Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatni specjalny pojedynek ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

scsavsrockoo1.jpg

Tak przeglądając sobie dyskusję na temat ewentualnego pojawienie się Stone Colda na Cyber Sunday http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic. ... 26#p127226 doszedłem do wniosku, że zagadnienie, które wynikło w wyniku tamtej dyskusji, zasługuje na osobny temat. Mówię tu mianowicie o powrocie dwójki, która kształtowała historie WWE. Tak jest, jest to Stone Cold Steve Austin i The Rock. Z początku sprawa ta wydawała mi sie cholernie śmierdząca. Co do występu Austina to raczej bym sie tego nie bał. Stone Cold stale pokazuje sie w WWE. Co prawda nie walczy tylko asystuje, ale jednak na jeszcze jedna walkę na pewno było by go stać. Bardziej intrygowała mnie tutaj rola The Rocka. Dwayne jakiś czas temu ogłosił w "The Sun" że definitywnie kończy z wrestlingiem i pragnie się od tego momentu poświęcić karierze aktorskiej. Czy aby na pewno ... Podążając tym zagadnieniem doszedłem do tego o to filmiku (nakierował mnie badziewiarz 8) )

Jest to kawałek wypowiedzi The Rock`a z WWE Hall of Fame 08. Mówi on tam właśnie o serii walk z Austinem i prawdopodobnej kontynuacji tej historii. Nie jestem pewien tego iż Rock mówił dosłownie o tym, że pomyśli nad tym rozwiązaniem, jednak właśnie to powiedział! The Rock vs. Stone Cold Steve Austin ... czy to jest możliwe ? Tutaj zaczyna sie wasza rola i umiejętność wymieniania argumentów. Dobra ... dobra, żeby mi coś nie uciekło. Wrestlemania XXV, ćwierćwieczna wrestlemania, wydarzenie, którego na pewno nie można przegapić. Urozmaicona walka pokroju Austin - Rock, na pewno była by jeszcze atrakcyjniejsza, ale dlaczego:

:arrow: Przyszłoroczna Wrestlemania odbywa sie rodzinnym mieście Austina

:arrow: To właśnie w tym mieście Austin i Rock stoczyli swój legendarny pojedynek z Wrestlemanii XVII.

Motyw do walki jest ... pozostają tutaj tylko chęci.

Pytania pomocnicze:

1. Czy uważasz to wyjście za możliwe?

2. Czy aby na pewno The Rock powróci na jedną noc?

3. Jeśli do pojedynku ma dojść, to jak i w jakich okolicznościach?

4. Coś od siebie, bo nie potrafię więcej pytań wskazać ... 8)

Na pytanie proszę nie odpowiadać, w sposób następujący " pytanie - odpowiedź" ... staraj sie swoja wypowiedż rozwinąć, do takiego stanu, aby cytowanie pytań było zbędne.

Tak jak zawsze Zapraszam do dyskusji :) i chcę kilka spraw jeszcze wyjaśnić. Jeśli admini wniosą, o delate tego topicu, ze względu na to iz można by go było kontynuować w temacie Ajkona, to prosiłbym najwyżej o zespolenie mojego z tamtym. Sądzę jednak, że zostanie on w dyskusji, ponieważ wątek jest dość ciekawy. Specjalnie nie rozpisywałem się zbyt rozlegle, ponieważ chciałem, abyście wy rozwinęli tę treść (dobra nie chciało mi się zbytnio, ale znalazłem trochę czau :) ). Może jeszcze coś powiem, co ostatnio obgadaliśmy z Mastem. W temacie nie chodzi mi o to, aby nabić sobie licznik postów, ani o to aby zyskać jak najwięcej piw, czy pkt. reputacji. Doprawdy oko bardziej cieszy widok mnóstwa postów w dyskusji, niż liczba piw, postawionych za jego napisanie :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Conman

2

• The_Icon

1

• John_Cena_FU

1

• Święty

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

1. Jasne uważam że to wyjście jest dostępne , najwięcej w tej kwestii zależy od The Rock bo sądzę że Stone Cold napewno by się zgodził na walkę w swoim rodzinnym mieście. Pozostaje tylko czy The Rock się zgodzi.

2. Liczę na to. Sądzę że The Rock przy odpowiednich argumentach ( nie koniecznie finansowych ) może się zgodzić i powrócić aby pokazać jeszcze raz na co go stać.

3. W jakich okolicznościach... najbardziej chciał bym aby został zawiązany jakiś mały feud od Royal Rumble albo No Way Out. Powoli rosło by napięcie... wszyscy szykowali by się do wrestlingowego święta z wisienką na torcie. Bo sama walk bez feudu mogła by być ale to nie było by to samo co walka pod sumująca feud.

4. WM XV - Rodzinne miasto Austina , wielka rocznica WM , wielkie pożegnanie dwóch wielkich "FIRM" wrestlingowych - którzy dla WWE zrobili więcej niż cały obecny roster WWE nielicząca kilku gwiazd. A idąc tropem wielkiej walki to może jako ME Fatal Four WAy Undertaker vs HBK vs Stone Cold vs The Rock? Wielka walka , kończąca kariery wielkich gwiazd i są tu odpowiedni ludzie , którzy mogli by przerwać streak Takera. Taka walka to by było coś. Ehh Marzenia....

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

What? What? What? What? I doesn't matter....Jak dla mnie pomysł one more match to wielki ale to wielki plus. Nawet nie plus ale świetny pomysł bombowy. Stone Cold vs The Rock kolejna walka która będzie tworzyć historię. HELL YEAH. Oczywiście Wrestlemania XXV w rodzinnym mieście Steve'a więc na wygraną mojego ulubieńca nie mam nawet co liczyć. Jednak to nie zmienia faktu że walka tej dwójki może być Main Eventem i walką roku. Wiem może przesadzam ale Stone Cold i The Rock sami potrafią stworzyć coś niesamowitego a razem....The Rock zrobiłby sobie przerwę od filmów a Vince by mu sypnął gotówką by People's Champion potrenował kilka miesięcy i czasami pojawił się w Poniedziałkowe wieczory. Cóż de facto szkoda że zrezygnował taki Jericho nie zrezygnował ze swoich koncertów a pojawia się ale wracając do tematu. Rock i Austin zaczęli by się pojawiać jakiś miesiąc , dwa przed WM'ką na tygodniówkach i zaczęli by zaostrzać swoją rywalizację. Pewnie nie jeden stunner i Rock Bottom by poleciał. Aż w końcu walka na WM i co najmniej pół godzinne widowisko. Rock wstający po stunnerze , Austin wstający po Rock Bottom. Rock wykonujący Stunner i na odwrót. Ale czy za bardzo się nie rozpędziłem? Czy takie coś jest w ogóle możliwe? Stone Cold na 100 % pojawi się w swoim rodzinnym mieście allright. Ale Rock? Rock jakiś czas temu powiedział że definitywnie kończy z wrs. Cóż...tacy ludzie nie rzucają słów na wiatr. One more match które wynikło na HoF to po prostu improwizacja. Ludzie zaczęli skandować to Rock podciągnął temat. Powiedział że pomyśli się nad tym , powiedział by prowadzić dalej ceremonię. Niestety wg. mnie są małe szanse by Rocky pojawił się na jedną , jedyną noc. Wyprowadźcie mnie z błędu ale jeśli Rock ma wracać na jedną noc dostać w swoje cztery litery i zejść to chyba podziękuje....ewentualnie może jakby miał wyrównać wynik czyli 2 - 2? No cóż....pomarzyć piękna sprawa....

• Styl:  Klasyczny

1. Czy uważasz to wyjście za możliwe?

Taa....ten pojedynek odbędzie sie na 101%,nie wiem czemu ale jestem tego pewien.Rock come back o tak !!SCSA come Back O tak.

Jeśli dobrze pamiętam to Rock rzucił taką propozycję,także pozostaje tylko czekać

Pewnie tak bo Rock ogłosił że kończy z Wrs,dlatego to wyjście wydaje sie najbardziej prawdopodobne choć sam jestem przeciw takim ONE NIGHT Come back,wolałbym żeby Rock i Stone Cold powrócili na parę miesięcy przed WM XXV,podbudowali swoją formę i żeby WWE stworzyło by jakieś ciekawe STORY a na końcu feud pomiędzy tymi panami kończący sie na ME w Teksasie.

3. Jeśli do pojedynku ma dojść, to jak i w jakich okolicznościach?

Tak jak wyżej napisałem wolałbym jakiś Ciekawe Story zobaczyć przed tym wielkim ,,czymś'' na WMce,bo naprawdę da sie z tego zrobić coś co zadowoli wszystkich.

4. Nic ;P

pezetvi7.png

Po pierwsze, to wiadomość dla dwóch użytkowników, a mianowicie baryly i Kamanwislaka.

Na pytanie proszę nie odpowiadać, w sposób następujący " pytanie - odpowiedź" ... staraj sie swoja wypowiedż rozwinąć, do takiego stanu, aby cytowanie pytań było zbędne.

Skoro to napisałem, to myślałem, że jest to tak oczywiste, że raczej każdy się do tego zastosuje. Widzę jednak że tak się nie stało, a dla niektórych napisanie zwykłej wypowiedzi jest zbyt trudne. Chociaż może i dobrze się stało, bo uświadomiliście mi że w temacie tego typu, dodawanie pytań pomocniczych jest zbędne.

W jakich okolicznościach... najbardziej chciał bym aby został zawiązany jakiś mały feud od Royal Rumble albo No Way Out. Powoli rosło by napięcie... wszyscy szykowali by się do wrestlingowego święta z wisienką na torcie. Bo sama walk bez feudu mogła by być ale to nie było by to samo co walka pod sumująca feud.

Racja, ale najważniejszy czynnik w tym feudzie, to oczywiście obecność The Rocka. Skoro nie jest pewnym czy on sam zgodził by sie na wizytę w federacji na jeden match, to jak dla mnie wystąpienie feudu jest tym bardziej nieprawdopodobne.

A idąc tropem wielkiej walki to może jako ME Fatal Four WAy Undertaker vs HBK vs Stone Cold vs The Rock? Wielka walka , kończąca kariery wielkich gwiazd i są tu odpowiedni ludzie , którzy mogli by przerwać streak Takera. Taka walka to by było coś.

Taaa jasne .... marzenie, ale i tak zbyt nieprawdopodobne :P a po za tym po co. To tak jakby zatwierdzić walkę kończącą wszystkich gwiazd, które rozpoczęły swoją przygodę z wrestlingiem mniej więcej w tym samym okresie.

One more match które wynikło na HoF to po prostu improwizacja. Ludzie zaczęli skandować to Rock podciągnął temat. Powiedział że pomyśli się nad tym , powiedział by prowadzić dalej ceremonię.

No niestety, ale tak się właśnie stało. Mam rónież takie wrażenie, że The Rock to powiedział, tylko dlatego, aby publiczność mogła mu pozwolić dokończyć ceremonię. Szkoda, bo nawet ja przez moment napaliłem się na to, a tak to wychodzi na to że Dwayn olał fanów ( obym się mylił :rock: )

Jeśli dobrze pamiętam to Rock rzucił taką propozycję,także pozostaje tylko czekać

No tak ... na filmiku, który dołączyłem do topicu :roll:

Pewnie tak bo Rock ogłosił że kończy z Wrs,dlatego to wyjście wydaje sie najbardziej prawdopodobne choć sam jestem przeciw takim ONE NIGHT Come back

No jasne ... skoro ogłosił oficjalnie, że zamierza skończyć z wrestlingiem i nie ma to nic do jakiegoś storyline`u to przecież jest idealny powód do tego aby dalej walczyć :roll: Jak dla mnie totalnie nie zrozumiała wypowiedź.

Tak jak wyżej napisałem wolałbym jakiś Ciekawe Story zobaczyć przed tym wielkim ,,czymś'' na WMce,bo naprawdę da sie z tego zrobić coś co zadowoli wszystkich.

Ja tam wolałbym aby jednak przygotowywali się w ciszy, bez większego bum, a ich pojedynek na Wrestlemanię był zapowiedziany, przez np. Vinca, a na samej WueMce obydwoje pojawiają się w chwale :P Jest to kwestie dyskutywna, ale masz tu cholerną racje baryla. Można z tego zrobić, coś co zadowoli wszystkich. Na pewno była by to doskonała reklama, dla fanów ery Attitude. Nie zabrakło by również emocji dla dzieci, którzy jak mogliśmy zobaczyć na Cyber Sunday żywo reagowali na Stone Colda. Można sobie tylko wyobrazić jaki cheer zebrał by The Rock, który i tak jest uważany za legendę tego sportu (prawdę mówiąc dla mnie też :roll: ).