Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 14.10.2008r - ALTERNATYWNE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme ECW

Na ringu stoi Tommy Dreamer , Sabu i The Sandman

TD: Matt … Matt Hardy to nazwisko chodziło mi , nam po głowie cały tydzień! Jak taki ktoś , mógł wygrać to Extreme Battle Royal i pozostać mistrzem ECW! Jak taka osoba mogła pokonać trzech ECW Originals. Ja wraz z moimi kumplami po tym wydarzeniu postanowiliśmy wam zakomunikować że wraz z tą chwilę w ECW powstaje nowa stajnia! A mianowicie ToD – TeamOfHardcore! I ta oto stajnia Macie Hardy wyzywa cię dziś na pojedynek 3vs3 Elimination Tag czyli mecz w którym nie gra się do pierwszego pinfalu a do odpadnięcia wszystkich zawodników z danej drużyny. Więc jeśli się nie boisz to dobierz sobie dwóch partnerów i zmierz się z nami!

Theme Teddy Longa

TL: Tommy chciałem ci zakomunikować że ani ty ani żaden z twoich kolegów nie jest GM i nie ustala walk. Ale ponieważ dziś mam dobry dzień i ta walka zapewne będzie ciekawa ustalam są ME dzisiejszego ECW!

Wszyscy schodzą z ringu!

: Z Seatlle witają się z państwem…

Matt Striker

I Todd Grisham. Dzisiejsza gala jeszcze dobrze sie nie zaczęła a już mamy ciekawą sytuację – powstaje nowa stajnia złożona z samych ECW Originals.

Tak … ta stajnia może bardzo dużo zamieszać

Dokładnie ale teraz czas na pierwszą walkę Ricky Ortiz vs Mike Knox z managerem Jackiem Swaggerem.

1 MECZ

Pin Fall

Ricky Ortiz vs Mike Knox

Klincz , zwycięsko wychodzi z niego Mike. I mamy Irish Whip w narożnik , następnie kilka punchy ale sędzie przerywa tą serie. Ponownie Irish Whip ale skontrowany i to Mike ląduje z narożniku. Ricky biegnie chce wykonać splasha ale Mike odskakuje i Ricky ląduje w narożniku.

Na razie Mike kontroluje sytuację

Yhy spokojniej zaczął mecz i prowadzi dobrą taktykę

Jaką?

Zwycięską Hehehe

Mike bierze Rickiego na środek ringu i wykonuje mu DDT. Po za ringiem chodzi bardzo zadowolony i uśmiechnięty Jack. Mike trzyma Rickiego w armbarze ale Ricky powoli wydostaje się z niego i łokieć potem jeszcze jeden.

No to Ricky wraca do gry

Nic dodać nic ująć

Ricky odbija Mike od lin i wykonuej clothesline. Mike leży na środku ringu , Ricky biegnie odbija się od lin , przeskakuje nad Mike i skacze przez trzecią linę na Jacka , ależ piękne cross body. Rikcy chwilę tauntuje i wraca na ring i od razu dostaje puncha od Mike. Ten kopię go i wykonuje Neck Breaker PIN 1..2…NIE , Ricky Kick outuje!

W tym momencie brawura prawie doprowadziła Rickiego do porażki

Ale przyznaj że podobało ci się to cross body bo mi bardzo

….

Mike ponownie zakłada Rickiemu Arm Bara. Trzyma go w nim chwilę ale Ricky zaczyna uderzać Mike łokciami . Kolejny łokieć i Ricky wykonuje Fisherman Suplex. Odbija się od lin i elbow drop. Ricky wchodzi na trzecią linę chce skoczyć ale Jack popycha Rickiego i Ricky spada na ring. Ricky i Jack leżą na ringu sędzia odlicza 1..2…3….4…Ricky i Mike wstają odbijają się od lin i podwójne Cross body! Ponownie oboje leżą 1..2..3..4..5..6..7..8..9….10. REMIS

WYNIK : REMIS

O ooo bardzo dawno nie widziałem tak rozstrzygniętej walki

Bo dawno musiałeś nie oglądać ECW!

Ehk….

Widzimy pokój Teddyego Longa

Do pokoju wchodzi Bobby Lashley.

BL: Teddy w zeszłym tygodniu stoczyłem walkę po długiej przerwie i Niewinem jakim cudem przegrałem z Markiem Henrym. Teddy prosił bym cię aby na dzisiejszej gali mógł stoczyć z nim pojedynek rewanżowy.

TL: Ehh kolejni człowiek dzisiaj prosi mnie o walkę. A więc nie mogę ci tak po prostu dać szansy , chyba że się zgodzić na walkę w jakiejś ekstremalnej formule?

BL: Oczywiście – byle tylko stoczyć z nim walkę

TL: A więc za chwilę zmierzysz się z Markiem Henrym w Tables Matchu!

Bobby z uśmiechem wychodzi z pokoju

No to walkę w jednej z typowych formuł dla ECW

Czyli to co lubię najbardziej

Ta walka odbędzie się zaraz po przerwie

---------REKLAMY-----------

2 MECZ

Tables Match

Bobby Lashley vs Mark Henry

Oboje rywali wyczekuje na ruch ze strony drugiego . Mark próbuje klinczu ale Bobby unika i wyprowadze serię punchy. Następnie kilka kicków. Bobby schodzi i bierze stół z pod ringu. Wraca na ring i wykonuję kolejną serie punchy.

Widać że Bobby chce się zemścić za ostatnią porażkę

Nie dziwię mu się..

Bobby rozkłada stół. Próbuje podnieść Marka ale nie daje rady chce wykonać puncha ale Mark blokuje i sam wyprowadza serię punchy. Łapię Bobby i ciska nim w narożnik. I okłada go punchami w narożniku.

Ale zapomnieliśmy że Mark również chce wygrać

Powiem to samo nie dziwię mu się…

Mark rozbiega się i chce wykonać splash i udaje mu się. Następnie podnosi Marka i wykonuje World Strongest Slam na stół! Koniec walki

Zwycięzca: Mark Henry

Mark po raz drugi pokonał Bobbyego widać że jego forma idzie w górę

Yhy , obie wygrane Marka bardzo mnie zdziwiły

No a teraz czas na walkę wieczoru

Nareszczie

Na ring wchodzi już TeamOfHardcore , zobaczymy jakich będzie miał rywali.

Theme Evana Bourne

A więc Evan i??

Theme HardyBoyz

Łał reaktywacja HardyBoyz , zapewne to tylko gościnny występ Jeffa ale I tak to dobrze.

Main Event

Elimination Tag 3vs3

TeamOfHardcore vs HardyBoyz i Evan Bourne

Na początku na ringu są Evan I Sabu. Klincz – jego zwycięzcą zostaje Sabu , Irish Whip w narożnik. Następnie splash. Potem Sabu wykonuje suplex. Evan leży na środku ringu , a Sabu wykonuje Moonsault.

Nimo że to początek walki to już mamy świetne akcje

Właśnie na tym polega piękną ME

Sabu zmienia się z Tommym. Tommy odbija Evana od lin i wykonuje Shoulder Takle. Potem Dreamer wykonuje DreamerDDT PIN 1..2…3.. WYELMINOWANY

A więc pierwsza eliminacja za nami

Nie dziwie się – Evan to najmniej doświadczony z walczących wrestlerów

Na ring wbiega Jeff , Tommy chce wykonać clothesline ale Jeff omija kopię Tommyego ale Tommy łapie jego noge , ale Jeff kopię go drugą nogą. Jeff wychodz na trzecią linę , wykonuje Swantom Bomb. Ale Tommy odskakuje i zmienia się z Sabu, który wychodzi na trzecią linę i Leg Drop a trzeciej liny PIN 1..2…3..JEFF WYELMINOWANY

Ta sytuacja przypomina walkę z zeszłego tygodnia

Ale nie sądzę aby rozstrzygnięcie było takie same

Matt wbiega i od razu uderza Sabu clothesline. Potem ponowia tą samą akcje. Potem kilka kicków od Matta dla Sabu. Sabu wstaje i otrzymuje Twist Of Face PIN1..2.NIE SABU – Kick outuje.

Ależ Matt ma siłę i dynamikę

Matt jest po prostu Wulkanem energi

Matt tauntuje ale nie potrzebnie bo w tym czasie Sabu zmienia się z The Sandmanem. Ten kopie Matta i wykonuje mu German Suplex. Potem odbija go od lin chce wykonać clothesline ale Matt omija i Matt Bottom PIN 1…2…3 THE SANDMAN ODPADA. Tommy wbiega na ring kopię Matta i Dreamer DDT PIN1…2..3

Zwycięscy: TeamOfHardcore

Po tej pięknej walce z Seatle żegnają się z państwem

Matt Striker

I Todd Grisham

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie