Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Początek sagi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

sagabeginscr8.jpg

Dobra, zacząłem, może niezbyt przyjemnie, bo to u góry, to chyba największa kupa, ale nie było czasu, chęci i pieniędzy na stworzenie czegoś ciekawszego. Przejdźmy jednak do właściwej części tego tematu, którego zagadnieniem będzie głównie brand Smackdown! Jeszcze bliżej to chyba nie muszę już podpowiadać, ponieważ oglądałeś ten obrazek u góry i tam jest taki napis "Taker vs HHH". Właśnie te kwestie chciałbym poruszyć. Nie wiem, czy ten pojedynek był zapowiadany na ostatnim RAW`ie, ale oglądając wczoraj WWE home page natknąłem się na ciekawą zapowiedź. Już wyjaśniam, otóż w tym tygodniu, nasz ukochany WWE champion Triple H zmierzy się nikim innym jak Dead Man`em Undertaker`ek. Co w tym pojedynku ciekawego? Otóż to, że zarówno HHH jak i Taker, to zdecydowanie największe gwiazdy tego brandu. Są to również, te osoby dla których głównie publiczność kupuje bilety na Smacka! Ma to być zwykły pojedynek, który ma wyłonić lepszego. Jednak wiemy, że ta dwójka, nie może walczyć ze sobą, tylko na jakimś tam Smacku! to by było po prostu marnotrawstwo money. Posiadanie takich rywali w jednym brandzie, nie może być niczym innym, jak pięknym feud`em, kończącym sie na najważniejszej gali roku Wrestlemanii. Wiele na forum już sie spekulowało, na temat ich nieuniknionego feudu. Cóż nie można liczyć, aby obaj panowie nawiązali jakiś bliski kontakt podczas walki w piątek, ale jest sposobność, aby ta walka wpłynęła na ich wielką serię walk. Wspomniałem już o debatach na temat Wrestlemanii na forum, ale coś mi sie popieprzyło i zszedłem z toru. Pisali tutaj o ich walce i o pierwszej przegranej Takera na WM co zniszczy jego streak, który obecnie wynosi 16:0. Na obecną chwilę taka sytuacja, jest bardzo możliwa. Tripel ostatnio tak zadziera swojego ogromnego nosa, że bije Jaśka Sinę na głowę. Jak dla mnie jest obecnie najgorsza postacią w całej federacji, ale na pewno nie jest głupi. Jeśli pamięć mnie nie myli, to Don kiedyś fajną hipoteze podsunął, gdzie mówił o sporej serii przegranych Trejpla na ppv, a potem zaskakująca wygrana nad Undertakerem na WueMce. Było by to całkiem ciekawe rozwiązanie, ponieważ, byłby to rewanż z Wrestlemanii 17, która odbyła sie tam, gdzie przyszłoroczna Wrestlemania ma mieć miejsce. Pretekst jest, ale czy Sneezerman zechce się podkładać na kilku PPV po kolei? Nie uważam, tego za totalnie wykluczone, ale niestety jest jak jest, a Trejpel jest z kim jest... no niestety. Co do samej walki na Smacku, nie uważam aby wniosła coś ciekawego, między obu panów. Niestety najprawdopodobniejszym wynikiem, będzie dyskwalifikacja ze strony jednego z przeciwników tych panów. Znając życie, pod koniec pojedynku wpadnie Kozlov, za nim na pomoc swojej dziewczynie przyjdzie Hardy, a wszystko to posprząta Byk Szoł.

Zapraszam do dyskusji i rozważań na temat tego zagadnienia :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

1

• Viper

1

• Qui-Gon

1

• Conman

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Z uwielbienia do Takera nie chciałbym, aby streak Grabarza zakończył się w Houston(nomen omen jego rodzinne miasto) na WM XXV przy 16:1 i to w dodatku przerwany przez ostatnio niezwykle uwielbianego wrestlera na forum, jakim jest Trejpel.

Najbardziej chciałbym, aby na Wrestlemanii The Undertaker walczył aż do okrągłej liczby, mianowicie 20:0 i zakończył karierę niepokonany. To by było świetne, później jeszcze jakieś szopki z pochowaniem czy coś, ale już mniejsza o to. Trzeba powiedzieć że triple HHH jest godnym rywalem dla Undertakera. Wiele osiągnął, jest wciąż jednym z najlepszych wrestlerów w WWE no i ma układy :) Stephanie mu pomoże, ale Vince nie musi. Wydaje mi się, że tak mniej więcej od połowy stycznia na poważnie zacznie się feud na linii HHH vs. Taker. Wtedy WWE stworzy poważne realia przerwania streaku Undertakera. Wtedy zacznie się okładanie przez HHH, niszczenie wszystkiego związanego z grabarzem, później na Wrestlemanii będzie zacięta walka z przewagą HHH, a później jakimś dziwnym zdarzeniem, jeszcze nie wiem jakim, The Undertaker pokona Trejpla. A co później, pokona kogoś na WM XXVI, WM XVII. Na WM XVIII zwycięży w Casket matchu, albo w HiAC, a później odejdzie. Oczywiście jest opcja, że nie wytrzyma tyle i po prostu przegra lub wygra na WM XXV i odejdzie ze względu na kontuzje kolan.

btw. Był już podobny temat, pisany prawdopodobnie przez IOOT'a tyle, że z Tedem DIbiase'm w roli głównej jako o osobie, która przerwie streak. Ale podobny to nie to samo...

Panowie , w ogóle nie wiadomo czy do jakiegoś feud'u dojdzie , może byc to normalna walka jak z Byk szołem i tyle.I jedna taka walka na SD! nie zaszkodzi...Tak tylko żeby zebrac więcej Money.No ale jeżeli miał by byc taki feud to myślę że:

Jeżeli mieli by feudowac aż do Wrestlemanii , i niby Trajpel miał by się podkładac na każdej PPV....Hmmm...Wątpię , wątpię i to bardzo...Przecież na każdej PPV nie był by to jakiś zwykły match , tylko wiadomo że o WWE Championship....Sneezerman miał by przegrac pas?Podłożyc się Dead Manowi?Nie możliwe...Poza tym nie wyobrażam sobie Takera z pasem WWE Champa...Dobra , ich feud dochodzi aż do Wrestlemani 25...Z powodu kolan, Taker, wygra i odchodzi , zostaje zapamiętany jako Ikona wrestlingu.Tylko , nie zapominajmy że HHH jest WWE Champem i ma ten pas czy jest potrzebny w feudzie czy nie.Czyli do Wrestlemani 25 Trajpel trzyma pas i przegrywa z Takerem na najważniejszej gali roku , po czym Take odchodzi z powodu kolan?Nie możliwe.Albo HHH , traci pas na rzecz Hardasa albo Kozlova i feuduje normalnie z Undertakerem , albo ma ten pas i ciągnie feudo z Rosjaninem i Jeff'em...jedno , albo drugie.....Na Wrestlemani Taker wygrywa z dużym nochalem w Casket Match'u?Może byc , ale za mało efektowna stypulacja jak dla mnie...Już wolał bym HIAC i Taker spycha HHH na stół komentatorski , tak jak kiedyś Mick'a Foley'a.To by było dobre rozwiązanie....Mógł by potem dalej ciągnąc , aż właśnie do 20 : 00 tak jak mówił Whitedruid.Ogólnie WWE , przygotował to tak że na razie ich feud i streak przerwany/ciągnięty dalej , Takera to jedna wielka nie wiadoma....Musimy poczekac parę Sedeków i PPV , a wtedy wszystko będzie jasne.

Znając życie, pod koniec pojedynku wpadnie Kozlov, za nim na pomoc swojej dziewczynie przyjdzie Hardy, a wszystko to posprząta Byk Szoł.
Gdybyś nie wymienił Hardasa , zgadł byś...Można powiedziec że walka bardzo przewidywalna ;)

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Hmm... Nie wiem. Jakoś nie widzę tych dwóch istot w kwadratowym pierścieniu. Jeżeli mieliby walczyć na WM to tylko z wygraną Takera... Trochę już mnie irytuje to panowanie HHH na SD! Ale spójrzmy, że na SD! już nie ma tyle gwiazd z którymi mógłby przegrać pas... Kozlov za krótko jest w WWE, a Hardy jakoś mi się jako czempion nie widzi... Tyle ode mnie... :thumb: