Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Cyber Sunday 2008 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

DonCarlos

Triple , nie oddał pas na ważniejszych galach PPV , nie odda go tymbardziej teraz. Nie mamy co sie tu doszukiwać utraty pasa. Hardy jest z braku laku. Teraz na SD! póki Show'a coś tam jeszcze trzyma przy Callway'u nie ma nikogo , któ mógłby wogóle do Triple'a startować. A ci którzy po jakiejs tam promocji mogliby - już byli. Sytuacja powatarza sie jak u Ceny. Brak ludzi do rozwalenia. Hardy po prostu jest Main Eventową zapchaj dziurą , a żeby nie dawać tego samego po raz setny wrzucili tam władka , bądź co bądź żeby otarł sie o ME i urozmaicił troche niekończący sie budyń hhh vs hardy.

Równie dobrze do Cyber Sunday , Triple pas mógłby stracić na SD!. Jest to mu absolutnie zapewne nie na ręke. Podłożył sobie Khali'ego , podłoży Hardy'ego (znowu) i nie oddał pasa Show'owi. Nie odda go i teraz. Of course można tu deliberować , że pas dostanie Hardy , ale bądźmy realistami. Gydby Hardy miał skroić Triple'a z tytułu w sposób przemyślany , walka była by dobrze zaplanowana , promowana i Triple Kreowany na pewniaka. Wtedy nagle łub ...Hardy !! Możliwy byłby turn Triple'a na co sie nie zanosi. Imo Triple Gładko pyknie obu z nich pinując władka. Z resztą ...nie wazne nawet kogo zpinuje. Równie dobrze moze to być i hardy zkoro pinowany był przez niego juz tyle razy.

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

3

• CezarMVP

2

• Eddy1674325917

2

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Hardy wykona swoją pokazówkę i gładko odliczy Ruska

No sorry, ale w to nie wierzę. Przecież Triple H sam "wychowuje" sobie Kozlova tylko po to by w odpowiednim momencie go rozklepać 1,2,3. Na razie na pojedynek 1 na 1 tych dwóch panów jest za wcześnie, trzeba jeszcze Ruska podbudować jakimiś zwycięstwami z face'ami typu właśnie Jeff Hardy.

A no i nie zapominaj, że Kozlov jest nadal NIEPOKONANY (swoją drogą ile wynosi jego streak?) i na pewno nie przegra z Hardym. Nie ma takiej opcji.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ile wynosi jego streak ? Sporo. Około 10, czy coś. Spójrzmy na jego przeciwników .. Noble, Funaki, Jesse, Moore .. o, Festus ! Dla Vladka zdecydowanie za wcześnie na Main Eventy. Lesnar (tak, znów się do niego przypieprzę, a co 8) ) Po debiucie feudował sobie z midcardowymi Hardys, następnie z upper-midcardowym RVD (po drodze wygrywając King of the Ring), a dopiero później zaczął feudować z Rockiem. Kozlov co ? Przyszedł, popykał jobberów, powiedział 'I demand challange' i z dupy znajdzie się w main evencie. Super ! :t_up:

IOOT napisał, że HHH sobie go 'wychowuje'. Bardzo ciekawe określenie i rzeczywiście, nie zdziwię się, jeśli Sneezerman klupnie ruska na czysto stając się jeszcze bardziej niezniszczalnym. Nonen omen nadal obstaję przy swoim i z całego serca kibicuję Hardy'emu !

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

elek

Kibicowac zawsze możesz. Choćby to było Goldberg vs. Funaki twoim prawem , którego ci nikt nie moze zabrać , jest kibicowanie Funaki'emu :) Ale fakty są inne. Btw. O wychowywaniu pisał Mo , ale niemniej jednak ładnie w słowo ubrał poglądy reprezentowane przez dość spory Tłum - Triple H prowadzi hodowle ...zbuduje niszczycela , ktorego sam poskromi. Czas jego heelturnu jest to czas odległy.

Generalnie abstrach***jac od tematu. Jedna rzecz mnie ostro wkurza.

Załóżmy że w WWE jest zawodnik X - założmy Nochalski. Nochalski jest postacią pokroju Triple'a. Main Eventer , spory Staż. I nagle w Fedzie debiutuje zawodnik Y załóżmy Kozłowski. Kozłowski kawał chłopa ponad 120 kg itp. Kozłowski pyka sobie stado Funakich i innych Jamie Noble'ów. I tak sobie pyka , pyka , aż w końcu przychodzi sandartowy model WWE-owski , kiedy Kozłowski wychodzi sobie na ring , rozwala jakiegoś upper'a i mówi , że tutaj jest fajny i kurde bele potrzebne mu better challange. Oczywiście , nikt nie jest tak otwarty , żeby Kozłowski od razu wepchał sie na szczyt , więc Kozłowski wpada sobie na ME tygodniówki , gdzie pasa broni przeciwko z dupy wyjętemu przeciwnikowi Nochalski i po pojedynku okłada Nochalskiego. ....I.....i tu zaczynają się schody...bo o ile mnie pamięć nie myli , to zadarzało się , aby feud tych dwóch panów zakończony oczywiście bezapelacyjnie na korzyść naszego przykładowego Nochalskiego , rozgrywany był w sposób taki , że Nochalski podkłada się na pierwszym PPV , by wróić w glorii i rozgromić Kozłowskiego miech czy dwa potem. Ale częściej bywa tak , że Kozłowski , dwa razy z rzędu , lub raz - depends - zostaje pyknięty czysto przez nNchalskiego. Jak tu sie nie wkurzyć ?

Kumaci zrozumieją aluzje 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Intercontinental Championship Match

Tutaj napewno będziemy mieć jakieś ,,jaja'' bo nie wierzę w to żeby WWE nagle dała Santino jakiś normalny pojedynek.Wracając do wyboru moim zdaniem na 99% będzie to Piper,dlaczego ??Ponieważ już nie raz WWE go wykorzystywała do robienia jakiś rozbawiających publikę scen.

Odrzuciłem Goldust'a bo jakoś nie wierzę w jego ,,powrót''

World Heavyweight Championship Match

Tutaj najbardziej spasował by mi Randy Orton,sędziuje ten pojedynek w pewnym momencie wykonuje RKO na Y2J i Animalu......bez cenne....ale najprawdopodobniej znów na jedną noc wróci Stone Cold,zaczyna mnie to już powoli drażnić,co rok ta sama heca,chyba że Austin zdecyduje sie na całkowity comeback to wtedy jestem jak najbardziej za tym,ale jeśli ma wrócić na jedną noc to lepiej niech nie zawraca sobie nawet czterech liter,bo to nie ma sensu.

WWE Championship

Tutaj w ciemno biorę walkę trzech panów,i zarazem zaczynam sie modlić aby The Game stracił pas,i nie dlatego że wszystkich już denerwuje delikatnie mówiąc,tylko po prostu chce go zobaczyć jako Heel'a i tyle.

pezetvi7.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Tak sobie myslę i czytam i zastanawia mnie właśnie to Cyber Sunday z WWE title. Trochę Carlos dał mi do myślenia. Hunter mógłby stracić pas w tej walce nie zostając odliczonym a potem mścić się na takim Hardym bo nie wierze że Kozlov dostanie tak szybko pas. Hunter wtedy w błyskawicznym tempie...czyli bodajże Armagedon odzyskuje pas i jest czternastokrotnym WWE championem. A Hunter podobno chce pobić Flaira więc uważam to za możliwe.

Rey vs Kane

stypulacja : falls count anywhere bedzie walka kane z kibicami 619 co akurat bedzie odnosic sie do wypowiedzi kane podczas feudu ,chcialbym jednak no holds barred. Jesli chodzi o wynik to powiem wam ze to moze byc najciekawszy mecz pod wzgledem niewiadomej wyniku. Na no mercy kazdy wiedzial ze wyra rey ale wygral "tak nijako bo przez DQ - czyli w sumie zadno zwyciestwo" teraz dostal 2 razy w dupe w tag temie z hardy'm. Ogolnie to w tym feudzie Rey mimo 2 winerow w mojej opini i wrazenie dostaje w dupe. Wracajac do wyniku kane tez musi wygrac na ppv wiec na prawde nie wiem kto wygra. Obstawiam ze na poczatku rey zacznie gniesc kane potem przestoj bedzie potem kane bedzie bil przy publice bohatera ale to rey wykona T.DDT albo splash i wygra. dla 619 nie widze miejsca.

obstawiam ze bedzie Santino Marella vs Rody Piper. Boze jak ten pas jest szmacony ;/ po ciula takie mecze chyba dla zrobienia kabaretu bo w ringu bedzie 00000 kompletne 0. Wygra santino ale mam nadzieje ze na SS albo A straci juz tytul. Dlaczego taki kane i rey nie mogli by pofeudowac o ten tytul. obydwaj odnowili by prestiz tego tytulu bo teraz to chyba tag team champ jest bardziej prestizowy i ECW.

WWE Championship Match

tu jesli nie bd maczac palcow WWE to bedzie kolejny HHH vs Hardy. Zreszta kto nie stanal by na przeciwko HHH w ringu to the game obroni pas. Jezu przeciez on zaczyna tracic na trzymaniu tego pasu tak dlugo to sie nie sprzeda. Zreszta nie podoba mi sie robienie z kogos Boga tak na prawde to Great Khali na real rozje... by HHH ze nie wstalby do końca zycia.

tu sedzia bd na pewno Stone Cold , pewniejsze niz smierc. Coz jericho obroni tytul ktory mysle ze do Royal Rumble bedzie trzymal. Batista sie podlozy bo chce wolne wiec idealnym rozwiazanniem jest ten okres przed SS. Mysle jednak ze moze dojsc do inwazji ortona albo hbk to wtedy bedzie ciekawie jednak wygra jericho a sedzia bd stone cold

Undertaker vs. Big Show

tu wpieprz dostanie znowu Taker i wezmie na dobre wolne by leczyc kontuzje bo juz nie wiele czasu na leczenie + rehab kontuzji przed WM 25.

Gala zapowiada sie nawet nawet mysle ze w koncu WWE musi podniesc poziom widowisk bo jak tak dalej pojdzie to bd cinko.

Aż nie mam zamiaru Ci poprawiać błędów w tym poście. :P Bądź czasem tak dobry i wciśnij prawy alt, a poza tym w języku polskim istnieją takie pojęcia jak ortografia, gramatyka i interpunkcja. Pisanie na forum wymaga pewnej kultury języka, więc postaraj się na następny raz, by błędów nie było. - dop. Mast

• 2 tygodnie później...

Ze smutkiem to mówię, ale muszę przyznać, że CS zapowiada się na wielkie dno.

WWE Championship match

Ktokolwiek z tych panów weźmie udział w walce, wątpię żeby pas zmienił właściciela. Najbardziej bym chciał, żeby pas trafił do Kozlova, ale marzenia nie zawsze się spełniają. Po tym jak Big Show wygra z Taker'em, pewnie w jakiś sposób, nie urażający dumy naszego kochane champa, odbierze mu pas WWE. Chociaż nie jest to takie pewne. Co do samej walki. Będzie to dominacja Tripla...jeśli miałby przegrać to tylko przez jakiś tani chwyt albo sztuczkę. Ogólnie walka będzie powtórką z No Mercy, z tym że dojdzie jeszcze Kozlov ze swoim arsenałem ciosów. Pewnie dostanie swoje pięć minut podczas walki, ale tak jak pisałem...wątpię żeby pas miał zmienić właściciela.

Cóż...choć ja oddałbym głos na HBK'a to i tak wiemy kto wygra to głosowanie. Jeśli w ogóle głosowanie to nie żaden fake, który tylko wzbogaci kieszeń Makmena. Jak na razie wydaję mi się, że ta walka okaże się totalną pomyłkom. Koksista stracił formę i jego walki nie cieszą już mnie tak samo jak dawniej, a Chris dalej jest dobrym wrestlerem, ale sam tego nie zatańczy, Dlatego bardzo chciałbym w tej walce zobaczyć jeszcze jednego koleżkę...Shawn'a Michaelsa. Bez sensu wmieszali w to jeszcze Stone Cold'a. Facet i tak nic w ten feud nie wniesie. Zatrzyma go tylko w miejscu, bo znów będzie trzeba czekać cały miesiąc na PPV. Tak poza tym limitem trzech kandydatów bardzo bym chciał zobaczyć jako sędziego John'a...ale nie Terminatora...tylko Bradshaw Layfield'a. Mogłyby być niezłe jajca. Co do samej walki...na nic wielkiego to się nie zapowiada.

Wydaję mi się, że ktokolwiek wygra głosowanie...na ringu i tak pojawi się Haas. Facet ostatnio szaleje na ringu. Te ostatnie wcielenia zwaliły mnie z krzesła. Walka jak ławo się domyślić będzie stała na baaaaaardzo niskim poziomie, ale nie to się będzie w niej liczyło. Oczywiście chodzi tu o show. Gdyby jednak, którym z kandydatów miał wrócić we własnej osobie to chciałbym zobaczyć tam Honky Tonk Man'a. Piper jakoś nie pasuje mi do tej historyjki z Honky Tonk- Meter. O Golduście już nie wspominając.

United States Championship Match

Tu jest mi akurat obojętne, kto wygra głosowanie, gdyż każdego z tych panów chciałbym zobaczyć na ringu. Najprawdopodobniej głosowanie wygra R-Truth. Trudno się dziwić. Facet gra Face'a i to całkiem nieźle mu wychodzi. Po drugie publika go uwielbia. Umiejętności na ringu też mu nie brakuje. Wierzę, że skleiłby z Shelton'em ciekawą walkę.

Rey vs. Kane

Tutaj bardzo bym chciał zobaczyć Falls Count Anywhere...Why? Jestem fanem high-flyingu i uwielbiam high-fly w wykonaniu bujaki. Rey szybko by się odnalazł w śród swoich fanów i miałby dużo miejsca na pokazanie paru skoków. Reszta walk ośmieszyłaby po prostu Kane'a, a tego bym bardzo nie chciał.

Taker vs. Big Show

Myślę, że najciekawszym wyjściem byłby tutaj Knock out Match. Big Show jest niemal pewnym zwycięzcą tej walki, więc lepiej, żeby nie zakończyła się jego Chokeslam'em tylko jakimś porządnym strzałem w łeb.

rmsig3.png

2483_1.png

No to ze dwa słówka o walkach, o których jeszcze nie mówiłem.

Walka o pas WWE, zapewne triple threat match to zapewne kolejne tryumf Trajpla. Mam tylko nadzieję, że nie odliczy on Kozlov'a, bo to by było przegięcie. Obawiam się niestety, że ta wizja może mieć miejsce i będzie to ostatni sukces Hunter'a jako mistrza, bo pas według mnie straci na Armageddonie, w walce z Undertaker'em, który z kolei potrzyma pas, aż do Wrestlemanii, gdzie być może ktoś przerwie jego streak. Inna opcja to rzeczywiście wygrywa Kozlov, ale Vince chyba aż tak nie zaryzykuje. I w tym wszystkim tylko Hardiego szkoda, bo bidulek się ostatnio męczy i daje z siebie wszystko, a zapewne na Cyber Sunday będzie musiał jobbnąć.

Taker - Big Show - cały feud jest w miarę zmyślnie przeprowadzony, więc liczę na dobrą walkę na Cyber Sunday. Coś mi się zdaję, że będzie to I quit match no a wtedy wynik chyba jasny, Taker'a nie zmuszą, żeby to powiedział. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to knockout match, bo nie chcę powtórki z No Mercy.

Mysterio - Kane - kurde niby te stypulacje nie są złe, ale spodziewałem się czegoś bardziej hardcorowego, nawet Inferno Match, którego dawno nie było. Z tych trzech, to chyba najchętniej obejrzałbym falls count anywhere, bo lubię tą stypulację

Walka o pas ECW szykuje się ciekawie, bo po raz pierwszy szansę dostał Evan Bourne. Zapewne to on będzie oponentem Hardy'ego i zdobędzie ten pas, bo nie mam zamiaru patrzeć na Mat''a i Henry'ego w Main Eventach.

Walka o US title ma raczej pewnego kandydata i jest nim R-Truth. Jest to wprawdzie tylko US belt, ale mimo wszystko chyba troszkę za wcześnie na jakikolwiek tytuł dla Killings'a. No i szkoda, że Benjamina tak szmacą :( Walka tag teamów jest mi obojętna, żaden jakoś nie przykuwa mojej uwagi.

Dobrze, że divy nie walczą, tylko startują sobie w takich konkursiwach, może będzie na co popatrzeć :t_up:

The Undertaker vs. Big Show

Walka była by świetna gdyby nie kolana Andertejkera, chciałbym obejrzeć stypulacje walki i quit lub last man standing, byle nie nokałt mecz bo przecież bedzie to samo co było na No mercy.

Rey Mysterio vs. Kane

Tutaj oczekuje od walki takiego momentu własnie jak na No mercy, jejku jak ja się wystraszyłem gdy Kane skończył krzesełkiem tutaj stypulacja walki odpowiada mi każda.

Beth Phoenix vs Brie Bella vs Candice Michelle vs Eve Torres vs Jillian Hall vs Kelly Kelly vs Katie Lea vs Layla vs Lena Yada vs Maria vs Maryse vs Michelle McCool vs Mickie James vs Natalya vs Tiffany vs Victoria

eeee nawet nie wiem o co tutaj chodzi ;d

- Matt Hardy © vs. Mark Henry/ Evan Bourne / Finlay

Pas ECW interesuje mnie mniej wiecej jak Divas Champion i każdy z tych wymienionych dla mnie mógłby zostać Czampem.

- Shelton Benjamin ©vs. R-Truth /Montel Vontavious Porter / Festus

Festusa musze wykluczyć na samym początku jak pretendenta do pasa US, bo moim zdaniem on na niego nie zasługuje (straszny gimmick, może nie powinno mnie to obchodzi ale ludzi taki gimmick odrzuca ). MVP może zostać nim MVP dlaczego w sumie nie, koleś potrafi coś pokazać na ringu tyle, że nie dostaje żadnego pushu i tu zapewne też go nie otrzyma, R-Truth świetnie walczący wrestler, gdy markowałem i ogladałem TNA to podobał mi się w gimmicku, że wszystko robi w rytm muzyki to był TT nie wiem z kim, a Gimmick z WWE ma denerwujący te jego łozapy denerwują, i myśle, że i tak Shelton zostanie z tym pasem, jeśli miałby komuś go oddać to dla MVP.

Chris Jericho © vs. Batista

Walka o Whc, chciałbym, żeby sędzią został HBK i strzelił w końcu tego łti czin mjusik dla Jericho, chociaż z drugiej strony Batista WHC Champem ?!

- Santino Marella © vs. Roddy Piper / Goldust / The Honky Tonk Man

Nie mam pojęcia z kim będzie walczył ale obejrzę ponieważ chce się pośmiać z marelli.

- Triple H ©vs. Jeff Hardy / Vladimir Kozlov

Oby było tutaj Triple Threat ponieważ walczą 3 dobrzy wrestlerzy i walka będzie dobra tylko, że na końcu zdenerwuję się każdy z nas, że to Nochal znowu zostanie z pasem.

- William Regal & Layla vs. Jamie Noble & Mickie James

- John Morrison & The Miz vs. Cryme Tyme

- Cody Rhodes & Ted DiBiase © vs. CM Punk & Kofi Kingston - o pasy World Tag Team Champions

Chciałby, zobaczyć ten pierwszy ewentualnie drugi meczyk, żeby było co pooglądać.

Pozdro

The Undertaker vs. Big Show

Tu raczej stypulacja jest obojętna. Zwycięży The Undertaker, po czym zajmie się już Trejplem, a feud na linii Taker big show to juz końcówka. Jak na moje chyba będzie stypulacja Konockout match :) jakoś tak bezpodstawnie...

Rey Mysterio vs. Kane

Hmmm... Chciałbym, aby był to pojedynek Falls count anywhere match. Jako faworyta tego spotkania upatruję kane'a, lub jakieś DQ. Ogólnie walka chyba, powtarzam chyba nie zawiedzie. Nie powinno być źle.

Beth Phoenix vs Brie Bella vs Candice Michelle vs Eve Torres vs Jillian Hall vs Kelly Kelly vs Katie Lea vs Layla vs Lena Yada vs Maria vs Maryse vs Michelle McCool vs Mickie James vs Natalya vs Tiffany vs Victoria

eeee nawet nie wiem o co tutaj chodzi ;d

Chodzi o to, że ludzie glosuja na kobitki przebrane w jakies stroje pod koniec gali, ogloszone zostaja wyniki :)

- Matt Hardy © vs. Mark Henry/ Evan Bourne / Finlay

Zmiana champa niemożliwa... Mam nadziję, że wygra Evan, choć faworytem chyba jest Finlay. Tak nczy siak, zmiany właściciela pasa nie będzie.

- Shelton Benjamin ©vs. R-Truth /Montel Vontavious Porter / Festus

Tylko R-truth jest tak uwielbiany wśród publiczności. Reszta nie ejst lubiana. Myślę, że może zdarzyć się zmiana pasa, choć Dla Killingsa to jeszcze za wcześnie na pas...

Chris Jericho © vs. Batista

Hmmm... jakoś nie przekonywuje mnie ta walka, ale... rola sędziego może być istotna, napewno będzie to Austin, choć wolałbym Michelsa.

- Santino Marella © vs. Roddy Piper / Goldust / The Honky Tonk Man

Gniot w walce, ale jako że jest marella to chyba coś ędzie śmiesznego... CHoć tyle z tego będzie... Prawdopodobnie wygra Hony Tonk, ale już napewno nie Goldust...

- Triple H ©vs. Jeff Hardy / Vladimir Kozlov

Zmiana pasa wykluczona, wydaje mi się że Jeff będzie walczył sam z HHH, bo USA conajmniej nie kocha Kozlova. Walka jakoś nie będzie zbyt ciekawa

Tag team match

Liczę na morrisona, lubię go, chłop posiuada niezłe umiejętności, a z Mizem tworzy niezły tag team

Ogólnie karta na CS zbytnio nie powala, baaa nawet jest dość słaba Ale tyle mojego zrzędzenia, jutro się obejrzy...

O walkach o WHC i IC title już pisałem więc...

Kane vs Rey Mysterio

Licze na 2/3 falls match. Jeszcze nigdy nie widziałem tej walki i może być fajnie jeśli obaj odliczą po razie i ostatni zpinowany przegrywa. Ciekawe kto wygra? Nie mam swojego faworyta.

Big Show vs Undertaker

Powołując się na moją rozmowę z Danielssonem.

Widzisz Undertakera mówiącego I Quit? Ja nie.

Ja również, stawiam na LMS match. W KO matchu, wygrałby zapewne Big Show a tak w LMS to jeden Tombstone na Krzesło i Mark nie musi zbytnio przemęczać kolan. :D

Matt Hardy vs (must be) Evan Bourne

Pozostałych dwóch kandydatów pominę bo ich skillsy pozostawiają wiele do życzenia (no może Irish Bastard). Jak mówiłem mogą posłać Sydala na "okres próbny" i sprawdzić jak poradzi sobie jako champ. Jeśli w tej walce Hardy dalej będzie prezentował poziom poprzednich swoich walk, to poprostu się wypalił. Tyle o ECW :( .

Divas Halloween

Liczę na "szał ciał". Nie muszą walczyć, niech pokażą co nieco i wystarczy. Licze na wygraną Candice lub Michelle. Choć i tak wszyscy głosują na Marię.

Tag Teamy

Chciałbym zobaczyć walkę Cryme Tyme vs M&M lub Punk & Kofi vs Simply Priceless. W pierwszej walce liczyłbym na skończenie z obijaniem JTG i potem czyszczenia Shada, tylko normalną tag-teamową walkę. W drugiej na to samo i nie ważne kto wygra, chociaż Pricelessy mogą grać rolę chłopców na posyłki Ortona. Dobre i to :P .

US Championship

Na Cyber Sunday nadchodzi ta chwile w której Mr. Whasss up zostaje US Champem. To chyba jest oczywiste, of korz. Festus US champem =)) , chyba kpicie, owszem pasy tag team ale US?! Został tam wciśnięty na siłę. Licze na zmianę właściciela pasa - MVP lub Truth.

WWE Championship

Są 2 wyjścia albo Jeff Hardy pinuję Kozlova po Triple Threat Matchu. Lub HHH wygrywa obojętnie z kimś po Pedigree lub jakmiś innym syfnym roll-upie. Na tą walkę zupełnie nie mam ochoty.