Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 21/11/08 wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Matt Hardy & R-Truth pokonali Sheltona Benjamina & Marka Henrego

2. Match

The Miz & John Morrison pokonali Jessa & Festusa

3. Match

Non-Title Match

Jeff Hardy pokonał Triple H

4. Match

Local English Jobber pokonał MVP

5. Match

Non-Title Match

The Brian Kendrick & Ezekiel Jackson pokonali Carlito & Primo

6. Match

Nikki & Brie Bella pokonały Victorie & Natalye

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aquiva.

2

• CezarMVP

1

• Sejbla

1

• Midey

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to lecimy ze smackdown!

Truth i Matt Hardy vs. Henry i Shelton, tag team match, walka słaba bardzo słaba nawet Truth się nie starał :t_down: jedyna fajna akcja to chyba, że henry staną na hardym, pod koniec trochę tam Killings to rozkręcił i wygrał...

MnM vs. Jesse i Festus, nie mogę patrzeć na mordę festusa, chociaż tam MnM tam było kilka fajnych akcji kopniak Morrison'a naskok Miz'a i w końcu wygrali po walnięciu w gong bo przebrzydła świnia festus stał jak koł...

Triple H vs. Hardy chyba jedyna walka, która trzymała jakiś poziom na tym smackdownie był nawet nietrafiony swanton, chociaż wynik i ogolnie interwencja kozlova była praktycznie wiadoma, hardy wygrał po roll upie.

MVP i ten Jobber, ja na miejscu MVP to bym odszedł od WWE, chyba, że mają na niego jakiś pomysł bo już jego streak to nawet nie wiem ile wynosi.

i o mamy koniec smackdowna no gorszego muszę się przyznać dawno ale to dawno nie widziałem, jedna porządna walka i słaby feud Taker vs. Big Show (i tutaj te przydupasy) jak to taker teleportuje do siebie vickie a ta drze mordę, później Big Show boi się trumny ah.... szkoda gadać...

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

MVP i ten Jobber, ja na miejscu MVP to bym odszedł od WWE, chyba, że mają na niego jakiś pomysł bo już jego streak to nawet nie wiem ile wynosi.

Mnie się wydaje, że WWE dostrzegło problem związany z postacią Montela. (Bardzo wątpię, by od początku planowano tę serię przegranych; to raczej nieumyślność WWE i teraz próbują to odkręcać) Ta wygrana z jobbermanem gówno by mu dała. Streak zostałby przerwany, ale niesmak by pozostał. WWE więc robi z tego storyline. - I słusznie, bo innego sensowniejszego wyjścia z tej nieciekawej sytuacji nie ma. MVP najpewniej przegra jeszcze kilka pojedynków, frustracja będzie w nim narastała, w swoim show będzie walił smuty, aż w końcu dojdzie do jakiegoś kulminacyjnego zdarzenia, w którym rozwścieczony niczym syberyjski tygrys Montel pokonuje kogoś ważnego. Na pewno mniej bolesne, aniżeli jakaś śmieszna wygrana z jobberkiem.

Hello again welcome to Friday Night Smackdown!

1) R - Truth & Matt Hardy vs Shelton Benjamin & Mark Henry

W ringu Truth i Shelton, wymiana ciosów i powalenie łokiem Killingsa. Zmiana z Hardym i double elbow attack. Pin 1..2. kick out. Kolejna zmiana i Truth atakuje Benjamina zakładając abdominal stretch. Irish whip i clotheslinem odpowiada Gold Standart. Teraz zakłada headlock, Ron kontruje i mamy dropkick. 1..2.. nearfall. Zmiana z Mattem i double arm whip a kolejno wyrzucają go z ringu clotheslinem. Hardy trzyma ręke i wykonuje elbow drop. Szykuje się Twist Of Fate ale Benjamin odpycha go wprost na Henrego. 1..2. kickout. W ringu Mark, punch***je Hardego i znów mamy tag. Benjamin czeka aż wstanie i potężny prawy. Szykuje się jakiś submission i jest headlock. Szaleńcze ataki Sheltona i zmiana z Markiem Heńkiem. Ogromny elbow drop i scoopslam. Próba pinu 1..2.. kick out. Hardy rozbiega się ale Mark łapie go w bearhug! Następnie ciska go w narożnik i próbuje upaść na niego... swoją wielką czarną dupą i jak zwykle nie trafia. W ringu Truth i Benjamin. 2 clothesliney tego pierwszego, dropkick i na koniec mocny bulldog. 1..2.. Mark przerywa. Czy będzie axe kick? Nie, Benjamin wykonuje Samoan Drop. Za ringiem Hardy powala Heńka suicide divem a w ringu Truth wykonuje spinning lariat i Axe Kick!!! 1..2..3! Tym razem Truth wygrywa z Gold Standartem.

798d04ca910fc333.jpg

Eve Torres pyta Triple H co myśli o jego dzisiejszej walce z Hardym. On nie mógł nic powiedzieć, odrzekł tylko, że jest bardzo skoncentrowany. Spytał tylko czy piersi Eve są prawdziwe, bo świetnie wyglądają. ( no nie powiem, nie pogardził bym ) Dołączył do nich Kozlov: czemp, gud lak, beder bi redi, dżef hardi.

Maria rozmawia z Festusem o tym, że wspaniale jej słucha ale, by nie przeszkadzał jej w walkach. Przyszedlii do nich Miz i Morrison i pogratulowali jej zdjęć na WWE.COM

2) Miz & Morrison vs Jesse & Festus

W ringu John i Festus, wymiana ciosów jednak Festus powala go podbródkowym. Zmiana z Jessem i ciska go wprost w Morrisona. Wymiana ciosów i John atakuje Springboard kickiem. Zmiana z Mizem, który wykonuje swój markowy clothesline a następnie zakłada headlock. Próba suplexu, jednak Jesse zmienia się z Festusem. Co za akcja, big splash w narożniku, clothesline a na końcu axe kick. W tym czasie Morrison uderza w gong i Festus staje się "normalny". W ringu Miz wykonuje Reality Check i jest po walce. Na koniec Shaman of Sexy atakuje Jessego swoim finisherem. W drodze do wyjścia John bije w gong i Festus zaczyna ich gonić...

8810f3c6b7a9e88a.jpg

3) Jeff Hardy vs Triple H

Wściekły Hardy atakuje nochala i wykonuje piękną hurricanrane w narożniku. Za ringiem rzuca się na HHH, wchodzą na ring i mamy leg drop w krocze. Co za dropkick w głowę. Pin 1..2.. kick out. Seria powaleń i nieudany dropkick w narożniku. Bierze Triple H, wykonuje toss w narożnik i leg sweep. Próba Swantona, ale HHH wstaje i wyrzuca go z ringu. Triple atakuje Hardego knee dropami i rzuca nim o narożnik. Kolejny irish whip i pin 1..2.. kick out. Podnosi Jeffa i mamy backbreaker. Jeff budzi się lecz zostaje powalony clotheslinem. 1..2 kick out. Triple H trzyma Jeffa w abdominal stretchu. Irish whip i ładny facebuster ze strony pana Levesque. Podnosi Jeffa, który z zaskoczenia wykonuje jawbreaker. Bierze rozbieg i HHH powala go spinebusterem! Czy będzie Pedigree? Nie jest backbodydrop. Hardy wchodzi narożnik i mamy Whisper In The Wind! Kolejny WITW! 1..2..3! Niestety nie ale niewiele brakowało. Rozbieg, odbicie od lin i powalenie łokciem. Hardy w natarciu! 1..2.. nearfall. Wstają i backspin kick. Podchodzi do Tripla i dropkick w narożniku. 1..2.. kick out. Irish whip i HHH wylatuje z ringu. Jest spowrotem w ringu a Hardy wykonuje springboard leg drop. Czekamy na Twist Of Fate...ale zamiast tego mamy Gut Buster. Swanton? NIetrafiony! Obaj leżą a do ringu zmierza Władek. HHH powala go a następnie Jeff atakuje go Sommersaultem. Triple H próbuje suplexu ale mamy roll up! 1..2..3! Triple Threat na Survivor Series. Uścisk dłoni, lecz na ring wpada Kozlov i powala obojga clotheslinem. Skupia się nad HHH i seriaa ataków w narożniku. Podchodzi do Hardego i wykonuje Fallaway Slam. Na koniec pokazuje Tryplowi gdzie jego miejsce, mianowicie jego głowa przemawia za niego.

27b74de0353088b3.jpg

4) Primo & Carlito vs The Brian Kendrick & Ezekiel

W ringu Primo i Kendrick. Seria ataków Prima i zmiana z bratem. Seria kopów w narożniku, irish whip i powalenie łokciem. Zmiana z Ezekielem. Podnosi Carlito, próba Snake Eyes, ale on odsuwa się. Ezekiel bierze rozbieg, shoulder block i scoopslam. Zmiana z Kendrickiem, który zakłada chwyt. Seria kontr i zmiana z Primo, który atakuje Ezekiela a następnie powala laratem The Kendricka. Irish whip do narożnika i monkey flip. Na koniec piękny german suplex. 1..2.. Ezekiel przerywa. Na ring wchodzi Carlito i atakuje ochroniarza Briana. Jednak on wyrzuca go z ringu z potężnej wysokości i zmienia się z Kendrickiem. Podchodzi do Carlito i mamy Ezekiel Bottom( nie wiem jak nazwać jego finishera? ) 1..2..3!

bd6cbe038831114b.jpg

5) MVP vs James Mason

Zwarcie i MVP odrazu próbuje pinu. 1..2.. kick out. Seria ciosów i but prosto w twarz. Na ring zmierza Khali! MVP nie wie co robić, rozmawia z Greatem, a w tym czasie James Mason wykonuje roll-up! 1..2..3! MVP jest wściekły! Khali dodatkowo powala go Khali Chopem.

0626d0b1200da32a.jpg

6) Bella Twins vs Victoria & Natalya

Victoria wykręce ręke jednej z bliźniaczek ale ta kontruje arm dragiem. Zmiana z drugą i double side leg lock. Victoria unosi Belle i zmienia się z Natalyą, która otrzymuje cheap shot. Zmiana bliźniaczek i rzut przez ramie. Kolejny tag, irish whip i Brie wpada w Victorie. Victoria unosi ją i mamy bardzo ładny side slam. Zmiana z Nikki i 2 dropkicki na Victori a następnie Monkey Flip. Jednal Victoria unosi ją i wykonuje finishera! Widow's Peak! 1..2.. Brie przerywa. Mamy roll up! 1..2..3! Bliźniaczki wygywają.

7) Undertaker "last rites"

Big Show słuchaj na SS będziemy walczyli w Casket Matchu. Piękna i zimna, jeden z nas będzie w niej spoczywał na końcu pojedynku. Lepiej przygotuj swoją duszę do tego bo czas zapłacić za swoje czyny. Ta trumna Big Show to wehikuł... Well It's the Big Show! Na ring zmierza Big Show! Wiesz co, możesz mówić co chcesz, to może wystraszyć ludzi ale nie mnie. Ja nie wierzę w twoją moc, wierze w moc mojej pięści. Ta moc zmusi cię do wejścia do trumny. Światło gasnie i widzimy jak Taker wkłada Vickie do trumny! Big Show wrzuca Chavo na ring ale tylko po to by uratować Vickie! Czy to będzie to... Tombstone!!! No i mamy Chavo w trumnie!

1815a6a2bbe94cc9.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mnie się wydaje, że WWE dostrzegło problem związany z postacią Montela. (Bardzo wątpię, by od początku planowano tę serię przegranych; to raczej nieumyślność WWE i teraz próbują to odkręcać) Ta wygrana z jobbermanem gówno by mu dała. Streak zostałby przerwany, ale niesmak by pozostał. WWE więc robi z tego storyline. - I słusznie, bo innego sensowniejszego wyjścia z tej nieciekawej sytuacji nie ma. MVP najpewniej przegra jeszcze kilka pojedynków, frustracja będzie w nim narastała, w swoim show będzie walił smuty, aż w końcu dojdzie do jakiegoś kulminacyjnego zdarzenia, w którym rozwścieczony niczym syberyjski tygrys Montel pokonuje kogoś ważnego. Na pewno mniej bolesne, aniżeli jakaś śmieszna wygrana z jobberkiem.

Dokładnie jestem takiego samego zdania. Ciekaw jestem do czego doprowadzi ten cały storyline? Być może do przejścia na RAW? Degradacja do ECW? Kto wie, w ECW Montel mógłby się odrodzić ;)

Co do samego SD! to był całkiem przyjemny. Muszę przyznać, że to aktualnie mój ulubiony brand WWE (wiem, że wcześniej narzekałem na Smacka, ale po drafcie dużo się zmieniło na lepsze). Jeff Hardy pokonał Triple H, w końcu Hardy ma się z czego cieszyć. Obawiałem się jakiegoś lipnego DQ, jednak Trajpel wspaniałomyślnie dał się wyliczyć. A Jeff zgarnął drugie ważne zwycięstwo z rzędu (taker, hhh to nie przelewki). No i mamy upragniony 3 way na Survivor Series. Gali jeszcze nie oglądałem i dużo sobie obiecuję po tej walce. Oczywiście ani trochę nie wątpię w wygraną HHH. Chciałbym się jednak mylić.

Ezekiel Jackson, rulez :) Mógłby jednak zrzucić parę kilo. The Brian Kendrick też spoko, lecz w u niego lubię w sumie tylko gimmick. Jako wrestler średnio mi pasuje. Jakoś nie mogę się do niego przekonać.

Ps. Ale sobie HHH segment wymyślił ;)

16476371734edf391100c30.jpg