Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Cyber Sunday 2008 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatlk3.png

Data Gali:26.10.2008

Karta:

???

Kane vs. Rey Mysterio (stypulacje do wyboru:Falls Count Anywhere,No Holds Barred,Best 2-out-of-3 Falls)

Intercontinental Championship Match

Santino Marella© vs. ???(do wyboru Roddy Piper,Goldust, Honky Tonk Man)

marellapg5.png

WWE Championship Match

Triple H vs ??? (do wyboru: Jeff Hardy,Vladimir Kozlov,Triple Threat Match Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov)

Undertaker vs. Big Show

World Heavyweight Championship Match

Chris Jericho vs. Batista (sędzia do wyboru:Randy Orton,Steve Austin,Shawn Michaels)

jerichovsbatistagy5.png
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

3

• CezarMVP

2

• Eddy1674325917

2

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Obczaiłem RAWa, mamy więc pierwsze walki w karcie najbardziej interaktywnego PPV:

Intercontinental Championship Match , farsy z Santino ciąg dalszy :) Sądzę, że Włoch i tak obroni pas, obojętnie kto by nie był jego przeciwnikiem. Honky Tonk Man chyba aktualnie jest kontuzjowany. Goldust to żadna atrakcja, typuję więc występ Pipera. Może chociaż będzie się z czegoś pośmiać przed walką?

Specjalny sędzia World Heavyweight Championship Match. Czyżby Stone Cold znowu zamierzał się pojawić i obalić kilka browarków? Czemu nie, to chyba najlepsze rozwiązanie z punktu widzenia McMahona (kasa, kasa, kasa). Ja osobiście jako sędziego wolałbym Ortona, ale cóż.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Intercontinental Championship Match Ludzie będą chcieli walki z Honk Manem, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Nawet jak jest kontuzjowany, to do stanie klapsa od Beth i padnie pod roll upem :lol , chyba, że wypchną Rowdego. Ale zresztą obaj panowie prezentują straszną formę w obecnym wieku więc z pewnościa Honkometer się powiększy na korzyść Morelli :P No i Goldust.... widać, że kolo szuka roboty po odejśiu z TNA. Oby nie znalazł.

World Heavyweight Championship Match. Amerykańskie dupki z pewnością wybiorą Stone Colda (chyba któryś rok z rzędu. Na Ortona raczej nie ma co liczyć. Pamiętam jak rok lub dwa lata temu Austim pyknął w głosowaniu Bishoffa, co rozłożyło mnie na łopatki, bo Austin dziś to żadna atrakcja skoro ma sie pojawić i sprzedać Jericho stunnera to pfffff...

001ug2mo4.jpg

Intercontinental Championship MatchHm....Ciekawego wyboru to nam nie dali...Dali nam rekordziste w trzymaniu pasa , jakiegoś żółwia który się na żółto maluje , i niby szkota , na którego nic nie stac...Honky Tonk , zły pomysł żeby go wybrali :x , ja bym chciał żeby sie pojawił na jednym z RAW i wtedy odebrał pas Santino(oczywiście Santino wtedy miał by zostac tylko tydzień a tu jakiś Honky odbiera mu pas...).Roddy Piper:Będzie cheer , będzie pokaz , ale walki ładnej w ringu nie będzie.Nie te lata...Teraz Piper nic w ringu nie pokazuje , zpunch***je tylko Marelle , a publicznośc się cieszyc będzie.Jak dla mnie ten wybór też odpada.

Goldust:To by był chyba najlepszy wybór.Przed wejściem na ring może zrobic coś ciekawego jak i zarówno na ringu...A in ring walczy najlepiej z tej trójki , wiem że i tak na Cyber Sunday nikt nie odbierze pasa Santino , ale jeżeli miała by się odbyc taka walka to rzeczywiście z Goldustem.

World Heavyweight Championship MatchNie więcej , nie mniej lecz sędzią będzie sam...Stone Cold Steve Austin , no bo kto inny jak nie ulubieniec publiczności?Chris spinuje Bariste , będzie się cieszył z wygranej , SC poda mu piwo ręke popiją sobie z dwa łyki i mamy Stunnera na Jericho , czyli ciągle ten sam spektakl więc nic a nic ciekawego bo takie akcje widzieliśmy już z tysiąc razy.Ja osobiście bym wolał żeby Shwan był sędzią , no bo w końcu kto miał ostatnio feud z Chrisem?Tak jest HBk...Więc może gdyby on by sędziował , to byśmy jakieś bajery zobaczyli.Co z Ortonem to ja nie wiem.....

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Walka o IC Title już w tym momencie może kandydować do miana kupy roku. Ani Goldust, ani Honky, ani tym bardziej Piper nie są w stanie zmontować na chwilę obecną strawnej walki. Wydaje mi się, że przeciwnikiem Santino będzie Tonky Man. Wywnioskowałem to oczywiście na podstawie Honk'o Metra.

World Title match może być dobrą walką. Pamiętam starcie tych panów z Vengeance 2004 i przyznam, że wyszło ono całkiem dobrze. Sędzia tej walki może być tylko jeden Stone Cold :| Słyszeliście pop przy czytaniu jego nazwiska na ostatnim RAW ? Vince też słyszał. Osobiście wolałbym, żeby sędzią był Randy. Z Batistą na pieńku ma już od dawna, natomiast z Jericho też w 'zbyt dobrych stosunkach nie żyje'. HBK ? Raczej wykluczam tę kandydaturę.

• Reputacja:   1

Patrząc na kartę można powiedzieć jedno...ile można? Oczywiście każdy wie o co chodzi...ile Stone Cold może powracać na jeden wieczór po sędziować i wypić piwo? Ile można na prawdę. Rozumiem jakby miał chrapkę na powrót do WWE i powalczenie jak Jericho ale takie gościnne wystepy z dupy wyjęte po prostu są niesmaczne. Zapewne to on właśnie wygra losowanie choć sam będę głosował na HBK. A co do Santino to mam nadzieje że będzie to Piper z którym zapewne będzie coś śmiesznego związane. Czekamy na dalszą kartę...

IC title - jak każdy powtarza kandydat na shit roku. Ja stawiam na Pipery który już był na chwile w WWE jakiś czas temu. Z nim i Santino śmiechy mogą być niezłe. A walka to może być coś w stylu Priceless vs King & Hacksaw, czyli :t_down: .

WHC title - no no, skoro Shawn nie wygrał walki na NM :( to ja bym chciał na tym miejscu właśnie jego, wtedy zobaczylibyśmy piękną Muzykę na Brodzie Chrisa Jericho. Amerykańce pewnie będą głosowały na Stone Cold'a, ale cóż jest ich więcej niż nas tu na BGZ :D . Mi pasuje i Orton i Michaels. Byle nie Austin, byle nie on...

W walce o IC title przeciwnik dla Santino nasuwa się sam i jest nim Honky Man, ale co wtedy? Santino przegra walkę to Honky będzie musiał kontynuować title run i zostanie w WWE, a w jego powrót na stałe wątpie. Pipper wystąpił ostatni raz chyba na RR 08 i to też tak gościnnie i jego raczej wykluczam. Coś czuję, że może to być Goldust i jego powrót do federacji. Obym się mylił. Istnieje jeszcze możliwość wygranej Santino z Honky'm i to mogło by wskazywać na kontynuację bicia rekordu i być może pobicie go, ale jaki ma sens walka z rekordzistą ponad 50 tygodni przed końcem?

Walka numer 2 i wybór sędziego. Najrozsądniej byłoby dać tam Michaels'a i żeby to on sędziował "pod" Batistę (a Jericho i tak wygrywa i wzmacnia swoją pozycję i podgrzewa atmosferę przed feudem z Ortonem). Legend Killer'a tam raczej nie widzę, ale cokolwiek byśmy nie napisali sędzią i tak będzie Stone Cold. Straszna chała, że wraca na jedną noc, no chyba, że WWE nas wreszcie czymś zaskoczy.

Co do pierwszej walki cos mi sie wydaje ze obojetne kogo wybiora internauci i widzowie walczyc bedzie.......Charlie Haas. Tylko ciekawe w jakim gimmnicku??? Cos mi tak mowi ze na ta jedna gale wroci Elvis i bedzie wesolo.

Co do drugiej walki to tak jak inny uwazam ze bedzie to Austin i to za jest to, bedzie to bardzo zly wybor. Shawn bylby nieobiektywnym sedzia a Orton no coz dla niego widze inna role na CS.

Ciekawi mnie jakich wyborow bedziemy musieli jeszcze dokonac bo jakby niebylo zostalo troche ponad 2 tygodnie do gali a tu tylko 2 walki.

MichelleMcCool01.gif

Zacznę od tego, że plakat nie za specjalny :P . Ogólnie, jakoś całokształt mi się nie podoba. No dobra, ale przechodząc do walk:

IC Championship Match zapowiada się na typowe show - zero walki, chodzi tylko o to, żeby było śmiesznie. Ja bym tutaj wytypował Pipera... kiedyś już miał pewne porachunki z Santino, a poza tym publiczność go kocha ;) . Goldust? Nie sądzę... Nie jest chyba zbyt popularny. Honky Tonky'ego nie znam, bo nie jestem "na czasie" :P . Roddy jako Intercontinental champion? Czemu nie, ja bym się tam cieszył :D .

WHC Championship Match w sumie to tylko sędzia... myślę, że najciekawszym wyjściem byłby Orton lub Michaels. HBK - wiadomo, feuduje z Jericho. Gdyby był sędzią tego meczu mógłby podgrzać ten feud do czerwoności... wydaje mi się, że to możliwa opcja. Orton - świetny heel słabym sędzią nie będzie ;) . Na pewno byłoby ciekawie. Steve Austin... w sumie też nie byłby zły. Wbiłby się jako sędzia, stunnerek na Y2J... i może feud z tym zawodnikiem aż do WMki 25, gdzie zakończyłby swoją karierę? Nie wiem czemu tak na niego narzekacie... może i jest na każdym CS, ale myślę, że w roli ulubieńca publiczności spisuje się dobrze. Bardzo prawdopodobna opcja - Stone Cold napewno przyciągnąłby przed ekrany, czy na samą galę - do Arizony wiele widzów.

Możliwy spoiler SD! (kolejne głosowanie) :

8295530

A więc znamy już głosowanie o WWE Championship... Krótko - może wyjść niezła walka. Kozlov ma małe szanse w wystąpieniu w pojedynku 1 vs. 1, Hardy walczył już na No Mercy, więc myślę, że będzie to 3 way dance. No i to jest chyba najlepsza opcja - 3 dobrych wrestlerów walczących o najważniejszy pas w federacji... będzie ciekawie :t_up:

Doszła nam kolejna walka , a jest nią:

WWE Championsip title: Tutaj może byc bardzo ciekawie , jeżeli widzowie wybiorą Kozlova , ale jestem pewny że niestety się tak nie stanie.No bo po co jakaś gówniana maszyna do rozwalania jooberków , w WWE Champioship match'u? :| To jest przecież pewne że widzowie wybiorą Jeff'a , wiadomo przecież że ulubieniec publiczności musi znaleśc , się w walce o WWE title.No , ale po co oglądac identyczny spektakl(nawet tego spektaklem nie można nazwac)z No Mercy.Czyli:wiadomo początek słaby(wymiana sumbissionów) i dopiero potem walka się rozkręca , Jeff wykonuje trzy finishery(W tym momenice SneezerMan powinien leżec jak nie przytomny)a ten sobie akiegoś beznadziejnego roll up'a wykonuje i wygrywa walkę :| (nawet pedigree nie wykonał).I na to właśnie możemy się spodziewac na CB jeżeli widzowie wybiorą Jeff'a(99% na to że tak będzie).Może ze względu na to co się ostatnio dzieje w okuł tych panów widzowie wybiorą ostatnią opcje czyli Sneezerman vs Hardas vs Rusek i tutaj może byc o wiele ciekawiej bo oczywiście dlatego że w tej walce będzie Kozlov...A Kozlov na pewno ruszy głową... :roll:

Jednak dalej myślę że Jeffas będzie walczył z HHH o pas....

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   6

Po pierwsze to ogólnie wiadomo, że wyniki głosowania i tak są delikatnie mówiąc fałszywe :P Jednak mocno wątpię w to, żeby WWE postawiło na walkę Triple H vs Kozlov. Jeszcze na to za wcześnie. Rewanż z Hardym raczej też nie wchodzi w grę. Za to sam obstawiałbym 3 way dance. Wiadomo - Trajpel znowu wygra, ALE.. Kozlov będzie miał czelendż :D Zapewne Hardy znowu musiałby się podłożyć, ale cóż. Takie życie. Ofkoz jest jeszcze opcja w której to Kozlov wygrywa pas pokonując Hardy'ego na co może by nawet pan ego HHH by przystał (dalej byłby niepokonanym terminatorem H-800).

16476371734edf391100c30.jpg

IC Champion - tu myślę sobie tak , jeśli przeciwnik miał by Jobbnąć Santino to niech to będzie Goldust a jeśli Santino miał by przegrać i stracić pas to ... hmn chyba Pipper.

WHC Champion - Stone Cold wygra bez apelacyjnie

WWE Champion - po wydarzeniach na ostatnim SD! najbardziej chciał bym zobaczyć walkę trzech rywali.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Całe to głosowanie dotyczące sędziów, walki itd. jest delikatnie mówiąc tak prawdziwe, jak wybory parlamentarne na Białorusi. Wygrywają po prostu ci, którzy wygrać muszą. Doszła walka o WWE Title i w tym momencie wydaje mi się, że będzie to Triple Threat Match. Hardy vs Kozlov za tydzień skończy się pewiacko jakimś double dq, count out, etc, przez to będzie to wyglądać tak, że amerykańskie fanbujaki ciekawe faktycznego wyniku tej konfrontacji będą chciały ich obydwu w walce z HHH.

Wynik tej walki bankowo zwiększy jeszcze moją niechęć do sneezermana. Bardzo, ale to bardzo chciałbym, żeby pas przynajmniej na miesiąc, dwa dostał Hardy. Nie przepadam za Jeffem i nigdy tego nawet nie ukrywałem ale wydaje mi się, że nadszedł czas na uhonorowanie jego zasług i poświęcenia dla federacji. Kozlov ? To już chyba wolę, żeby Sneez tę walkę wygrał. Lubię Vladimira, ale po takim czasie pasa nie dostał nawet Lesnar, którego promocja była nieporównywalnie większa od promocji Ruska.

• Urządzenie:  Windows

A mi się coś wydaje że ten cały Triple Thread Match ma na celu odebranie pasa Hunterowi nie robiąc mu krzywdy... Trajpel w końcówce wyłapie jakiś bump po którym wyleci z ringu, następnie Hardy wykona swoją pokazówkę i gładko odliczy Ruska... Wilk syty i Trajpel cały...

Mogłoby to też wygląda odwrotnie - mianowicie Kozlov odlicza Hardego, ale nie sądze aby najważniejszy pas federacji dostał kolo który w całej karierze nie zdobył nic wartego funta kłaków...

Hardy już chyba spłacił dług z zeszłorocznego Armageddonu i może spokojnie udac się po pas, tylko oczywiście nie robiąc krzywdy Trajpelowi zmuszjąc Go do jobberki... ;)