Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Ortona ... tylko gdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

randyortonwwe.jpg

Witam wszystkich użytkowników forum!

Na ostatniej gali Raw Randy Orton, bo to o nim mowa będzie w tym temacie, powiedział, iż nie ma zamiaru współpracować z Mike'em Adamlejako General Menagerem. A dokładniej mówiąc zwrócił się do do rodzinki McMahonów, by usunęli z posady GM of Raw Adamle'go. Stwierdził, iż jeśli nie uczynią tego, o co prosił to opuści brand Raw. Orton był wściekły na Mike'a za to, iż na Cyber Sunday nie zareagował, gdy LegendKiller otrzymał Stunnera od Stone Sold'a.

Jak wiadomo Orton przechodzi ostatnio ciężki okres. Na gali One night Stand doznał kontuzji złamania obojczyka. W sierpniu wrestlerowi temu odnowiła się kontuzja w wyniku wypadku motocyklowego. Pierwotnie LegendKiller miał powrócić w końcówce sierpnia, jednak po odnowieniu kontuzji jego powrót znacznie przeciągnął się w czasie... Zanim podszedłem do stworzenia tego tematu, przeczytałem o powrocie Ortona do czynnego wrestlingu na Raw już w najbliższym tygodniu. Zatem nastaje pytanie, co się wydarzy na tym Raw? Opcje są dwie:

1) Shane odwołuje z pozycji GM Mike’a, Orton zostaje na Raw, dostaje push od nowego GM, który pracę otrzymuje dzięki interwencji przeciwko Adamle'mu. Może jakiś 1# contender, może WHC

2) Shane NIE odwołuje z pozycji GM Mike'a Adamle'go, i Orton opuszcza Raw. Przechodzi do.... i tu kolejna niejasna sprawa. Nie ukrywam iż bardziej interesujący jest punkt 2, ale wolałbym, aby Orton pozostał w brandzie Raw. Jednak jeśli odejdzie, mamy kilka możliwości:

a) SmackDown!: Orton przechodzi SmacDown! Ale nachodzi pytanie: Co on tam będzie robił? Tam może się zająć Jeffem, Kozlovem, może kiedyś R-truthem... Tylko... czy mu to wystarczy, niedawnemu WWE championowi. W SmackDown! raczej nie może liczyć na feud z Trejplem z powodu The Undertakera. Wątpie, aby tam się jeszcze wcisnął...

b)ECW:: Orton opuszcza Raw i odchodzi ECW. Szczerze mówiąc nie wierzę w tą opcję. Ale tak sobie myślę co by LegendKiller tam robił... Z kim by feudował? z Chavo? Evanem? z Finlay'em? Niby niemożliwe... A jednak! Taka sytuacja jest możliwa. Np.: Kane na WM XXIV zdobył pas ECW (po 8 sekundowej walce) i został właśnie tam przeniesiony... Feudował z Chavo Guerrero. Co prawda długo nie posiedział w ECW (przez draft) ale cóż...

c): Odejście z WWE: Jak dla mnie jest to niemożliwe... Ale pogdybać można :P Odejście do TNA... Osobiście wątpię... Gdzie tam Orton w TNA... Jakoś sobie tego nie wyobrażam... Nie wiem czy TNA byłoby stać na niego... Odejście od wrestlingu, i MMA, może jakieś niezależne gale, może całkowite odejście od walk... Nie sądzę.

Wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobna jest opcja z pozostanie na Raw, ale z pewnymi zmianami... może już za tydzień przyjdzie Vince i uspokoi sytuację jakimiś zmianami, by podkreślić swoją władzę. Może dojdzie do zmiany General Menagera... Osobiście bym tego nie chciał ze względu na to, iż pracę GM'a Adamle sprawuje dobrze. Reasumując ciężko wskazać jakieś prawdopodobne wyjście. Mam nadzieję że WWE nie postąpi jakoś głupio...

Nie zadaję pytań, gdyż osoby, które przeczytają ten temat, same coś skrobną, bo w tekście moim jest dużo punktów do opisania, ocenienia. Poza tym to mój pierwszy topic, więc proszę o jakieś wskazówki co do tego tematu :D

Zapraszam do Dyskusji...

2.5. Tytuły tematów powinny być pisane zawsze w języku polskim. (Za wyjątkiem działu "English Board") // Dop. IIL

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

3

• tomo

1

• Gracjano1674325904

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja bym tutaj Ortona (może Shane też ?) wplątał w jakiś Feud z Adamle (Adamle znalazł by sobie jakiegoś Józka tutaj bym chciał zobaczyć Umagę, może nawet CM Punka) wtedy by było ciekawie bo gdyby opuścił raw to troszkę lipa bo na smekdałn jest Triple HHH WWE Champion i tam można było by w ten feudzik Ortona wplątać ale tam już jest Kozlov, Hardy a teraz nawet Taker i Byk Szoł który już walczył o WWE Title. Więc za dużego sensu w przenoszeniu Ortona do drugiej ligi nie widze, o ECW już nie wspominając za dobry wrestler to jest aby gnić w trzeciej lidze, Ja Ortona widzę w feudzie z Cm Punkiem i Adamle, ale o co kurde ? przecież Punk nie jest już WHC Championem. Nie wiem nie mogę sobie wyobrazić przyszłości Ortona, ale bookerzy WWE na pewno już coś dla nas wymyślili.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Moim skromnym zdaniem Randy powroci juz niedlugo ,moze nawet na najblizszym Raw, i pozostanie w "1 lidze". To ze na Cyber Sunday Batista zdobyl pas niebylo wcale przypadkowe. Randy powroci i najprawdopodobniej juz na SS bedzie walczyl z Batisza o pas ,ktory napewno zdobedzie, chodz nie tak szybko, by pozniej oddac go w rece pana jasia ktory tez powroci juz niebawem.

Jesli Orton zostanie w RAW to bedziemy mieli nowego GM, i tu nasuwa sie pytanie KTO??????? Jesli bedzie to heel (w co watpie poniewaz na SD jest Vicki) to Randy bedzie mial sprzymierzenca, jesli natomiast zostanie stary GM co tez jest mozliwe bo Vince moze dac Ortonowi walke z Batista w ramach zadoscuczynienia i wtedy bedzie i wilk(RANDY )syty i owca cala.

MichelleMcCool01.gif

Pff jeśli ktoś wierzy że Orton opuści RAW a tym bardziej WWE to musi się najeść czegoś mocnego. Randy powróci i błyskawicznie zacznie feud o pas. Pewnie będzie przy tym mały feudzik z Adamlem który doprowadzi do wylania tego drugiego bądź jego heel turnu. Randy chwilę pokręci się przy pasie i będzie toczył bój z .... właśnie moim skromnym zdaniem są pewne nie dokończone plany między nim a panem C. Czyli Randy Orton kontra John Cena. Niestety takie są moje przypuszczenia, bo raczej face turn Randy'ego i np. feud z Kane'm lub Jericho to raczej nie jest możliwe. Choć walka dwóch heelów czyli Jericho - Orton może być ciekawa. Cóż czas pokaże...

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

No i już wszystko jasne. Orton pozostanie w brandzie Raw. A wszystko dlatego, iż Mike Adamle skapitulował i w pełni wzruszenia powiedział... że odchodzi. W sumie są tej decyzji plusy i minusy:

+ Orton w czerwonym brandzie

+ Znamy pretendenta do feudu z Jaśkiem wielmożnym :)

Minusy

- Adamle odchodzi. Lubiłem go jako GM'a. Dobrze pełnił swoją rolę. Przynajmniej w mojej opinii

-Zagrożenie przejęcia któregoś stołka komentatorskiego przez Mike'a

Można powiedzieć, że całe to zamieszanie zostało zakończone. Ale uważam, iż ten temat można powiązać z inną sprawą. Mianowicie z pytaniem: KTO będzie kolejnym General Menagerem of Raw William Regal były już General menager chyba odpada. Dostał title shoota na następny Raw o IC. Ciężko mi wskazać kogokolwiek. Może interes czerwonego brandu pilnować teraz będzie Shane McMahon. To już się wydaje bardziej możliwe. Tak w wyobraźni próbowałem wymyślić, któż jeszcze mógłby rządzić na raw. Wpadłem na całkiem głupi pomysł. Otóż mówi się o powrocie Goldusta do WWE. I tak sobie pomyślałem. Ale to by było głupie... Wyobrażacie sobie wymalowaną na złoty kolor morde GM'a. No raczej nie. Spośród innych kandydatów: Armando Alejandro Estrada, Jerry Lawler... Wszystko dowiemy się w przyszłości :) zapraszam do kolejnych odpowiedzi w tym temacie.

Przyznam iż mocno obawiałem się przerzucenia Ortona do smackdown choć powód był tylko jeden - Sneezerman. No na szczęście tak się nie stało Randy został tam gdzie mu będzie najlepiej, wydaje się też być w dobrej formie więc pozostaje tylko kwestia jego pushu na pas. Osobiście mam nadzieję, że będzie o niego walczył jak rok temu z Y2J na Armagedon, a na zbliżającym się SS pewnie otrzymamy Team Orton vs. Team Punk. Nie powiem bardzo bym chciał by Age of Orton powróciła do WWE :D

Co do GM RAW najlepsza opcja została nam zaprezentowana na ostatnim RAW, czyli Big Cyc w ringu niespecjalny ale za mikrofonem JBL to ścisła czołówka więc jest to imo najlepsza opcja na nowego GM, szkoda tylko iż pewnie był to nic nie wnoszący segment ;/

Nie widział bym sensu powrotu na SD! , powód ? Z kim tam będzie fedował ? Do wyboru do koloru : Triple H , Kozlov i emo-hardy , nie za dużo ME ?. Na Raw ... hmmm już coś tam z Priclessami tworzyli , ale ciężko powiedzieć ... Sina ma wrócić na SS czyli prawdopodobnie fed z niezwyciężonym terminatorem Siną ... było.pl . Zresztą ostatnimi czasy WWE nas nie rozpieszcza , jakieś same odgrzewane kotlety , albo jakieś paranoiczne storyliny czy jakieś Koksisty z pasem WHC .Jak dla mnie WWE nie ma w ogóle pomysłu ... mają 2 brandy liczące się (ECW przemilczmy) , ale połączenie ich byłoby najlepszym wyjściem ... ratingi spadają , TNA ostatnimi czasy robi lepsze gale od WWE . Jak dla mnie powrót Ortona będzie bez żadnych fajerwerków - na Raw i fed z Siną ...

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png

na Raw i fed z Siną ...

Dokładnie! myślę że feud z Ceną, którym będzie stawka WWE championship albo #1 Contender to jest to. Już nie mówmy że Cena to takie beztalencie (w końcu to terminator :8 ). Myślę że to może wyglądać całkiem ciekawie :)

Nie widział bym sensu powrotu na SD! , powód ? Z kim tam będzie fedował ? Do wyboru do koloru : Triple H , Kozlov i emo-hardy , nie za dużo ME ?

Również się zgadzam. Teraz Smekdałn jest tak dobrze obsadzony, tak ciekawy, że ostatnio wole go oglądać niż Raw. Orton pozostał na Raw. Czyli dobrze. Bo na SD! myślę, że na pas nie miałby co liczyć. (Szykujący się feud na linii Taker :t_up: i HHH) Jedynie z Hardym by mógł powalczyć, albo z Władkiem. Ale to za mało.

uż coś tam z Priclessami tworzyli

Dalej tworzą. Mówi się o utworzeniu stajni Teda DiBiasie'ego, Manu, Cody'ego i Ortona. Utworzenie tej stajni idzie powoli, gdyż WWE zbiera skargi na temat tego, iż Feudy i storyline'y są prowadzone zbyt szybko. Zarząd postanowił rozciągnąć wszystko w czasie, czego pięknym przykładem jest ten storyline.

• 4 tygodnie później...

Randy Orton.Bardzo chce żeby pozostał w raw a tym bardziej w WWE. Są 3 opcje.

1.Randy Zostaje w RAW a Adamle odchodzi.(jestem za)

2.Randy odchodzi z RAW albo z całego WWE :( (jestem przeciw)

3.Obaj zostają z drobnymi zmianami.(średnio)

Orton źle zrobił że to powiedział.Jeśli spełni się 3 warunek to Randy będzie maił przesrane.(Nie będzie mógł zagrać o żaden pas i może w ogóle nie grac.

Oczywiście jestem za Ortonem.

Dude ... błędy, ortografia, interpunkcja i jeszcze raz błędy! Czyta się regulamin, gdzie pisze czarno na szarym: 1.1. Wypowiedź powinna być poprawna gramatycznie, stylistycznie i ortograficznie oraz zawierać polskie znaki. ... Błędy poprawione, ale na następny raz radzę zainstalować Mozillę, czy coś innego ;) //dop. Conman

Dop. Carlos

No i wypowiadać się zgodnie z myślą tematu... Ten powinien być już nieaktualny, nawet dla osób które mają opóźnienie w oglądaniu... Na przyszłość proszę nie odkopywać starych topiców :)

RKO.Jak zemnom zadrzesz to zginiesz