Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 10/10/08 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

Brie Bella pokonała Natalye

Match 2

Non-tilte match

R-Truth pokonał Sheltona Benjamina©

Match 3

Jeff Hardy pokonał MVP

Kozlov zaatakował Hardego po meczu

Match 4

Handicap Match

Great Khali pokonał 3 jobberów

Po meczu Khali kolejny raz poprowadził Kiss Cam

Match 5

8 Man Tag Team Match

Carlito© & Primo Colon© & Jesse & Festus pokonali Curta Hawkinsa & Zacka Rydera & Kenny'ego Dykstre & Ryana Braddocka

Match 6

WWE Championship Match

Triple H© vs. Big Show - no contest

Pojawił się Undertaker i wyciągnął Showa z budynku. Następnie pojawił się Kozlov atakując HHH'a. Ostatni pojawił się Hardy który uporał się z Kozlovem i zaserwował mistrzowi Twist Of Fate
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• John_Cena_FU

1

• DonCarlos

1

• CezarMVP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Początek niezły, gdy już zrobiło się ciekawie - czyli Kozlov zaczął delikatnie fikać do Showa nagle koniec segmentu. Zdziwko trochę. Dalej R-Truth pokonał Sheltona w całkiem znośnej walce. Wydaje się, że tylko kwestią czasu jest odebranie pasa US Benjaminowi. Jeff Hardy pokonał MVP - czyli odgrzewany kotlet po raz któryś tam. Po walce zrobiło się interesująco, lecz tylko na chwilę. Jeden strzał z baśki i po sprawie. Great Khali w stylu komediowym ciąg dalszy. Ale sobie panienkę wybrał =))WWE Championship Match, mogło być gorzej. HHH mógł przecież przyjąć chokeslama, potem poprawkę z puncha prosto w ryj, spokojnie się wybić przy 2, zrobić pedigree i wygrać pojedynek ;) W końcu Hardy pokazał, że ma jaja. Jak tak stał przy Triple H to sam mu podpowiadałem żeby zaserwował mu Twist Of Fate :D

Niezły SD! O wiele lepszy niż iMPACT. Niestety.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mnie też ten Smack pozytywnie zaskoczył. Gdy Kozlov wszedł gdy przy micu był Big Show to myślałem że zacznie się między nimi feud. Szczególnie że w ME raczej Big Show pasa nie mógł zdobyć a więc myślałem że Kozlov wleci a tu Taker o.O - zaskoczenie ale pozytywne. Potem Jeff , gdy była ta sytuacja w szatni i gratulował HHH a potem życzył mu powodzenia to ehh żal , ale ToF poprawiło mi humor. I czekam na następny SD! gdzie przecież Jeff vs Vladimir. Hmn robi się ciekawie.....

Raport by pietreqNH

Witamy na Smackdown! Dziś odbędzie się walka o WWE championship Triple H vs Big Show

1) Vickie Guerrero segment

Jak zwykle to swoje "excuse me". Dwa tygodnie temu Undertaker zaatakował mnie Tombstone Piledriver'em. Ciągle słyszy jakieś dziwne odgłosy. Powiedziała, że teraz ona zamierza zaatakować Takera. (na widowni głośne YOU SUCK) Przypomniała że na No Mercy, przegrał z kretesem z Big Showem, który dziś zmierzy się z HHH o pas.

fa8f4acaf20dd913.jpg

Show odpowiedział, iż mówił nam, że Undertaker nie ma z nim szans. Trafił boleśnie Deadman'a w twarz i przez KO skończył walkę. Chwalił się swoim potężnym uderzeniem. Powiedział, że to co zrobił Takerowi stanie się też Triplowi. Dzis wieczorem będzie znany nie tylko jako Ktoś Kto Znokautował Takera ale i WWE Championem. Na ring zmierza... Vladimir Kozlov! Z tego co zrozumiałem =)) to powiedział, że wyzywa na pojedynek oby dwóch panów. :D Show odpowiedzial mu, że nie ma z nim szans bo jest gigantem i pochodzi z USA!

2) Brie Bella vs Natalya w/ Victoria

Szarpanina... Bella atakuje niezdarnie Cross Body 1.. kick out. Kolejny pin przez Backslide 1..2. kick out. Teraz wspaniały Clothesline Natalie. Trzyma Brie w Headlocku. Roll-up Belli 1..2. kick out. Kolejny clothesline ale Brie ucieka i zamienia się z siostrą(again?!). Ale co to?! Z pod ringu wychodzi HORNSWOGGLE! i goni Victorię. Crucifx pin z zaskoczenie i Bella wygywa walkę.

5f4410f5e6d19811.jpg

3) Rehabilitacja Ceny :D

Pokazują "skutki" jednej z lepszych walk na jaką stać Cene. Co ja się będe rozpisywał... Ma coś z kręgami i tyle :P

4) R-Truth segment

Funaki "trenuje" swoją kwestie.(This is Funaki, SD! numer one interviewer=)) ). Przychodzi Truth i mówi żeby lepiej zajął się mikrofonem niż walką. Spytał go jak ma na imię? =)) Odrzekł, że Kon =)) . Nazywa się Kon Fu-Naki. :D Zaczął śpiewać(polecam obejrzeć to na YT). =)) He's ride Kawasaki =)) .

5) Triple & Hardy segment.

HHH ze swoim telefonikiem :D powiedział Herdy'emu że głosuje na HBK jako sędziego specjalnego. Jeff opowiadal o ich walce, że była wspaniała itp. I zdziwił się na wieść o walce z Big Showem 5 dni po No Mercy i życzyli sobie powodzenia.

6) R-Truth vs Shelton Benjamin

Seria ataków ze stony Benjamin'a. Akcja przenosi się za ring i Shelton rzuca R w barierę. Truth atakuję uppercutami ale Benjamin odpowiada Clothesline'em. 1..2.. kick out. Przechodzi do Headlocku. Ale R-Truth wstaje i mamy Back Suplex.

87a6551b350109fb.jpg

1..2.. kick out. Seria ciosów i Clothesline Trutha. Piękna kontra Killingsa i Spinning Lariat! 1..2.... jednak nie ma PinFalla. Shelton przejmuje inicjatywę i Backbreaker. 1..2.. kick out. Bejamin wykonuje Irish Whip ale R-Truth kontruje to w Small Package PIN 1-2-3!!!

7) Jeff Hardy vs M.V.P.

Jeff próbuje wykonać Facebuster ale mamy rollup 1..kick out. Atak Jeff'a i tym razem udaje się wykonać Facebuster. Szykuje się Swanton ale MVP ucieka z ringu. Hardy próbuje wykonać Dropkick a narożniku ale Montel go odpycha. Pin 1..2.. kick out. Ładna seria ataków Portera - Kolana, Scoopslam i Knee drop. 1..2.. kick out. Chwyt submissionowy. Podnosi go i Hip Toss 1..2.. kick out. Uderzenie głową w kolano Hardy'ego - 1..2.. kick out. Który już raz Hardy wstaje po ciosie? Próba Back Suplexu ale kontra i mamy Whisper in the Wind. 1..2.. kick out. Frontkick i Dropkick w narożniku! Kolejny! Będzie Swanton?! Jest!

b493b93addf2a46d.jpg

1..2..3! Hardy wins it! Na ring zmierza Kozlov! Hardy chce wykonać Cross Body ale Kozlov uderza go z BAŚKI!

8) Jesse i Festus & Primo i Carlito vs Hawkins & Ryder & Kenny Dykstra & Ryan Braddock (Maria jako Special Annoucer)

Na ringu Carlito i Ryder. Moonsault z lin Colona. 1..2.. kick out. Seria podwójnych ataków i zmiana z Braddockiem. 1..2 kick out. Zmiana z Dykstrą i elbow drop. 1..2.. kick out. Carlito w headlocku ale wykonuje Stunnera. Próba ataku ale Hurracanrana, zmiana z Festusem. Seria punch'ów, scoopslam i splash! Potężny big boot. 1..2.. Braddock przerywa. Carlito przychodzi z pomocą i wyrzuca Ryana. Suicide dive'y Jesse'go i Primo, a w ringu Festus wykańcza Kenny'ego FlapJack'iem! 1..2..3! MIędzy Festusem a Marią jakaś CHEMIA?! :twisted:

65294c1a6997b8e1.jpg

9) Great Khali vs Jobbers Trio

W zeszłym tygodni Khali miał wywiad z Knoxvillem w którym Johnny potwierdził, że jest debilem. Jeśli twierdzi, że jest mało rozrywkowy to niech popatrzy na jego Kiss Cam. Teraz chce pokazać że potrafi pokonać 3 zawodników.

9c299f557ee85b0c.jpg

Dwóch uciekło a ostatni otrzymał brain chopa! 1..2..3! Nara! Teraz szukają kandydatki dla Khaliego do KissCam. :D Przyszedł jakiś paszczur :D noi się pocałowali :D .

10) Triple H vs Big Show

eb7dac8a270860e6.jpg

Zaczynamy! Big Show wyrzuca Sneezera z ringu jedną ręką! Show próbuje uderzyć HHH ale trafia w stalowy narożnik. Seria headbuttów Showa. HHH chce wykonać Clothesline ale nadziewa się na SideWalkSlam! Teraz zapina Chinlock. Triple zamierza wstać ale otrzymuje headbutt i leg drop. 1..2.. kick out. Nietrafione cross body na narożnik i SleeperHold HHH. Show łapie go i rzuca przez ramię. Nie trafia elbow dropem i otrzymuje Facebuster od Trypla. Czy będzie Pedigree nie mamy Backbody drop. Szykuje się markowy KO punch... ale zamiat tego mamy Showstopper! Słyszymy muzykę Takera! Potęzne ciosy Deadmana. Sytuację wykorzystuje Kozlov i powala Triple H a pózniej przybyłego hardy'ego. Jednak HHH odpowiada potęznym prawym. A od tyłu Jeff wykonuje Twist of Fate na HHH.

Smackdown mógłby być zakwalifikowany nawet jako dobry gdyby nie fakt, że większość walk to prostu powtórki z rozrywki. Pierwszy segment to nudna nawijka Vickie i gadka Show'a jak to rozwalił Taker'a na No Mercy. Mogło być ciekawie jak wszedł Kozlov, to przerwali segment... :shock: Zdziwiły mnie i też wkurzyły te nawiązania do narodowości. Co z tego, że Kozlov jest ze wschodu? Przecież wszyscy o tym wiedzą...Za to Big Show chwali się, że jest Amerykańcem, rzeczywiście jest czym... Pierwsza walka to absolutna porażka. Fajną tylko minę zrobił Hornswoggle jak wyskoczył z pod ringu. Sam bym się przestraszył dziada. Segment z Funakim i Truthem tak głupi, że aż śmieszny. Khan Fu Naki, =)) No itrajpel szpani telefonem, czyli reklamujemy Cyber Sunday gdzie się da. Walka Hardy i MVP to kwintesencja odgrzewania kotletów. Ci goście walczą ze sobą bez celu już chyba 5 czy 6 raz ostatnimi czasy, żeby tylko show było czym zapchać. Walka sama w sobie nie byłaby najgorsza gdybym widział ich stracie po raz pierwszy... Handicap z Khalim w roli głównej i kiss cam po raz kolejny. Laskę sobie ybrał wypasioną nie powiem. Nawet on miał opory z całowaniem. :D Ciekawe co to ma na celu. Faceturn Khalasa? Walka 4 na 4 za krótka i zbyt przewidywalna. Wkurwiają mnie dwie sprawy jeśli chodzi o tag teamy w WWE. Pierwsza to Jesse i Festus i ta jego żałosna transformacja, która na celu ma chyba tylko kompromitację WWE. Druga to szmacenie EdgeHeads, goście mają potencjał, zabrali pas Miz i Morissonowi, czyli niezłemu teamowi, a w swoim title runie Hawkins i Ryder ze dwa razy położyli tylko jobberków i raz chyba Festusów. WWE chciało coś z nimi zrobić, jakiś push, ale chyba do końca nie mieli pomysłu. Do Colonsów nic nie mam pod warunkiem, że nie będą robili takich drewnianych segmentów jak niedawne Carlito's Cabana. Main Event to klasyczna zagrywka wuja Vince'a jak upiec 2 pieczenie na jednym ogniu. Walka o pas przykuwa widzów, bo My NetworkTV i tak miał mały rating, Byk Szoł kontynuuje feud z Takere'm, a Kozlov wreszcie dostaje szansę na pas i mamy gotową walkę na Cyber Sunday. A walce Show - Deadman pewnie hamburgery będą miały do wyboru stypulację. Gdyby nie fakt powtórek walk to smack byłby znośny, nawet ciekawy, ale niestety był mierny...

Udało mi się znaleźć trochę więcej czasu więc pomyślałem że może zabrać by się za coś z WWE. Zassałem Smaka głownie z powodu walki Show Trajpel... Byłem pewien że i tak całość pewnie przewinę. Zaczęło się średnio... Vickie po raz kolejny będzie przez 2 miechy popylała na wózku -.-... Jest świetnym heelem... Trzeba jej to przyznać. Dawno nie słyszałem tak ogromnego heatu. Pogadała trochę bez sensu, wszedł Show który też nic ciekawego nie wniósł a pod koniec jeszcze Kozlov. Ogólnie za ciekawe to nie było... ale mniejsza z tym. Zaczyna się druga walka... przewinąłem ją tak do końcówki w której wybieg Horni... Chyba to było atrakcją tej walki bo na ringu widzieliśmy zero. Segment z R-Truthem i Funakim. =)) Szczerze to rzadko bywa że oglądając wrestling się śmieje... tutaj było inaczej :). R-Truth później pokonuje Benjamina... Walka średnia. Walka Hardy - MVP może i dobra... 8 tag za szybko... było ładnie ale krótko. Khali pokonuje jakiegoś jobba ale to nie ważne... Minu Khaliego gdy miał pocałować potwora - bezcenne :) Kolejny raz na tej gali pojawił się u mnie uśmiech na twarzy :) Walka Show vs. Taker... Znośna ale tutaj głównie chodziło o końcówkę która nawet wyszła dobrze. Taker rewanżuje się na NM. Kozlov powala mistrza a zaraz po tym HHH razem z Hardy wyrzucają go poza ring. Twist Of Fate na HHH... Hm.. Ogólnie gala ku mojemu zaskoczeniu wyszła dobrze... Może nawet lepsza niż impekcik była... 7/10

• Reputacja:   1

Smackdown mi się podobał. Chyba dlatego że dopiero go obejrzałem :P Nie dobra bez żartów , co mi się podobało podczas piątkowej gali to znośna walka Killings vs Benjamin oraz Hardy vs M.V.P. Wiem że nie jest to ich pierwsza walka i z dupy w dodatku wyjęta ale mi się podobały. Segment z Killingsem i Funakim też w porządku. :D Walka tagów niestety za krótka. Szkoda też że nie dali pokazać się Primo w tej walce ale chociaż jeden z moich ulubieńców Carlito trochę powalczył. Trochę zaczyna mnie przynudzać Festus , ciągle to samo...cóż...może jakaś mała zmiana gimmicków? Nie wierzę ale mam nadzieje...Hmm Festus - Maria piękna byłaby to para. Co do Main Eventu to przyznam że jak zobaczyłem próbę pedigree to się przestraszyłem , bałem się że HHH czysto pyknie Gianta. Jednak pojawił się Taker co wg. mnie fajnie wyglądało. Choć wiedziałem że co pociemnienie to Taker pojawi się obok Big Show'a to jednak fajnie to wyglądało. Smack dał radę czekamy na RAW i może w międzyczasie BFG :P