Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWS , pierwsza Gala

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera pokazuje nam na piekne miasto Niemiec , Monachium.Zaraz po tym pokazuje nam na hale gdzie odbędzie się Storing Night SWS!>

Armando Estrada:Witam państwa serdecznie na pierwszej gali SWS , jest to nasz debiut , dlatego przygotowaliśmy dla państwa , parę atrakcji…

Hektor Coscillasx: Masz rację Ermando , zapominałem się przedstawic , zresztą ty też Alexandro…Więc witam ja jestem Hektor Coscillas i będę komentował dla państwa gale i PPV naszej federacji.Jak ciekawostkę dodam że to najlepsza federacja na świecie….

Armando Estrada:Taaaa…Ja jestem Armando Alejjjjjjandro Estrada i….

Fernando:Witam wszystkich serdecznie na pierwszej gali SWS – Spain Wrestling Show , dzisiaj zapowiada się fantastyczny wieczór , ci co niestety nie kupili biletów zapraszam na kanał Sci – Fi…Interesuje was nasza historia?.Więc wrestling w Hiszpanii dawno padł , lecz my…..

Armando : Wow , co on tutaj robi , przecież dzisiaj nie ma go w karcie , i nie jest ani komentatorem a ni GM!

Hektor:Co się głupio pytasz?Musi być , przecież to debiut federacji.

Armando:Ale nie jest nam dzisiaj potrzebny…

Hektor:Nie wiadomo….

Wow , Wow , Wow…Dzisiaj mamy chyba zły dzień co Fernando?Jak można mnie nie mieć w karcie?Przecież jestem najlepszym wrestlerem w tej federacji!To skandal że dzisiaj nie walcze!I do tego…

Billy:Co ty tutaj w ogóle wieśniak robisz?Czasami nie miałeś krowy wydoic?Ja dzisiaj nie walcze i mam to gdzieś wiem że jestem najlepszym wrestlerem , w tej czy nie we wtej federacji , ale się tak tym nie przejmuje , bo wiem że nasz General Manager da mi szansę się wykazac prawda?

Billy:Widzisz?A ty nam tutaj świrujesz że nie ma cie w karcie…Ale wiesz jest jedyny sposób żeby się dowiedziec czy zasługujesz na to aby byś zasłużył na tą federacje…

JBL:Jaki??

Billy:Spróbuj mnie załatwic…!!!!

Armando:OMG!Po co Kidman atakuje JBl’a?Jest to mu potrzebne?Psuje tylko galę SWS

Hektor:Widzę że ty nie wtajemniczony….

Armando:What??W co??

Hektor:Siedź chicho bo nasz GM próbuje cos powiedziec!

Fernando:To może jednak z historia sobie odpuścimy.Ale muszę was zawiadomic że doszła nam nowa walka do dzisiejszej gali??

Publicznośc:What?

Fernando:Tak jest , to będzie un especial partido….!!!!

Publicznośc:What???

Fernando:Już tłumacze , ecpecial partidos są to match’e wymyslone po przez naszą federacje , a dzisiaj zobaczymy: Accion Match

Publicznośc:What?

Fernando:Już tłumacze zasady: Po prostu trzeba położyc zawodnika na stole komentatorskim , wejśc na drabine i skoczyc na niego , jednak jeżeli zawodnik się odsunie , skok się nie liczy.Kto pierwszy to zrobi wygrywa!

Armando:OMG , Accion match w dzisiejszej karcie!!

Hektor:Nie podniecaj się tak , bo zaraz się zpimpasz w gacie…

Armando:Ale śmieszne…He , He….hahahahha…dobre ty!

Fernando:Ale chcecie wiedziec kto z kim walczy?

Publicznośc:Yes!!

Fernando:……Billy Kidamn vs JBL!!!

Armando:Tak jest , to mi się podoba!

Hektor:Mi się podoba Salina.

JBL:No widzę że w końcu nasz szanowny GM ruszył neuronami…Tylko dlaczego walcze z Tm wieśniakiem?On nie ma ze mną szans!

Billy:Chcesz wiedziec dlaczego?!

JBL:Jasne!Dlaczego!

Billy:Bo ddt!

Armando:Nie no jeszcze raz ddt?

Hektor:Jeszcze raz , jeszcze dwa , jeszcze tyle ile się da!!!

Armando:Bla , bla , bla…Zapraszamy państwo na reklamy!

--REKLAMY—

Jose:Witam państwa serrrdecznie , nie zobaczyliśmy jeszcze karrrty na dzisiejszy wieczórrr , więc zerrrkinijmy na nią:

Single Match For Dark Title SWS, Manu vs Nigel McGuinnes

For Divas SWS championship , mini battle royal:Beth Phoenix vs Lita vs Natalia vs Tarci Brooks!

Single Match:Bruno Sammartino vs Carlito

For SWS championship title:Jeff Jarrret vs Jay Lethal!

And Main Event , no title Accion Match!:JBL vs Billy Kidman!!!!!!!!

Armando:No , no dzisiaj czeka nas niesamowity wieczór..!!!

Hektor:Taki jak twój łeb?

Armando:Zacznijmy już oglądac pierwszy match:

Jose:Frrrom London ,England…104 pounds!!! Nigel McGuinnes!!!!!!!!!!!!

Armando:No , no ten to jest niezły!!

Hektor:Patrz teraz…

Jose:Frrrommm Allentown, Pennsylvania, USA…130 pounds…Manuuuuuuu!!!

Hektor:Drugi Umaga!

Armando:A to ty nim nie jesteś?

Gong:

Wrestlerzy zaczynają się przpychac , Manu zpycha Nigela do narożnika i zaczyna go punchowac , odsuwa się troche i wykonuje spear w narożniku , Nigel pada na mate.Manu pinuje McGuinnes’a1….2…kick out by Nigel!Manu podnosi Nigela i próbuje wykonac Belly to Belly suplex jednak Nigel kopie Manu w jaja odbija się od lin i wykonuje Jawbreaker Lariat!!!!!

Armando:Jak dla mnie to jest koniec walki!!!

Hektor:Popatrz dokładnie na akcje w ringu i zobacz że Nigel nie pinuje Manu!

Nigel sam pada na ring.

Armando:Widac że McGuinnes jest już zmęczony!

McGuinnes po chwili wstaje podnosi Manu i popycha do narożnika i wykonuje Running European Uppercut!Manu leży nie przytomny , Nigel schodzi , bierze krzesło spod ringu , Manu powli wstaje , NIgel odbija się od lin i chce walnąc krzesłem Manu , jednak ten interweniuje Samoan Dropem!!!!

Armando:Piękna interwencja Manu , to mi się podoba!!!

Manu zrzuca krzesło z ringu wchodzi na narożnik i chce wykonac Monsualt , jednak Nigel wstaje punch***je Manu i mamy piękny Tower of London!!!!!!

Armando:Teraz to już musi być koniec walki!

Hektor:Bo Nigel pinuje Manu…

I tak właśnie czyni McGuinnes , pinuje Manu….1….2…3

Armando:Mamy nowego Dark championa , a jest nim Nigel McGuinnes!!!

Hektor:Jednak może stracic pas na następnym PPV!

Jose:The Winne rand the news DRAK CHAMPIONNNNN , Niiigeeelll McGuinnesss!!!

Armando:A mu przeniśmy się na backstage

Jarret:Słuchaj Scott , wiem i ty wiesz że sam sobie nie dam rady z Lethalem , musisz mi stary pomóc!

Scott:Dobra , tylko jak , przecież to jest DQ mach.

Jarret:Spokojnie , już wszystko zaplanowałem.Zrobimy tak:Ja popchnę sędziego w Jay’a , i ty wtedy wbiegniesz , walniesz go Gitarą , i uciekniesz za nim się sędzie skapnie o wszystkim.

Scott:Ale co z kawałkami gitary?

Jarret:To ściągniesz go poza ring , pieprzniesz go gitarą , i wrzucisz go zpowrotem , i ja go spinuje.

Scott:Okej , ja nie mam dzisiaj walki to da się zrobic.

Jarret:To czekam na ciebie na ringu mistrzu!

Lethal:E , Creed , ho tu na chwileczkę…

Lethal:Nie poradze sobie sam z Jarretem i musisz mi pomóc.

Creed:Ale jak , to jest przecie DQ match.

Lethal:Spokojnie wszystko zaplanowane…Ja popchnę Jeff’a na sędziego tak aby on nic nie widział ty wejdziesz wykonasz na Jeff’ie TKO , ja dołoże mu Lethal Combination i po nim.

Creed:No dobra jak chcesz , ale jak by co to ty mnie zmusiłeś.

Lethal:Dobra , zobaczysz że wyjdzie , to do zobaczenia na ringu ;).

Armando:Oj , co się dzisiaj będzie działo…

Hektor:Zwłaszcza , że mają podobne plany , a nawet o tym nie wiedzą!!

Armando:Dobra , potem sobie o tym porozmawiamy , a teraz zobaczmy Mini Battle Rogal w wykonaniu naszych ukochanych div!

Jose:For Divas Championship , Mini Battle Rogal match!From St. Marys, Ontario , 58 pounds…Traci Brooks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Armando:Piękna dziewczyna I te muły….

Hektor:Widziałeś kiedyś Awesome Kong?

Armando:Podobno chcą ją nabyc do SWS…..

Jose:From Lort Lauderdale , 61 pounds…Lita!!!

Armando:A to ***** *****

Hektor:Masz rację , Matt , Edge , Kane…..

Jose:From Elmira New York…68 pounds…Beth Phoenix

Armando: Beth pomimo swojej siły jest bardzo ładną kobietą.

Hektor:A jako ciekawostke dodam że jest żonata z: Joey Carolan….Więc nawet jak by się rozstała , to nie masz co liczyc na związek z nią…

Armando:Czy wrestling ją nie podnieca???

Jose:From Calgary, Alberta, Kanada....65 pounds....Naaataaaaliaaaa!!!!

Armando:Wiemy już kto na pewno dzisiaj nie będzie miał pasa Divas Championship.

Lita atakuje beth zaczynają się punchowac , dochodzi do nich Traci , jednak Beth odpycha dwie przeciwniczki , Traci upada , a Lita utrzymuje się na nogach i wykonuje spear na Beth , z tyłu Brookes atakuje Lite , odwraca ją i wykonuje Hurricane , Liat wstaje i kolejny Hurricane , i jeszcze jeden tylko że na Beth!!

Armando:Ileż tych Hurricanów dzisiaj…

Hektor:Ale brakuje orginału…..

Bath bieże Brookes i wykonuje Gorilla Press Slam , na Traci…Lita próbuje zepchnąc Brooks lecz się jej nie udaje…Jednak Beth to wykorzystuje i eliminuje Lite , z ringu….!!!

Armando:Jak na razię wszystko wskazuje na to że to Beth wygra Mini Battle Rogal i za razem Divas Championship!!!

Hektor:”Jak na razię”

Brooks z Beth wstają naprzeciwko siebie i wymieniają się wzrokiem , w końcu Beth atakuje Traci i wykonuje na niej Clothesline , Tarci pada na mate nie przytomna , Beth ją podnosi i wykonuje swój finisher:Grilla Press Slam , Beth tauntuje , podnosi Brookes bierze ją na barki podchodzi do lin i próbuje ją zrzucic , jednak Traci tak szybko się nie daje , zaczyna się walka na siłowanie tych dwóch pań…

Armando:Ciekawe kto wyjdzie z tego jako championka

Hektor:Stawiam na *******……

Dalej się siłują , jednak od tyłu wchodzi Lita

Armando:OMG co ona tutaj robi!!!!?????

i wali z całej siły Beth w plecy , wykorzystuje to Tarci która robi Hurricane przy linach eliminując Beth!

Armando:Yes sir , mamy nowiutką championke a jest nią…Traci Brook’s!!!!!

Jose:The Winner and the New Divas Champion….TRACIIIIII BROOOKKSSSS!!!

Ale co się dzieje Traci od wraca się do fanów aby pokazac pas , ale tam stoi Beth wykonuje na niej suplex I zaczyna punchowac!!!Jednak przybiega Natalia z krzesłem , jednak na jej widok Beth zchodzi z ringu…Natalia wchodzi na ring ptarzy czy nic się nie stało Traci…Odwraca się szybko do Beth która jest poza ringiem , i tym razem wymiana wzroku Natalia i Beth…Natalia znów odwraca się do Traci i ją podnosi…Widac że Brooks ma podbite oko!!!

Armando:Znając tą dive , będzie się teraz ostro malowała , lub po prostu teraz będzie nosiła maskę…

Hektor:A nam szykuje się fenomenalna heel’ka…Beth Phoenix…

Fernando:Dzisiaj po Mini Battle Rogal , ustaliłem walkę która odbędzie się na następnym PPV…Divas Championship match…Tag Team Match….Natalia , Lita & Beth Phoenix vs Traci Brooks!!!!!!

Armando:O stary dwie koleżanki Traci przeciwko niej do tego z Beth!!!!

Hektor:Szykuje nam się na PPV fenomenalna walka!!!

Armando:Zobaczmy co tam słuchac u JBL’a..

JBL:Kto tam??

Billy:Twój ojciec…

JBL:Tato właź otwarte…

Billy:Tadam!!!Dzisiaj po naszej walce będę tobą rządził , dlatego można mie nazwac twoim ojcem!!!

JBL:Jak mogłeś powrównywac mojego ojca do siebie…On nie jest tak ładny jak ty…HKhd , blwqepwda…Co ja gadam….!!!

Billy:No widzisz , znasz prawde , ale nie chce z ciebie wyjśc i tyle…

JBL:A Clothesline From Hell , byś nie chciał??

Billy: A dawaj krowas

Billy:Aj wieśniaku m i po co ze mną zadzierasz??

Armando:Kto to mógł być?

Hektor:Ty!A ja myślałem że to ojciec Bradshaw’a!

Armando:He , He nawet dobre..

Hektor:A teraz reklamy…!!....!!

-- REKLAMY --

From:Single Match , no title...From : Santurace , Puerto Rico 100 pounds....Carlito!!!

Armando:Hola , Soy Carlito , que tal chicos???

Hektor: Muy Bien tio i tu?

Jose:Frrom Pizzoferrato , Italy...128 pounds...Brrrrunoooo Sammmartinooooo

Armando:No , no legenda wrestlingu in nasza federacja , uszczęśliwiła mnie ta informacja.

Hektor: Mnie jeszcze bardziej....Jestem jego kuzynem....

Gong:

Carlito spycha Bruna do narożnika i zaczyna punchowac , potem wykonuje roll up...1...2...kick out by Sammartino.Carlito podnosi go i dwa razy wykonuje drop kick potem jeszcze Hurricane , wchodzi na narożnik i Springboard Moonsualt!!!!Pin...1....2 kick out by Bruno!

Armando:I takiej akcji się spodziewaliśmy!

Hektor:A czy czasem nie AKCJI?

Carlito nie może w to uwierzyc , Carlito się odwraca , ale nadziewa się na spear Bruna...Bruno go podnosi i wykonuje parę sumbissionów , jednak Carlito cały czas się trzyma...Bruno wykonuje Big Punch na Carlito..Odbija się odlin i double elbow drop!!!Bruno wchodzi na narożnik i...Carlito wtedy szybko wstaje i wskakuje na narożnik razem z Bruno i wykonuje superplex!!!

Armando:To mi się podoba!!!!!

Hektor:Coś mi wtej walce nie gra...Hmmm....

Obaj leżą , ale po chwili Carlito kładzie rękę na Brunie...1....2....Bruno łapie się liny...Carlito powoli wstaje podnosi Bruna I TKO!!!!!!1....2....kick out by Bruno!Carlito podnosi Bruna odbija się od lin , jednak Bruno interweniuje wykonując DDT!!!I potem mamy jeszcze Facbuster!!!Jednak Bruno Sammartino jeszcze nie pinuje , bierze Carlito i mamy Bearhug!!!!!

Armando:Już po Carlito...

Hektor:Lub po Sammartino....

Carlito trzyma....Krzyczy i leje mu się krew...Widac że jest strasznie osłabiony , jednak Bruno ściska jeszcze mocniej!

Bruno ściska coraz mocniej Carlito , jednak Carlito zaczyna w tym momencie go punchowac i wkońcu...Jednak odbijają sie od lin Bruno chce wykonac Clothesline jednak Carlito się schyla i wykonuje Back Stabber...Pin:1...2...3!!!!!

Jose:The Winner of the match....Carlitoooooo!!!!

Hektor:Bardz dobra walka , jednak zapewniam państwa że będzie ciekawiej!

Armando:Ekhem….Zapewniamy!

Hektor:Bla , bal , bla…Zapraszamy na reklamy!

-- REKLAMY –

Fernando:Co ty tutaj robisz?I to do tego przy moim biórku!!??

Nigel:Jako że mam najważniejszy pas tej federacji , mogę uważac się za szefa tej federacji!

Fernando:eeeee…To nie jest najważniejszy pas tej federacji…O najważniejszy pas , walka rozpocznie się za chwilę…!!

Nigel:CO!!???Jak!!!???Nie dałeś mi walki o najważniejszy pas , tylko o jakiś gównainu Dark Title???!!!

Fernando:Na razię , zasługujesz tylko na taki…

Nigel:Powtórz to!!

Fernando:No że zasługujesz na…

Nigel:Nie!!Nie powtarzaj!!Ty śmiesz mówic że ja wspaniały Nigel McGuinnes nie zasługuje na SWS Championship!!??

Fernando:Noooo…Jak na razię….Jednak powinieneś być szczęśliwy , bo popatrz na takiego Charciego Hass’a lub Carlito , dostali tylko single match , a ty od razu dostałeś title match!

Nigel:Nie obchodzi mnie żaden Haas , czy Carlito , dla mnie ważny jestem tylko ja i moja kariera i nic więcej…Więc chce dostac na następnej PPV walkę o SWS Championship!

Fernando:Muszę cię zasmucic , bo to nie jest możliwe , masz teraz pas Dark Championa i musisz go trochę potrzymac , poza tym , to jest moja federacja i ty nie masz prawa mi tu mówic z kim i kiedy będziesz walczyc!

Nigel:Sory , ale sam wiesz że zasługuje na o wiele ważniejszy pas w SWS!!

Fernando:Jeżeli nie będziesz szmacił tego pasa , to i może ten stanie się najważniejszym!

Nigel:Kiedy ta walka o SWS Championship…

Fernando:Eeeee , za pięc minut.

Armando:Widac że Mc.Guinnes jest wymagający!

Hektor:Jednak muyślę że zeszmaci ten pas , jeżeli już tak zaczą….

Armando:A teraz zapraszamy ma walkę o SWS Championship match!

< W tym czasie jest pokazywany ME i to co stało się dzisiaj w sztaniach…Jeżeli chodzi o sprawe pasa SWS.>

For SWS Title…DQ match , from Elizabeth , New Yersey...87 pounds…Jay Leathel!!!!

Armando:Ma niezły plan , tylko czy wypali?

Hektor:Nie zapominaj o Jeff’ie…

Jose:From…Bay City , Michigan…125 poundss…Scott Steinerrrrrrr!!!!!!

Armando:Ale co się stało?

Hektor:Dlaczego nie walczy Jeff?

Fernando:Wszystko wyjaśnie…Woźny znalazł Jeff’a leżącego i krwawiącego…Na schodach , ma rozbitą głowe i nie mógł dzisiaj walczyc , dlatego zastąpi go Scott.A może ty coś wiesz o tym Jay?

Leathel:Yyyyy..Eeeeee…Aaaaaa…Nie.

Fernando:Więc zaczynajcie!

Gong:

Wresztlerzy siłują się…Scott spycha Jay’a do narożnika i wykonuje Drop Kick po czym zaraz Belly To Belly Suplex…I kiedy Jay wstaje dokłada jeszcze zwykły Suplex.Steiner próbuje pinu:1..2…kick ou by Leathel!Scott podnosi Jay’a i wykonuje Tiger Driver!Pin:1…2…nic z tego.Leathel kopie Scotta w brzuch , odbija się od lin i mamy Spinning Heel Kick!Jay podnosi Steinera i wykonuje Standing Hurricanrana!I dokłada jeszcze hiptoss Crawl Heel Dropkick!Pin:1…2…kick out by Scott!Scott zaczyna punchowac Leathel’a , aż Jay pada i wtedy Scott wchodzi na narożnik i mamy Monsualt w jego wykonaniu!

Armando:Ładna walka..Podoba mi się.

Hektor:No , i Monsualt wykonanu przez…Scott’a?Nieźle.

Pin:1..2…3!A nie jednak nie , Scott z niedowierzaniem patrzy się na sędziego i zaczyna z nim dyskutowac , a Jay to wykorzystuje i wykonuje roll up…1…2…kick out by Steiner.Steiner wkurzony odpycha Jay’a i pluje na niego , Jay zmywa śline Scott;a z policzka , a Scott to wykorzystuje i wykonuje Clothesline!Pin:1…2…kick out by Jay.

Armando:Dzisiaj sędzia ma dużo roboty!

Hektor:Masz rację , co chwile ktoś pinuje przeciwnika!

Jay zawiesza się na linach , Scott biegnie na niego rzuca się , jednak Jay się schyla i Steinem wypada poza ring Jay to wykorzystuje , odbija się od lin i wykonuje Sucidie Dive!Wchodzi na ring , a sędzia odlicza….1…2…3..4…5…Scott wstał….6…7…Scott wszedł na ring , ale Jay od razy wykonał na nim Leathel Kick!Scott cudem utrzymał się na nogach , jednak to lepiej dla Leathela , ponieważ wykorzystuje to robi Leathel Combination!!!Pin:

Armando:To już koniec walki!!!

1…2…Kick out by Steinem!!

Armando:Co?!Niemożliwe!

Jay patrzy z niedowierzaniem na sędziego…Ostatnie siły wykonuje na wejście na narożnik i zrobienie Diving Elbow Drop!Pin:1…2…kick out by Scott!!

Armando:Scott jest bardziej wytrzymały od Khaliego!!!

Hektor:Może i tak , może i nie…

Scott powoli wstaje i atakuje Jay’a popycha go , Leathel odbija się od lin i Scott wykonuje Steiner Line!Podnosi Jay’a i mamy piękny Scott Screwdriver!!!!!!!

Armando:To musi być już koniec!!

Scott przez chwile leży , aby odzyskac pare sił na spinowaniu przeciwnika , w końcu kładzie ręke na Leathel pin:1..Jednak nie wiadomo skąd wybiegł Nigel McGuinnes i ściągnął sędziego z ringu!!I wykonał na nim ddt , Nigel wyciąga krzesło spod ringu , wchodzi na ring i zaczyna atakowac Scott’a i Jay’a!!

Armando:Oh , nie!ktoś musi zainterweniowac!Nie!Hektor gdzie ty pędzisz!!??

Hektor wchodzi na ring i chce wykonac germana suplex na Nigel’u jednak ten się nie daje i chair shoot na Hektorze…Sędzia ostatnimi siłami prosi o przbycie w gong!

Jose:SWS Championship match…No Contess!

Nigel:Widzicie??Widzicie co się z nimi dzieje?!

Nigel:Nie mam dużo do powiedzenia…Chce po prostu powiedziec że oni nie zasługują na walkę o SWS championship title…Ja na nie zasługuje i zobaczycie że na następnej PPV ten pas będę trzymał w rękach!Będę najlepszym champem w histori wrestlingu…Rozbuduje tą federacje tak jak się powinno i nikt , ale to nikt nie oprócz mnie nie zasługuje na ten pas!

Fernando:Słuchaj Nigel , nie potrzebnie mi tutaj zepsułeś całe show…Poza tym dostałeś pas jaki dostałeś i powinieneś to uszanowac.I powtarzam ci drugi raz , jeżeli nie będziesz szmacił tego pasa tak jak teraz , to i ten pas może stac się najważniejszym w federacji , jednak daj na to troche czasu.

Nigel:Pfff…Chodzi ci o ten z**** *** ***** **** **** pas?!

Nigel:Oj sorry , ale niestety , mój pas , moja odpowiedzialnośc.

Fernando:O nie!Teraz już przesadziłeś…Na następnym PPV w hardcore match , no title zmierzy się z tobą trzech wrestlerów!Scott Steinem , Jay Leathel i Jeff Jarret , a special refreere , będę ja!!!!

Nigel:Ale…

Fernando:Cicho!Nie dokończyłem!Jeżeli przegrasz przez następne dwa tygodnie będziesz nosił damską bielizne!!!!

Armando:No , no , no co się dzisiaj dzieje…Więc proszę państwa mamy już dwie walki na „La Noche De Los Muertos”!:Divas championship match!Tag team match , Natalia , Lita & Beth Phoenix vs Traci Brooks.

Hardcore match , no title Scott Steiner vs Jay Lethal vs Jeff Jarret vs Nigel McGuinnes!!And special refree General Manager:Fernando del mar!!!!!!

Armando:Ja przed ME zapraszam na krótkie reklamy!

-- REKLAMY –

Armando:Mam dwie wiadomości.Jedną złą i jedną dobrą.Ta dobra to że zaraz czeka nas Main Event , a ta zła że Hektor pomieszka sobie 7 w szpitalu , więc sam będę komentowac dla państwa La Noche De Los Muertos!

Jose:Main Event , Accion Match From Abilene Texas 132 punds John Bradshaw Layfield!!!

Armando:Dzisiaj chłopka ma bardzo pechowy dzięń , trzy raz DDT i teraz jeszcze musi walczyc a Accion Match’u…

Jose:From Allentow , Pennsylvania…88 pounds…Billi Kidmannnnn

Armando:Za to temu dzisiaj się powinno dobrze powieśc w Accion Matc’u!

Gong:

JBL od razu wykonał clothesine na Billy'm.JBL wykonał Irish Whip gdy Billy wstał.JBL próbował Back Body Drop,ale ten wykonał DDT.Kidman wziął krzesło.Billy położył krzesło na twarzy JBL'a.Wyszedł za liny i wykonał Springboard leg drop.Billy wszedł na narożnik i poczekał aż JBL wstanie.John wstał(był tyłami do Bill'a),a on wykonał mu Springboard bulldog.Billy podnosi JBL'a.Bierze rozbieg,ale otrzymuje Big Boot'a.

Armando:To musiało bolec , do tego teraz Kidman zaczą krwawic…!!!

JBL podniósł Kid Man'a i wyrzucił go z ringu,po czym sam z niego wyszedł.JBL wyjął z pod ringu drabinę.Billy wstał,ale JBL rzucił w niego drabiną.JBL zdebastował wszystkie stoły komentatorskie.Billy wstał,ale JBL rzucił go na stół komentatorski.JBL rozstawił drabinę i zaczął na nią wchodzić.W tym czasie wstał Kidman.JBL się odwrócił,ale natychmiast otrzymał Hurricanrare,po czym oboje wylądowali na podłodze.

Armando:OMG , cóż , za akcja tym bardziej że JBL spadł na głowe!!!!

Pierwszy wstał Kidman który położył JBL'a na stole komentatorskim.Kidman czekał aż JBL wstanie.Billy próbował Crossbody,ale JBL go złapał i wykonał Last Call.Kidman trawił za ring.JBL go podniósł i cisnął nim o schodki.JBL podniósł metalowe schody(w tym czasie wstał Kidman) i próbował nimi go uderzyć,ale Kidman się schylił i podał nogę JBL'owi po czym wykonał Enzuigre.JBL wstał.Kidman wziął rozbieg,ale JBL cisnął nim o barierki.Kidman wstał,ale otrzymał CLOTHESLINE FROM HELL!!!JBL podniósł go i wykonał JBL bomb na stole komentatorskim.JBL wszedł na drabinę.JBL chwilę stał na drabinię,ale po chwili wykonał Flying Elbow Drop !!!Koniec Match’u!

Armando:Jednak się myliłem , jednak nie Kidman lecz JBL wyszedł zwycięsko z match’u , szykuje nam się poważny feud heel’a and face…..

Jose:The Winner Of The Accion Match….JBL!!!!!!

-- STACJA TELEWIZYJNA URYWA SIĘ --

Jako że z PWS nie wyszło mi za bardzo , zacząłem pisac SWS(PPV może odbędzie się już jakoś 7/8....Ponieważ teraz nie mam czasu , więc może w next weekend napiszę La Noche De Los Muertos.)

Proszę o komentarze :) .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qui-Gon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie