Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaki Będzie powrót Edge'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czytając dyskusje na do głowy wpadł mi topic , a jest właśnie o Edge'u...Który ostatnio w ogóle nie znajduje się na ringu...

No i właśnie tutaj zaczyna się temat.

Edge na jednym z Smacków , oświadczył się Vicky Guerrero...Vicky się zgodziła.

4540125438a8366194686ml.jpg

Potem przyszedł czas na SmackDown , gdzie Vicky była(i nadal jest)General Managerką.Powstała La Familia(Rodzina) w której skład wchodzili:Edge , Curt , Zack , Chavo i wtedy też jego manager.Zaczął się feud z Undertakerem o pas WHC...Na Backlashu Dead Man pokonał Edge'a po swoim sumbissionie.Potem nadszedł czas na Judgment Day gdzie Edge znów przegrał , jednak Vicky z ekipą wkroczyła do akcji i kazała ponowić walkę po czym Taker wykonał Tombstone na Edge'u.Na One Night Stand Edge pokonał Undertakera w Tables, Ladders & Chairs Match'u.Było to wielkie show , ale Edge wygrał tylko dlatego że na pomoc przybyła La Familia z Vicky na czele...Przeszkodzili Takerowi wygrać walkę o pas WHC i Edge to wykorzystał , spychając Takera z drabiny na stoły....Potem na Night Of Champions Edge bronił pasa przeciwko Batiście , obronił pas , ale tylko i wyłącznie przy pomocy La Familia.Na kolejnym PPV SummerSlam odbyła się walka pomiędzy Dead Manem i Rated R Superstar.Tym razem to Undertaker wygrał...I właśnie po tym PPV słuch o Edg'u zanikł...Edge rozwiódł się z Vicky , oczywiście oznaczało to rozpad La Famili...Tak się stało.Także Edge zrobił sobie przerwę z wrestlingiem.

A podobno Edge nie walczy bo:

Powodem nie obecności Edga na ringu jest chęć odpoczynku od ciągłego jeżdżenia

Każdy chyba , raz musi odpocząć...WWE cały czas w drodze i nie każdemu , chce się podróżować, do tego myślę że Edge wziął sobie urlop , aby być blisko rodziny z którą widzi się mało jednak myślę że Edge długo bez wrestlingu nie pociągnie , dlatego myślę że powrót Edge'a na SD! to jak dla mnie tylko kwestia czasu...Gdy Edge już powróci , atmosfera na Smacku , zagęści się i to nieźle , tym bardziej że Vicky jest dalej General Managerką i że jest wplątana w feud z Undertakerem...A dla Edge'a ten pan coś znaczy...I tu nasuwają się opcje którę myślę że mogą się wydarzyc na SmackDownie:

:arrow: Edge , wplata się w fedu Big Show'a i zacznie chronić Vicky , po czym się pogodzą i La Familia znów będzie działać tylko że z nowym członkiem...Big Show'em

:arrow: To co wyżej tylko , że Edge stanie po stronie Dead Mana.I nie będzie żadnej Famili

:arrow: Vicky , zmniejszy maksymalnie push Edge'a na SD! i stanie się mało docenianym wrestlerem...Jednak ktoś mu pomoże w ******* i będzie *********

:arrow: Vicky i Edge zostawią się w spokoju.

:arrow: Własna opinia/opcja.

Jeżeli chodzi o mnie to najbardziej realna jest opcja number 1...Będzię wtedy ciekawie , chociaż nie wiem czy Edge jest potzrebny w tym feudzie...A może wy macie jakieś opcje??

Zapraszam do Dyskusji :)

Dop.Icon : Prawy alt nie gryzie jak i wejście na internet mozillą która sama poprawia błędy. Radzę o tym pamiętać bo nie zawsze trafisz na ludzi tak dobrodusznych jak moja osoba.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qui-Gon

7

• Święty

3

• badziewiarz

1

• Mirai

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ale tych błędów narobiłeś... :8

Co do tematu... ja, może i mylnie widzę powrót Edge'a, ale... byc może nie powróci on sam... Hm? Nie łapiecie ? Może wam trochę podpowiem... C... H... już wiecie? Christian! Tak jest! Edge może byc tym, który "przywróci Christiana do WWE. Oczywiście to jest tylko mój domysł, ale miałoby to sens... WWE dość długo interesuje się pozyskaniem z powrotem Christiana do WWE, a wstępny plan miał też zawierac w to osobę Edge'a, który wystąpiłby jako po raz kolejny tag team partner dla Christiana, lub też feud między tymi dwoma panami... Ratingi Smacków na pewno podniósłby ratingi SmackDown'ów. Co sądzicie o mojej teorii ? Mimo domysłów wydaje się nawet prawdopodobne... Edge za pewne zostanie wykorzystany w odpowiednim momencie, a takim właśnie ten był. Co sądzicie?

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

Napewno jakiś super nie będzie.

Dzieci wkońcu myślą, że Edge spalił się pod ringiem, więc w sumie go już nie ma, a tutaj na którymś RAW Edge wypowiada się w tym promie od Ceny. Także troche to zpierdzielili, że go tam pokazali.

Co do jego powrotu pewnie SD! chyba, że na inny brand go wywalą, ale wątpie. Tutaj jest jeden problem Vicky & Show mają porachunki z Takerem, a przecież Edge jak by to logicznie wynikało musiałby załatwić żonę co za tym idzie Showa, który jej pomaga, a także Takera, który go rozwalił na SS, ale czy zdecydowaliby się dołączyć kolejną osobę do tego?

Co do tego Christiana szczerze wątpie w jego przejście do WWE z tego co czytałem bo TNA nie oglądam wcale chyba lepiej mu jest tam tak? (przynajmniej tak wyczytałem) dlatego wg. mnie bez sensu jest powrót do WWE w którym koleś istniał głownie dzięki tag teamowi z Edgem. Wiemy, że feud 2 byłych przyjaciół jest ciekawą opcją pamiętamy wkońcu HBK vs. Triple H tam to wyszło super, ale co potem? jakie pomysły by były na Christiana? znowu latał bo w stroju kurczaka? hmm wątpie żeby koleś o tym marzył.

Kolejne przeprosiny i La Familia znowu razem? nie! to już było i nie wróci więcej.

No i jeszcze jedno niech Edge wróci z tą Alicją czy jak jej tam było bo fajna taka była hehe :)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Edge jak by to logicznie wynikało musiałby załatwić żonę co za tym idzie Showa, który jej pomaga, a także Takera, który go rozwalił na SS, ale czy zdecydowaliby się dołączyć kolejną osobę do tego?

Edge , mógł by wrócic jako face i pomagac Dead Man'owi...Wtedy , mógł by też odegrac się na Vicky i od razu prz******* Big Show'owi :) ....Chociaż masz jedno lepsze rozwiązanie badziewiarz:

No i jeszcze jedno niech Edge wróci z tą Alicją czy jak jej tam było bo fajna taka była hehe

Niech wrócą razem , jako Tag Team :D i zaczną feud z Vicky i Show'em którzy też będą tworzyli tag team(ciekawe co Vicky umie w ringu....).A co z Undertakerem??No jak co , znów go nie będziemy widziec parę miesięcy bo będzie tą kontuzje kolan leczyc(oby wyleczył jak najszybciej).

A co do Christiana to ja myślę , że gdyby miał feud z Edge'm to ten feud potrwał z dwa miesiące , a potem Christain by tylko żałował że przeszedł do TNA...Cóż , ale to tylko dlatego bo:WWE is for money and only money.....

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Edge , mógł by wrócic jako face i pomagac Dead Man'owi...

Egde jako Face,chyba was pobiegło,Rated Superstar to urodzony Heel i tak ma zostać,bo chyba nikt aż tak mnie nie denerwuje jak on w niektórych momentach ale przecież od tego jest.

a potem Christain by tylko żałował że przeszedł do TNA...Cóż , ale to tylko dlatego bo:WWE is for money and only money.....

A tu powiem DUPA.Jeśli CC zdecydował by sie wrócić do WWE(daj Boże)to byłby jednym z głównych Main Ev,w całej federacji,już gdzieś pisałem że tych zaczyna brakować.Według mnie postęp jaki zrobił Christian w TNA jest wielki bo z średniego zawodnika stał sie gwiazdą światową i możemy mówić że to tylko dzięki pushowi od TiEnEj ale moim zdaniem jego ring skill bardzo sie podniosły.

WWE nie jest dla kasy,jest dla rozrywki.....

pezetvi7.png

Rated Superstar to urodzony Heel

Jednak był już w roli face'a i nie było aż tak źle...Było nawet dobrze , chociaż masz racje..Edge jest urodzonym heel'em i nie można mu tego zaprzeczyc.On po prostu lubi tą role i musi byc tym heel'em że nie wiem.

byłby jednym z głównych Main Ev

Czy ja wiem...Może ty tak uważasz , ale Makman nie jesteś , a jeżeli publicznośc go nie polubi(chociaż powinna już w jego debiucie) to raczej Makman dobrze go nie wykorzysta , bo po co ktoś kogo publicznośc nie lubi w ME?No ale tak Edge'a publicznośc nie lubi a był w ME , jednak Cage zapewne jeżeli by miał przejśc do WWE był by facem , a jeżeli publicznośc nie lubi face'a..To nie będzie za bardzo wykorzystywany.

z średniego zawodnika stał sie gwiazdą światową

Tutaj nie mogę zaprzeczyc , lecz pamiętaj TNA not is WWE , w TNA może byc super Main Eventarzem i z zaje*** techniką , lecz w WWE może stac się wrestlerem jak Noble.Tutaj nic nie zależy od wrestlera , tutaj wszystko zależy od bookerów i makmana niestety , ale taka jest prawda.

WWE nie jest dla kasy,jest dla rozrywki.....

WWE jest rozrywką , jest sportem jednak głównie chodzi makmanowi o Money...Rozumiem , jak byś to mówił 10 czy 7 lat temu , ale teraz?

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

TNS

bo po co ktoś kogo publicznośc nie lubi w ME?

Taki gość sie nazywa Heel,ale to już raczej wiesz,inny przykład to Randy Orton,Kane,Undertaker mam wymieniać dalej ?

Cage zapewne jeżeli by miał przejśc do WWE był by facem

Nie zgadzam sie tutaj,jeśli by stworzyli z Edge Tag TEAM to na stówę był by heel'em i o to chodzi,po drugie pomyśl logicznie po co Vince zawracał by sobie swoją szanowną dupę kimś,jeśli później chciałby go zgnoić?

jednak głównie chodzi makmanowi o Money...

A zastanów sie na czym ludzie nie chcą teraz zarabiać,nawet na na naszej klasie na nas zarabiają to dlaczego Vince nie ma trzepać dużej kasy na czymś co daje gigantyczne zyski ?

pezetvi7.png

Baryla,

Taki gość sie nazywa Heel,ale to już raczej wiesz,inny przykład to Randy Orton,Kane,Undertaker mam wymieniać dalej ?

A przeczytałeś mój post dalej , bo wytłumaczyłem że nie trzeba byc lubianym przez publicznośc , a można byc w ME :)

Nie zgadzam sie tutaj,jeśli by stworzyli z Edge Tag TEAM to na stówę był by heel'em

Sorry , ale gdzie tu mowa o jakimś Tag Teamie...Na razie , jeżeli Cage miał by przejśc do WWE do przecież jest mowa o ich feudzie , a nie o żadnym Tag Teamie...Jednak gdyby miał by byc znów taki tag , zapewne Christian był by heel'em.

Vince nie ma trzepać dużej kasy na czymś co daje gigantyczne zyski ?

No i właśnie o tym mówię , że gdyby nie takie wielkie zyski , to WWE by nie istniało.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Sorry , ale gdzie tu mowa o jakimś Tag Teamie...Na razie , jeżeli Cage miał by przejśc do WWE do przecież jest mowa o ich feudzie , a nie o żadnym Tag Teamie...Jednak gdyby miał by byc znów taki tag , zapewne Christian był by heel'em.

A skąd ty to wiesz co ??

Jeśli masz takie przecieki z Macholandi to nie wiem co ty robisz na tym forum jeszcze,

Po pierwsze nie wiadomo czy wógóle CC będzie chciał wrócić,

a Po drugie to feud miedzy nimi to tylko domysły a nie przesądzona sprawa.

pezetvi7.png

Po pierwsze nie wiadomo czy wógóle CC będzie chciał wrócić,

a Po drugie to feud miedzy nimi to tylko domysły a nie przesądzona sprawa

A czy ja mówię że jest to pewne na 100%?No właśnie nie , tylko mówię jeżeli CC miał by przejśc do WWE i miał by miec Tag z Edge'em był by heel'em(jeżeli oczywiście miał by przejśc do WWE) .

Jeśli masz takie przecieki z Macholandi

A od czego są newsy i spoilery? :D

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Aż sobie coś napiszę bo mnie coś trafia jak was czytam :P

Edge spalił się na SS dzięki dobrotliwości Deadmana. Są tylko dwie możliwości, jak dalej jego losy się potoczą...albo na początku będzie pomagał Undertakerowi (który wykorzystuje te swoje wpływy w piekle i go stamtąd wyciąga właśnie pod warunkiem pomocy) w walce z Vickie...albo będzie sam przeciwko Vickie po tym jak Big Show rozwali Nieboszczyka na No Mercy a ten drugi zacznie leczyć kolana. To są jedyne możliwe opcje jak dla mnie... Żadna pomoc czy feud z Christianem bo i po co ? Czy wy myślicie, że Christian sobie ot tak chop siup wskoczy do ME po tym jak sobie tyle przesiedział w TNA ? No przecież jasne, że nie chyba, że będzie znów jakaś walka o WWE Title w większej grupie i Christian wystąpi w roli wypełnienie luki ;) Myślicie, że po tylu miesiącach walki w ME Edge nagle spełźnie do Mid Cardu bo tam bym go właśnie widział, gdyby feudował z Chistianem ? Jasne, że nie.

Christian nie będzie w ME jeszcze przez długi czas. To, że Christian zdobywał TNA World Title...co to Vince'a obchodzi ? Tak jak mówiłem...chłopak sobie poczeka aż do najwyższej półki się dostanie ;) Feudu z Edge'm nie widzę właśnie z powodu Mid Cardu i sposobności w jakieś tą przerwę zrobił sobie Edge. To w tej chwili w ogóle dla mnie nie ma racji bytu.

Edge wraca i miesza się w feud Takera z Big Showem jeśli kolana Deadmana jakoś się cudownie uzdrowią...albo w ostatniej walce na linii Taker vs Show ten pierwszy "krzykiem rozpaczy" wzywa z piekła Edge'a a sam znika...Edge feuduje z grubaskiem dużym (czyt. Big Show) i grubaskiem małym (czyt. Vickie) gdzieś do RR i mam nadzięję, że ten feud wygrywa...A potem upragniony hell turn bo wszyscy będziemy tęsknili za tym złym Copelandem :) (mimo, że jako face także daje radę ;) )

910573292462b42a28a382.gif

Sporo czasu mnie tu nie było. Postanowiłem wrócić, jak czas pozwoli, chociaż na trochę.

Trzeba przyznać, że dość ciekawy temat. Czytając wszytskie Wasze wypowiedzi myślę, że każdy ma tu swoje racje, ale jak dla mnie wygląda to tak...

Pierwsza opcja, którą zaproponował CC to powrót Christian'a. Cóż, podobnie jak badziewiarz nie oglądam TNA, ale czytając od dłuższego czasu wypowiedzi różnych osób widać, że gwiazdy WWE lepiej czują się w TNA, dlatego też sądzę, że Christian nie ma zamiaru wracać na stare śmieci i reaktywacja teamu E&C jest raczej niemożliwa.

Druga opcja, bardziej realna, aczkolwiek (jak dla mnie) też mało prawdopodobna - face turn Edge'a i jego walki przeciwko Vickie i Show'owi. Napewno z takiej rywalizacji mogłoby coś wyjśc, ale tu od razu przed oczami staje mi twarz eleganckiego dżentelmena w garniturku, mającego gruby szmal na koncie. Tak, Pan McMahon dawno już zapomniał o fanach ery attitude. Popatrzcie. Co sobie pomyślą te amerykańskie dzidzie oglądające WWE? "Jak to? Ten zły pan, który chciał zniszczyć naszego Dead Man'a, nagle stał się grzeczny?". O nie! Chairman nie dopuści do tego. Na face turn Edge'a szanse są nikłe. Bardziej wierzę w to, że face'm stanie się Big Show, a Edge będzie chronił Vickie. Jeśli chodzi o feud na lini Taker-Edge to uważam, że na SS sprawa została zakończona i federacja nie będzie znów tego powielać.

Jednak jak dla mnie to niestety WWE zepsuje jego powrót wrzucając go do innego brandu. Mam tu na myśli RAW. Poczekajmy jeszcze trochę, a powróci Johnny "Człowiek Orkiestra" Cena i jak dla mnie to on będzie feudował z Edge'm! Dla mnie wygląda to tak... Edge, na którymś z RAW-ów powraca i atakuje Cenę, bądź innego face. Jeszcze bardziej umacania swoją pozycję jako "Bad Guy" :P. Otrzymuje spory push i w jakiś niespodziewanych, niesprawiedliwych okolicznościach zostaje WWE Champ'em. Do walki o honor włącza się słynny super heros John. Feud pomiędzy tą dwójką trwa do Wrestlemanii, gdzie po zażartym Single Match'u!!! wygrywa ulubieniec młodych widzów. Rated R i jego niecne plany legły w gruzach. Prawda, że nie zbyt ciekawa opcja? No, ale sądzę , iż Vince byłby w 100% za tym rozwiązaniem.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Na face turn Edge'a szanse są nikłe.

Ja myślę że było by więcej Money kiedy Edge był by faca'em.Dzieci by go z czasem polubiły i kupowały koszulki z nim...Wcześniej kiedy miał mini feud z Takerem dzieci raczej sądziły iż: "Nie!Nie!I nie!Nie chcę żadnej koszulki z Edge'em!On bija dużego pana co się ubiera na czarno!"A po face turnie Edge'a: "Mamo , mamo!Kup mi koszulkę z Edge'm...On pomaga dużemu panowi i bije tego łysego!" :8 .

Jeśli chodzi o feud na lini Taker-Edge to uważam, że na SS sprawa została zakończona i federacja nie będzie znów tego powielać.

Czy ja wiem?Raczej było więcej Money kiedy to Taker feudował z Edge'm niż teraz , kiedy ma feud z Big Show'em.Wiem że cały czas pieprzę o Money , ale teraz w wrestlingu liczy się tylko kasa , nie liczy się już hardcore(R.I.P) czy walki z czasów Attitude(R.I.P).

to on będzie feudował z Edge'm!

Co ty...Jasiu będzie się kręcił wokół Sneezermana , i tylko z jednego powodu..WWE Championship...No tak , przecież Cena musi miec większy push niż kiedykolwiek i od razy po jego powrocie na trzeciej PPV...Zdobędzie pas WWE Championship(nie , prosze tylko nie to!).Wiesz ile by kasy było dla Makmana?Więc nie ma co mieszac w to Jaśka.

okolicznościach zostaje WWE Champ'em

To już jest po prostu imposible...Nie było by Money , a jak wcześniej wspominałem to in WWE już tylko o to chodzi..Więc nie ma co liczyc na to...A tym bardziej na jakieś zamieszanie pomiędzy Jaśkiem i Rated R Superstarem....Więc:

Podsumowanie:Edge wraca jako heel , miesza się w feud pomiędzy Show'em , Vicky i Takerem..A potem się zobaczy co dalej , jak Makman pod liczy ile kasy ma z tego feudu :P .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

"Mamo , mamo!Kup mi koszulkę z Edge'm...On pomaga dużemu panowi i bije tego łysego!" :8 .

Na co mama odpowiada:" Co ty tam pierdo**sz" :lol

Popatrzcie. Co sobie pomyślą te amerykańskie dzidzie oglądające WWE? "Jak to? Ten zły pan, który chciał zniszczyć naszego Dead Man'a, nagle stał się grzeczny?". O nie!

A właśnie że tak. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że na chwile obecną większa część fanów WWE, łyknie każde gówno, największy shit i inne rzeczy, na których można zarobić. Widząc Edga pomagającego Takerowi, co większość pomyśli ??? No raczej nie przyjdzie im do głowy sytuacja z One Night Stand, bo tego już nie pamiętają. Raczej pomyślą o jego wewnętrznej zmianie i będzie to totalnie nowy odmieniony Edge. Jak dla mnie to zostanie momentalnie kupione, bądź publika polubi go po pewnym czasie.

Otrzymuje spory push i w jakiś niespodziewanych, niesprawiedliwych okolicznościach zostaje WWE Champ'em.

Na RAW obecnie głównym pasem jest WHC :P

Czy ja wiem?Raczej było więcej Money kiedy to Taker feudował z Edge'm niż teraz , kiedy ma feud z Big Show'em.

Dlatego, że program między nimi trwał cholernie długo. Edge był tą osobą, która właściwie wywaliła Takera z WWE, a sam Andertejker był (jest) jedną z najbardziej lubianych postaci w federacji, jeśli nią nie jest. Po za tym smaczku i specyficznej woni dodawał fakt, iz będzie to Hell in a Cell, co jak wiemy jest "ulubionym" matchem Takera. Jeśli Big Show i Taker, mieli by rozpocząć Sagę, podobną do tej z Edgem, to i tak nie wydaje mi się, aby podnieciła ona, w sposób identyczny, jak seria walk z Edgem. Swoją drogą, to kiedy ostatnio Undertaker, miał taki przemiły feud, który trwał tylko na jednym PPV ;)

Co ty...Jasiu będzie się kręcił wokół Sneezermana , i tylko z jednego powodu..WWE Championship...No tak , przecież Cena musi miec większy push niż kiedykolwiek i od razy po jego powrocie na trzeciej PPV...Zdobędzie pas WWE Championship(nie , prosze tylko nie to!).Wiesz ile by kasy było dla Makmana?Więc nie ma co mieszac w to Jaśka.

To Jasiek trafił do Smackdown! przecież nie! TNS każdy przeciek wykorzysta :P Cena większy push niż kiedykolwiek ... jak na razie to zanosi się tylko na jeszcze większy push dla pana z dużym nosem.

Na co mama odpowiada:" Co ty tam pierdo**sz"

A na to dziecko:"A weź , ty dziw** , na wrestlingu się nie znasz....John Cena rulezz!" :lol

No raczej nie przyjdzie im do głowy sytuacja z One Night Stand, bo tego już nie pamiętają

Ja myślę że jescze pamiętają , oj pamiętają....No przecież Edge pobił Dead Mana...Raczej wszystkie dzieci to zapamiętały...A nie co ja gadam..Nie mogły oglądac...Przecież oni się tam drabiną bili :P ....Jeżeli Edge miał by byc tym facem , to mówię że z czasem by go polubili...Na pewno nie od razu , bo idę z tobą Conman o autograf Rey'a że na pierwszych galach widownia by na Edge'a buczała..A przecież Edge był by facem..I tak widownia nie zawsze rozumie co się dzieję na ringu....

Jeśli Big Show i Taker, mieli by rozpocząć Sagę, podobną do tej z Edgem, to i tak nie wydaje mi się, aby podnieciła ona, w sposób identyczny, jak seria walk z Edgem

Nigdy nie mów nigdy(i tak tego nie powiedziałeś :P )....Ten feud już podnieca(przynajmniej widownie).Boże , jak ta widownia wrzeszczała , jak w jednym ze smacków pojawił się Taker i zrobił Tombstone na Vicky!Jaaacie!!!Ten feud może się nieźle rozkręcic , tylko potrzeba nam pomysłu i zero kontuzji.....Pomijając Takera , "Bo on jest najlepszy".....

To Jasiek trafił do Smackdown

Wiem że po to jest SD! i Raw , żeby wrestler np. z Raw feudował z tym drugim z Raw itp....Ogólnie żeby nie było zamieszania...Ale po to Jasia nazywa się Terminator bo on wykonuje rzeczy które są imposible np. STFU! :shock: .A tak na powage , to ile jasia dac na SD! , a poza tym jak ma się push większy od ***** i **** połączonych razem , to wszystko można....

jak na razie to zanosi się tylko na jeszcze większy push dla pana z dużym nosem.

Yyyy...Tag Team....The Big Push...John Cena and Triple H...Na jednym SD! John nie wiem jak(od tego jest booker) pinuje Nochala z TT matchu i mamy nowego WWE champa!!!....

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters