Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GWF Monday Night T.N.T.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

czyli Hogata & Danielsson's Project :)

Przypomnienie walki Chris Jericho vs Big Show z ostatniego PoweR!

Theme Monday Night T.N.T. i wspaniały pokaz fajerwerków

http://pl.youtube.com/watch?v=9rVFi6qkPHE

Joey Styles: We welcome you at the 1st Ever Monday Night T.N.T. We’re live in Madison Square Garden! I am Joey Styles and here’s my partner – Tazz.

Tazz: That’s right, baby! Jestem tu z moim wielkim przyjacielem jeszcze z pięknych lat ECW. Kiedy zarząd GWF namawiał mnie, bym dołączył do ich federacji, mówili, że w Gold Wrestle Federation te lata wrócą! Ja w to wierzę i mam nadzieję, że państwo też.

Joey: And now, ladies and gentlemen, it is my pleasure to introduce to you, General Manager of Monday Night T.N.T. Były GM w WWE i WCW, teraz zawitał do nas. Jest wręcz legendą wrestlingu. Oto Eric Bischoff!

Eric Bischoff: I’m back! What can I say now? Bez wątpienia to ja jestem największą gwiazdą w GWF. To moje decyzje będą ostatecznymi. To ja zadecyduję, co wy będziecie oglądać. I czy wam się to podoba, czy nie, ja tu rządzę! (heat) Tak więc przejdźmy do moich decyzji. Może zacznę od przedstawienia rosteru T.N.T. Najpierw zawodnik, któremu z wielką chęcią już przyznałbym pas GWF Championship: Y2J Chris Jericho! (ogromny heat) Potem mój stary znajomy z WCW, Goldberg! (duży cheer). Next ‘Cowboy’ James Storm! Następnie The Phenomenal One – AJ Styles! (cheer), a dalej The Undertaker! (cheer) Mamy także Christiana Cage’a! A teraz czas na członków Gold-Xtreme Division, której jestem twórcą. Jej skład to: Alex Shelley, Chris Sabin, John Morrison (heat), Chavo Guerrero (heat), Evan Bourne (pop), Claudio Castagnoli, “Black Machismo” Jay Lethal and finally, “Fallen Angel” Christopher Daniels! To tyle, jeśli chodzi o roster. Aha, jeszcze ten... jak mu tam było? A chyba Stone Cold... (super hiper cheer) Nie wiem, z czego się tak cieszycie, ludzie. No dobra, jeszcze zapomniałem o jednym wrestlerze, to Mr. Ken...

Joey: No way! It’s Mr. Kennedy’s theme: “Turn Up the Trouble”! Tak, to on! Kennedy zawitał do GWF!

Kennedy: Nie wierzę! Eric Bischoff zapomniał o mnie? O T.N.T.’s Top Star? O Green Bay’s Loudmouth? A jeszcze źle mnie zapowiedział? Wybacz mi, Eric, ale musiałem się pojawić. Because I’m MIIIISTEEEEER KEEEENNEEEEEDYY!!!!

KenKennedy55.jpg

Bischoff: Alright, that’s great. Ale teraz możesz już iść. Mam jeszcze kilka rzeczy do zapowiedzenia.

Kennedy: Nie, Eric, nie pozbędziesz się mnie tak łatwo. Szanuję cię, ale muszę przyznać, że czasem gadasz głupoty, więc jakby co, poprawię cię. Podałeś już cały roster, a także wspomniałeś o mnie. Teraz może czas powiedzieć o pasach GWF. Jest GWF Championship, które za niedługo będzie w moim posiadaniu. Jest też Gold-Xtreme Division Championship, czyli tytuł o znacznie, znacznie, znacznie mniejszym prestiżu dla znacznie, znacznie, znacznie gorszych wrestlerów. Bischoff, czy wspomniałeś o nadchodzącym, pierwszym historii PPV, No Remorse?

Bischoff: Nie, bo...

Kennedy: Widzisz, Bisch, co byś zrobił beze mnie? To ja może powiem, jak ty nie chcesz. Za niedługo No Remorse, na nim odbędzie się kilka ciekawych walk, jeszcze dowiemy się jakich. W main evencie pokonam jakiegoś zawodnika i zostanę pierwszym w historii GWF Champem. That’s easy!

Bischoff: But that’s not true! Nie zapominaj, że to ja podejmuję to ostateczną decyzję i musisz sobie zasłużyć, by walczyć o pas na NR z Chrisem Jericho.

Kennedy: What the hell?! Ten bezzębny bastard będzie walczył o GWF Championship ze mną? Chyba cię...

Bischoff: To obecnie naj...

Joey: Chris Jericho! To on! Ma coś do powiedzenia!

Y2J: To obecnie najlepszy zawodnik w GWF! That’s right! I ty, Kennedy, nie masz nic do powiedzenia! Na No Remorse zamierzam zdobyć GWF Title i zostać pierwszym w historii tej federacji GWF Champem. Nie obchodzi mnie to, czy moim rywalem będziesz ty, czy Goldberg, czy inny kretyn. I am the best in GWF i nic na to nie poradzisz!

Kennedy: Oh yeah? Tak myślisz? Przecież w każdej chwili mogę ci coś zrobić!

Bischoff: Listen, Kennedy: It’s my final decision. Na No Remorse Chris walczy ze zwycięzcą dzisiejszego main eventu: Mr. Kennedy vs Christian Cage vs Steve Austin! A teraz koniec tej idiotycznej kłótni!

Tazz: Oh what a main event tonight! Kennedy będzie miał na pewno bardzo ciężko.

Joey: Masz rację. Bardzo, bardzo ciężko. Jednak przekonamy się o tym później. Teraz czas na pierwszą w historii walkę na Monday Night T.N.T.

David Penzer: Following tag team contest is scheduled for one fall! Introducing first, making their way to the ring: from Detroit, Michigan, Alex Shelley & Chris Sabin – Motor City Machine Guns! And their opponents: from The City of Angels, weighing 224 lb, “The Fallen Angel” Christopher Daniels!

daniels_01.jpg

And his partner: from Gainesville, Georgia, weigh in 215 lb, he’s “Phenomenal” AJ Styles!

aj.jpg

Legendarny, morderczy headlock. Jednak szybko Daniels popycha Sabina na liny i pokazuje siłę w bezpośrednim pojedynku. Pokazuje Chrisowi, by znów odbił się od lin, jednak ten z zaskoczenia kopie rywala w brzuch i robi szybko swinging neckbreaker. Sabin tauntuje do publiczności i zmienia się z partnerem. Shelley rozpoczyna z serią angry stompów. Christopherowi udaje się jakoś wstać i wykonać jawbreaker. Odbija się od lin i robi potężny clothesline, który sprawia obrót Alexa o 180 stopni! Potem pomaga wstać przeciwnikowi i szybko wykonuje step-up enzuigiri. Pinfall – 1, 2... kickout! Shelley przejmuje inicjatywę wykonując eye poke. Chris jest oślepiony i Alex robi mu Shining Wizard. Fallen Angel pada na matę jak porażony. Pin, that’s gotta be it! 1, 2... kickout! Zdziwiony Shelley ustawia Danielsa w narożniku, głową w dół. Po chwili zmienia się z Sabinem i ten wykonuje piękny Hesitation Dropkick! Daniels spada na matę i po jakimś czasie wreszcie wstaje. To stanie nie trwało zbyt długo, gdyż po chwili Gunsi powalili go double superkickiem. To już jest knockout! Pin: 1, 2... niesamowite, kickout! Co teraz? Chris Sabin przygotowuje się do Cradle Shock, ale w jakiś niesamowity sposób Christopher kontruje i robi STO! Czy Upadły Anioł zmieni się z partnerem? Już niedaleko, już blisko... i jest, AJ wreszcie w ringu! Szybko robi whip na liny na Sabinie, kładzie się, Chris skacze nad nim, po chwili AJ sam podskakuje i rywal przebiega tuż pod nim, Sabin znów odbija się od lin i dostaje dropkick! Styles tauntuje, ale biegnie na niego Shelley. Oh what a Pelé kick! AJ jest na gazie, ustawia się na apronie, wskakuje na 3 linę i, gdy rywal wstaje, robi springboard forearm strike! Teraz próbuje Spiral Tap, ale niestety przeciwnicy mają przewagę liczebną. Shelley atakuje od tyłu AJ’a i robi inverted atomic drop. MCMG próbują stereo enzugiri, ale Fenomenalny kuca i nie udaje im się to. Teraz seria punchy zakończona olbrzymim clothesline’em. Styles wchodzi na 3 linę i robi piękny frog splash na Sabina. Po tej akcji Phenomenal łapie się za brzuch. Wtedy Shelley próbuje wykonać Sliced Bread #2, ale w ostatniej chwili kontra i... Styles Clash! Jak to się stało?! Ale dla AJ’a to nie koniec, zmienia się z Danielsem, który już odzyskał siły. Christopher robi B.M.E.! Best Moonsault Ever! Pinfall – 1, 2... 3!

Penzer: Here are your winners: “Phenomenal” AJ Styles and “The Fallen Angel” Christopher Daniels!

Joey: Oh what a great match! But look at that, Tazz! AJ i Daniels pokazują, że grają fair. Podają ręce przeciwnikom.

Tazz: Yeah, Joey, ale nie wiem, czy tacy mili są Guns, szczególnie Shelley. No nie! Alex opluł AJ’a! Nie dziwię się teraz Styles’owi, że z furią zaatakował przeciwnika.

Joey: No i po raz pierwszy w historii federacji musi interweniować ochrona. Jednak popatrzmy: to Eric Bischoff z mikrofonem na rampie.

200px-Eric_Bischoff.jpg

Bischoff: Stop that right now! Jak wiecie, nadchodzi PPV GWF No Remorse. Na nim trzeba rozstrzygnąć, kto zostanie pierwszym historii mistrzem Gold-Xtreme Divison. Tak więc zaplanowałem na tę galę coś wyjątkowego: 6-Way Texas Tornado match! Widzę, że bardzo chcecie walczyć. Zrobię wam tę łaskę i cała wasza czwórka będzie walczyć w tym pojedynku. Pozostali uczestnicy tej walki zostaną wyłonieni na nadchodzących T.N.T. A teraz wybaczcie, mam wiele spraw do załatwienia jako General Manager.

Tazz: Jestem ciekaw, jakie sprawy ma na myśli nasz GM.

Joey: Ja też, Tazz, ja też. Na pewno jego pomysłem była niesamowita walka, która już teraz.

David Penzer: Following bout is scheduled for one fall! Introducing first making his way to the ring: from St. Louis, Missouri, weighing 185 lb, Evan Bourne!

e1e6c5f5403118ac.jpg

And his opponent: from Los Angeles, California, weighing 219 lb, John Morrison!

fa832ec2864f35ab.jpg

And here we go with our 2nd fight tonight. Zwarcie i próba sił, którą wygrywa John. Morrison jednak jest zbyt zadowolony z siebie, bo Evan szybko wstaje i robi na rywalu ładny takeover. Bourne przeskakuje nad rywalem i pinuje go, ale szybko Morrison podnosi się, przekręca i wykonuje ładny German suplex. Pinfall, ale szybki kickout. Irish whip i Johnny sprytnie podcina rywala, łapie go za nogę i wykręca ją, jak tylko chce. Evan jednak wymyka się z tego ankle locka i wykonuje piękną hurricanranę leżąc na ziemi! Bourne robi dropkicka i po chwili już jest na 3 linie. Diving double knee drop powala rywala na matę. Pinfall – 1, 2 i kickout. Morrison wstaje, a Sydal znów wchodzi na 3 linę. Tym razem próba missile dropkicka, ale John w ostatniej chwili zsuwa się i Bourne nie trafia. Morrison potrzebuje przerwy, więc wychodzi poza ring i tam próbuje złapać oddech. Ale Evan nie daje szansy do odpoczynku przeciwnikowi, rozpędza się i mamy wspaniałe suicide dive wgniatające Johnny’ego w barierkę zabezpieczającą! Bourne’owi to nie wystarcza i staje na apronie. Szykuje się moonsault na stojącego rywala, ale John spokojnie odchodzi i tym razem to Matt musi poczuć smak metalowej barierki. Morrison wraca do ringu, ale szykuje się do akcji wysokiego ryzyka. Mamy slingshot crossbody! John znów wchodzi do kwadratowego pierścienia i robi baseball slide. Nie, jednak Bourne kuca i zaskakuje rywala clothesline’em w tył głowy. Ten pada jak porażony, a Evan wykonuje świetny leg drop z apronu na oponenta! Po tym akcja znów wraca do ringu. Sydal podnosi przeciwnika, ale ten robi jawbreaker, odbija się od lin i potężny lariat. Pin – 1, 2… kickout w ostatnim momencie! Nitro wciąż atakuje, teraz widzimy Hangman’s neckbreaker. Zmierza w kierunku lin, wskakuje na nie i jest piękny springboard elbow drop! Teraz Morrison staje tuż obok leżącego rywala i robi standing shooting star press! Pinfall, that’s gotta be it! 1… 2… kickout! Henningan musi się bardzo postarać, by wygrać. Teraz próba Russian legsweep, ale Evan atakuje łokciami i udaje mu się wydostać, kontra i... Fisherman suplex! Teraz Snapmare driver i kick w plecy. Bourne podnosi przeciwnika... inverted leg drop bulldog! Sui-Sydal wędruje w stronę lin, wszyscy wiedzą, co chce zrobić, widzowie nie mogą się doczekać! Jednak niestety Morrison szybko wstaje, wskakuje na drugą linę i springboard roundhouse kick! Na nieszczęście Johna, Evan spada na podłogę i nie może prędko spinować rywala. Po jakimś czasie wreszcie Janek wciąga przeciwnika do ringu i pinfall: 1, 2, kickout. Henningan tauntuje… i tak, szykuje się do Moonlight Drive! Ale nie, Evan kontruje i mamy enzuigiri! Po chwili clothesline, leg lariat i co? Tak! Dawno niewidziany u Sydala Here It Is Driver! Nie! Jest jednak Moonlight Drive! Niestety! Morrison ustawia się przodem do narożnika i... Starship Pain!!! (split-legged corkscrew moonsault) Pin: 1… 2… 3!!!

Penzer: And the winner is John Morrison!

Tazz: Ahh cóż za niesamowita walka! Morrison jest wykończony, wygrał zasłużenie, bo dał z siebie wszystko. Mimo to Bourne też pokazał nam dziś swoje nieprzeciętne umiejętności.

Joey: I o to właśnie chodzi w dywizji Gold-Xtreme Division. Jestem ciekaw, kto zostanie pierwszym mistrzem GXD. Teraz przenosimy się do gabinetu Erica Bischoffa. Dostałem informację, że jest tam Mr. Kennedy.

Kennedy: Porąbało cię? Dawać mnie do walki z Cage’em i Austin’em? Chyba ktoś pozbawił cię rozumu!

Bischoff: Po pierwsze nie pamiętam, byśmy byli na “ty”. Po drugie: czyżby mały Kenny się bał? Posłuchaj mnie dokładnie: Christian to rzeczywiście ciężki rywal, jednak powinieneś sobie z nim jakoś poradzić. A Austin? Czego tu się bać? Przecież to tylko Austin! Jeśli już jednak stanie się coś niezgodnego z planem, bądź pewny, że możesz liczyć na moją pomoc.

Kennedy: Ta! Jesteś ostatnią osobą, której mogę obecnie zaufać.

Bischoff: Spokojnie, nie musisz mi ufać. Łączy nas nienawiść do Austina. Rzeczywiście może i faworyzuję trochę Chrisa, ale nie chcę, by Stone Cold walczył na No Remorse o główny pas! A teraz idź już i przygotuj się do walki. (Kennedy wychodzi z gabinetu, a wchodzi John Morrison)

Morrison: Widziałeś moją walkę? Może jakieś myśli chodzą po twojej główce?

Bischoff: O co ci chodzi?

Morrison: No cóż... widzę, że nasz GM nie jest zbyt domyślny. Dobra, mówię: ja, John Morrison, walczyć, No Remorse, pas Gold-Xtreme... rozumieć, Bischoff?

Bischoff: Nie mam zamiaru nic ci dawać za darmo. Ty, jerk, walczyć za tydzień, prawo do walki na No Remorse, pas. Twój rywal? Evan Bourne! No Disqualification match! Chyba proste, nie? A teraz do widzenia.

Tazz: Oh what a match it’s gonna be za tydzień. Tym razem No DQ!

Joey: Ale to dopiero za tydzień, Tazz. Teraz czas na main event dzisiejszej gali.

Penzer: Following contest is set for one fall! Introducing first, about to make his way to the ring: from Green Bay, Wisconsin, weighing 243 lb, Mr. Kennedy!

And his opponent: from Tampa, Florida, by way of Toronto, Ontario, Canada, weighing 240 lb, “The Instant Classic” Christian Cage!

cage_2007.jpg

And finally: from Victoria, Texas, weighing 252 lb, Stone Cold Steve Austin!!! (ogromny cheer)

StoneCold_Steve_Austin.jpg

Christian z uppercutem na Kennedy’m, seria punchy, chopów, kicków, a wszystkiemu przygląda się spokojnie w przeciwległym narożniku Austin. Jeszcze jeden uppercut i co?! Unprettier! Pinfall – 1, 2… Austin w ostatniej chwili podchodzi i przerywa liczenie. Cage był sekundy od błyskawicznego zwycięstwa. Teraz w środku ringu Steve i Jason trenują uderzenia. Wymianę wygrywa ten pierwszy i mamy inverted atomic drop, a potem clothesline. Chris mimo to szybko wstaje i robi sitout inverted suplex slam. Jednakże tym razem Austin szybko się zbiera i wykonuje spinebuster! Cóż za wymiana ciosów! Inicjatywę przejmuje teraz Stone Cold. Irish whip, Lou Thesz press, kilkanaście punchy na twarz Christiana i finally pointed elbow drop. Steve podnosi rywala i sadzi na 3 linie. Wchodzi na nią i mamy wspaniały superplex! Ale Austin nie pinuje, tylko wykonuje potężne stompy na Christiana, pokazuje mu środkowy palec i final stomp. Pinfall – 1, 2… kickout! Texas Rattlesnake wciąż atakuje. Seria mocnych uderzeń w twarz przeciwnika zakończona swinging neckbreakerem. Steven łapie Cage’a i catapult! Następnie łapie za głowę rywala i uderza nią o turnbuckle. Przy powtórnej próbie wykonania tej akcji, Christian kontruje i atakuje łokciami oponenta. Punch, punch, punch i... punch, który powala Austina na matę! Teraz Reso wychodzi na 2 linę i gdy rywal wstaje, robi diving corkscrew European uppercut. Jay wspina się na 3 linę, próba Frog splash, ale Stone Cold wstaje, pokazuje przeciwnikowi dwa środkowe palce, kopie go w brzuch i... Stunner!!! To już koniec, to już koniec! Ale nie! What?! Jacqueline odwraca uwagę sędziego! James Storm! Cowboy łapie Steve’a za nogi, wyciąga go z ringu, pokazuje środkowy palec i… uderza butelką! What a knockout! Teraz Storm z powrotem wrzuca Stone Colda do squared circle i kładzie rękę Christiana na klatce Austina. Jacqueline Moore wreszcie puszcza sędziego i… 1… 2… Mr. Kennedy odciąga Earla Hebnera! Na razie możemy być pewni jednego: Stone Cold jest busted open i nie ma szans na zwycięstwo. Ken chce wykonać Christianowi Mic Check, ale nagle gasną światła! Kiedy światła zaświecają się, widzimy Kennedy’ego leżącego na macie! A na titantronie widać znak Undertakera!

010.gif

CC podnosi Andersona i… Unprettier! Pinfall – 1, 2, 3!

Penzer: Ladies and gentlemen, the winner of this match and No. 1 Contender for GWF Championship: Christian Cage!

Tazz: I can’t believe it! Christian Cage vs Chris Jericho na GWF No Remorse! A już za tydzień John Morrison vs Evan Bourne!

Joey: Poza tym mam nadzieję, że na następnym T.N.T. dowiemy się, o co chodzi Storm’owi i czy The Undertaker stoi za atakiem na Kennedy’ego. Jestem też pewien, iż Y2J skomentuje swojego rywala na NR.

Tazz: Czekają nas wielkie emocje!

Joey: Jak zawsze, Tazz. A teraz już się żegnamy i zapraszamy na za tydzień. Goodbye!

Monday Night T.N.T. schodzi z anteny

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie