Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown! 07/11/2008 - Wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

United States Championship

Shelton Benjamin pokonał R-Trutha

2. Match

Ezekiel Jackson w/The Brian Kendrick pokonał Jimmygo Wang Yanga

3. Match

The Miz & John Morrison pokonali Triple H & Jeffa Hardygo przez DQ

4. Match

Kung Fu Naki pokonał Curta Hawkinsa

5. Match

The Great Khali pokonał MVP

6. Match

Brie Bella w/Nicole Bella pokonała Victorie w/Natalya

7. Match

Vladimir Kozlov pokonał The Undertakera przez DQ
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• pablo modjo

1

• CezarMVP

1

• Midey

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1) V.I.P. Lounge

MVP, wita nas w VIP Lounge, na które zasługują ludzie lepsi niż my. Niektórzy mówią o moim losing streaku. Na przykład Hurricane Helms, który co chwila pojawia się w jakimś okienku. Kiedy podpisywałem kontrakt, najważniejszy kontrakt w histori SD myśłałem, że nie zmarnujecie tego. Ale na ring zmierza uśmiechnięty "Punjabi Playboy" The Great Khali. Powiedział, że ma dość VIP Lounge i zamierza... a co tam... Kiss Cam!!! Jednak MVP się nie zgadza ponieważ to jego Lounge, ale po chwili opuścił ring. No i Kiss Cam... Znaleźli jakąś "sporą kobitke".

:D Ale to nie dość czas na drugą szczęśliwą dziewczyne. Powiem tak, gorzej być nie może xD. Mina Khaliego nie za wesoła, a za ringiem stoi obrzydzony MVP. Jak mają na imię szczęśliwe panie? Cassandra i Susan. Pierwsza "czekoladka" co ja mam się rozpisywać... Sama mina MVP mówi wszystko, dodam tylko, że trójkąt też był... Po wszystkim MVP, poszedł wyżalić się Vickie, ale ona powiedziała, że Kiss Cam ma jedną z największych oglądalności podczas show. A dziś zmierzy się z...... The Great Khali'm.

c67a3fc46284862e.jpg

bcfd390a0a5a8b78.jpg

735958e6ebd38110.jpg

2) R-Truth vs Shelton Benjamin (for US Championship)

Walka rozpoczęta, headlock ze strony Sheltona ale kontra Killingsa i back suplex. Przy okazji głośny pop dla Rona od publiczności. Irish whip i Gut Crusher od Sheltona. Zwarcie, backbreaker, akcja w narożniku i Truth broni się Clotheslinem. Oboje stoją, Clothesline i dropkick, Benjamin powalony. 1..2.. kick out. Shelton próbuje Powerbomba ale Truth wykonuje Spinning Lariat. Szykował się Scissors Kick ale Gold Standard ucieka. To nic nie dało ponieważ Truth wykonuje Springboard Senton, a następnie Missle Dropkick. 1..2..kick out. Próba suplexu przez liny ale Killings spada na nie, i otrzymuje Pay Dirt. 1.2.3! Kolejna wygrana Sheltona.

089592da835cf581.jpg
f5acb0c2aaa729e2.jpg

Za ringiem rozmowa Jimmy'ego Wang Yanga z Brian'em Kendrickiem, który wzywa go do walki ale on utrzymuje zimną krew i uśmiecha się.

3) Ezekiel Jackson w/ The Brian Kendrick vs Jimmy Wang Yang

Irish whip, i potężny shoulder block ze strony Zika. Czy to koniec? Tak potęzny Drop Bottom, od Ezekiela. 1/2/3!!! On jeszcze nie ma dość i wykańcza go The Kendrickiem.

fb2a201121081c58.jpg

Na ringu Eve prosi Michelle aby potrenowałą z nią bo mija już rok odkąd wygrała Diva Search i chce tego spróbować. Powiedziała, że np. może zająć się Marią za którą specjalnie nie przepada.

Jeff prosi o jeszcze jedną ostatnią szansę o walkę z Triple H'em, ale ona każe mu się przygotować na jego walkę w tag-teamie.

4) Jeff Hardy & Triple H vs Miz & Morrison

Przewagę zdobywa John i punch***je HHH w narożniku. Lecz on kontruje Clotheslinem i Suplexem. Wchodzi Hardy, seria ataków próba Twist of Fate i baseball slide, po którym nadchodzi Flying Out Of Ring Senton. W ringu Jeff i MIz, Hardy atakuje leg dropem w krocze. Ale dzięki pomocy Morissona, Miz wypycha go z ringu. Teraz zmiana, Toss i Elbow drop, co za podwójna akcja. Teraz ground and pound Johna i Shaman of Sexy zakłada Headlock. Jeff próbuje się wydostać jednam John zmienia się z Mizem i facebuster.Kolejna akcja i podwójny Gut Buster, 1..2.. near fall. Czy Jeffowi uda się zmienić? Tak, mamy Extreme Neckbreaker ale Jeff się nie zmienia i unika Clotheslineu Miza. Dropkick w narożniku. Jeff w natarciu i Whisper In The Wind 1..2. kick out. Próba Reality Checku ale Hardy kontruje to w Gut Crusher. Zamieszanie w ringu, HHH clean the house!!! Hardy ma krzesło i atakuje Miza i Morissona! What The Fuck?! Jeszcze Triple H, chce pokazać swoją siłę i wykonuje Pedigree na Mizie.

f5be8ea6bd42dddb.jpg

a6dfd47f25829c44.jpg

Pogadanka Kozlova z Eve:

Surwirao sewriec, triple łejdż, czampion, andirtajekr, hardi, czalenźźdż, fgsdg, hgyyyg, aj łin.

Hardy rozmawia z Vickie o pasie, ale ona mówi, że ma układ z Kozlovem i nic z tych rzeczy

.

5) Big Show message.

Mam kilka słów do Undertakera. Widzisz Taker, nie boje się ciebie, wiem skąd bierzesz siłe ze strachu. Mówisz, że jesteś z piekła, ale ja nie widze twojej piekielnej siły. Jeszcze raz powtarzam, nie boje się ciebie. Wyzywam cię na Survivor Series abyś zmierzył się ze mną w Casket Machu. Więc jeśli jesteś "Deadmanem", lepiej wstrzymaj oddech.

1f1d301309800c16.jpg

6) MVP vs The Great Khali

MVP atakuje różnymi sposobami, chce osłabić Playboya. Co za clothesliney Khaliego i kopy w narożniku. Czy MVP ma jakieś szanse? Wykorzystuje błąd Wielkiego i teraz on go okłada, jednak to nic nie daje i Khali wykonuje Khali Bomb!!! Odlicza do trzech i koniec walki. Kolejna przegrana z rzędu Montela. Patrzcie na dziecko tauntujące Khaliemu...

a4a20f6ac2836c1e.jpg

7) Brie Bella vs Victoria w/ Natalya

Victoria w przewadze, side-headlock lecz widzimy umiejętności Belli i wykonuje Crucifix Head Scissors. Victoria jednak nic sobie z tego nie robi i kolejny raz potężny sideslam. (Bardzo mi się podoba ten move) Próba standing moonsaultu ale Bella wstaje i mamy Monkey Flip. Zwarcie w scoopslam, ze strony Victori. Ale Brie wykonuje roll up i trzyma aż do 3. Teraz widzimy ciekawą sytuację. Natalya i Victoria wyciągają ją spod ringu i wychodzą Bella Twins!!! Nareszcie poznajemy bliźniaczki. Patrzcie na obrazek

:D.

5d1f653cc33fd8f8.jpg

8)ME - The Undertaker vs Vladimir Kozlov

Zwarcie, próba sił i Kozlov przechodzi do headlocku. Irish whip i shouder block. Teraz Deadman atakuje shoulder tackle, ale to dopiero początek. Seria arm whipów skontrowana big bootem przez Phenoma. Akcja przenosi się za ring. Ataki i swój markowy leg drop wykonuje Taker. Jesteśmy z powrotem w ringu. Irish whip, potężny clothesline i przejście do pinu. Dochodzi tylko do dwóch. Kozlov wstaje, co za Sambo Suplex! Wymiana ciosów, kto wyjdzie zwycięsko? Kozlov atakuje headbuttami i wykonuje pin. 1..2.. nearfall. Kolejne ciosy w narożniku. Taker odzyskuje siły, bierze rozbieg, corner clothesline! Taker podnosi Kozlova, szykuje się do Snake Eyes, ale Kozlov wykonuje Powerslam. Pochyla się nad Phenomem, który wykonuje na nim Devil's Triangle! Jednak Rusek łapię się za line. Słyszymy szał publiczności... na ring wbiega Jeff Hardy z krzesłem i uderza Kozlova a także Takera! Lecz po chwili ucieka na backstage, a za nim podąża Deadman. Dzięki Hardemu, Kozlov przedłuża streak. Wściekły Taker wykonuje Chokeslam na Vladimirze. W przyszłym tygodniu Undertaker zmierzy się z Jeffem Hardym w Extreme Rules matchu, i stawką będzie znów Title Shot.

799ca82d2ffe8aed.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

No proszę a jednak TNS miał rację! Mamy heel turn Jeffa Hardy'ego. I krzesełko nawet było. Powiem szczerze, że całkiem mi się to podobało. I z niecierpliwością czekam na rozwój tego storyline'u.

Jednak sam SMACKDOWN nie zachwycił. Żadna rewelacja. Kolejna porażka MVP... Kolejne "śmiechowe" Kiss Cam Greata.. Nie wiem co śmiesznego jest w tym, że Grejt co tydzień całuje jakiegoś paszteta? Nudddaa.

Z uwagą poobserwowałem Ezekiela Jacksona. Widzę w nim kolejne przyszłościowe mięso armatnie dla Triple H (który notabene miał puszczony niezły filmik traktujący o jego ego, w skrócie "tylko kontuzja jest w stanie mi zabrać pas"). Wracając do Afroamerykanina to ma niezłe warunki fizyczne i całkiem fajny finisher.

R-Trutha zdziwił mnie dość łatwą porażką. A jak słyszę what's up to od razu przewijam. Kurde, gość już mi się przejadł..

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Z tym Jeffem Hardym to nie jest do końca tak. Prędzej będzie on psycho tweenerem, aniżeli czystym heelem. Świadczyć może o tym to, że dojebał na SmackDown dla heelowego Big Showa, a stricte heel korzystał by z sytuacji i ukradł zwycięstwo. Ogólnie SmackDown całkiem niezły. Mam nadzieję, że za tydzień Hardy dowali nochalowi (taaa, jak już, to po interwencji całego rosteru, albo jeszcze lepiej stada lwów :8 ) i na Survivor Series skasuje pas.