Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWS , Storing Night , nr.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W hali wybuchają fajerwerki i słychac them PWSSN Nickelback– Rockstar>

Victor Santo: Witają państwa :

Samuel Blanco: Samuel Blanco i

Victor Santo: Victor Santo.

Samuel Blanco: Dzisiaj czekają nas wielkie emocje związane z wrestlingiem.

Victor Santo: Masz rację Sam.A czekają nas wielkie emocje , bo to debiut naszej federacji!

Samuel Blanco: Jako ciekawostkę powiem , że ta federacja jest najlepszą na świecie.

Victor Santo: Tak , tak…

Miguel Martinem: Witam państwa na pierwszej gali PWS , niech państwo wiedzą że dzisiaj nie będą się nudzic!Mamy dzisiaj wiele atrakcji , ponieważ że to jest nasz debiut chcemy pokazac że jesteśmy czegoś warci!Dlatego zerknijmy na dzisiejszą kartę:

Hell In A Cell Match ,for title Dark championship match The Rock vs Abyss

Sungle Match:Evan Bourne vs Santino Marella

No DQ Match for, PWS divas championship Taylor Wilde vs Awesome Kong

ARM WRESTLING MATCH!For PWS champiosnchip Jeff Jarret vs Randy Orton

Main Even mini battle royal , for world PWS tag Team Champiosnchip Primo Colon & Tito Ortiz vs Sinn Bowdee & Mystery Partner

Kamera pokazuje nam rozmowę Ortona z jego trenerem:

Orton:Tak wiem , dzisiaj jeszcze łykne , przed walką…

Trener: Musisz , przesciesz chcesz wygrac PWS Champioship.

Orton: Ok. , to daj mi te tabletki…

Samuel Blanco: Ho , ho , ho oby Orton nie brał dopingu…

Victor Santo : Masz rację sam , to może się dla niego źle skończyc.

Samuel Blanoc : A tym czasem przenieśmy się na ring bo czeka nas bardzo interesująca walka.

Victor Santo: Tak jest , a jest to Hell In A Cell Match , for PWS title Dark Match

Samuel Blanco: A więc zaczynajmy!

Jose : For Title Dark Championship , from Hayward , Kalifornia , 102 pounds , Theeeee Rooooooooock

Victor Santo pomyślec , legenda wrestlingu wraca do wrestlingui i to do tego do naszej federacji!Niesamowite!

Samuel Blanco: Pf….Teraz wchodzi mój faworyt….

Victor Santo:Jasne….

Jose : From Wasinghton ,DC , 350 pounds , „The Monster” Abyssssssssssss!!!!!!!

The Rock: Witam państwa , na gali PWSSN , chcę być z wami do końca moich dni , bla , bla , bla…Co ty The Rock piprzysz?Hę?A ty Abyss byś się pospieszył….O whcodzisz na ten ring jak żółw który nigdy nic nie zjadł.

Abyss chce….Twojego lęku…Abyss chce torturowac cię całymi dniami….Abyss chce abyś resztę dni spędzał w męczarniach….Ab…

The Rock: Zamknij się kupo jadła , która ma maskę , bo się wstydzi pokazac swoja głupią gębe.(The Rock mówi jako sarkazm):The Rock…Che twojej duszy…The Rock chce twojego lęku…(koniec sarkazmu).Ja pierdziele , jak można tak pieprzyc w nie skączonośc ?Idź lepiej do psychiatry , to ci radzi The Rock.

Samuel Blanco : A więc zaczynamy!

Victor Santo : No , no widzę że czekają nas wielkie emocje….

Abyss podnosi The Rock i rzuca go w narożnik.Abyss bierze rozbieg i próbuje Corner Clothesline,ale The Rock odskakuje.Rock wstaje i wykonuje DDT.The Rock wychodzi z ringu i bierze krzesło.Abyss wstaje,a The Rock wchodzi na ring.The Rock czeka aż Abyss się odwróci i wykonuje Chair Shoot.The Monster wpada w furie i ciska The Rock;em w narożnik po czym zaczyna okładać go krzesłem.

Samuel Blanco : OMG!Nie chciał bym być na miejscu The Rock’a , to go musi strasznie bolec.

Victor Santo : Masz rację Sam , ale zobaczmy co się dzieje dalej….

Abyss podnosi The Great One i rzuca nim w klatke(jedna cześć klatki przewróciła się.The Rock leży na stole komentatorskim.

Samuel Blanco : Dobrze że to nie nasz stół….

Victor Santo : Tum bardziej że mam chore nogi…

Samuel Blanco : bleeeeeeee

Victor Santo : Cicho siedź , oglądaj i komentuj walkę!

Abyss spycha go i zaczyna demolować tejże stół po czym spowrotam kładzie Rock'a na stole.Abyss podnosi The Rock'a,ale ten go odpycha i wykonuje Spinebuster.The Rock próbuje Pinu 1...2... Abyss kick outuje.The Rock zniedowierzeniem powoli się podnosi.The Rock wchodzi na klatke.Abyss wstaje i zaczyna wspinać się za The Rock'em.Abyss i The Rock zaczeli wymieniać się punchami.Na prowadzenie wyszedł Abyss,ale gdy próbował clotheslinu,The Rock się schylił i wykonał DDT.The Rock próbuje pinu Pin 1...2... Abyss kick outuje w ostatniej chwili.Abyss wstaje.The Rock okłada Abyss'a na krawedzi klatki.The Rock chce żeby Abyss spadł,ale spada The Rock którym rzucił Abyss.The Rock trawił w stół komentatorski.

Samuel Blanco : No i dupa , zostaliśmy ze stołu…

Victor Santo : Ale przecież ja mam chore nogi!!!

Samuel Blanco : To do lekarza z nimi….

Po pięciu minutach sędzia pomógł wstać The Rock'owi którego sędzia zachecał do zrezygnowania i ucieczki,ale The Rock się postawił i wszedł na sam szczyt walki.The Rock od razu zaczął okładać Abyss'a.Abyss chwycił The Rock'a za gardło i wykonał Chokeslam(dach klatki się zarwał).Abyss ze skoczył z klatki i próbował pin,ale The Rock kick outnął w ostatniej chwili.Abyss wyszedł za ring i wziął pinezki które rozsypał na ringu.The Rock wstał i wykonał Abyss'owi Spinebuster.The Rock zdjął ochraniacz i nim rzucił.The Rock odbił się od lin i wykonał People's Elbow Drop.

Samuel Blanco : Będziemy mieli nowego Title Dark champa!!!

Victor Santo:Nie mów chop siup…

The Rock czekał aż Abyss wstanie.The Rock próbował Rockbottomu,ale Abyss go odepchnął i wykonał Black Hole Slam.Abyss resztką sił próbował Pinu.1...2...3...

Victor Santo : Trele morele , hahhaha

Samuel Blanco : Pamiętaj ten się śmieje kto się śmieje ostatni….

Jose : The Winner of the match , and the New title dark champion „The Monster” Abysssssssss!

Abyss : "Męka"..."Lęk"....Śmierc"...."Męka"..."Lęk"....Śmierc"...."Męka"..."Lęk"..

Samuel Blanco : No , no szykuje nam się chyba nowy feud…

Victor Santo : A ja jestem ciekawy co się dzieje w szatniach wrestlerów…

Samuel Blanco : Przekonajmy się…

Santino : Wejść!

Samuel Blanco : OMG , to jest Taylor w Bikini!!!!!!

Victor Santo : Zasłoń mi oczy!Ja mam żone i dzieci…

Samuel Blanco : Jak chcesz , jednak nie wiesz co tracisz…

Taylor : Hey , Santino , za chwile masz walkę z Evanem , wiem że się niecierpliwisz , dlatego przyszał ci trochę umilic czas…

Samuel Blanco : Dlaczego ja nie jestem Santino??

Victor Santo : Już po wszystkim??

Samuel Blanco : Dopiero się zaczyna…

Santino : EE , Santino jest ci wdzięczny , za to ale nie musisz…

Taylor : Wiem , że sam tego chcesz.

Victor Santo : Ja chcę do domu!!

--- REKLAMY ---

Santino : Oj , teraz czuję się na tylke potężny że zniszczył bym nawet Abyssa..

Santino : wejść!

Taylor : O!O wilku mowa..

Santino : PO co tutaj przyszedłeś?

Samuel Blanco : Czego ten monster chce?

Victor Santo : Koniec?

Samuel Blanco : Sam oceń….

Na ringu już stoi Jose:

Jose: Sngle Match from, Mississiauga , Ontario , Canada 103 pounds Santinooooo Marrrrrrellllaaa!!!!!

Samuel Blanco : No , no były I – C champion , rekordzista w trzymaniu tego pasa dzisiaj zmierzy się z Evanem Bourne w single Match’u.

Jose: From St.Louis , Missouri , 80 pounds Evannnnnnnnn Bourneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Victor Santo : Przeciwnik Santino , poradzi sobie z nim…

Samuel Blanco : Jaki ty pewny….

Rozbrzmiewa gong:

Santino śmieje się z Evana.Evan szybko atakuje serią punchy i próbuje Irish Whipu który kontruje Santino.Evan skacze na Marelle i wykonuje Hurricanrare.Evan wykonuje Standing Shooting Star Press.Evan próbuje Pinu.Pin 1..2... Santino w ostatniej chwili kick outuje.Santino próbuje clothesline,ale Evan się schyla i kopie Santino w głowe.Evan czeka aż Santino wstanie i wykonuje mu Hurricanrare.Bourne wchodzi na narożnik i wykonuje Shooting Star Press!Pin 1...2...3...

Samuel Blanco : Tak krótka walka że nie było co komentowac…

Victor Santo : I znów miałem rację…

TNS : Nie , twoim partnerem nie będzie Punk ….Walczyc też sam nie będziesz , tak , tak spokojnie wszystko jest zaplanowane…

TNS : Sry , muszę kńczyc.

Orton : Wujeczku kochany prawda że będę miał ten pas?

TNS : Tak , tak , ale wiesz tylko bez żadnych oszustw…

Orton : Jakich na przykład?

TNS : No doping itp.

Samuel Blanco : Czyżby Orton brał doping?

Victor Santo : Jak dal mnie jest to nie możliwe , przecież może zostac zawieszony na kilkanaście tygodni.Orton jest mądry i nigdy , ale to nigdy nie popełnił by takiej zbrodni..

Samuel Blanco : Nigdy nie mów nigdy…

Victor Santo : A teraz zapraszamy na reklamy…

-- REKLAMY –

Jose :For Divas Champioship , From Carson California , Awesomeeeee Kongggggg!!!

Samuel Blanco : Jeżeli Kong będzie w takiej formie walczyła…To ja już mogę powiedziec że to Taylor wygra walkę.

Jose : And From Toronto Ontario 52 pounds Taylor Wildeeeeee!!!!!!

Gong:

Awesome Kong , od razu przejmuje inicjatywe , już na początku walki mamy Body Block w jej wykonaniu , Kong podnosi Taylor popycha ją do narożnika i wykonuje Avalanche na biednej Wilde.

Samuel Blanco : Auc!

Victor Santo : Jestem ciekawy czy Awesome ma twarde cycki…

Samuel Blanco : To po walce idź się jej spytaj….

Walka ciągnie się dalej , Kong ciągle ma przejętą inicjatywe teraz widzimy Double ChokeBomb w jej wykonaniu Kong próbuje pinu 1…2…kick outs by Taylor…Teraz Taylor zaczyna puchowac Awesome Kong , odbija się od lin i drop kick by Taylor.

Samuel Blanco : No myślę że Taylor się w końcu przebudziła…

Victor Santo : Taa , a Kong zasneła..

Taylor podnosi Kong I mamy piekny Lariat, widle próbuje ponu 1…2…kick outs by Awesmoe Kong!

Samuel Blanco : No , blisko było..

Victor Santo : Lalala , ale się skończyło…

Wilde próbuje kolejnego Lariata , ale Kong łapie Taylor , popych do narożnika i punch***je ją.Taylor leży na ringu , Kong ją podnosi i wykonuje Awesmoe Bomb , pin 1….2…3

Jose: Winner , and teh New Divas Champion Awesome Kong!

Samuel Blanco : Mamy nową divas championke a jest nią Awesome Kong!

Victor Santo : Sam!Patrz kto tam biegnie , to Santino!

Abyss : "Męka"..."Lęk"....Śmierc"...."Męka"..."Lęk"....Śmierc"...."Męka"..."Lęk"..

Orton : Trenerze jak ja mam to wypluc , ja nie chciałem , to trenera wina , to trener mnie zmusił!!!!

Trener : Spokojnie Orton , wszystko jakoś da się załatwic…Od czego jest Money , Money.

Orton: Trenerze , to nie jest Makman , to jest De Nekst Superstar , jego nie interesują zielone papierki , jego interesują pluszowe pokemony!

Trener : Spokojnie , zaraz jakieś zamówie…Weź do niego dryndnij , żeby się zapytac jakie mu do zebrania kolekcji zostały.

Orton : Nie!Załatwiaj wszystko sam!Ty mnie w to wprowadziełs , i ty mnie masz z tego wyciągnąc!

Trener : Ale jeżeli się dowiedzą , to ja ide za kratki a ty 60 na urlopie będziesz…

Orton : I dupa!

Samuel Blanco : Coraz bardziej się boje o Randyego…

Victor Santo : Może od razu powiemy GM o całej sprawie?

Samuel Blanco : A chcesz żeby PWS miało wyższe rantingi?

Victor Santo : No Jacha!

Samuel Blanco : To siedz cicho!

Victor Santo : Jak mogę siedzieć , jak nie mamy stołu…

Samuel Blanco : Aj ty!!!Cicho!!!Skup się na walce!!!

Jose:For PWS Champioship Match , Arm wrestling Match , from Nashville , TN 104 pounds , Jeff Jarrettttttttttttttt!!!!!!!

Samuel Blanco : No a gdzie zchował gitare?

Victor Santo : Pod stołem komentatorskim….

Jose:From Knoxville , 111 pounds , Randyyy , OooooRtooooonn!!!

Samuel Blanco : Powitajmy doping mana!!!A poza tym to gdzie trener??

Victor Santo : Pod stołem komentatorskim…………….

Samuel Blanco : Widac doping który brał Randy pomaga nie Victor?

Samuel Blanco : Do Holery gdzie się podział ten pacan?

Samuel Blanco : Proszę państwa mamy nowego PWS championa…Ale gdzie się podział Victor?

Jose:Winner of Arm wrestling mach , and the New PWS Cham…..

Miguel : Komentator Victor , wyjaśnił mi wszystko czy to prawda?

Orton : Tak , ale to wina trenera!!!!!

Miguel : Przecież mogłeś się go nie słuchac…

Orton : Ale on mnie zmusił!!!!!!!

Miguel : No właśnie a gdzie jest trener??

Orton : W sklepie fana pokemonów!!!!

Miguel : A co on tam wyrabia??

Orton Kupuje pikachu dla TNS’a!!!

Miguel : Po holere…

Orton : Chce go przekupic , żeby nikt o tym się nie dowiedział , ale już się stało.

TNS : Słucham waszą rozmowe , i zapewniam cię Randy że nie dałem się przekupic , a jeżeli nie wierzysz to popatrz:

Orton : A co ze mną?

Miguel : Można powiedziec że dostajesz 100 dniowy urlop ;).

Jeff : Mogę coś przekazac Orotnowi?

Miguel : Proszę bardzo.

Jeff : Dziękuje.

Miguel : Proszę.Ochrona!!

Samuel Blanco : No proszę państwa , duuuużo się dzisiaj wydarzyło a to przecież jeszcze nie koniec.No i gdzie jest Victor?

Jose : The winner , and the news PWS Champion…Jeffff Jarrrreettt!!!!!!!!!!!!!!

Samuel Blanco : No teraz to przynajmniej sprawiedliwie.Zpraszam państwa na reklamy

-- REKLAMY –

Samuel Blanco: Witam ponownie , mam dwie wiadomości , jedną złą i jedną dobrą , ta dobre to że za pare minutek będziemy mieli Main Event , s ta zła to że nadal nigdzie nie ma Victora…

Jose : Is the Main Event , from World Tag team champioship match , from Sant Juan Puerto Rico , 99 pounds , Primooooo Colonnnnnnnnnn!!

Samuel Blanco : Swietny High – Flyer znalazł się dzisiaj w ME , jednak zobaczmy kto dalej.

Jose: Tag Team partner , from Huntington Beach , Kalifornia 93 pounds….Titooooo Ortizzzzzzz!!

Samuel Blanco : Co on tutaj robi?Wrestler z UFC w federacji takiej jak PWS , nie rozumiem kompletnie tego.No ale od czego jest GM.

Jose : from Toronto , Ontario 106 punds…Sinnnnnnn Bowdeeeee

Samuel Blanco : Wow!Wrestler z rozwojówki WWE jest w naszej federacji , nieźle.

Miguel : Tak więc dzisiaj w ME , ty Sinn’a miałeś mieć „Mystery Partnera” czy chcesz wiedziec kim on jest?

Sinn : Oczywiście

Miguel : Jest nim…Primo Colon!!!

Gong:

.Primo od razu po tym wyrzucił clothesline'em Tita.

Jose: The winners , and the news PWS Word Tag Team Champions , Primo Colonnnnn , and Sinnnnn Bowdeee!!!!

--STACAJ TELWIZYJAN URYWA SIĘ --

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qui-Gon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie