Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 14/11/08 wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Matt Hardy pokonał Sheltona Benjamina

2. Match

The Brian Kendrick pokonał Carlito

3. Match

WWE Divas Championship:

Michelle McCool © pokonała Marie

4. Match

Kung Fu Naki pokonał MVP

5. Match

Jeff Hardy pokonał The Undertakera

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Święty

1

• Midey

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Patrze nikt nie opisał smackdown'a może nie był za ciekawy no ale smutno mu będzie to może ja tutaj go opisze.

Pierwsza Walka Champion vs. Champion czyli Matt Hardy i Shelton Benjamin, walka na początku była słaba ale później się rozkręciła było kilka ciekawych akcji nawet Matt wykonał moonsault'a, później taki twist of fate właściwie z niczego i wygrana Matt'a, przy okazji chłopak spory push dostaje jak na swoje umiejętności znaczy nie wiem jak tam na ECW bo nie oglądam ale na ECW też pewnie wygrywa lub jakieś PPV czy własnie tak walka, to spor push dostaje.

Mamy next single match TBK i Carlito, jakoś ja nie mogę kupić jakże pedalskiego gimmicka TBK dlatego jego walk nawet nie oglądam, ale ripleja obejrzałem i normalna walka była jakaś interwencja Primo i po swoim finisherze wygrał TBK.

Divy no to tradycyjnie przewinąłem, ale coś tam zauwarzyłem, że festus i jesse chyba wynosili Marie, nie wiem RMVB miałem ;d

Kung Fu Naki i MVP, walka bardzo krótka za bardzo nic o niej nie można napisać tylko tyle, że MVP podosi swój streak i niedługo jak już wypominałem streak Deadman'a będzie przy tym niczym, to 13-0 czy 14-0 ?!

Main EventUndertaker i Ivul Jeff Hardy, wyszli walczyli tylko dlaczego w WWE nie ma krwi, powinni dać "don't try at home or school" i tyle a nie kurde denerwuje mnie to dlatego powili zaczynam oglądać TNA (chociaż jakoś na Impacty nie mogę się przekonać ale PPV zawsze), dobra dobra teraz o walce a nie o mnie, było nawet jakieś krzesełko, Hardy miał makijaż ale gówno widziałem bo miałem RMVB (jak komuś się zechce to proszę o fote hardego z tym makijażem) i był też leg drop z drabiny najgorsze to było to, że praktycznie było no contest bo big show zchokeslamował Deadmana i później jeszcze krzesełeczko i koniec.

Segment Kozlov i Triple z podpisaniem kontraktu, wpierw to jak już każdy wie miałem RMVB i pomyślałem przez sekundę, że to nie kozlov tylko orton, sorry legendkiller... No i Triple pośmiał się z Vickie to było fajne ;d później utwierdzenie nas w przekonaniu, że Jeff Hardy jest Ivul zły i na końcu Smackdowna Vickie obiecała, że jak Hardy wygrwa z Triplem (tak ? nie pamietam) to zrobi Triple Threat Match na Survivor Series o WWE Title...

Moim zdaniem SD! trzymało nawet niezły poziom,moim zdaniem bardzo WWE poprawiło sie pod ,,względem'' SD!Zacznijmy od początku,pierwsza walka Matt Hardy vs Shelton,walka moim zdaniem na początku troszkę zamulała lecz dało sie na to patrzeć,widać że Golden standard bardzo sie stara i robi wszystko żeby utrzymać pozycje którą ma w WWE obecnie.

Druga walka : The Brian Kendrick vs Carlito,widać że wszystko kręci sie coraz bardziej koło ochroniarza TBK,hmm zobaczymy warunki chłop ma niezłe a jak jest z Ring Skill'em nie miał okazji udowodnić,co do samej walki to nawet Ciekawa,bardzo podobał mi sie Carlito widać że zasługuje na Push,co prawda Vince dał mu Pasy Tag wraz z Bratem,lecz moim zdaniem zasługuje na coś więcej.

Divy ominąłem,

Funaki pokonał MVP

Samej walki nie warto opisywać bo tak naprawdę jej nie było,po ,,walce'' Kiss Cam i tyle.

Po kolejnej porażce MVP przyszedł czas na szopke z kontraktem na SS Władka Kozłowa,Troszkę żartów,troszkę buczenia publiczności na Vicki,i interwencja Jeff'a.

Walka wyżej wymienionego Jeffa z Grabarzem moim zdaniem wyszła dobrze,ale nie zmienia to tego iż mogła wypaść bardzo dobrze gdyby pozwolono poszaleć troszkę obu panom,była pałka,krzesła,drabina,ale brakowało KRWI niestety,w walce typu ER krew jest nawet wskazana,niestety tutaj jej zabrakło.

pezetvi7.png

Welcome to Friday Night Smackdown! Niecodzienny początek, w ringu leży trumna i światła są zgaszone. Słyszymy głos Takera i to właśnie od wychodzi z trumny! Jeff mówi, że to było bardzo straszne ale lepiej niech uważa na niego, bo dziś to on załatwi go na dobre. Przez całe życie robił wszystko dla pasa wagi ciężkiej, a dziś ma okazje jedyną w swoim życiu i wykorzysta ją. Na to wszystko Phenom tylko odrzekł, REST IN PEACE !!!

1) Champion vs Champion / Matt Hardy vs Shelton Benjamin

Przewagę zdobywa Benjamin, ale Hardy sprytnie unika kontaktu. Shoulder block i nieudana próba pinu. Przechodzi do headlocku, ale Hardy zakłada Scissors. Obaj wstają Shelton atakuje lewą ręke Matta. Irish whip i powalenie łokciem. Shelton leży 1..2.. kick out. Hardy również skupia się na ręce. Shelton jednak wynosi go i wykonuje Scoopslam. Hardy szybko wstaje i znów atakuję ręke, jednak odbijając się od lin Benjamin uwalnia się. Hardy kontruje w narożniku i atak łokciem z narożnika. 1..2.. near fall. Próba suplexu, jednak otrzymuje kopniaka w kontuzjowane kolano. Gold Standart wykorzystuje tą słabośc i jeszcze bardziej chce osłabić MH. Wychodzi za ring i dalej obija lewe kolano. Teraz skok z liny wprost na kolano! To musiało boleć. 1..2. near fall. Benjamin zakłada dźwignie na kolano. Czy Matt wyjdzie cało? Wstaja i Hardy wykonuje Side Effect! 1..2.. kick out. Clothesline i bulldog, czy to koniec Sheltona? 1..2.. kolejne near fall. Benjamin nie trafia spinning kickiem, ale do Hardego dochodzi Super Kick. Bierze rozbieg i splash w narożniku. Za drugim razem, Hardy łapie go i mamy Side Effect! 1..2.. kick out. NIe udane Pay Dirt, potem próba Twist of Fate, a na końcu Backbreaker. Benjamin w przewadze wchodzi za Mattem na narożnik, jednak ten spycha go i wykonuje Moonsault! Nieudane enzuiguri, seria kontr i Standart znów zakłada dźwignie na kolano. Znów zaczyna się maltretowanie kolana. Jednak mamy Twist of Fate znikąd!!! One, Two, Three! Hardy wygrywa.

2) The Brian Kendrick vs Carlito

Próby sił i Carlito zakłada headlock. Seria low kicków Kendricka ale Carlito odpowiada clotheslinem. Irish whip i Kendrick otrzymuje dropkick. 1..2. kick out. Trzyma w arm dragu ale Brian dosięga lin. On też atakuję ręke Carlosa i pin 1..near fall. Primo pobudza widownię, a Kendrick dalej w przewadze. Próba backbodydropu ale Carlito kontruje w Swinging Neckbreaker. 1..2.. kick out. Kendrick wstaje i zakłada Camel Clutch. Carlito wstaje obija Kendricka. Na koniec kolano w głowe i springboard elbow. 1..2..3 nie! Tylko do twóch. Ezekiel atakuje Primo, na co uwage zwraca Carlito. Z nienacka Brian wykonuje The Kendrick. 1-2-3 Koniec.

Podpisywanie kontraktu na SurViVor Series. Triple H vs Vladimir Kozlov o pas WWE. Na podpisywanie zaprosiła nas GM Vickie Guerrero. Jak zwykle powtarzała Excuse me! Pierwszy na ring zmierza Vladimir Kozlov. Tuż po nim słyszymy theme The Game'a Triple H'a. Vickie zaprosiła ich do stołu. HHH powiedział, że to wydarzenie będzie "wielonarodowe". Kozlov-Rosja, Chavo-Meksyk, Vickie-"Grubasolandia" :D. Jednak skończyła tą pogadanke i zawodnicy mieli usiąść. Kozlov miał podpisać pierwszy: Sjurwiarwios Siriejs, dabju dabji i czasmp. Triple H odpowiedział, że większośc ludzi nie wie co powiedziałeś. Możesz siedzieć tu i patrzeć tymi Sowieckimi oczami, ale to ja jestem Main Eventerem, a ty dopiero wchodzisz do federacji. Ale nagle widzimy jak z narożnika Jeff wskakuje na Kozlova i targa kontrakt.

3) MVP vs Kung FuNaki

Start walki. MVP łapie Funakiego, atakuje kolanem ale nagle słyszymy theme Khaliego! Znów chce obronić słabszego, wzruszające... W tej chwili czai się za nim Funaki i wykonuje swojego finishera. 1..2..3 Kung Fu Naki wins! Po walce czas na Kiss Cam. Nie chce mi się tego opisywać... Oprócz tego, że jakaś baba pocałowała Khaliego, zrobiła to samo z MVP.

4) Maria vs Michelle McCool

Boczny headlock zakłada Michelle, a na ring zmierzają Festus i Jesse. Walka toczy się dalej... Michelle powala Marię głową w narożnik, seria punchy i kontra w narożniku. Maria ma przewagę i wykoonuje Enzuiguri. Michelle wstaje i zakłada Ankle Lock. Maria poddaje się! MIchelle dalej pozostaje Divas Championką. Po walce Festus chciał zmiażdżyć Michelle.

5) Jeff Hardy vs The Undertaker (eXtreme rules match)

Jeff w natarciu, ale nadziewa się na big boota, ale potem kontruje i wyrzuca z ringu Grabarza. Wchodzi na bariere i wskakuje na niego. Za 2 razem łapie go w powietrzu i ciska w schody. Jesteśmy spowrotem na ringu. Taker w przewadze, wyrzuca Hardego z ringu. Irish whip i Jeff wpada w barierę. Taker uderza jeszcze nim pare razy o stół komentatorski i szykuje się do swojego markowego leg dropu. Lecz nie bierze krzesło i to na nie wykona leg drop.... i trafia! Hardy nie ma szans! JH jednak odzyskuje siły i atakuje Phenoma kendo stickiem. Wchodzi na ring i zostaje powalony big bootem. Bierze kij kendo i uderzenie w plecy, przez co opponent wylatuje z ringu. Parę head buttów przy barierze, ale nie trafia big bootem w przelatuje przez nią! Hardy się przebudza, ale Taker gasi go mocnym prawym. Podnosi go i próba snake eyes kończy się wpadnięciem w schody. Hardy znowu lata, wchodzi na stól i mamy flying side kick. Wymiana ciosów za ringiem. Ale Deadman odnajude siły i pinuje JH. 1..2.. kick out. Wchodz na narożnik, czy będzie Old School? Nie, Taker spada na narożnik. Jeff bierze drabinę i znów zostaje trafiony big bootem. Jeszcze dostaje drabiną w narożniku. Taker rozłożył drabinę wykonuje irish whip, ale otrzymuje Whisper In The Wind. W ringu pojawia się Big Show i wykonuje Chokeslam na Takerze i wyrzuca JH z ringu. Taker wstaje i uderza krzesłem Showa. Jeff odbiera krzesło i Undertaker otrzmyuje chair shot. Hardy coś szykuje, wchodzi na drabine i wykonuje leg drop na Takera! 1..2..3! Mamy Triple Threat na Survivor Series! Wspaniała walka!

(Obrazki potem, ze względu na brak czasu i zaległości mam takie opóźnienie.)