ME, następnie przebojowy santino nam zarapował o straceniu IC, next HBK rzucił się na JBL'a ogółem lepszego segmenciku dawno nie oglądałem...

Manu vs. Batista, wyszedł Orton przyglądać się, walka jak to walka, Manu nie mógł po prostu wygrać ale walka jak na dwóch raczej potworów niż wrestlerów to podobała mi się, jedyne do czego można się przyczepić to Big Boot Batisty (wyglądał bardzo nie realistycznie) następnie Spear i Batista Bomb który całkiem trzymał poziom jak na takiego przeciwnika.

Kurde fajne segmenty były naprawdę Evan Bourne, later HBK cieszył się z tego, że będzie w teamie z Reyem Mysterio, i super to byłooo.

HBK i Rey vs. Miz and Morisson, walka była ciekawa i podobała mi się, na zakończenie świetne 619 i Sweet Chin Music, ale HBK też oberwał superkickiem od Morrison'a, i walka się skończyła na korzyść MnM.

Cryme Time vs. Kane i JBL, jak zawsze walka z Cryme Time świetna, zamiast ChokeSlama mamy zamiane i Clothesline form heel, kurde szkoda, że zawsze w niewiarygodny sposób zawsze CT przegrywa...

Kingston i Sydal, Knox zaatakował ich (okropny on jest, ja bym go patykiem nie dotknął) walną Matt'a w Buta.

Regal vs. Słabszy Hardy, Double Countout...

Orton vs. Punk w Main Evencie i Luberjack Matchu, fajnie nikt nie przerwał walki w końcu zobaczyłem Ortona w walce, został w formie, fajnie walczył, śliczne RKO zzaskoczenia, chociaż trochę to mało jak na ME ale walka trzymała poziom, po walce to już zdecydowanie wystarczająco jak na ME Spear na Ortonie (tutaj się chyba nam coś szykuje), później zaczęli się wszyscy nawalać.