Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Thursday Night PoweR!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Na początku kilka słów wyjaśnienia z mojej strony. Tak więc któregoś pięknego dnia, wpadłem na pomysł żeby pisać gale ale nie sam. Miałem w planach pisanie gali jednej federacji podzielonej na dwa brandy... nie będę opowiadał ale powiem tyle że Danielsson zgodził się na współpracę i po podzieleniu się na dwa rostery, wybraniu wrestlerów, gm i tym podobnych wzięliśmy się do roboty... Mamy baardzo daleko idące plany tak więc warto nas śledzić. Dziś wstawiam ja galę a niedługo powinna pojawić się druga - Danielssona. Mam nadzieję że miło będzie się czytało ;)

Jim Ross: Hello and Welcome!

Don West: Z pierwszej gali brandu PoweR! federacji - Gold Wrestling Federation, prosto z Nowego Yorku witają państwa:

Jim Ross: Jim Ross

Don West: oraz Don West.

Jim Ross: Dziś na pierwszej gali PoweR! na pewno poznamy wiele gwiazd federacji, zobaczymy wile ciekawych pojedynków i oczywiście...

Don West: JR, Proszę daj mi dokończyć. Na gali oczywiście nie może zabraknąć GM PoweR! A jest nią... Tak GM to kobieta!!

Uderza Theme Karen Angle!

Karen zmierza w stronę ringu.

Karen: Welcome NEW YORK! Dziś jest wielki dzień! Dziś rozpoczęła się pierwsza gala PoweR!! Jestem pewna że nie będziecie się dzisiejszego wieczora

nudzić bo już niedługo w Main Evencie zobaczymy niesamowitą walkę. Będzie to 3 way dance match pomiędzy The Rockiem, Kane'm i Edge'm! Wrestler który wygra, na następnej gali pozna swojego przeciwnika z którym będzie walczył na first Ever GWE PPV o pas Heavyweight! Poza tym pod koniec gali zobaczymy pewną osobistość która na pewno ma wam wiele do powiedzenia. Na koniec chciałabym...

W połowie słowa Karen, przerywa theme Kurta Angle.

Kurt Angle wchodzi na ring.

Kurt: Karen! Tell me... Dlaczego nie uwzględniłaś mnie przy dzisiejszej walce wieczoru!

Karen: [bliska płaczu, roztrzęsiona] KURT!! Mówiłam Ci tyle razy!!! między nami to koniec! Tutaj możesz się spodziewać że nie będziesz miał żadnych udogodnień! NIE!

Kurt: Shut Up! Zrobię co powiesz! Rozumiesz!?i

Karen: Puść mnie! ok... zrobię jak zechcesz... I ty dziś będziesz walczył! Ale nie w Main Evencie!

Kurt: WHAT!?

Karen: Tak! Tylko teraz przeciwko Umadze!

Karen płacząca ale z uśmiechem schodzi z ringu a do niego zmierza już przy swoim themie Umaga!

Końcówka:

Kurt zadaje kilka szybkich punchy Umadze! Odbija się od lin poczym skacze na Umagę! Umaga powalony! Kurt Angle wchodzi na turnbuckle i mamy Moonsaulta!

1...

2...

Kick Out!

Kurt podnosi Umage. Headbutt! Kurt Angle próbuje podnieść Umagę by wykona Angle Slam ale Umaga chyba jest za ciężki. Za to Umaga szybko reversuje i mamy Samoan Drop!

Kurt Angle ledwo co wstaje i Umaga wykonuje Savate kick! Kurt chwieje się na nogach! Umaga chce powalić punchem Kurta ale nie trafia! Ten robi unik!

Odbija się od lin! Wbiega na Umagę a ten wykonuje Swinging side slam! Umaga wchodzi na tope rope! i... Samoan Splah! Teraz Umaga podnosi Kurta jeszcze raz

i mamy Samoan Spike! To koniec! Cover:

1...

2...

3...

Garcia: Here is your winner! Uuuuuuumaga!

Jim Ross: I mamy zwycięzce! Miejmy nadzieję że teraz Kurt odczepi od Karen

Don West: A teraz przenieśmy się na backstage...

Na backstage stoi Rhino.

Rhino: See! Dziś! Rozpoczęła się pierwsza w historii gala GWF! Słyszałem że wszyscy oczekują na walkę wieczoru... ale to nie prawda! Wszyscy czekają na walkę Rhino!

I want fight! Chce pokazać wszystkim ze to ja jestem najlepszy tutaj! W GWF! Rozumiecie? See! W TNA się nie liczyłem! Ale tu! To się zmieni!

Rzucam open challange! Kto odważy się zmierzyć z Rhino?! Jeśli już ktoś podejmie się tego wyzwania! Może czekać tylko na GORE!! GORE!! GORE!!

Jim Ross: Don... To bardzo ciekawe! Rhino rzucił open challange na dziś wieczór!

Don West: Tak! Ciekaw jestem kto będzie na tyle głupi by podjąć to wyzwanie!

Jim Ross: Ale to zaraz gdyż teraz czeka nas świetny pojedynek.

Słyszymy początki themu L.A.X.!

Garcia: Ten pojedynek to tag team match! Jako pierwsi! Homicide oraz Hernandez! Latin American Xchange!

Słychać już theme Teamu 3D!

Garcia: Oraz ich przeciwnicy! Brother Ray oraz Brother Devon! Team 3D!

Końcówka:

Na ringu Homicide i Brother Ray. Ray wykonuje potężny Bionic elbow po czym Homicide upada. Ray Splash. Podnosi Homicide i mamy Side slam!

1...

2...

Kick Out!

Brother Ray podnosi Homicide. Iris Whip. Przy linach Hernandez klepie w plecy Homicide. Ten sprytnie ucieka z ringu. Brother Ray nie wie co się dzieje.

Nagle nad linami skacze na niego Hernandez! Hernandez podnosi Raya, irish whip na liny... Spinebuster by Hernadez! cover

1...

Liczenie przerywa Brother Devon

Podnosi Hernandeza i mamy Inverted Leg Drop Bulldog!

1...

Kick Out!

Teraz Brother Ray się podnosi. Odbija Hernandeza od lin. Szykuje nam się 3D!! Nie! Hernandez zatrzymuje się na linach a na pomoc mu wbiega Homicide!

Drop Kick w Raya... zaraz po tym w Devona. Podchodzi do Brother Raya i mamy Neckbreakera. Hernandez wyrzuca Raya poza ring. Teraz i Devon ląduje poza ringiem.

Homicide się rozbiega i mamy Suicide Dive na 3D! Teraz jeszcze Hernandez odbija się od lin i... SuperMex!!! Hernandez przeleciał efektownie nad top rope.

Homicide wrzuca Devona na ring. Zaraz po tym Hernandez również pojawia się na ringu. A Homicide brawl z Rayem poza ringiem. Hernandez próbuje Cobra clutch ale Devon reversuje!

Devon wykonuje Russian legsweep na Hernandezie! Wchodzi na turbuckle! W tym momencie Brother Ray zyskuje przewagę nad Homicide! Homicide wpada na barierki. W tym czasie Rey wyciąga stół i go rozkłada.

Brother Devon skacze i mamy potężnego splasha! Cover!

Ale sędzia nie odlicza bo każde Rayowi odejś od stołu. Devon zdenerwowany na sędziego podnosi Hernandeza i Irish Whip w sędziego. Teraz Devon schodzi z ringu!

Brother Ray unosi w górę Homicide i mamy 3D na stół! Wow! Devon wrzuca Homicide na ring! Brother Ray każe sędziemu odliczać. Ten odzyskuje przytomność

1...

...

...

2...

...

...

...

3...!!!!

Garcia: Oto zwycięzcy! Team 3D!

Jim Ross: Team 3D Wygrali!

Don West: Ale to nie uczciwe! Widziałeś to 3D na stół! TO nie legalne! Tak nie można!

Jim Ross: Racja! Ale patrz! Jest Karen Angle! Chyba ma nam coś do powiedzenia!

Karen: Panowie! Dziś udam że tego nie widziałam! Ale tylko dziś! Bo już za tydzień odbędzie się walka dwóch kapitanów - Homicide kontra Brother Ray!

A na First Ever GWF PPV odbędzie się walka o pasy Tag Team! Na razie nie mogę powiedzieć kto będzie brał w tej walce udział. Ale możecie być pewnie że to będzie wielki event!

Jim Ross: WOOOOW! Mamy pierwszą zapowiedzianą walkę na PPV!

Don West: Tak... Oba teamy schodzą już do swoich szatni. A co to?

Słyszymy theme Carlito. I spit in the face of people who dont want to be cool!

Don West: To Carlito! Czyżby to on przyjął open challange?

Garcia: Jako pierwszy na ring wychodzi przyjmujący open challange! Z San Juan, Puerto Rico, ważący 220 pound! Caaarlito!

Uderza theme Rhino!

Garcia: Oraz wyzywający! Z Detroit, Michigan ważący 270 pound! "The War Machine" Rhiiino!

Rhino wbiega na ring i rozpoczyna się walka!

Końcówka:

Carlito jest wykończony. Rhino podnosi go i mamy Pumphandle slam! Teraz Rhino odbija Carlito od lin i Spinebuster!

1...

2...

Kick Out!

I Rhino zakłada Snapshootera! Carlito powoli nie wytrzymuje! Rhino puszcza uchwyt! Idzie do narożnika i szykuje się Gore!

Carlito wstaje ale odsuwa się A Rhino uderza w narożnik. Teraz leży na środku ringu. Carlito podchodzi i... standing moonsault!

1...

2...

Kick OUT!

Rhino wstaje! Kilka szybkich punchy w Carlito! Carlito opiera się o liny! Rhino próbuje powali go clotheslinem ale Carlito robi unik i Rhino ląduje poza ringiem!

Carlito rozbiega się i mamy suicide dive w Rhino!

1

2

3

4

5

6

7

Rhino wstaje Carlito też...

8

9

Gore! Gore! Gore! poza ringiem w Carlito!

10

Garcia: Proszę państwa! Nie mamy zwycięzcy a walka zakończyła się double count-out!

Jim Ross: Nie mamy zwycięzcy! Ciekawe czy kiedyś zobaczymy jeszcze walkę tych panów

Don West: Dlaczego nie! Mi się tak walka bardzo podobała! A Tobie?

Jim Ross: Również! Było naprawdę bardzo emocjonująco.

Don West: A teraz przenosimy się do biura Karen Angle.

Do Karen wchodzi Eric Bischoff - GM brandu T.N.T.

Eric Bischoff: Well... Słyszałem że oglądalność PoweR! spada z walki na walkę! Haha!

Karen Angle: Może i spada! Ale przed nami nadal jeszcze Main Event! I możesz byc pewny że będę miała lepsze ratingi niż to Twoje T.N.T!

Eric: Ciekawe... Ale z drugiej strony... Mam pomysł co zrobić żeby PoweR! Osiągnęło nagle lepszy rating! O ilę się nie boisz...

Karen: Get lost! Nie potrzebuje Ciebie ani Twoich pomysłów...

Eric: Zaczekaj... jeszcze dziś wystawie mojego wrestlera do walki a Ty jednego ze swojego brandu!

Karen: Ok... ale... dobrze... Ide na to!

Eric: wybieraj szybko bo walka już się rozpoczyna!

Eric Bischoff wybiega z biura.

Jim Ross: Słyszałeś to?! Już za chwile odbędzie się walka dwóch brandów!

Don West: A właściwie dwóch wrestlerów z dwóch brandów! Ciekawi mnie kogo wyznaczy Karen Angle!

Jim Ross: Nie wiadomo też kogo wyznaczy Eric Bischoff!

Don West: Chyba już wiadomo!

Na Titantronie pojawia się odliczanie.

5...

4...

3...

2...

1...

Uderza theme Chrisa Jericho. Break The Wall!

Jim Ross: Tak! To Chris Jericho! To właśnie jego wyznaczył Bischoff

Garcia: Jako pierwszy, reprezentujący T.N.T. Z Manhasset, New York! Ważący 226 Pound! Chrisss... Jericho!!!

Jim Ross: A teraz pytanie kto będzie jego przeciwnikiem...

Don West: Oj...długo nic nie pojawia się nowy theme... słyszymy jedynie głośny heat w stronę Jericho!

Słyszymy początki themu Big Showa. Well... It's The Big Show...!!!

Jim Ross: Tak! Big Show! Jako gospodarz dostaje ogromny cheer!

Garcia: Oraz jego przeciwnik! Reprezentujący PoweR!! Z Tampa, Florida! Ważący 441 Pound! "The World's Largest Athlete" Big Show!!

Końcówka:

Big Show zadaje kilka headbuttów! Teraz go podnosi i mamy Sidewalk slam! Teraz zakłada Cobra clutch! Jericho powoli opada z sił... Nagle uda mu się wyswobodzic!

Odbija się od drugiej liny! Skacze na Big Showa ale... Big Show łapie i go zakład Bearhug!

...

...

...

Jericho jest już wykończony. Sędzia unosi jego rękę... Niesamowite! Jericho nadal utrzymuje przytomnośc! Teraz Big Show wreszcie puszcza uchwyt i... Leg drop na leżącego Jericho

Big Show irish whip Jericho w narożnik. I... Big Show wbiega rozpędzony w Jericho! cover

1...

2...

Kick Out!

Big Show podnosi Jericho i Reverse thrown powerbomb! WHAT!? Jericho resztami sił ucieka z ringu! sędzia odlicza

1

2

3

4

Jericho bierze krzesło! Wchodzi z nim na ring! Sędzia próbuje mu je odebra ale nic z tego! Chairshot w sędzego! Teraz próba tego samego Na Big Showie ale Y2J nadziewa się na Big Boota!!!

Sędzia każe przerwa walkę! Big Show podnosi jeszcze Jericho! Będzie Chokeslam!? NIE! Big Show zostawia Jericho i odchodzi!

Show schodzi z ringu i... Jericho podbiega z tyłu z krzesłem i Chairshot!!

Garcia: Zwycięzcą tej walki, przez DQ jest Big Show!

Jim Ross: Oh My Goodnes! Big Show znokautowany! To niesamowite!

Don West: Nie! Co to za zachowanie! Chris Jericho nie potrafi normalnie wygrac?!

Jim Ross: Może i potrafi... Ale przeciwko Big Showowi postanowił zastosować inną taktykę!

Don West: Eh... Dobrze że tacy Wrestlerzy jak Y2J siedzą w T.N.T.

Jim Ross: Racja... My i tak już mamy kilku takich... np.: Kurt Angle!

Don West: Apropo... Dochodzą mnie słuchy że Kurt pojawił się w biurze Karen!

Biuro Karen

Kurt: CO mnie to obchodzi! Jesteś moją byłą żoną! Musze mie tutaj jakieś udogodnienia!

Karen: O czym Ty gadasz!? Nie interesuje mnie to co było między nami!

Kurt: Shut up! Będę miał walkę o pas czy nie?!

Karen: Chesz walki o pas? Chcesz udogodnień? Proszę bardzo! Za tydzień będziesz walczył w Main Evencie! Ten kto wygra zmierzy się na najbliższym PPV o pas z zwycięzcą dzisiejszego Main Eventu!

Kurt: Jednak nie straciłaś resztek rozumu!

Karen: Zaczekaj... Zapomniałam powiedzieć Ci o Twoich przeciwnikach! Będzie to Umaga!

Kurt: What?!

Karen: I Abyss!

Kurt: What!? Jesteś głupia!

Kurt wychodzi trzaskając przy tym drzwiami.

Jim Ross: Szykuje nam się main Event!

Na ringu stoi już Kane.

Garcia: Oto walka wieczoru!

Słyszymy "You think, you know me!"

Garcia: Z Toronto, Ontario, Canada! Ważący 250 pound! Edgeeee!

Słycha theme The Rocka.

Garcia: Oraz ich przciwnik! Z Hayward, California! Ważący 253 pound! The People Champion... The Rooooooock!

Końcówka:

Kane znęca się nad Edgem a The Rock leży w narożniku. Kane podnosi Edga i Running Powerslam! Teraz podnosi go i zadaje kilka uppercutów! Irish whip na liny i Big Boot!

Kane po raz kolejny podnosi Edga i szykuje się Chokeslam! Tak! Chokeslam!! Cover

1...

2...

The Rock przerywa liczenie.

The Rock wykonuje swoje markowe punche! Rock łapie Kane i... próbuje suplexa! Ledwo co unosi Kane i suplex! Teraz wchodzi na narożnik! Kane wstaje a Rock wykonuje Diving crossbody!

Wstaje ale wbiega na niego Edge i wykonuje Flapjack! The Rock wstaje i zostaje znów powalony Spinning wheel kickiem! Teraz Edge podnosi Rocka i wykonuje Impaler DDT!! Cover!

1...

2...

Rope Break!

The Rock dosłownie w ostatniej chwili dotknął liny. Edge ma jakieś prentensje do sędziego! Edge dysutuje z sędzią a Kane stoi za nim! Edge się odwraca i... Uppercut!

What!? Edge się odsuwa a sędzia upada po potężnym ciosie! Chyba stracił przytomnośc! Kane się odwraca i... Spear from Edge!!! Cover!

Sędzia nie liczy! Edge rozwścieczony udaje się poza ring po krzesło! Wchodzi z nim! Podnosi Kane i uderza kilkakrotknie krzesłem! Teraz podchodzi do The Rocka ale ten już na niego czekał!

Clothesline i Edge leży na środku ringu! The Rock wyrzuca krzesło poza ring! Ustawia Edga i szykuje nam się People's Elbow! Bierze rozbieg! Odbija się od jednej liny, od dru... WHAT!?

MVP z poza ringu uderza Rocka w plecy! Co robi tutaj MVP!? The Rock wstaje zamroczony i Spear!!! Edge cover

1...

....

2...

....

....

3...

MVP odchodzi dumny z siebie na backstage a Edge świętuje zwycięstwo!

Jim Ross: Co za emocje!

Don West: Powiedz mi co do licha robi tutaj MVP!

Jim Ross: Nie wiem ale z jego zachowania wygląda na to że nie lubi The Rocka.

Don West: A Edge poprostu na tym skorzystał i na PPV będzie walczył o pas.

Jim Ross: Jak myślisz ma szanse na jego zdobycie?

Don West: Nie wiem...

Wchodzi Promo PPV GWF.

Jim Ross: A teraz wydarzenie wieczoru! Karen Angle zapowiedziała jakąś znaną osobistośc!

Don West: Ciekawe kto to!

Uderza Theme Hulka Hogana! Real American Man!

Garcia: Przywitajcie proszę naszego gościa! Proszę państwa!! Hulk Hooogan!!!

Jim Ross: Oh My God! To Hulk Hogan!

Don West: WOW! Niemożliwe!

Hogan wchodzi na ring.

Hogan: Welcome WSF! Oh Brother! Jak dobrze byc z wami! Z tysiącami, milionami, bilionami Hulkamaniacs! Ale bez owijania w bawełnę! Widzę że tutaj w WSF Kilku Brothers nie znają zasad dobrego wychowania!

Mówię tu na przykład o Teamie 3D! MVP! Edge! i w końcu Kurt Angle!

Uderza Theme Kurta. Angle wchodzi na ring i staje z mikrofonem na przeciwko Hulka.

Kurt Angle: Kogo my tu mamy! Real American Man! ta... Nie mam pojęcia po co się tu pojawiłeś i nie chce wiedzieć! Za to Ty musisz widzie o tym że chyba za wysoko się cenisz wychodząc na ring i mówiąc kto tu jest zły a kto nie...

Hogan: Look Brother, Przyszedłem tutaj nie tylko po to... przyszedłem tutaj... później Ci powiem! Jestem tutaj głównie po to żeby Wytłumaczyć takim jak Ty co to znaczy czysty wrestling!

Kurt: Chcesz mi tłumaczyć na czym polega wrestling? Jeśli bardzo chcesz zaraz mogę ja Ci to wytłumaczyć...

Hogan: Mam nadzieję że obędzie się bez tego! Ale dobrze... Jeśli chcesz bardzo wiedzieć! Będę special Enforcer podczas Twojego pojedynku za tydzień! Możesz by pewien Brother, że nie przejdzie żadna nieczysta zagrywka!

Kurt: What?!

Hogan: Tak Brother!

Kurt lekko jest lekko zdziwiony. Schodzi z ringu a Hulk zaczyna tauntowac!

Jim Ross: Wow! Hulk chyba wie co robi.

Don West: Napewno... Bardziej wątpił bym w to czy Kurt wie co robi. Chyba nie polubił Hogana a jak już się nie raz przekoanaliśmy w historii wrestlingu, z Hulkiem nie warto zaczynac!

Jim Ross: Don! Chyba wykrakałeś! Patrz co robi Kurt!

Kurt Angle jednak się cofa i atakuje Hulka Hogana!

Rozpoczyna się brawl pomiędzy nimi dwoma

PoweR! schodzi z anteny

Kopiowanie bez zgody autora zabronione!

Autorem pracy jest hhynagata.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hhynagata

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie