Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown! 31/10/2008 wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Non-Title Match

John Morrison & The Miz pokonali Carlito & Primo Colona

2. Match

Jimmy Wang Yang pokonal The Briana Kendricka dprzez DQ

3. Match

Six Man Tag Team Match

Matt Hardy, Jeff Hardy, & Rey Mysterio pokonali Marka Henry, MVP & Kane

4. Match

6 Divas Tag Team Match

Michelle McCool, Brie Bella, & Maria pokonaly Victorie, Natalye, & Maryse

5. Match

Casket Match

The Undertaker pokonal Chavo Guerrero
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• tomo

1

• xazax5

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

John Morrison & The Miz pokonali Carlito & Primo Colona

Wiadomo że przed poniedziałkiem trzeba wypromować MM bo DX nie może walczyć i wygrywać z byle cieniasami :P

Walka całkiem fajna tylko Miz mógłby miec jakiegoś lepszego finishera :/

Jimmy Wang Yang pokonal The Briana Kendricka

Dobra szybko prowadzona walka. Dziwi mnie jedynie ze JMY o mało czysto nie pyknął THE BK, no ale od czego jest Jackson jak nie od ratowania w ostatniej chwili. Swoją drogą zastanawia mnie jego postać bo juz 2 Smackdown pod rząd wydaje mi sie jakby miał zaraz zlać Kendricka :P

Matt Hardy, Jeff Hardy, & Rey Mysterio pokonali Marka Henry, MVP & Kane

Jak tak dalej pójdzie to MVP bedzie miał tak długa serię jak Taker na WM, szkoda tylko ze u niego sa to porażki :( Ile to już 11-0? Wiadomo ze trzeb Jeffa trochę przed dziecmi dowartościować no ale zeby MVP... Od tego powinien byc Henryk :P

Michelle McCool, Brie Bella, & Maria pokonaly Victorie, Natalye, & Maryse

Jakieś latające banany czy cos... takich rzeczy sie nie ogląda

The Undertaker pokonal Chavo Guerrero

No i czego innego mozna było sie spodziewac... interwencji Show'a? Ano była była ale jak tylko dotknął trumnę to od razu uciekł ze strachu. Echhh dla mnie to juz nawet śmieszne nie jest.. I o co chodzi z tym molestowaniem samego siebie? Ten jego monolog z początku z ciągłym masowaniem sie po szyi wyglądał jak jakis kiepski erotyk :P To już by lepiej wyglądało jakby chodził w kołnierzu jak GM :D

Hmm ciekawe jak to bedzie za tydzień? Kozlov żeby dostać walke o mistrzostwo z HHH na SS musi za tydzień pyknąć Takera. No ale jak to zrobić jak nawet Show i Chawo razem nie mogą go rozwalić :8

endabliuovr6.gif

No i mamy Halloween smeckdałn, pierwsza walka to walka tag teamów Miza i Morrisona przeciwko WWE tag team champions Primo i Carlito, walka średnia ja osobiście nie lubię walk teamów ponieważ te wyciąganie ręki i hedlaki wydają mi się takie sztuczne :thinking: , Morrison fajnie kopną w głowę primo podobają mi się te jego kopy i cały gimmick, w końcu wygrali bo musieli się "podbudować" przed walką z DX.

Następnie Kendrick i Kowboj z Chin, walka całkiem sensownie się kleiła z powodu dwóch dobrych wrestlerów, zresztą styl walki Kendrika bardzo mi się podoba gdyby nie jego pedalski gimmick było by całkiem ciekawie bardzo fajne zakończenie walki przez Yang Time i to właśnie chińczyk wygrał przez tego Józka Brajana.

Tagi tim hardy i mysterio na kane henrego i mvp, wynik byl wiadomy co najmniej z góry bo mvp ostatnio dużo przegrywa i to też przegrał, w walce widzieliśmy twist of fate a nawet swanton bomb i spinowali MVP. Segmęcik ze spenianiem kozlova.Divy przewinięte.

I majn evencik Casket meczyk undertejker undertejker na chavo szkoda, że nie na Byk szoła bo chavo tylko uciekał marny to był main event, bo chavo nawet nie podjął walki big show przestraszył się trumny i koniec strasznie kiepski me.

gala tak ocenim na 6/10 bo kiepski ME.

Na antene wchodzi kolejny SmackDown tym razem w wersji Halloweenowej, dziś zobaczymy Cascet Match z Undertakerem w roli głównej. Ale jeszcze Big Show ma nam do powiedzenia, że pokona Deadmana kolejny raz, a ta porażka była możliwa tylko dzięki Zbanowanej Gogoplacie. Ogłosiła nam, że przeciwnikiem Takera zostanie Chavo!!! Szczęśliwego Halloween . Powitali nas Jim Ross i Tazz w strojach Halloweenowych

1d1c2c4b57132aed.jpg

i oznajmili, że dziś odbędzie się walka 6 Man Tag Team Match - Rey Mysterio, Jeff & Matt Hardys vs Mark Henry, Kane & MVP.

1) MIz & Morrison vs Primo & Carlito

Seria technicznych akcji ale przewagę zyskuje Primo. Seria arm whipów i dropkick 1..2. kick out. Zmiana z bratem i kolejny dropkick 1..2.. near fall. Irish whip i shoulder block Carlito, lecz zostaje powalonu przez "Shamana of Sexy". Zmiana z Mizem ale Carlos Colon Jr. wykonuje arm whip a następnie podwójny back body drop. W kolejności najpierw pozbywają się Morrisona i Miza z ringu. W ringu Primo i MIz, ten pierwszy wykonuje Arm Drag, zmienia się z Carlito i pin 1..2... Kontra ze strony Miza i zmiana z Johnnym. Kolejne kontry tym razem ze strony braci, podwójna akcja Carlito chwyta brata do powerbombu i ciska nim w Morissona. 1..2.. kick out. Zwarcie, odwrócenie uwagi przez Miza i springboard kick od Johna. 1..2.. near fall. Przewaga heeli i slingshot to ropes.

d42a6d4493dac2f0.jpg

1..2.. kick out. Przewaga M&M. Boczny headlocki seria ciosów ze strony Miza. Przechodzi do Nelsona ale zmiana z Carlito i backflip kick, shoulder tackle i sit down powerbomb. Morisson przerywa liczenie, ale za chwilę wylatuje z ringu dzięki Primo. Roll-up ze strony Carlito 1..2.. kick out. Próba ataku z lin, ale Morisson przeszkadza. Dzięki temu mamy Reality Check i kolejna wygrana M&M. Czy będzie tak łatwo przy DX?

a90d13db7102b25f.jpg

2) Jimmy Wang Yang vs The Brian Kendrick

Powrót Yanga na ring po zawieszeniu. Zwarcie, przepychanka i headlock. Irish whip i hurricanrana. Sweep i drokick. Wang Yang has the momentum. Brian Kendrick odzyskuje przewagę i scoopslam. Nie trafił leg stompem a Yang odpowiada serią kopnięć. 1..2.. kick out. Atak w narożniku i crossbody. Yang zagapił się Kendrick próbował swojego finishera, ale to swoją markową akcją odpowiada Wang Yang.

3b428fa877382a06.jpg

1..2.. nie! Ezekiel odciąga Jimmyego i DQ. Na koniec Jackson łapie w powietrzu Yanga i ciska nim w ring. Następnie oboje wykonują na nim swoje finishery.

3) Khali Kiss Cam

Każda z kobiet chciałaby buziaka od "Punjabi Playboya" i szukają dziewczyn w przebraniu. Czas na Halloween Kiss Cam. Znaleźli Czarownice, dosłownie i w przenośni. (w przebraniu) ma na imie Beatrix. Czas na liz.... pocałunek. Muzyka leci i... jednak się pocałowali a już wątpiłem :D, ona chce jeszcze jednego "z języczkiem". Czy on się zgodzi? Zachęta dla Khaliego ze strony publkiki i...

318f982b3d78d458.jpg

jednak a już czekałem na Brain Chop :D. Thank you San Diego.

4) Kane, Mark Henry, MVP vs Rey Mysterio & The Hardyz

W ringu Henry i MH, scoopslam ale Hardy ucieka zmienia się z bratem ale i "udawane" cross body. Irish whip i shoulder block Henryka. Zmiana z MVP sccop slam i nie trafiony knee drop. Na ringu Rey, Hurricanrana, dropkick 1..2.. kick out. Na ringu Hardyz i Suplex połączony z crossbody!

4c665327fbf627ef.jpg

What!? 1..2.. kick out. Mysterio kontruje i mamy hurricanrane, będzie 619?! Nie Kane przerywa. MVP atakuje knee dropem i zmienia się z Kanem. Kane wynosi Mysteria i High Body Press.

1..2.. kick out. Zmiana z Markiem i duszenie nogą. Seria punchy 1..2. kick out. MVP utrzymuje chwyt i back suplex. Zmiana z Big Red Machinem i wejście barkiem w narożniku. Irish whip kontra i DDT. Obaj lezą, zmiany i JH powala MVP. Spinning back kick i Whisper in the wind 1..2.. Kane przerywa, Zamieszanie i splash na Kane'a za ringiem. W środku Hardyz wykonują Poetry in Montion na Henrym. Jeff próbuje Twist Od Fate ale MVP odpycha. Jest już przy nim Matt i ... Twist of Fate a następnie Swanton - One Two Three!!!

375f5b44ae250af7.jpg

5) Vladimir Kozlov speech

Blah, gasg, halfmd, czelendź, tripyl ejdź, kome tu mi, gwah, mtew. "It's all about the game..." Na ring zmierza HHH. Przekazał Kozlov'ovi, że jest świetny w zachodzeniu ludzi od tyłu ale teraz stoi na przeciw niemu. Riposta- fajt ju, czempionszip, kozikji, brud, ded, rilli. Paul odpowiedział, że w Rosji rzeczy mijają trochę wolniej. i oryginalny Rocky wszedł dopiero teraz i w Rocky IV był jeden wielki obleśny, wielki Rusek i wiesz co na końcu filmu Amerykanin skopał dupe Rosjanowi. Chcesz walki o pas?! To poproś Vickie zamknij się i zrób to jak facet...

f6dde156c1ac47df.jpg

< Potem kolejne promo wielkiego returnu Jasia Ceny. >

6) Michelle McCool, Maria & Brie Bella vs Maryse, Natalya & Victoria

Na ringu Maria i Victoria, przepychanka i Victoria przechodzi do Nelsona, zmiana z Natalyą ale ona traci okazję. W ringu Bella ale Natalya wykonuje Samoan Drop. 1..2. near fall. Zmiana z Maryse seria ciosów i backbreaker 1..2. kick out. Kolejna zmiana tym razem Victoria i potężny sideslam!!!

a4f7d6cae8e8b314.jpg

1..2.. kick out. Brie wchodzi po ring i zmiana z bliźniaczką. W ringu Michele i piękna seria Clothesline, dropkick, dropkick, neckbreaker! 1..2.. kick out. Zmiana z Marią i Crossbody 1..2..3!!!

7) Cascet Match - Chavo Guerrero w/ Big Show vs The UndertakerCo tu robi Big Show!? Na szczęście/nieszczęście pilnuje trumny. Najpierw Chavo obrywa big bootem, następnie ataki w narożniku i Guerrero poza rinigiem. Irish whip w schody, czy Chavo ma jakieś szanse? Kolejny bolesny atak - Snake Eyes w trumne i uderza trumną w głowę. Teraz potężne uderzenia prawą ręką, ale Phenom zmierza w stronę Big Showa! NIe to tylko zmylenie i nie trafia big bootem w Chavo. Ten wykorzystuje to ale i tak Taker ciska nim w stalowy narożnik. DDT ze strony Chavo! Co za odpowiedź. Nadchodzi Big Show a Guerrero ma krzesło! Jednak wspaniałą kontrą popisuję się Deadman. Back body drop, clothesline i snake eyes. Taker bliski zwycięstwa ale Show zamyka trumnę. W tym czasie Chavo uderza Phenoma krzesłem, ale ten odpowiada Chokeslamem. Big Show nie czekając na zachęte atakuje Callawaya. Ciosy, headbutt i powala Takera. Próba clotheslineu ale Show wlatuje w trumnę. Czas na Chavo! Tombstone!

63cbebb3f62be5dd.jpg

Chavo w trumnie! R.I.P! Vickie rozmawiając z Kozlovem dała mu CZELENDŻ. Jeżeli za tydzień pokona Undertakera na SS będzie miał title shot.

5e2d7b5cc9c3aaf4.jpg

PS: Dzięki dla Eddy'ego za rady :t_up: .

Ogólnie jak na haloween'ową galę była słaba. Dlaczego akurat do Casket match'u Undertaker dostaje takiego wypierda jakim jest Chavo? Liczyłem na wlkę z Big Show'em. Fajny speech Włdka Ruska z HHH. Fajnie się zapowiada, że kozlov będzie walczył z Takerem, ale jak go pokona to ja sobie nie wyobrażam, że tak ważne ppv jak SS będzie miało main event z Ruskiem który jest zdecydowanie za krótko na SD! żeby dostać title shot o największy pas w WWE dostać. Walka Miza i Morrisona nie przypadła mi do gustu. Ogólnie nie przepadam za walkami tag team'owymi szczególnie na SD! :shock: Jedynie może walka na następnym RAW z DX coś pokaże :thinking: 6 man tag team match oczywiście fajny, ale trochę szkoda mvp. Teraz robi tylko rolę jobbera jak pierwsi przeciwnicy Kozlova.

Jak mówiłem wyżej gala słaba :(

• Reputacja:   1

Jednym słowem słaba - niestety

Polew z Ross'a jak go tylko zobaczyłem - marynarzyk... pasuje do Kelly Kelly :8

Miz & Morrison - kolejne dowartościowanie, zwycięstwo nad Tag mistrzami, po samej walce spodziewałem się więcej. Tym czasem Miz i Morisson wykonają swoje zadanie na poniedziałkowym RAW i szybciutko przegrają z DX.

Yang'a brakowało z Kendrickiem mogą zrobić fajne walki i ta im w wyszła dość fajnie, można było spokojnie popatrzeć. Oczywiście zwycięstwo Kendrick'a przy pomocy swojej szafki? lodówki ehh kij wie co to tam jest.

Six Man Tag Team Match

Tutaj nawet fajna walka, połączenie Hardych na jedną nocke + Rey nawet fajne trio. U przeciwników wymienić tylko grubego heńka, który jest ciańki jak makaron i było by nieźle. Oczywiście MVP dalej nabija licznik :8 oby tak dalej MVP 0-16 już nie daleko.

Divy - porażka jak zawsze zresztą w WWE obecnie.

Triple H & Kozlov - znowu te USA, USA nauczyli się 3 liter i szpanują to wkurza... nie wiem po cholere używać czegoś takiego. Co do Kozlova to szlifuj angielski mój panie! albo poproś o jakiegoś manager'a i będzie Vladimir Kozlov says....

Casket Match - strasznie poniżej oczekiwać, strasznie nuuudno ogólnie nic ciekawego. Chavo dostał i poszedł zwiedzać trume od środka. W tle Big Show masujący swoje gardziołko.

No i końcowa porażka wieczoru. Kozlov dostaniesz walkę na SS jak pykniesz Taker'a. Tutaj nie ma prawa wygrać Rusek - jak do piątku nie pokonał nikogo mocnego. Oprócz Hardyego, ale to się nie liczy. Jak za tydzień pokona Takera to będzie to kolejna duża wpadka WWE. Oby do tego nie doszło. Lepiej przerwać ten streak ruska, ale nie podkładać starego w kapeluszu.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Badziu , może wg. nas jest na to za wczesnie , ale oczywiście może wg. HHH nadejszła wiekopomna chwiła. Trajpel ma humorek żeby pyknąć sobie Władzia , a jak Trajpel ma humorek to Władzie zostanie pykniety i już. Z resztą wiadomo - po co był hodowany. Kozlov wygra z Takerem poprzez jakiś kant lub interwencje Show'a nie zauważoną przez sędziego i zdobędzie shot'a ....dwa PPV gładko rypnie z HHH. Na Armageddon będzie drugi raz ...i od RR , Potrójne H może feudować sobie z Grabarzem ...aż do WM , gdzie albo da sie pyknąć albo pyknie streak i będziemy Modlić się , żeby Cena potrzymał ten pas tak ze 4 lata...

915802072594e34bce782c.jpg

Cóż Hallowen'owy odcinek Smack'a reklamowany z Caskcet Matchem na czele. Miałem taką nadzieję że będzie to coś wielkiego. W końcu o ile pamiętam była tylko jedna walka tego typu co wyszła słabo czyli walka Taker - Henry. No dobra ale mamy kick out i mamy walkę teamów. Wiadomo że WWE chyba nie zeszmaciłoby ani jednych ani drugich , aczkolwiek wiadomo kto wygra z góry przez poniedziałkową walkę. Na szczęście był kant i aktualnie mój ulubiony team nie jobbnął czyściutko. Dalej mamy powrót do telewizji Jimmy Wang Yang'a...a raczej John Wayne Yang'a. Walka szybka jak to przystało na cruiserów i również dziwi mnie fakt że Kendrick omal nie jobbnął czyściutko. Może jakieś większe plany na kowboja ? Walka nie zdążyła znudzić i tylko wszedł czarnulek i wykonał hmm chokeslam? Nie wiem jak to nazwać. Dobra kolejna walka to dla mnie porażka ze względu na wynik. No dajcie spokój po pierwsze ile razy Kane ma przegrywać z pchełką po drugie ile razy M.V.P. ma jeszcze jobbować? Po trzecie czemu Matt Hardy wciąż ma ECW title? To chyba The Great Makman jedyny wie. Divy banana ominąłem , jedyne co widziałem to fajny finisher bodajże Victorii. No i casket match , cóż wiedziałem że to będzie Chavo i po prostu wydawało mi się to śmieszne. To że Show wpadł to było pewne ale trzeba było lepszego przeciwnika wybrać. Zawiodłem się na tej walce choć mogła być ona świetna.

PS : W między czasie jak Kozlov gadał na ringu to o mało nie padłem widząc "Hurrapop" genialny Helms :D

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• 2 tygodnie później...

Przeciwnik Takera bał się gdy on wchodził =)) No i powinien się bać :D Ogólnie walka mogła być, tylko gdyby nie ten grubas głaszczący się po szyi...

Na przyszłość postaraj się może napisać trochę więcej, może ocenić wszystkie walki i galę ogólnie, a nie tylko jeden pojedynek? A jeśli już, to przynajmniej uzasadnić swoje zdanie? :) To tak na przyszłość. -dop. Mast