Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Października 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wrestler Października BGZ

Zapraszam serdecznie do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. Głosowanie potrwa tydzień. W głosowaniu biorą udział:

- 2 zawodników z Raw

- 2 zawodników z SmackDown

- 1 zawodnik z ECW

- 3 zawodników z TNA

Raw

Chris Jericho - Co prawda październik nie był zbyt przyjemnym miesiącem dla Chrisa, przegrał wszystkie swoje walki na Raw, ale za to chyba każdy na długo zapamięta wygrany pojedynek z Michaelsem na No Mercy.

Batista - Miał świetny miesiąc. Przez cały październik nie znalazł się taki który by Go pokonał. No i do tego na sam koniec miesiąca po długiej podróży dotarł do upragnionego celu - pasa WHC.

SmackDown

Triple H - Hunter im dłużej ma pas tym mniejszą ma popularność, ale trzeba mu oddać że przez cały poprzedni miesiąc piątkowe gale kręciły się wokół Niego.

Undertaker - Październik może nie zaczął się dla Grabarza zbyt miło, ale potem piął się w górę. Zniszczył Big Showa, pogrzebał Chavo i szykuje się na ostateczną konfrontację z Vickie.

ECW

Evan Bourne - Podobnie jak w zeszłym miesiącu Even jest jedynym zawodnikiem z ECW który zasługuje na to wyróżnienie. Gdy dostał szansę od widzów w walce o pas zrobił co mógł - maksymalnie przyćmił Matta, jednak nie udało mu się wyjść zwycięsko.

TNA

Sting - Sting 3, B4G 0! Scorpion po raz kolejny udowodnił że na najważniejszej gali TNA nikt nie może mu się równać. I po raz kolejny został mistrzem TNA.

AJ Styles - Przywódca młodych, Ich najjaśniejsza gwiazda... Co prawda Phenomenal One zaliczył w tym miesiącu kilka porażek to jednak obecnie jest #1 Contender 4 TNA Tilte...

Kurt Angle - Może forma nie jest najlepsza, ale Kurt bardzo dobrze sprawdza się jako przywódca Main Event Mafii. Do tego jego feud z Double J & Foleyem wygląda bardzo zachęcająco.

Warto również poprzeć swój głos postem uzasadniającym :)
  • Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• Gabislaw

1

• badziewiarz

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Stawiam na Evan Bourne'a. W tym miesiącu to właśnie on zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Bardzo dobry występ na Cyber Sunday. Również niezły pojedynek z Rey'em. Przyszłościowy zawodnik ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Również głos na Evana (nie wstydźcie się wyraźić opini... :8 ). Bardzo dobra walka z ssącym Mattem Hardym, i ogólnie dobra forma. Wszystko byłoby wspaniale, gdyby nie paskudna kontuzja. (polecam filmik, z tym skręceniem kostki).

Nie będę oryginalny i również oddam głos na Evana. Potrafił stworzyć dobrą walkę z Mattem Hardy, który już chyba dawno nie walczył na jakimś przyzwoitym poziomie. Dzięki niemu to jakoś wyglądało i mimo młodego wieku musiał ciężar walki przejąć na siebie. Według mnie bardzo dobrze mu to wyszło. Ogólnie jest to przyszłość wrestlingu i miejmy nadzieję że WWE nie zmarnuje jego niesamowitego talentu...Szkoda tylko tej kontuzji..Wracaj jak najszybciej do zdrowia..bo akurat ciebie widziałem w roli ECW Championa niż tego pseudo "miszcza" Matta H.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Zdecydowanie Evan Bourne. Zrobił na mnie piorunujące wrażenie i dzięki niemu jakoś tak świeżej i żywiej w tym WWE. Stoczył niezłą walkę z Hardy'm (oczywiście bez udziału w tym Hardasa :8) na CS, szkoda, że nie zdobył tego pasa. Dodatkowo niestety doznał kontuzji i będzie miał dość długą przerwę. Mimo to głosuję na niego.

A tam dupa ... Evan może i był dobry w tym miechu, ale to Jericho stworzył ( a właściwie współtworzył) jeden z najlepszych ladder matchy, jakie kiedykolwiek widziałem i to właśnie na niego leci mój głos. Po za tym był świetnym championem ( chociaż może się mylę bo jeszcze RAW`a nie oglądałem :thinking: ). Jak dla mnie na chwilę obecną nr1.

Cóż nie wiem czemu Evan...ja tam stawiam na Jericho który był świetnym mistrzem

I znowu jest :D

i który świetny ladder match stworzył jak to zostało napisane przede mną.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Stawiam na Chrisa Jericho. Dobry reign jako champ. Chris to pomimo lekkiej zniżki formy nadal jedna z najciekawszych postaci w WWE i przekazanie pasa w ręce Batisty (nawet na ten cholerny tydzień) było złym pomysłem.

Ja postanowiłem zagłosować na Kurta . Nie zgodzę się z tym , że nie jest w najlepszej formie . Jego wypowiedzi przy mikrofonie powalają na kolana i ten feud starzy vs młodzi i jeszcze z jeffem jak na razie trzyma się znakomicie . Jego walka na b4g była ciekawa i chyba jedna z lepszych na tej gali . Cieszę się z jego dość mocarnego pushu i jak na razie najlepiej spisuje się w main even mafia . Dla mnie , jest w dobrej formie . Widać że jak na swój , no może nie duży ale na pewno nie młody wiek świetnie sobie radzi . Jak dla mnie jest jedną z czołowych postaci . Jeszcze teraz powoli zaczyna się feud z abyssem co też może korzystnie wpłynąć na federacje i zawodników . Jak dla mnie TNA bez Kurta było by gorsze o 20 %

f6dfb83c87.png

Hmm... zastanawiałem się między Chrisem Jericho, a AJ Styles'em, ale jednak zagłosowałem na tego drugiego, głównie dlatego, ponieważ Y2J jak na razie zdobył większą liczbę głosów od niego ;) . Wg. mnie The Phenomenal po raz kolejny udowodnił, że swój przydomek ma nie bez powodu, zmieniając z pozoru gówniane walki, takie jak AJ & Joe vs. Sting & Nash albo AJ & Joe vs. Nash i Booker na zjadliwe. Oprócz tego świetnie sprawdza się jako przywódca TNA Originalsów poprzez swoje przemówienia. Title shot o pas WHC dopełnia jeszcze jego pozycję jako "wrestler miesiaca".

Głos na Jericho - dobry mistrz, dobry Ladder Match także plus do niego.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Mój głos leci dla Y2J - dobrze spisywał się jako mistrz i

odzyskał tytuł

do tego świetny Ladder Match

Głos na Bourne'a. Jericho miał wprawdzie znakomity title run i genialny ladder match, ale w większości walk obrywał, zwłaszcza w tej o pas, więc październik nie był do końca jego miesiącem. A na Evan'a głosuję, bo dzięki niemu ECW miało chociaż jedną dobrą walkę na swoim show, podnosił poziomy PPV, ładnie wkręca się w występy na RAW. Poza tym taki głos przyszłosciowy, doceniam to co zrobił do tej pory, a prędko nie zostanie uwzględniony przez kontuzję...

Mój głos leci na Evana , który znacząco ożywił podupadające ECW. Jego akcje i forma to wielki plus , teraz pytanie jak poradzi sobie po kontuzji...

Dla mnie tylko i wyłącznie Chris Jericho , jak zawsze świetny przy mic'u , jeden z najlepszych ledder match'y , zdobyty pas WHC ...

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png