Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na Bound For Glory IV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Gail Kim vs. Awesome Kong

Against All Odds 2008 - Lethal & MCMG vs Devine & Team 3D

Destination X 2008 - LAX vs MCMGs vs RR Infection oraz Jay Lethal vs Petey Williams (ex aequo)

Lockdown 2008 - Lethal Lockdown match Team Tomko vs Team Cage

Sacrifice 2008 - TerrorDome match

Slammiversary 2008 - A.J. Styles vs Kurt Angle

Victory Road 2008 - Full Metal Mayhem: Angle & Team 3D vs AJ Styles, Rhino & Cage

Hard Justice 2008 - LAst man standing: A.J. Styles vs Kurt Angle

No Surrender 2008 - Ladder match: Sonjay Dutt vs Jay Lethal

200px-Bound_for_Glory_IV.jpg

1) Steel Asylum match

2) Bimbo Brawl match:

O.D.B., Rhaka Khan, Rhino vs The Beautiful People

3) TNA X Division Championship:

Sheik Abdul Bashir vs Consequences Creed

4) 3-Way Dance TNA Women's Knockout Championship:

Taylor vs Roxxi vs Awesome Kong

5) Four Way Tag Team Monster's Ball match:

LAX vs Team 3D vs Beer Money vs Morgan & Abyss

6) 3-Way Dance:

AJ Styles vs Christian vs Booker T

7) Jeff Jarrett vs Kurt Angle

8 ) TNA World Heavyweight Championship:

Sting vs Samoa Joe

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swój głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• IIL

1

• Tet

1

• Stingerr

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Monster's Ball - praktycznie nonstop akcja, cały czas jakieś ciekawe bumpy (widelczyk, tarka, podpalony stół, stół z pinezkami, kendo sticki...). oczywiście najlepiej zaprezentowali sie Abyss i Devon moim zdaniem. Poza tym najlepszy ze wszystkich Monster's Ball'sów moim skromnym zdaniem :) .

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Monster Ball. O ile całe PPV zawiodło, to ta walka wyszła powyżej oczekiwań. Dobre bumpy, niezłe tempo i zwycięzcy tacy, jacy mieli w moim mniemaniu być.

• Reputacja:   1

Monster Ball...zdecydowanie ta walka. Walka którą oglądałem z wielkimi gałami od początku do końca i walka która dała mi coś czego WWE mi nie daje :(....cóż

Pewnie, że Monster's Ball. Takiego hardcore matchu w TNA już dawno nie było. Trzeba przyznać, że wszystkie teamy wypadły świetnie, cały czas coś się działo, super widowisko i emocjonujący koniec.. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Mój głos na Monster Ball. Walka po prostu piękna obfitowała w wiele ciekawych bumpów , każdy team coś pokazał szczególnie para Abyss Morgan (wskazanie na Abyssa i jego akcja z płonącym stołem + Morgan który aż tak źle się nie spisał poza tym walka była emocjonująca myślałem że Roode w końcu zostanie spinowany a tu jednak nie , no i kapitalna końcówka , po prostu genialne zakończenie Jumping Cutter na stół z pineskami na Hernandezie .

Co tu więcej mówić po prostu miodzio.

Edytowane przez Gość

Monster's ball, bo żadna inna nie mogła konkurować z nią. Mnóstwo akcji, praktycznie non stop. Abbys nawet zapłonął w walce. Latały krzesła, tarki, pinezki, pokrywy, czyli wszystko to czego chcą fani w hardcore match'u. No i beer money słusznie kontynuują title run, co cieszy.

P.S Kebab po co spoilerujesz? Przecież jak ktoś czyta ten temat to chyba logiczne, że oglądał, albo chce poznać opinie innych, więc spoilerowanie niepotrzebne. :P

Oczywiście Monster's Ball: bumpy, spoty, szybkie, ciekawe akcje - wszystko zajebiste, normalnie pierwsza klasa. Na wielki szacunek zasługuje poświęcenie dla federacji Abyssa (płonący żywcem :shock: ) i Hernandeza. Morgan i Roode jakoś dali radę, tylko szkoda, że nie dano normalnego sędziego, a kombinowano z tym Mongo.

A mi się najbardziej podobało Sting vs Samoa Joe. Monsters Ball też było dobre ale, nie wiem może jestem zbyt wrażliwy =)) ale no wybacz. Widelec, tarka, WTF? Zapachniało mi tu backyardem a tego chyba nie chcemy. Wiem, że ta walka miała być brutalna, ale ja głosuję na walkę o TNA championship. To co pokazał Joe to poprostu "miodzio". Fajny pomysł z walką na widowni. Ten kick Samoa Joe na schody zmiażdżył. Kevin Nash... chyba przeszedł na stronę "rispektowców" i pokazał Joe, że głupio się zachował. Głos na Stinga!

Monsters Ball... Walka genialna, u mnie ma ***** i zaraz lecę to napisać w odpowiednim temacie...;) Mnóstwo krwi, aż mi się stare ECW przypomniało... Dużo ciekawych spotów, a bump z Abyssem - gites, majonez, Hernandez... A Hernandez... Też ciekawy bump... :lol

mickfoleyzi2.jpg

oczywiście monster ball , cały czas trzymała w napięciu , było dużo fajnych "zabawek" i jednym zdaniem miała to coś ( czyli krew :twisted: ).

Oddanie głosu na Monster's Ball to dla mnie tylko formalnośc. Na tle innych pojedynków ten wypadał świetnie. Dobre spoty, bumpy ze stołami. No i krew! Głos na Monster's Ball.

jrthqr.jpg

Nie ma co się zastanawiać..Głos na Monster's Ball Match..Walka była według mnie zdecydowanie najlepszą na B4G, wiele ciekawych i chorych akcji, w tym dwa piekne bumpy, pierwszy Abyssa, drugi Hernandeza..Nie zabrakło również krwi :t_up:

Ogólnie jestem zaskoczony, bo nie spodziewałem się po tej walce aż tyle co dostałem..Jednak narzekać nie będę.. ;)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Monster's Ball, za to, że abyss skoczył na płonący stół, za krew, za to, że była taka rozróba jakiej jeszcze nigdy nie widziałem widelce, tarki i pineski i inne hardcorowe rzeczy, zdecydowanie Monster's Ball zostaje najlepsza Walką B4G IV.

Monster's Ball. Bez wątpienia ta walka zasługuje, by być uznana za najlepszą walkę na BFG IV. Było trochę ciekawych akcji, no i przede wszystkim - Double Chokeslam na płonący stół. Tempo walki dość dobre, jako - wg. mnie można zaliczyć sędziego, ale ten przynajmniej się przydał, by otworzyć worek z pinezkami :P I na tą walkę idzie mój głos.