Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Traci Brooks

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kupiłem dzisiaj gazetę o wrestlingu "solowrestling"(tylkowrestling , jak coś to ma byc razem :P).Gazeta nie jest najnowsza , bo ten numer wyszedł dwa tygodnie temu , ale jest interesującą gazetą która posiada 50 stron , nie tylko na temat WWE I Johna Ceny , lecz także TNA , ROH , CZW i o innych nie zależnych federacjach.Są tam zamieszczane artykuły , wywiady , sondy , wyniki , zdjęcia , różne komiksy związane z wrestlingiem top listy itp.I wszystko na temat wrestlingu.

Zamieścili w tym wydaniu wywiad z Traci który chce przetłumaczyc....Z Hiszpańskiego , mieszkam tu dopiero 8 miesięcy więc łatwo mi nie będzie i jeżeli czegoś nie rozumiecie napisac w temacie , a ja się to postaram wytłumaczyc już moimi słowami a nie Brooks...Więc zaczynamy!

THE ORGINAL KNOCKOUT!

Ta fenomenalna dziewczyna , której mogli byście dziękowac za to że pokazała w sekcji "Sexy Diva" Daniela Garcii w czwartym numerze magazynu "Solowrestling" , żyje i oddycha wrestlingiem.Piękna , menagerka , wrestlerka....Traci Brooks jest wszystko i jeszcze więcej , to jest to co nam opowiedziała.

Wcześniej , przed rozpoczęciem wywiadu , w imieniu całej ekipy magazynu chcieliśmy ci serdecznie podziękowac , za to że masz czas aby udzielic wywiadu dla naszej gazety.Jest to honor , robic wywiad z Knockout!Orginalną.

Dziękuje wam , za to że się mnię zainteresowaliście i za to że jestem dzisiaj tutaj z wami.Bez lektorów tej gazety , nic z tego nie było by możliwe.

Dobrze , moje pierwsze pytanie to o twoje dzieciństwo.Skąd jesteś? na prawdę?Jakie było twoje dzieciństwo tam?

Jestem z St. Mary's , Ontario Kanada.Moja rodzina miała farme/stajnie która , miała ok.30.000 metry kwadratowe , w której hodowaliśmy świnie i kury.Kiedy wracałam ze szkoły , odrabiałam lekcje i szłam pomóc rodzicom na farmie.Praktykowałam wtedy prawie wszystkie sporty jakie mogłam , ale najbardziej lubiłam uprawiac fastball i oczywiście...WRESTLING!!!!!

I jeżeli już jesteśmy przy wrestlingu to ?W jakim wieku zaczęła się totalna opsesja w tym sporcie? , ?Jakie programy wtedy oglądałaś? , ?Którego wrestlera najchętniej oglądałaś i lubiałaś wtedy?

Moja pasja na temat wrestlingu zaczeła się w szóstej klasie w podstawówce (11 lat) i odtąd jestem przyklejona.Pamiętam że mogłam oglądac tylko WWF Saturday Night's Main Event i WWF Superstars ,mieliśmy w St. Mary's tylko trzy kanały.Dzięki tym programom , zmieniłam się w totalną fanke Ricky " The Dragon" Steamboat , i wszyscy którzy mnie znają wiedzieli że to był mój bohater i nadal nim jest.

Więc , możemy powiedziec że kiedy zobaczyłaś pierwszy raz wrestling , zadecydowałaś poświęcic zawodowa lucha libre?

Tak , dokładnie , od pierwszego dnia kiedy go zobaczyłam zostało w środku mnie , jak najbliżej serca , to była jednyną rzecz którą chciałam robic.

Z tą niesamowitą determinacją żeby zostac zawodową wrestlerką zaczełaś trenowac.Jakie były twoje pierwsze terningi pod kierownictwem Ron Hutchinson?Jakie wspomnienia masz z tych pierwszych dni w "środku" pracy?

Był bardzo ostry.Pamiętam że pierwszy dzień w szkole wrestlingowej znalazłam się obok Christiana Cage i Trish Stratus , i dla nowicjuszki takiej jak ja to było prawdziwie frustrujące , lecz to nie miało dla mnie dużego znaczenia , tak jak ci powiedziałam wcześniej , wiedziałam że wrestling był jedyną rzeczą którą chciałam robic.Pod koniec dnia nie ważna była frustracja , zmęczenie i jaka byłam poobijana po treningach , nigdy nie myślałam żeby zostawic to.....Wrestling is my life.

Ostatecznie TNA skontaktowało się z tobą dzięki Scottowi D'Amore , który jest właścicielem border city wrestling i zaoferował ci kontrakt.Co znaczy dla ciebie Scott D'Amore?

Kocham Scott'a dzięki nie mu TNA skontaktował się ze mną i od pierwszego dnia kiedy go poznałam , wspierał mnie.

Od momentu wejścia do TNA drzwi najlepszych i największych niezależnych federacji amerykańskich federacji otworzyły przed tobą.Mówie o Ring Of Honor , NWA Cyber Space , IWA mid couth i dużo innych.Jaką masz opinie o wrestlingu niezależnym?Która jest twoja najulubieńsza ekipa z którą pracowałaś?

Tak naprawdę nie mam żadnej ulubionej , po prostu uwielbiam pracowac ze wszystkimi.Wrestling niezależny jest super , bardziej osobisty.Kiedy pracujesz z którąś z niezależnych ekip , masz szansę rozmawiac twarzą w twarz ze wszytskimi amatorami tego sportu i to ci daje siłe żeby walczyc i zostac w tym sporcie.

Mineło pare lat TNA i ostatecznie w 2005 Gail Kim dołączyła do was.Czy ożyła twoja rywalizacja z nią?

Jak mówiłam wcześniej Gail , ona zawsze wydobywa ze mnie to co najlepsze na ringu.

A twoja najlepsze wspomnienie z lat spędzonych w TNA?

Bez żadnej wątpliwości , te co miałam z Robertem Rood i Erickiem Youngiem.Było na prawdę fajnie , spędziłam z nimi mnóstwo czasu w telewizji( odpowiedź jak dla mnie troche bez sensu , ale tak jest napisane....).

Po siedmiu latach zmierzyłaś się z najlepszymi wrestlerkami świata.Jak Daizee Haze , Gail KIm czy Taylor Wilde.Z którą z nich najciężej ci się walczyło?

Jeszcze raz powiem że z Gail Kim.Chociaż jest tak niewielką dziewczyną , daje ciosy naprawdę mocne...Nigdy nie wiesz co będzie robic , jej kombinacja ciosów High Fly zmieszane z sumbissionami i mocnymi uderzeniami , powodują że jest jedną z najlepszych...Ale jej nie mów tego.

Również zmierzyłaś się z wrestlerkami prawdziwie mocnymi jak Awesome Kong.Czułaś któregoś razu starch przed zmierzeniem się z przedstawilciekami tej wagi.

Nie , po prostu te walki pozwoliły mi byc silniejszą

Czy uważasz że The Knockout's zmieniły sposób myślenia fanów na temat wrestlingu kobiecego?

Łatwa odpowiedź.Tak to właśnie robimy.

Ja również w to wierzę , naprawdę.Czy widzisz siebie jako późniejsza Championka Knockout?Z mojego punktu widzenia , uważam że jesteś jedną z wrestlerek które najbardziej zasługują na ten tytuł.Z kim byś chciała się zmierzyc , aby go zdobyc?

Dzięki że uważasz że zasługuje na ten tytuł , oczywiście że chciała bym byc championką , nawet nie wiesz ile by to znaczyło dla mnie.Jeżeli miała bym się zmierzyc z kimś , wybrałam bym kolejny raz Gail Kim :8 .Ze względu na te wszystkie przeżyte lata razem.Uważam że wspólnie wydobywamy z siebię najlepsze co mamy i mogły byśmy dac Match niesamowity.

Niestety , skończył się nam czas nie chcemy ci więcej przeszkadzac , jak powiedziałem na początku to jest zaszczyt i honor rozmawaic z tobą.Zanim się porzegnamy chciała byś powiedziec coś więcej twoim fanom w Hiszpanii?

Dziękuje za wywiad , sprawił mi wielką przyjemnnośc mam nadzieję że szybko przyjadę do Hiszpanii żeby miec szansę rozmawaic bezpośrednio z moimi fanami i fanami TNA.Dziękuje za wspieranie mnie i za wsparcie i kibicowanie TNA , wrestling to jest moje marzenie , moje życie , moje serce i moja dusza.Mam nadzieje kontynuowac treningi każdego tygodnia , obiecuje wam że będę dawała z siebie wszystko , prze cały czas kiedy jestem na sześciokątowym ringu.

Mam nadzieję że rozumiecie , piwka mile widziane(za mój wysiłek :P ).

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qui-Gon

2

• LegendKiller

1

• Danielsson56

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

piwka mile widziane(za mój wysiłek :P ).

I za to właśnie, piwka nie będzie :t_down:

Wywiad taki jakby o dupie marynie. Nic nowego z niego raczej nie wynikło. Nie mniej jednak .. dzięki ;)

Spoko wywiad, ale mam wrażenie, że zrobiłeś go po to, by tylko ktoś tam Ci dał piwko albo jakiś pkt. reputacji. To nie jest powód wrzucania wywiadów. Co do samego interview, to bardzo lubię Traci, więc z chęcią go przeczytałem. Niestety nie obyło się bez błędów ortograficznych, ale nie ja jestem od poprawiania. :) Anyway, thanx.

ale mam wrażenie, że zrobiłeś go po to, by tylko ktoś tam Ci dał piwko albo jakiś pkt. reputacji.

I tu się mylisz..Wstawiłem go bo:Chciałem żebyście o skróconym dziciństwie Traci , że uwielbia Gail Kim :8 itp....Jednak też chciałem potrenowac swój Hiszpański.

Niestety nie obyło się bez błędów ortograficznych,

Wiem , jednak nie miałem już czasu ich poprawic bo śpieszyłem się do szkoły , i tak się spóźniłem 5 min. Zaraz je poprawie.

I za to właśnie, piwka nie będzie

I tak mi nie zależało ;)

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters