Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 07.10.2008r - ALTERNATYWNE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme ECW

Na ring wchodzi Teddy Long

TL: Witam wszystkich na ECW! Chciałbym powiedzieć że od teraz ECW będzie próbowało nawiązać do starego dobrego ECW! A pierwszym krokiem , który uczynimy w tym kierunku będzie powrót dwóch wielkich gwiazd starego ECW!!! A więc przed wami….The Sandman!

Theme The Sadmana

TL: Proszę powitać również Sabu….

Theme Sabu

Teddy podaje rękę obydwu panom.

Sandman: Tak.. wróciłem i myślę że jako iż jestem ECW Originals powinien należeć mi się pas ECW! Co prawda nie jest to już ten sam pas co dawniej ale ja jako mistrz nadał bym mu większą wartość!

Sabu: Ej Sadmon czy jak ci tam – ja również prezentuje wysoki poziom hardcoru , zapewne większy poziom niż ty i to JA lepiej przywrócił bym poziom temu pasowi!

Theme Tommy Dreamera

TD: Ej ludzie przypominacie mi Y2J tamten przyszedł na Raw i od razu chciał walkę o pas. A ja chciałem wam przypomnieć że ja również jestem ECW originals i do tego nie odeszłem z ECW w jego najgorszym momencie. Walczyłem tu licząc że nadejdzie taki dzień jak teraz gdy stare ECW znów wkroczy do akcji.

Sabu:Eee

TL:Ej panowie dosyć tych kłótni – chcecie starego ECW to będziecie je mieć dzisiejszym ME gali będzie Hardcore Elimination Batlle Royal – w którym o odpadnięciu decyduje pin a stawką meczu będzie pas ECW!!!

Wszyscy schodzą

Z Chicago witają się z państwem

Matt Striker

i Todd Grisham. No widzę że szykuje się nam rewolucja na ECW i już dziś dojdzie do walki Matt Hardy vs Sabu vs Tommy Dreamer vs The Sandman

Tak a do tego będzie to walka na zasadach hardcore

Czyli jak w starym ECW . Ale na razie przed nami pierwsza walka tego wieczoru na normalnych zasadach Ricky Ortiz vs Jack Swagger.

1 MECZ

PinFall

Ricky Ortiz vs Jack Swagger

Klincz , z , którego zwycięsko wychodzi Ricky on też wykonuje Irish Whip w narożnik . Biegnie – próbuje splash ale Jack odskakuje teraz to Ricky jest w narożniku. Jack podchodzi do niego i kopię go kilkukrotnie w brzuch. Następnie łapie go za rękę i wykonuje Irish Whip i następnie splash

.

Mam nadzieję że ta walka się rozkręci bo na razie słabiutko

Może ci młodzi zawodnicy są onieśmieleni powrotem starych gwiazd.

Hehe – miejmy nadzieję.

Akcja toczy się na środku Jack założył Rickiemu arm Bara . Sędzie pyta się czy Ricky może dalej walczyć – ten odpowiada że tak i zaczyna atakować Jacka łokciami po kilku takich uderzeniach uwalnia się odbija Jacka od lin i wykonuje cross Line. Następnie odbija się od lin i wykonuje Elbow drop PIN 1…2… Ale tylko dwa. Ricky podnosi Jacka i wykonuje mu German Suplex.

I co walka nabrała już rozpędu?

No coś zaczyna się dziać[/color]

Potem jeszcze jeden German Suplex. Odbicie od lin próba crossline ale Jack umina odbija się od lini wykonuje Shoulder Taker na Rickim. Potem naskakuje kolanem. Podnosi go i wykonuje Head Lock. Trzyma w nim Rickiego przez chwilę. Potem odbija go od lin i crossline. Następnie sam odbija się od lin i leg drop na Rickiego. Podnosi go i DDT PIN 1…2…3 NIE JEDNAK TYLKO DWA. Jack dosyć zdenerwowany tą sytuacją wykonuje Fisherman suplex na Rickim.

No w tym momencie mogę powiedzieć że walka się rozkręciła

Cieszę się że to też się podoba

Jack wychodzi na trzecią Line i próbuje Leg Drop ale minięty – Ricky odsunął się. Łapię Jacka i wykonuje DDT potem German Suplex. Następnie odbija Jacka od lin i wykonuje mu Drop Kick . Ricky wykonuje swojego taunta obraca się ale kostaje kopa od … Mike Knoxa , który wykonuje mu Neckbreakra. Koniec meczu

Zwycięsca: Ricky Ortiz ( DQ Jacka)

W sumie nie wiemy kto był lepszy w tej walce ponieważ Ricky wygrał przez DQ.

No tak nie doczekaliśmy się rozstrzygnięcia ale mam nadzieję że w kolejnej walce ono już będzie.

BACKSTAGE – POKÓJ TEDDYEGO

Do pokoju wchodzi Mark Henry

MK:Ej ja się pytam jakim prawem dałeś szansę walki na tytuł tym trzem starcom a mi NIE!

TL:Widzę Mark że nie znasz historii … chciałem ci zakomunikować że ci STARCY jak ich nazywasz to legendy hardcore! I to oni rozkręcali ECW.

MK: Phyyy tam legendy gdzie oni byli gdy ja miałem pas – no pytam się gdzie oni byli!!

TL: Hmn… może w domu może u cioci

MK:Nie mów mi tu głupot tylko dołącz mnie do tej walki

TL: I może jeszcze Kakao? Nie nie dołączę cie do tej walki ale nie martw się zmierzysz się dzisiaj w Hardcore Matchu z Bobbym Lashleyem

MK:Przecież on nie walczy

TL: Zobaczymy….

Yea tak to mi się podoba – kolejny zawodnik wraca do ECW – coś sądzę że może być ciekawie

No , szczególnie że Bobby to nie tylko siła ale i umiejętności

Yhy masz rację z wielką chęcią zobaczę te walke.

2 WALKA

Hardcore Match

Mark Henry vs Bobby Lashley

GONG! Klicz – wygrywa go Mark I wykonuje Irish Whip – biegnie jak by chciał wykonać splash ale Bobby ucieka. Schodzi z ringu patrzy pod ring i bierze krzesło . Z powrotem wraca na ring – Mark jest dalej w narożniku , teraz Bobby okłada krzesłem . Gdy krzesło się wygięło Bobby wyrzucił je za ring.

Właśnie na takie walki – liczę z dużą ilością hardcore

Myślę że będzie ich coraz więcej.

Bobby idzie w drugi narożnik szykuje się do speara i wykonuje go! Próba pinu 1..2… ale Bobby zostaje zciągnięty z ringu przez Tonyego Atlasa! Tony próbuje uderzyć Bobbyego ale nie trafi obraca się i dostaje big BOOT. Lashley wraca na ring ale od razu nadziewa się na buta Marka. Ten podnosi go i wykonuje World Strongest Slam. PIN 1..2.. Kick Out.Mark odbija się od lin i splash.

Ojć gdyby tyle kilo na mnie spadło to aż boję się pomyśleć co by się stało

No właśnie i dlatego jesteś komentatorem a nie wrestlerem

….

Mark podnosi Bobyego łapię go i biegnie z nim w narożnik – chce go wbić ale Bobby ucieka z jego rąk i wpycha Marka w narożnik. I od razu wykonuje spear. PIN 1…2.. Nie ma Mark Kick outuje. Lashely ponownie wchodzi pod ring – szuka czegoś i znajduje kosz na śmieci. Wrzuca go na ring ale kosz łapie Mark i gdy Bobby wchodzi na ring od razu otrzymuje uderzenie tym koszem , potem jeszcze jedno i Mark wyrzuca kosz za ring. Odbija Bobbyego od lin i crossline.

No to Se Bobby narobił z tym koszem

A mógł go w spokoju oddać na złom

No miałby ze 3$

Hehe tak ale może wróćmy do walki

Taa jasne

PIN 1…2…3 NIE NIE 3 tylko dwa. Mark jest strasznie zdenerwowany – tym razem to on schodzi z ringu i szuka czegoś. O znalalazł stół. Wrzuca ten stół na ring. Potem sam na niego wchodzi . Rozkłada stół Bierzę Bobbyego Lashleya i World Strongest Slam na stół.

To musiało boleć

Tym razem w 100% się z tobą zgadzam

No proszę…

PIN 1…2….3

Zwycięsca: Mark Henry

Po meczu Mark pokazuje swoją siłę i mruczy coś pod nosem jakby do Teodora Longa.

No ta walka mnie dostatecznie rozgrzała przed ME.

Tak – rozgrzewak przed taką walką musiało być porządna

MAIN EVENT

HardcoreEliminationBattleRoyal

ECW Champion

Matt Hardy vs Sabu vs The Sandman vs Tommy Dreamer.

Start walki. Matt kopię w brzuch The S. i wykonuje Twist of Face. PIN 1…Ale nie – nie takie numery – na pewno nie z Sandmanem. W tym czasie klincz Sabu z Tommym wygrywa Tommy który wykonuje Irish Whip. A następnie splash.

No zaczęło się od szybkiej próby Pinu zapowiada to wielkei emocje

I o to chodzi 

Matt trzyma Sandmana w head locku , kładzie go na linach i wykonuje crossline wyrzucając Sandmana za ring . Potem idzie i razem z Tommym Dreamerem kopią w brzuch Sabu a następnie wykonują na nim podwójny crossline. Podnoszą go odbijają od lin i podwójny shouldertaker. Podnoszą go – dają w narożnik i obijają we dwóch. Potem podwójny Irish Whip . Następnie Matt bierze na środek Sabu i wykonuje Twist Of Face a potem Dreamer wykonuje Dreamer DDT. I mamy PIN 1….2….3. SABU ODPADA.

Sabu – jesteś najsłabszym ogniwem – ODPADASZ Hehehe

No to najsłabsze ogniwo w cale nie jest takie słabe

W tej walce jest słaby

Ehh no niech ci będzie

Tommy patrzy w oczy Mata ale w pewnym momencie Matt otrzymuję w głowę uderzeniem kijem od Sandmana. Potem tym samym kijem obrywa Tommy. The Sandman pokazuje publiczności że to on jest najlepszy. Podnosi Tommego i wykonuje suplex. Bierze krzesło i wykonuje Dreamerowi DDT na krzesło. Potem podnosi go odbija od lin i uderza kijem – który w momencie uderzenia łamie się. PIN 1…2….3. TOMMY DREAMER ODPADA.

I kolejny ECW Originals odpada

No no no Matt został w samym finale – gratulacje dla niego

Sandman podnosi Matta uderze w głowę Nowym kijem próbuje PIN 1…2…NIE KICK OUT. Podnosi go – odbija od lin chce uderzyć kijem ale Matt unika , Sandman obraca się i otrzymuje shoulder Taker. Bierze kij i zaczyna nim bić Sandmana.

No to chłopak nieźle się wyżywa

Czemu akurat Sandman?

Może rzucał monetą – kto?

Hehe może

Matt bije Sandmana do póki nie pęk kij. Następnie Matt schodzi z ringu szuka , szuka i znajduje stół. Wrzuca go na ring potem sam na niego wchodzi , łapię Sandmana kładzie na stole i wychodzi na trzecią Line . I wykonuje splash – stół się łamie Sandman leży a obok niego Matt … Mattowi udaje się położyć ręke na Sandmanie i PIN 1..2…3…

Zwycięscą i obrońcą tytułu: Matt Hardy

Co?!?! Czy ja dobrze widze – Matt pokonał trzech ECW originals??

Yhy wzrok cię nie myli.

No ciekawie się dziej

Tak ale póki co żegnają się z państwem

Matt Striker

i Todd Grisham
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

1

• Mast

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No cóż, nie jestem jakimś specjalistą w tych kwestiach, ale wydaje mi się, że robisz postępy w pisaniu. :) Na pewno na plus mozna zaliczyć opisy walk, które są dosyć krótkie, ale treściwe i w większości przypadków mogę sobie wyobrazić opisywaną scenę, niejako mam ją przed oczami. Na minus to (niestety) drętwe dialogi, rodem z reklam ( A: Masz podwyższony cholesterol. B: Jak to? Przecież czuję się świetnie! A: Ja też czułem się świetnie, a mimo to miałem podwyższony cholesterol.). Tak więc na pewno dialogi, speech'e, to kwestie nad którymi musisz popracować. No i język, a przede wszystkim ortografia- "zwycięzca", a nie "zwycięsca". :) Ale tak czy inaczej jest coraz lepiej, więc konsekwentnie pisz swoje, a na pewno się jeszcze rozwiniesz literacko. Życzę powodzenia. :)

e916f7e946.png